Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Silvestr a Nový rok ve městech Azurového pobřeží

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Filip

Musí se nějakým způsobem objednat i to, že mám zájem o dvoulůžkový pokoj? Jak se objednává pojištění? Jde to nějak přes Vás? Nebo stačí skočit někam do pojišťovny? Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pokud si objednáte dva vouchery, automaticky máte přidělený samostatný dvoulůžkový pokoj. Připojištění se přiobjednává e-mailem prostřednictvím smlouvy, která Vám dorazí po nahlášení čísel voucherů.

Iveta

Dobrý den, strašně moc mě toto upoutalo.Ale dnes to má skončit ( zhruba za 10 hodin) a ně zajímá jestli to nebude prodlouženo,zítra se teprve dozvím jestli v tomto termínu dostanu v zaměstnání volno.
Musí se podstupovat prohlídky památek?Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Prodloužení nabídky jste sama jistě postřehla. Co se týká návštěvy památek, ty jsou vždy ve variantě dobrovolnosti.

Dotaz

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat na pár věcí. 1. Kolik budeme potřebovat peněz na vstupy a zda je to povinné a musíme to absolvovat nebo nemusíme? 2. Jestli nevíte kolik stojí přibližně taxi z centra Nice do našeho hotelu v den Silvestra? (kdybychom nechtěly jet busem, ale chtěly tam zůstat déle). 3. A jestli by jste mohli doporučit nějaké noční kluky, diskotéky a bary v Nice? (kam bychom mohly jít na Silvestra).

Předem děkuji.:))

Boleslavská cestovka

Dobrý den, na vstupném nemusíte zaplatit jediné euro, u parfumerie v Grasse (s výrobnou, muzeem a obchodem ) je vstup bezplatný, v Nice se nepředpokládají výdaje na vstupy (příp. pro zájemce muzeum moderního umění cca 5 Eur/os., palác Lescaris – zdarma, Ortodoxní katedrála St.Nicolas – zdarma, muzeum Matisse cca 5 Eur/os.). V Cannes je několik zajímavých muzeí (především mořské a uvnitř středověké pevnosti), nicméně z omezených časových důvodů a možné zavírací doby na Nový rok, nepředpokládáme jejich návštěvu. Veškeré památky v jednotlivých městech budou navštíveny především exterierově. Cena taxi služby v Nice sice nevíme, nicméně je to pouhé 4 km z centra do hotelu (odhadem byste se měli vejít do 20 Eur). Průvodce, který s Vámi pojede, zná Nice velmi dobře, a jistě Vám osobně nabídne tipy na příjemné strávení Silvestra v nočních podnicích.

Katka Vdf

Cena zájezdu nezahrnuje vstupy na kulturní atrakce -KOLIK TEDY POTŘEBUJEME NA VŠECHNY VSTUPY €/os

Katka Vdf

prosím ještě jaké je předpokládaná suma na vstupy na kulturní atrakce které se budou absolvovat?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
na vstupném nemusíte zaplatit jediné euro, u parfumerie v Grasse (s výrobnou, muzeem a obchodem ) je vstup bezplatný, v Nice se nepředpokládají výdaje na vstupy (příp. pro zájemce muzeum moderního umění cca 5 Eur/os., palác Lescaris – zdarma, Ortodoxní katedrála St.Nicolas – zdarma, muzeum Matisse cca 5 Eur/os.). V Cannes je několik zajímavých muzeí (především mořské a uvnitř středověké pevnosti), nicméně z omezených časových důvodů a možné zavírací doby na Nový rok, nepředpokládáme jejich návštěvu. Veškeré památky v jednotlivých městech budou navštíveny především exterierově.

Katka Vdf

dobrý den zajímalo by mě jak daleko od ubytování je moře ? tak abychom k němu mohli?ne ho jen viděli? dále mě zajíma zda když bude chtít strávit půlnov v NICE,bude pak svoz opět zpátky do hotelů?a v neposledně,jak je to s vybavením na ubytovacích pokojích?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
hotel se nachází u pobřežní promenády, cca 300 od pláží. Kolem půlnoci Vám bude k dispozici Váš bus pro přepravu od hotelu do centra Nice (a po půlnoci Vás hromadně odveze zpět do hotelu). Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou, TV, lůžka ve formě samostatných postelí nebo dvoulůžek.

Kelly

Dobrý den, jelikož exkluzivní slevy nakupovat mohu, lze se tedy spolehnout na to, že v pondělí ještě vouchery koupit půjde? :-)
Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
přesunutí do exkluzivních slev předpokládáme, ale slíbit na 100% jej nemůžeme. Konečné rozhodnutí má vždy náš obchodní partner Slevomat.

Kelly

Dobrý den, zajímalo by mne, do kdy bude nabídka aktivní? Včera jsem viděl, že bude trvat ještě 165 hodin – do konce příštího týdne. Nyní vidím, že končí tuto neděli. Opravdu je poslední termín na nákup voucheru tuto neděli?
A také bych se chtěl zeptat, kolik je tedy maximálně voucherů, když jsem tu četl, že se vypraví dva autobusy a nyní už je koupeno 147 voucherů? Nebo podle zájmu bude autobusů více? :-)
Mockrát děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
garantovaná nabídka na Slevomatu je do nedělní půlnoci, další prodloužení je možné v rámci exkluzivních slev. Maximální počet klientů je cca 200 osob, tzn. 3 busy, pokud se naplní, zatím předpokládáme vypravení 2 busů.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
upravujeme Vám odpověď na dotaz k počtu disponibilních voucherů, který je aktuálních 300 osob. Jelikož došlo k prodloužení nabídky nákupu voucherů pro tento zájezd na Slevomatu, máte možnost si uvedený zájezd stále ještě zakoupit. Děkujeme za pochopení.

Andy

Dobrý den, měla jsem hodně zájezdů, kde bylo napsáno, že v autobuse je wc, ale nebyl nebo se nemohl používat. Je to taková banalita, ale pro mě hodně důležitá tak bych se ráda zeptala jak to tedy je :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
WC bude k dispozici, je možné jej používat ve všech aktuálně nasazovaných autobusech i v zimním období.

Marek

Dobrý den, chtěl bych se ujistit, že z Prahy se rozhodně nepojede přes Ostravu, tj. že trasa Praha – Plzeň – Rozvadov je jistá.
Také bych se chtěl zeptat jaká je vlastně kapacita zájezdu, jelikož vidím, že už jen přes Slevomat je zakoupeno přes 100 voucherů. Pojede tedy více autobusů?
A co se týká ubytování – pokud bychom jeli 3 osoby, je zajištěno soukromí, tj. nikdo nebude ubytován s někým cizím?

Předem moc děkuji za odpověď, zájezd nás moc láká :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jízdní trasa autobusu je přesně stanovena, tzn. z Prahy přes Plzeň na Rozvadov (ostatní uvedená města jsou pouze svozová do Prahy). Co se týká kapacity zájezdu, dle aktuálního zájmu zákazníků buď pojede jeden patrový autobus nebo dva jednopodlažní. Ubytování bude zajištěno v takových pokojích v jakých budete požadovat (soukromí budete mít samozřejmě zajištěno). Pokud budete trojice, dostanete samostatný třílůžkový pokoj.

Martina

Dobrý den, trochu mě zaráží to, že sice jedeme od Boleslavské cestovky, která existuje již x-let, ale je to přes „MKM Europa Media“, která vznikla teprve v dubnu l.r. a pojistku má jen do 31.12.2013. Můžete mi zaručit nejen odjezd, ale i ubytování a návrat s pojištěnou cestovkou? V případě, že ano, ráda s vámi pojedu. Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
garantem toho zájezdu je náš dobrý obchodní partner MKM Europa Media. Rozhodně se nemusíte obávat, že tato CK by nebyla v době zájezdu pojištěna. Takovou situaci nelze připustit. Všechny české CK, které mají platné pojištění proti insolventnosti, si jej musí každý rok prodlužovat dle výkazu ročního účetnictví. To platí i u tohoto případu. Mmj. Slevomat jako náš dlouholetý silný partner, je také dostatečnou jistinou pro své klienty i v rámci garance spokojenosti a bezpečného uhrazení Vašich peněz. Veškeré nabízené služby, jako je ubytování, doprava a průvodce jsou již nyní zabezpečeny.

Kamila Ďurišová

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda se určitě bude konat svoz z Brna a kdy se bude platit příplatek za tento svoz?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svoz z Brna bude samozřejmě zajišťován, svozový příplatek se hradí až po našem mailovém zaslání předvyplněné smlouvy s výzvou k úhradě doplňkových služeb.

Michaela Horáková

Dobrý den, myslím si že tento zájezd je lákavý, ale z vlastní zkušenosti musím konstatovat, že cesta na azurové pobřeží je náročná. Absolvovala jsem ji šestkrát. Čas 17 hodin je reálný v ideálním případě. Je tam však tolik krásných míst, které stojí za to vidět, že je škoda jet jen na tak krátkou dobu. Optimální je 15 dní i to je málo. Každopádně v létě je to o 100% lepší – teplo, sluníčko, moře…prostě nádhera. Přeji všem šťastnou cestu.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za jistě zajímavý názor. Letní dovolená v tomto nádherném kousku Evropy je jistě lákavá, a naši klienti budou v omezeném speciálním „zimním“ čase moci alespoň nahlédnout do trocha z toho nejpěknějšího, co Azurové pobřeží nabízí.

Marketa Pavlů

omlouvám se,odjezdy jsem přehlédla :)

Marketa Pavlů

Dobrý den,chci se zeptat z jakých měst jsou odjezdy a pokud stačí jen op,nebo musí být i pas ? děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
základní jízdní trasa: Praha-Plzeň-Rozvadov, s možností zajištěných svozů z celé ČR do Prahy.
Na zájezd postačuje vzít platný OP.

Klára

Myslím si, že většina by byla pro. Pokud by to šlo, tak určitě bychom omezili „čůrací pauzy“ :-).

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
tak se nechte překvapit :-)

Klára

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda nebude zastávka v Monaku, či Monte Carlu, je to po cestě a za fotku to alespoň stojí.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za zajímavý dotaz. Prozatím Vám ale slíbit mini zastávku alespoň v Monaku nemůžeme. Záleží na dispozicích času, ale určitě možnost nezavrhujeme.

Barbora

Dobrý večer, já nemám žádný dotaz, ale chtěla bych poprosit všechny, kteří uvažují o koupi voucheru a čekají až na konec nabídky, jestli se naplní kapacita, aby nečekali! :) Aby se zájezd uskutečnil, stačí 45 osob, a třeba Vás takhle čeká víc!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem o naší nabídku. Snažíme se také shánět další zájemce, abychom tento určitě moc pěkný zájezd zrealizovali.

Michal

Dobrý den, jakým způsobem se připlácí za snídaně a jak je to s cenou za svoz? Je cena za svozy i zpáteční?

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
snídaně se připlácí až na místě v hotelu (prostřednictvím průvodce). Uvedená cena za svozy po ČR je samozřejmě i zpáteční.

Lenka

Dobrý den, když si spočítám vámi uvedené časy odjezdu z Cannes v 15 hod. a příjezd do Prahy kolem poledne, vychází mi na cestu 21 hodin. Jede se skutečně tak dlouho? Děkuji vám.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vždy máme na cestu dostatečně velkou časovou rezervu, vč. plánovaných povinných zastávek na benz.čerpadlech. Předpokládaný čas jízdy je cca 17 hodin (cca 1300 km), tzn. návrat do ČR je především závislý na času odjezdu z Cannes.

Eva

Neuvažujete o svoze ze Slovenska?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Domníváme se, že bychom nesehnali dostatečný počet klientů pro vypravení ze Slovenska. Domníváme se ale, že současná nabídka linkových autobusových svozů (především se společností Student Agency) je natolik cenově zajímavá, že je vhodné ji využít a do Prahy se takto k hlavnímu busu jednoduše dostat.

Katka Vdf

dobrý den -tak že silvestra či přesněji odpočítávání půlnoci je kde přesně a ohńostroj je vidět?? děkuji je totiž spoustu nabídek s fotky ohňostrojů ale třeba paříž je bez ..-jsou to jen poutače fotkami

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
Silvestrovská noc se koná v Nice, a ohňostroj zde určitě uvidíte. Je pravda, že v centru Paříže je již 2 roky pořádání ohňostrojů zakázané.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
průměrná měsíční teplota v prosinci a lednu pro oblast Francouzské Riviéry je od 10 do 15 stupňů C.

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat jaké je/bývá počasí na silvestra a v Nice a Cannes. Děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru