Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka na 10 vstupů do Aquaparku Olomouc

4,6 / 5 AQUAPARK OLOMOUC Olomouc  (mapa) 243 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie

Dobrý den, zajímá mne co je klidová zóna a zda ke každé vstupence mám slevu na občerstvení, tzn. když půjdeme tři, je to pro jednoho nebo pro tři? M.

Aquapark Olomouc

Dobrý den, klidová zóna je situovaná ve druhém patře vnitřního areálu. Jedná se o klidnější část s lehátky pro odpočinek a relaxaci. Permanentka obsahuje mimo 10 vstupů také dva kupóny na zvýhodněné menu, které si můžete dát v našem mokrém bistru. Děkujeme za Váš dotaz.:-)

Veronika Rozehnalová-Drozdová

Dobrý den chci se zeptat, když si zakoupím voucher a nejsme z Olomouce. Je tedy možnost si voucher od 1.1. 2014 vyměnit za pernamentku a hned ji ten den využít?? Ať nemusíme jezdit vícekrát. Jeli bychom hned banda 10ti lidí :-)))) Děkuji.

Aquapark Olomouc

Dobrý den, Veroniko, ano, přesně tak to můžete provést. Už se na Vás Těšíme!:-)

Martin

Ještě jednou, hezký den,

děkuji za odpovědi.
Chápu to tedy správně, že doplatím 50,– Kč a v realaxační zóně mohu strávit celý den?

Děkuji!

Aquapark Olomouc

Ano, přesně tak, v ten okamžik můžete relaxační zónu využívat během celé její provozní doby.

Martina

Dobrý den,
taky by mě zaímalo zda jde využít i na relax zónu, a pokud ano, zda je nutn doplatek , nebo jde relax zónu využít v rámci kuponu. Děkuji

Aquapark Olomouc

Doplatek pro vstup do relaxační zóny je nutný a je jednorázový a to 50 Kč. Znamená to, že po tom, co Vám na baru u vstupu do sauny naše obsluha poplatek přizná na čip, můžete do zóny sauny opakovaně vstupovat dle Vaší potřeby. Vstup do sauny je z vnitřního areálu aquaparku, tedy z části, kde máte díky permanentce vstup na celý den. Poplatek doplatíte na naší recepci při odchodu z areálu. Děkujeme za Váš dotaz..-)

Maca Palatková

Chci se zeptat když půjdu s 5letým synem budou mi odstřiženy dva kupony v hodnotě 2× 129kč,přičemž když půjdu jen s ním bez pernamanetky tak zaplatím 150+50kč za něj vstupné,tak nějak postrádám tu slevu…

Aquapark Olomouc

Dobrý den, paní Palatková, Váš propočet je správný. Je na Vašem zvážení, zda Vás nabídka osloví, v každém případě doporučujeme vnímat to spíš takto: při zakoupení permanentky máte vstup za 129 Kč na celý den a svému synovi koupíte standardní vstupné za 50 Kč. Celkem tedy 179 Kč. Vzhledem k tomu, že děti do 6-ti let neplatí za překročení času v dané časové kategorii, můžete být v aquaparku neomezeně dlouhou dobu. Je to tedy ještě levnější, než 150+50 s tím, že za 150 Kč navíc máte vstup jen na 90 min. Nákup permanentky pro Vás je tedy v každém případě výhodný. Děkujeme za Váš dotaz.:-)

Martin

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jaký by byl doplatek (a na jak dlouhoudobu) v případě návštěvy relaxační zóny s tímto kupónem?

A dále:
na jednom místě se uvádí patnost 3 měsíce, tedy do 28.2.2014 (nemyslím tím rezervaci) a na druhém do 31.5.2014. Který termín tedy platí?

 Děkuji

Aquapark Olomouc

Dobrý den, Martine, doplatek pro vstup do relaxační zóny je jednorázový a to 50 Kč. Znamená to, že po tom, co Vám na baru u vstupu do sauny naše obsluha poplatek přizná na čip, můžete do zóny opakovaně vstupovat dle Vaší potřeby. Vstup do sauny je z vnitřního areálu aquaparku, tedy z části, kde máte díky permanentce vstup na celý den. Poplatek doplatíte na naší recepci při odchodu z areálu. Děkujeme za Váš dotaz..-)

Aquapark Olomouc

Pokud jde o data platnosti, jsou následující: doba platnosti Voucheru, tedy od 1.12.2013 do 28.2.2014 je doba, během které Vám u nás na recepci vyměníme Voucher za Permanentku, jejíž platnost je od 1.1.2014 do 31.5.2014. Pokud si tedy Voucher vyměníte ještě letos, můžete Permanentku využít v plné délce její platnosti, tedy od 1.1.2014 do 31.5.2014.

Pavlína J.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co přesně znamená pojem permanentka, když při jednorázovém vstupu více lidí se odtřihnou kupony?
Na kolik vstupů pro 3 osoby tedy vyjde permenetka?
Děkuji za odpověď.

Aquapark Olomouc

Dobrý den, permanentka obsahuje 10 samostatných kupónů, resp. celodenních vstupů do vnitřního areálu aquaparku. Za každou osobu se odstřihne jeden vstup, tedy ve Vašem případě by skupina o 3 osobách na permanentku mohla přijít 3×. Při 4. návštěvě by musely dvě z osob doplatit standardní vstupné (90 min., 180min., celodenní). Děkujeme za Váš dotaz.:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru