Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prodloužení řas metodou řasa na řasu

4,8 / 5 m-slim studio Liberec  (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den,koukala jsem dobře že máte doplnění do 3 týdnů za 500,– a nové řasy za 399,–? není to nějaké divné? proč je to doplnění teda tak drahé díky Jana

Mslimstudio

Dobrý večer paní Jano, cena 399,– je akční cena o 81% nižší oproti původní . Cena za doplnění v akci není, ale je také snížená, jen bude opravená na stránkách do konce týdne:
do 3 týdnů – 400,–, od 4–5 týdnů – 500,–, nad 5 týdnů je cena od 700.- .Tyto ceny za doplnění jsou běžné, stejně tak nízké ceny služeb ve slevě na tomto portálu.
Pěkný večer

Petra Kolářová

Dobrý den, prodloužení řas jsem ještě nikdy nepodstoupila. Zajímalo by mě jestli mi na první prodloužení řas bude stačit zakoupit pouze jeden voucher nebo je lepší zakoupit voucherů více?

Mslimstudio

Dobrý večer paní Petro,
na první prodloužení řas Vám bude stačit zakoupit jen jeden voucher.
Pěkný večer

Eva

Ráda bych reagovala na paní Martinu. Na řasy chodím již více než rok – do jiného salonu, než je zde prezentován. První aplikace mě u profesionálky trvala dvě hodiny, je to normální čas. Hodinu trvá doplnění.

Ráda bych se zeptala, jestli plánujete nějakou akci i na doplňování řas – o to bych zájem měla. Paní, která mi řasy dělá, se chystá na MD, ráda bych proto zkusila Váš salon.

Mslimstudio

Dobrý den paní Evo, děkuji za Vaší reakci. Akci na doplňování řas v nejbližší době zatím v plánu nemám, možná okolo vánoc a plesové sezóny.
Pěkný den
Mslimstudio

Martina

Dobrý den,kolik stojí další doplnění řas?Nosím brýle,má to vůbec cenu?

Martina

Dobry den,mam dotaz ohledne Vasi akce.Jak dlouho provadite prodluzovani ras,kdyz to profesionalum trva do hodiny a maji tojik ras,kolik uvadite a jakou znacku pouzivate?JB neni made in USA.Jde mi o to,jestli maji rasy CE kvuli homologaci.Ka­maradka takto diky spatnemu lepidlu mela problemy s okem.Dekuji Martina

Mslimstudio

Dobrý den , přeposílám vyjádření k Vašemu sdělení ohledně původu JB produktů přímo od výhradního zástupce JB Cosmetics pro ČR a Slovensko :
Dobry den, ohledne Vaseho dotazu odkud nase materska firma (tj. JBCOSMETICS) pochazi specifikuji: Corona, California, USA. Adhesiva (lepidla) jsou stejne jako dalsi z JB produktu vyrabeny v USA, coz dokazuji MSDS (Material Data Safet Sheets – tj. bezpecnostni listy), ktere jsou v nasem skolicim centru volne k nahlednutí .Tyto adhesiva maji ATEST SZU (Statniho Zdravotniho Ustavu), ktere prokazuji, ze jsou vyrobena pro profesionalni pouziti a splnuji VESKERE podminky, ktere splnovat maji. Atesty jsou samozrejme opet k nahlednuti u nas ve Studiu. Ohledne alergickych reakci na prodluzovani ras, preposilam vyjadreni kapacity ve svem oboru, doktorky Arenbergerove: „Pokud v salonu pouzivaji lepidla, schvalena SZU pro tento ucel, delaji maximum proto, aby nedoslo ke komplikacim. I presto se alergie mohou objevit. Je to normalni stav pri styku s kuzi, stejne jako alergie na kosmetiku, tetovaz apod.“ 




Mslimstudio

Ve školícím centru firmy JB Cosmetics ( pro ČR a Slovensko ) jsem absolvovala kurz před půl rokem. Běžná doba aplikace uvedeného počtu řas se pohybuje okolo 1,5 – 2 hodin i u profesionálu, kt. se prodlužováním řas zabývají již několik let. U zákaznic, nosící brýle, se používají řasy kratších délek, aby na ně brýle netlačily a nezpůsobyly možnou bolest očí. Veškeré informace o firmě JB Cosmetics a jejich produktech najdete na www.jbcosmetics.cz
S pozdravem Mslimstudio

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru