Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za 15 dní cestovního pojištění AXA ASSISTANCE! Prázdniny v klidu a LIBOVOLNÝ POČET pojištěných osob i dní se slevou 65 %.

chytryhonza.cz Praha - Nové Město  (mapa) 1 964 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Adam Kubát

Dobrý den,

kde seženu kartičku/potvrzení o pojistce, kterou se budu moci prokázat např. při ošetření na místě?

Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, kartička a pojistné podmínky Vám přijdou emailem po aktivaci pojištění. Kartičku si vyplníte pro každou osobu a tím se pak můžete prokazovat v zahraničí u lékaře.

Pavel

Pojisteni lecebnych vylok k platebni karte vyjde na zlomek ceny a vztahuje se na celou rodinu.. tez tohle, kde to musite na kazde dite kupovat extra… Nechapu, proc to kupujete…

Jana

Dobry den, jedu s pritelem a ditetem (4 roky) na tri tydny do Chorvatska, kolik balicku prosim budu potrebovat? Dekuji za odpoved.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, na Vaši dovolenou budete potřebovat 5 balíčků.

Tomik

Zdravím,
já jezdím s pojištěním od Axa assistance už 4 rokem i s přítelkyní a nikdy jsme neměli žádný problém, naopak jednou jsem řešil úraz a vždycky mi vyšli vstříc. Takže já jsem si už vybral, navíc jsem ušetřil. Ale k moji otázce: budete někdy tuto akci opakovat? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený, snažíme se všechny případy řešit individuálně ke spokojenosti klientů.
A k Vaší otázce, ano, máme v plánu podobnou akci zopakovat :)

dino

Vážení ,
dnes již můžete volat na bezplatná telefonní čísla u pojišťovacích ústavů ,myslete na to ,že si pojišťujete zdraví a ne koloběžku.Mám špatnou zkušenost a pro představu na 30 dní pojištění mimo eu jsem platil na jednu letenku 1300kč u jiné společnosti .Zde to máte po EU a na 15 dní .Nechte si projit hlavou jestli je vaše volba správná.....

Martin

Ono někdy postačí zjistit, jakým základním kapitálem ta která pojišťovna disponuje, což leccos napovídá o její síle a možnosti vypořádání se se složitými pojistnými událostmi, čímž ale nechci zpochybňovat tuto nabídku a její případnou atraktivitu, která za této ceny je velmi lákavá.

dino

Zdravím Martine,bohužel někdy nestačí zjistit jakým základním kapitálem pojišťovna disponuje většinou jde o nadnárodní společnosti které mají nějakou účetní hodnotu ,ale nic to nevypovídá o to jak se starají o své klienty.Většinou jsou to akcové společnosti a zakl.kapital se skládá prostředků akcionářů.To zjistíte až když dochází pojistnému plnění ze strany pojišťovny a to ,že vás pojišťovna odškodní neznamená ,že uznaný nárok ze strany pojišťovny je adekvátkní vašemu zranění.To zjistíte až pouze s doslechu nebo z výstupu firem zabývajícím se vymáháním adekvátního odškodnění.Po­jišťovna sama určuje lékaře a podle výše adškodnění je pojiš´tovna aktivní.V pří­padě,že firma která bude narovnávat vaší škodu a bude plátce daně i když vy zaplatíte s dph pojiš´tovna plni bez dph.Tím netvrdím ,že to je případ AX…
Další problém vzniká s tím,že musíte zaplatit toto ošetření a pak následně vymáhat po pojišťovně.
V případě ,že jde o vysší částky a pojišťovna neuzná jejich výši a toto ošetření nebylo uhrazeno bude ošetřovatel vymáhat škodu soudní cestou.

Charlie

Dobrý den, chtěl bych se ujistit zda se v tomto případě jedná o Váš balíček/ program REFERENCE dle Vašeho odkazu na pojistné podmínky http://www.axa-assistance.cz/Nabidka-pro-verejnost/Cestovni-pojisteni/Balicky-cestovniho-pojisteni.aspx . Na slevomatu máte uvedeny pouze některé limity. Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

ano, jedná se v tomto případě o balíček Reference – Evropa – 15 dní.

dino

Chtěl bych upozornit na ostražitost!!!! Vyberte si spolehlivější společnost!!!! Mohli by jste prohloupit ja zkušenost jsem měl a musím se svého práva domoci přes advokátní kancelář!!!!

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

to nás mrzí, že máte negativní zkušenost. Pokud máte ještě chuť řešit Vaši událost přímo s námi, nabízíme Vám, že se můžeme sejít na osobní schůzce a zde vše probrat, věříme, že se nám podaří najít řešení.

Můžete mě kontaktovat na adrese marika.vlachova@axa-assistance.cz, vedu právní oddělení v AXA ASSISTANCE a ráda se s Vámi za naši společnost sejdu. Marika Vlachová

Dino

Děkuji ,jak jsem řekl v životě bych si u této společnosti nenechal pojistit vůbec nic .Věřte ,že jsem měl více pojistných smluv díky váší aktivitě jsem vypověděl společnosti několik smluv a znovu již nikdy nevstoupím.Vše budu řešit pouze přes advokátní kancelář ,přes akreditované soudní znalce .
Snažím se jen apelovat na kupující !!! Dnes jsou bezplatné linky u pojistných ústavů a raději si prověřte solidnost a solventnost pojišťovacího ustavu a vyberte toho nejlepšího.JDE POUZE JEN O ZDRAVI.
Přeji kupujícím štastnou ruku

Denisa

Dobrý den,
chtěla bych vědět, zda se pojištění vztahuje i na situaci, kdy budu mít závažnou hypoglykémii či ketoacidozu v zahraničí a budu muset být hospitalizována či ošetřena. Mám totiž diabetes 1.typu. Pokud to není možné u tohoto balíčku, nabízíte toto vůbec?
Děkuji.
 Denisa

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

je mi líto, ale tato situace je ve výlukách jak tohoto balíčku, tak i našeho individuálního cestovního pojištění.

Josef

Je možno uplatnit pojištění na cestě do norska na ryby na 14 dnu.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

ano, můžete pojištění uplatnit na Vaši cestu, pokud neplánujete rybaření na otevřeném moři.

Kamila

chtěla jsem zeptat, uplatnit voucher lze pouze jen v Praze na pobočce axy, nebo to lze i po internetových stránkách. jsem z Jihlavy, a když si toto pojištění objednám, můžu si to vyplnit pojištění na jejich stránkách, s tím že napíšu někam to číslo pro slevu.
Děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

slevový voucher uplatníte na stránce www.axasleva.cz. Určitě nemusíte nikam jezdit a můžete si pojištění aktivovat pohodlně doma.

Josef

Dobrý den,

plánuji týdenní pěší turistiku na Slovinko, nebude to vysokohorská turistika, ale pouze takové ťapání ( :-) ) po Slovinsku, platí na to toto pojíštění?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

nedovedu přesně určit, jaké „ťapání“ budete provozovat, ale v zásadě se nesmí jednat o vysokohorskou turistiku se stupněm obtížnosti větším než T2. :)

Lenka

Pekny den, po zadani cisla balicku, dostavam chybovu hlasku „Hledany balicek nenalezen“. Zakupila som 3 vouchre, neakceptuje to ani jeden. kde robim chybu, prosim?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

problém je v tom, že aktivace bude možná až od 17.6., v pátek Vám to již půjde :-)

Lenka

Odpoviem si sama: v datume,ze? Balicek sa da aktivovat az 17.6. Nesledovala som kalendar. Ospravedlnujem sa:-)

Martina

Dobrý den, můžu vyčerpat teď 7 dní pojištění a pak dalsích 8 dní třeba za měsíc?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

toto bohužel není možné.

Eva

Dobrý den, 17.06. v 05,20 o­dlétáme na řeský ostrov, voucher by nám případně aktivovala dcera. V tom případě ale nebudeme mít nic v ruce. Není aktivace možná ve čtvrtek? Poradíte nám prosím, jak toto vyřešit? Mnohokrát děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

bohužel aktivace ve čtvrtek není možná, vouchery začnou v systému platit až od pátku. Pokusím se najít nějaké řešení a dám Vám vědět.

Alldo

Děkuji za odpověď. Je tedy možné mít uzavřené na jednu osobu dvě cestovní pojištění od různých pojištoven a v případě pojistné události lze použít obě současně, nebo je to nějak právně upravené?
 Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

můžete mít uzavřená dvě cestovní pojištění. Pokud mají totožný rozsah krytí a jste třeba hospitalizovaný, hlasíte událost pouze jedné pojišťovně. Ale pokud totožný rozsah nemají, hlásíte událost na pojišťovnu, která Vám rizika lépe kryje.

Libor

Dobrý den,
jedeme 4 do Chorvatska, je možné použít toto pojištění pro 4 osoby ?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

ano, je možné toto pojištění použít pro 4 osoby. Počet voucherů, které potřebujete zjistíte tak, že vynásobíte počet dní dovolené počtem osob, a podle toho si nakoupíte balíčky pojištění. Jeden pokryje 15 dní.

Alldo

Dobrý den, je možné, dobré a ještě smysluplné koupit toto pojištění,pokud už jsme pojištěni v ceně zájezdu? Děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
nevím jaké cestovní pojištění máte uzavřeno se zájezdem. Proto doporučuji porovnat rozsah pojištění, které máte s tím naším a na základě toho se rozhodnout.

Veronika

Dobrý den, můžu si pojištění aktivovat přes internet, aniž bych jezdila do Prahy?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, aktivace se dělá přes internet. Naleznete ji na stránce www.axasleva.cz

Marika

Dobrý den,
jedeme s přítelem do Turecka na 7nocí / 8 dní, kolik voucherů mi pokryje dovolenou. Předem dekuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

jedná se celkově o 16 dní, proto potřebujete 2 vouchery.

Dzejna

Dobry den,
kdyz bych chtela rozdelit slevy z jednoho kuponu na vice cest, je to mozne? Napriklad uplatnit 10 dni v 1 mesici a 5 dni v jinem mesici.
Kdyz jedou 3 osoby na 15 noci , koupim 4 vouchery a zbytek muzu uplatnit na jinou cestu?

Predem moc dekuji za zodpovezeni otazek!

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

bohužel není možné rozdělit balíček na více cest.
Ale pokud jedete 3 osoby na 15 dní, na tuto cestu Vám postačí 3 vouchery.
Vy si samozřejmě můžete koupit voucherů víc a nemusíte je všechny aktivovat najednou. Je možné si koupit například 4 vouchery, 3 z nich aktivovat na cestu kterou zmiňujete a poslední voucher aktivovat třeba až na podzim, až opět pojedete do zahraničí.

Tereza

Dobrý den, já bych také měla dotaz. Když si těch 15 dní tedy s přítelem rozdělíme, tak léčebné výlohy pořád budou 1,5 mil.., ošetření zubů 8 tis.., atd… Nebude se to také půlit? Děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

i po rozdělení dnů z balíčku mezi dvě nebo více osob zůstávají limity léčebných výloh ve stejné výši.

Irena

Dobrý den,
V pátek 17.6. ráno odjíždím na 19 dnů do Chorvatska, Zakoupila jsem kupon, včera uhradila, a chci platnost od 22.7. do 6.7., tj. 15 dnů.
Stihnu vše aktivovat před odjezdem? Nebudu mít pak přístup k internetu.....

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
v pátek ráno by neměl být problém kupon aktivovat na období, které potřebujete.

Sammy

Slevomate, u Limitů pojistného plnění by se hodilo doplnit měnu. Předpokládám, že jde o CZK, ale často jsou uváděny v Eurech.

Majka

I já bych měla nějaké otázky. Chtěla bych jet do Bulharska už 21.6. Co když nedostanu včas kupon? Jedu na 3týdny, to znamená, že musím mít 2 balíčky. Bude mi pak platit pojištění ten zbývající týden ještě v Čechách kdybych např. měla úraz? Na podzim jedu na 14 dní na Moravu. Mohu si koupit tohle pojištění i na tuhle dovolenou? Děkuji za odpověď a přeji všem pohodové léto

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
kupon obdržíte na email ihned po zaplacení, takže se nemusíte obávat, že byste nestihla pojištění uzavřít před Vaším odjezdem.
K Vašemu druhému dotazu, jedná se o cestovní pojištění, proto jeho platnost není na území ČR, proto se nevztahuje na úraz nebo nemoc, které se Vám přihodí v Čechách (nebo na Moravě :))
Také Vám přejeme pohodové léto!

matto

Dobry den,

mam dve otazky.
1. Je tato akcia limitovana obcanov CR, zijucich v CR?

2. Je mozne vyuzit toto poistenie na stopovanie po Europe? Nerata sa to ako rizikova cinnost, alebo podobne? Predpokladam ze nie, ale pre istotu sa spytam

AXA ASSISTANCE

Dobrý den:

1. mohou se pojistit i cizinci, ALE: pojištění Vám nebude platit ve státě, kde máte trvalý pobyt + ve státě, kde si platíte veřejné zdravotní pojištění. Nicméně pokud jste Slovák a chcete jet např. do Francie, pojištění Vám tam bude platit

2. autostop jako rizikovou aktivitu nemáme, bereme ho jako běžnou rekreační aktivitu.

Jaroslav

Plati to v Belorusku a Rusku?
Dekuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, v Bělorusku i Rusku pojištění platí.

Lucka

Dobrý den, rádi by jsme jeli do Turecka i s rok a půl starým dítětem na 15 dní. Musíme si tedy zakoupit 3 vouchery? Děkuji Bursíková

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pokud jste dva dospělí a jedno dítě, pak potřebujete 3 balíčky, jak píšete.

Katka

Dobrý den, jedeme na 8dní 2osoby je možno ten jeden den doplatit? kolik by to stálo? díky za info

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, je nám to líto, ale toto bohužel nejde.

VlK

Lze vypsat státy „zeměpisná oblast Evropy“? Resp. patří tam i Island? Ani v poj. podmínkách jsem je nenašel vypsané.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, za evropské státy pro účely pojištění považujeme – v souladu s Ministerstvem zahraničí ČR tyto státy:

Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie (FYROM), Malta, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Vatikán, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, Velká Británie

Vladimír

Dobrý den, platí pojištění i pro jachting ve středozemním moři? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, jachting v rámci těchto balíčků bohužel není možné pojistit.

Tomas

Dobrý den, odjíždím 31.8. na Krétu a vracím se 14.9. Stačí 1 balíček pojištění pro jednoho, i když je cesta rozložena do dvou měsíců. Děkuji.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, na Vaší cestu můžete využít jeden balíček, nevadí, když některé dny jsou v jednom měsíci a jiné v měsíci následujícím.

Jana

Dobrý den,dne 9.7.odjíždíme na dovolenou na Slovensko.Návrat je 16.7. Pojedeme 2 dospělí a jedno dítě. Kolik si musím koupit balíčků .Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pro Vaši 8 denní dovolenou budete potřebovat 2 balíčky.

Petr

Není rychlejší si to vypočítat, než čekat na odpověď? Máte to na 8 dní, jste 3 osoby = 24 dní = 2 balíčky (6 dní propadne)…

LUCIE ALEKSANDROVA

DOBRÝ DEN ODJÍŽDÍME NA 11DNÍ PO EVROPĚ 2 DOSPĚLÍ A DVĚ DĚTI,DOHROMADY TEDY 44 DNÍ,BUDOU NÁM STAČIT 3 BALÍČKY?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, ano, tři balíčky budou stačit.

Petr

Dobrý den, vztahuje se pojištění i na to když si v zahraničí půjčím auto nebo scooter a způsobím škodu? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, tento balíček pojištění se na škodu způsobenou provozem vozidla či scooteru nevztahuje.

Katka

Dobrý den, je možné 1 voucher použít pro 2 osoby na 7 dní s tím, že nechám 1 den pro 1 osobu propadnout?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, ano, je to takto možné.

Katka Velzelová

Dobrý den,
vzatuje se to i na Malorcu. A pokud tomu dobře rozumím, tak pro 2 dospělé a 1 dítě 3roky na 10dní, potřebuji 2vouchery?
Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, ano, pojištění se vztahuje i na Mallorcu. A podruhé ano, pro 3 osoby na 10 dní Vám budou stačit 2 vouchery.

L

dobrý den potřebuji 17 dnů pro 4 dospěle osoby.Kolik mám zakoupit balíčků

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, potřebujete 5 balíčků.

ML

nebude…,takže vlastně každý bude mít svůj :-)

AXA ASSISTANCE

Přesně tak :-) Můžete buď koupit každé osobě samostatný balíček a ten samostatně aktivovat, nebo si kupte 4 balíčky a ty aktivujte společně, jsou možné obě varianty.

ML

dobrý den, chci se ujistit, jestli mi budou stačit 2 vouchery, když pojedem na 12dní, 3×dospělý a 1× dítě(1rok),děkuji

Petr

To je ale věda ta matematika pro první stupeň, že?:D

AXA ASSISTANCE

To ano :-)

Lucie

Dobrý den ještě mám jeden dotaz od 7. do 23 letíme na Kypr 2 dospěly a dvě děti( 2 a 6let) kolik balíčku si máme koupit.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pokud do celé doby počítáme den odletu i příletu, celkem nám Vaše dovolená vyšla na 17 dní. Pro pojištění na tuto dobu pro 4 osoby potřebujete 5 balíčků.

lucie

děkuji za odpověd :o)

lucie

Dobrý den vztahuje se to i na Kypr?

AXA ASSISTANCE

Ano, na Kypr se můžete pojistit.

Martina

Dobrý den, jedu na 10dní s dětmi 12 a 3,5 let do Itálie, stačí mi dva vouchry? Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Ano, pro 3 osoby na 10 dní Vám budou krásně stačit 2 balíčky.

Radka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat: moje maminka důchodkyně,67 let má u Vás AXY pojištění na úraz a 29.6.2011 jede asi na 8dní na Slovensko autem a chtěla by se připojistit na úraz a kdyby se něco stalo.Stačí jí to co u Vás má nebo je lepší si koupit Váš voucher a raději se tím připojistit?Moc Vám děkuji Radka Kahlová

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, maminku můžete pojistit balíčkem cestovního pojištění, pojištění se jí bude hodit nejen, kdyby se jí stal úraz, ale i v případě, že by onemocněla.

Radka

Moc děkuji a ještě,když jede s partnerem,tak ho tam stačí při aktivaci jen připsat a pojištění se pak vztahuje i na něj?Děkuji

Jan O.

Dobrý den, od prvního července odjíždím na 6 měsíců do Belgie, na první dva měsíce již mám pojištění vyřešené, ale na zbytek sháním. Můžu tedy využít na zbývající dobu pobytu využít např. 8 na sebe navazujících pojistek z těchto voucherů?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, je to možné takto vyřešit.

Pozor pouze na to, že pokud se Vám v prvních 2 měsících stane úraz nebo onemocníte a léčení by trvalo déle, není možné z pojištění hradit náklady za léčení za nemoc či úraz, který nastal před počátkem pojištění – to je ale standardní věc u většiny pojišťoven.

Nicméně pokud se Vám cokoli přihodí od počátku platnosti našeho pojištění, tj onemocníte nebo se zraníte, tak je pojištění platné a na tyto události se vztahuje.

Michaela

Dobrý den chtěla bych se zeptat jedem do Maďarska 8 dní pro 4 osoby 2 dospělé a 2 děti 3 roky a 10 měsíců. Kolik budem potřebovat voucherů Děkuji předem za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, budete potřebovat celkem 5 balíčků, ty si při aktivaci spojíte dohromady a počet dní rozdělíte mezi 4 osoby.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

omlouvám se za překlep, potřebujete 3 balíčky cestovního pojištění. :-)

AXA ASSISTANCE

Ano, na Kanárské ostrovy pojištění platí.

Vojta

Dobrý den,
platí toto pojištění na Kanárské ostrovy? Děkuji.

Marie

Dobrý den,
jedeme s přítelem na 8 dní do Francie, což by bylo 16dní pojištění. Jak lze v tomto případě postupovat, když Vaše nabídka je na 15 dní? Děkuji.

AXA ASSISTANCE

V takovém případě byste si musela zakoupit dva balíčky, bohužel Vám ale nevyužité dny propadnou.

P.

Dobrý den,
může voucher uplatnit i občan Maroka (s přechodným pobytem v ČR a českým rodným číslem) pro pobyt ve Francii? Pokud ano, kolik voucherů bysme potřebovali: 2 dospělí + 1 dítě (4 roky) na 8 dní dovolené? Za odpověď předem děkuji.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, občan Maroka se pro dovolenou ve Francii pojistit může – při aktivaci zadejte do ple rodné číslo ve formátu: rrmmdd/9999, pak to bude v pořádku.

Pro Vaši dovolenou Vám doporučujeme 2 balíčky, které si při aktivaci spojte a pak budete moci pojistit všechny tři osoby.

David

Dobrý den, té nabídce moc nerozumím. Na Slevomatu si koupím pojištění od Chytrého Honzy, které poskytne AXA? Kdo vlastně poskytuje tu slevu?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, Chytrý Honza Vám tuto akci přináší – doporučuje – slevomat je prodejní kanál. Sleva je nastavená přímo od skupiny AXA ASSISTANCE.

Josef

jsem cizí státní příslušník (EU). Mohu zakoupit pojištění?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pojištění si koupit můžete ALE:

  • nebude Vám platit ve státě, kde máte trvalý pobyt + ve státě, kde si platíte veřejné zdravotní pojištění 
  • při aktivaci zadejte do ple rodné číslo ve formátu: rrmmdd/9999, pak to bude v pořádku.
Iva

Dobrý den, odjíždím 17.6.2011 odpo­ledne. Mohu využít Vaše pojištění, tzn. aktivovat ho ráno, abych ho mohla za 4 hodiny mít, nebo ho lze aktivovat až 18.6.? V jednom komentáři uvádíte, že aktivace je možná AŽ 17.6. a v jiném, že aktivace je možná PO 17.6.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

aktivace je možná od 17.6., tedy není problém balíčky zaktivovat před Vaším odjezdem.

Alenka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možné při zakoupení dvou voucherů-tzn.30 dnů na sebe použít 25 dní a zbylých pět dní pro mého přítele(těchto pět dnů by měl společné se mnou,ke konci mého pobytu).

Díky za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, počátek a konec pojištění musí být stejný pro všechny osoby, tj. přítele na zbývajících 5 dní pojistit bohužel nemůžete.

Alenka

díky za odpověď.A tak mě napadla druhá verze.První voucher plně využiju na sebe a druhý voucher rozpůlim pro sebe i přítele.Dám mu sedm dní a sobě také a v tom případě by termín druhé části pobytu byl stejný pro mě i pro přítele…pro upřesnění: voucher 1: 1.8.-15.8. jen pro mě;voucher 2:16.8.-22.8. pro mě a pro přítele.

AXA ASSISTANCE

Tak, jak to píšete, by to bylo možné.

Barča

Dobrý den, prosím Vás, můžu si tedy pojistku vyřídit už 17.6. ráno? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, ráno 17.6. by aktivace již měla fungovat.

Evijana

dobrý den, podle předchozích komentářů předpokládám, že toto pojištění asi nezahrnuje pojištění při potápění, že?? Díky

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

Pokud se jedete potápět s dýchacím přístrojem, tak to není bohužel tímto pojištěním kryto.

H.

Je v rámci pojištění v případě tragické události hrazen i převoz rakve?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, v případě úmrtí se pojištění vztahuje i na převoz tělesných ostatků zpět do České republiky.

Jolana

Pěkný den, syn jede do Chorvatska na jachtu. Platilo by pojištění i v tomto případě? Nebo to Axa také bere jako rizikovou činnost? Díky

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

Jachting spadá mezi sporty, které v rámci balíčků bohužel nejsou pojištěny.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jde k balíčku doplatit pojištění storna zájezdu?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

bohužel k tomuto balíčku nejde přikoupit žádné další připojištění ani storno zájezdu.

IK

Dobrý den, krytí mi připadá nízké, nedaly by se koupit např. 3 balíčky na osobu a zvýšit tak krytí trojnásobně?
 Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, bohužel to takto nejde :-)

Káča

Je možné čerpat 1 voucher na 5 dní v srpnu a poté na 10 dní v září?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
bohužel ne, jsou to pro nás dvě pojištění, musíte si tedy zakoupit dva balíčky. Balíček je na jednorázové použití.

Lenka

Zahrnuje toto pojištění i pojištění zavazadel při jejich poškození nebo ztrátě?
 Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pojištění zavazadel v tomto balíčku bohužel není.

AXA ASSISTANCE

PODROBNÝ POSTUP, JAK AKTIVOVAT BALÍČKY:

  • na www.axasleva.cz uvidíte vpravo nahoře obrázek s nadpisem „Balíček cestovního pojištění“ – klikněte na volbu AKTIVACE ZDE

  • v kroku 1 zadáte kódy všech balíčků, které chcete použít (tj. jednoho a více, maximální počet není omezen) JAK TO UDĚLÁTE: kód, který obdržíte emailem od slevomatu zadáte do pole: Číslo asistenční karty, poté do pole Číslo balíčku a do pole Aktivační kód – do všech třech políček zadáváte stejný kód 

  • po zadání kódů z prvního balíčku klikněte na ikonku „Vložit balíček“, ve spodní části obrazovky se Vám objeví počet pojištěných dní. 

  • pokud chcete vložit další balíček, klikněte v KROKU 1 na tlačítko „Přidat další balíček“

  • tento postup opakujete do doby, než máte potřebný počet pojištěných dní

  • pokud už máte vložený potřebný počet balíčků (a tím pádem i pojištěných dní, které chcete použít), klikněte na POKRAČOVAT

  • v KROKU 2 si zvolíte počátek a konec pojištění a cílovou zemi (slouží pouze pro nás jako informace, kam lidé jezdí, územní rozsah je celá Evropa, jak jsme psali výše)

  • v KROKU 2 dále zadáváte informace o všech osobách, které chcete mít pojištěny – po zadání údajů klikněte na ikonu „Vložit osobu“. Pokud chcete pojistit více osob, klikněte pouze na „Přidat další osobu“ – takto zase pokračujte až do doby, než si pojistíte všechny osoby, které chcete – pak klikněte na Pokračovat

  • zobrazí se Vám stránka, kde máte resumé všech zadaných údajů – pokud je vše v pořádku, kliknětě na AKTIVOVAT POJIŠTĚNÍ

  • na zadaný email Vám přijdou všechny potřebné podklady jako pojistné podmínky a kartička, kterou se prokážete v zahraničí. 

Zvládne to každý, ale pokud budete potřebovat, rádi Vám pomůžeme :-)
Eva

Děkuji, to jsem ale pochopila i sama. Bohužel po zadání kódu mi to píše: V aplikaci nastala interní chyba. Prosím uzavřete okno a aplikaci znovu spusťte. V případě přetrvávajích problému proveďte aktivaci přes naše Call centrum.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, kódy z dnešní akce budou aktivní až po 17.6., to bude zřejmě ten problém.

L.

Dobrý den,
kolik voucherů potřebuji koupit na 10 dní pro 3 dospělé a jedno dítě 9 let?Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
potřebujete 3 vouchery na balíčky cestovního pojištění.

Eva

Prosím, mohu koupit vouchery pro celou rodinu najednou nebo musím nakupovat postupně zvlášť na jednotlivá jména? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, balíčků si můžete koupit, kolik potřebujete (počet lidí krát počet dní – tím zíkáte celkový počet dní, který potřebujete) – nemusíte nakupovat pro každou osobu zvlášť balíček.

Balíčky si při aktivaci „spojíte“, jakmile budete mít vložené kódy ze všech balíčků, poté údaje o všech pojištěných osobách – vše provedete v rámci jedné aktivace.

maja

Ještě pár dotazů:

  1. po obdržení voucherů je zadám zřejmě dle nějakých instrukcí od Vás. Jaké údaje všech pojištěných osob budu potřebovat – jména čísla pasů ? 
  2. A jaké potvrzení od Vás obdržím k prokázání toho, že jsme všichni v daném termínu pojištěni? 
  3. Mohu pojištění zadat kdykoli před cestou třeba i 14 dní dopředu?
Děkuji
AXA ASSISTANCE

Dobrý den, k Vašim dotazům:

1. u každé osoby zadáváte: jméno, příjmení, rodné číslo, adresu trvalého pobytu. U osoby, která pojištění aktivuje, je potřeba ještě email a telefonní číslo

2. po aktivaci obdržíte všechny podklady a potvrzení emailem

3. pojištění můžete aktivovat KDYKOLI po 17.6., je jedno, zda 14 dní nebo pár hodin před Vaší cestou – počátek a konec pojištění si volíte sám při aktivaci.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
budete potřebovat celkem 8 balíčků, získáte tak přesně 120 dní. Balíčky si při aktivaci „spojíte“, kliknutím na „Vložit balíček“, jakmile budete mít vložené kódy ze všech balíčků a budete mít „kredit“ 120 dní, zadáte poté údaje o všech pojištěných osobách.

Sleva je nastavená již v kódu balíčku, ten si tedy zakoupíte již nyní, PŘI AKTIVACI JIŽ NIC NEPLATÍTE. Kód, který obdržíte emailem, zadáte do všech 3 políček na stránce, kde balíček aktivujete, tj. do políčka:
 

  • číslo asistenční karty
  • číslo balíčku
  • aktivační kód

Tři políčka musíte vyplnit z bezpečnostních důvodů, aby nedocházelo ke zneužití.
Eva

Chci se jen zeptat, ta aktivace bude fungovat až od toho 17. 6.? Ráda ybch si objednala pojištění již dnes, bohužel ale na vaší stránce to hází po zadání kódu voucheru chybu. Jen pro upřesnění, pojištění chci čerpat až od 24.6., teď si ho chci jen objednat.

AXA ASSISTANCE

Balíček si můžete koupit již dnes, ale je .nastavený tak, že aktivace je možná až 17.6.. Nicméně po tomto datu si balíček můžete aktivovat kdykoli – dokonce i 4 hodiny před odjezdem.

Doporučujeme Vám aktivaci provést kdykoli pol 17.6., pokud chcete pojištění od 24.6., máte spoustu času.

Eva

Dobrý den, prosím, jedu s rodinou –4 osoby na 30 dní do zahraničí, lze využít i více voucherů na 1 osobu? Tzn. koupila bych 8 voucherů, na každou osobu 2. Lze to?

Tereza

Dobrý den, jedeme v srpnu na 14 dní do Polska autem přez Německo. 2 dospělí a 5let a 9let děti. Koupím tedy 4 vochery? A slevu aktivuji jak? Nenačte se mi pouze jeden vocher? Dívala jsem se jak vyplnit on line a je tam jen jedno políčko. Nebo musím všechny 4 aktivovat zvlášť? A kdy nejlépe aktivovat, těsně před cestou, nebo nyní? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
doporučujeme Vám zakoupit 4 balíčky, které si při aktivaci spojíte dohromady a získáte tak celkem 60 pojištěných dní, ty potom rozdělíte mezi Vaše 4 osoby.

majda

Dobrý den, kolik vocherů potřebuji pro čtyři dospělé osoby a dvě děti 4 a 14 let na 9 dnů v Itálii ?

 Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
doporučujeme Vám zakoupit 4 balíčky, celkový počet 60 pojištěných dní poté rozdělíte mezi všech 6 osob.

simca

Dobrý den, chtěla bych vědět, kolik potřebujivoucherů pro dva dospělé a tři děti ve věku 15,11 a 7 let, na dovolenou na 9 dní?

cml

42

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
potřebujete 3 vouchery na balíčky cestovního pojištění.

Alžběta

Dobrý den,
jedu na 2 měsíce do Irska, je možné vouchery sčítat?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
balíčky si můžete tak zvaně „spojovat“, při aktivaci zadáte kód z prvního balíčku, kliknete na „Vložit další balíček“, zadáte kód z druhého balíčku, tento postup opakujete, dokud nemáte potřebný počet pojištěných dní, na ty se poté pojistíte.

Pokud jedete do Irska na 2 měsíce, můžete si zakoupit 4 balíčky, získáte tak 60 dní, které by Vám měly stačit.

mirotiro

Jsou někde k nahlédnutí kompletní pojistné podmínky? Je možné při kratším pobytu pro jednu osobu pojistit na vyšší pojistné částky?

mirotiro

A další otázka… jedu během týdne na 2 různá místa v Evropě… z prvního se vrátím do ČR a pak vyjedu znova… Jak se to má zadat přiuzavření smlouvy?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, ve Vašem případě můžete zvolit dvě varianty: 

  1. pojištění si aktivujte na celou dobu, tj. včetně Vašeho pobytu v ČR
  2. aktivujte si dvě samostatná pojištění na každý pobyt v zahraničí zvlášť. 
Záleží pouze na Vás, jakou variantu zvolíte.
mirotiro

Můžete, prosím, zodpovědět i první 2 otázky, děkuji… aktivovat budu jistě jen jeden balíček, v ČR se zdržím jediný den, jde mi spíše o pojistné podmínky a výše limitů…

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
pojistné podmínky naleznete na našich stránkách:
 http://www.axa-assistance.cz/Nabidka-pro-verejnost/Cestovni-pojisteni/Balicky-cestovniho-pojisteni.aspx

mirotiro

Děkuji, takto mi to stačí… je možno si k tomuto balíčku doplatit pojištění zavazadel?

AXA ASSISTANCE

V rámci balíčku bohužel ne, jinak pojištění zavazadel poskytujeme na www.axaleto.cz, kde si můžete zakoupit naše cestovní pojištění „na míru“.

mirotiro

Škoda, ale ono v pojistných podmínkách máte ve výlukách fotoaparáty, což bude jediná cenná věc, takže je to jedno…

AXA ASSISTANCE

Ano, bohužel to takto máme.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s pojištěním ohledně zásahu horské služby? Chystám se do Rakouských Alp a v nejhorším případě bych mohla potřebovat i přivolat HS, vztahuje se na ni toto pojištění?

mirotiro

HZS se připlácí jen na Slovensku… V Rakousku je to standardní zásah záchranářů

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
zásah horské služby je hrazen v případě, kdy došlo k poškození zdraví pojištěného, vyžadující lékařské ošetření. V této souvislosti bych ráda připomněla, že pojištění formou balíčků se nevztahuje na provozování nebezpečných a rizikových sportů, mezi které patří např. speleologie, vysokohorská turistika, horolezectví apod., a že pojištěný je povinen řídit se zákony a předpisy platnými v navštívené zemi a rovněž pokyny místní horské služby.

PetrR

Dobrý den, při pojištění na 30 souvislých dní budu muset uzavřít 2 na sebe navazující samostatné smlouvy? Nebo je možné zadat více kódů voucheru najednou.
Uvedeno je, že se jedná o pojištění pro Evropu. Pro pojištění mimo (Asie) tak žádná sleva poskytována není? Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, balíčky si můžete tak zvaně „spojovat“, pokud si zakoupíte například 2 (abyste získali celkem 30 pojištěných dní), při aktivaci zadáte kód z prvního balíčku, kliknete na „Vložit další balíček“, zadáte kód z druhého balíčku a získáte tak 30 dní, na ty potom pojistíte buď sebe nebo i více osob, záleží na Vás.

AXA ASSISTANCE

Tato akce se vztahuje bohužel pouze na zeměpisnou oblast Evropy, dále pak Turecko, Izrael, Tunisko, Kanárské ostrovy a Egypt. Můžete si u nás zakoupit i klasické pojištění pro celý svět – můžete navštívit www.axaleto.cz a tam si pojištění sjednat, bohužel dnešní akce se na takto sjednané pojištění nevztahuje.

Dita Dvořáková

Dobrý den,

ráda bych se zeptala,zda se pojištění vztahuje i na moto výlet?

mirotiro

Všeobecně se pojištění na cesty vztahuje na veškerá ošetření, pokud budete zraněni při DN, tak se ale plní z povinného ručení škůdce a ne z vaší pojistky… Více jistě odpoví lidi z AXy, ale tohle je klasické pravidlo… Pokud motorku položíte sami, pak je na to třeba tato pojistka…

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pojištění se Vám vztahuje i na výlet na motorce, pokud se ovšem nejedná o organizovaný závod. Pokud se na motorce vybouráte, tak Vám uhradíme náklady na léčení, stejně jako kdybyste si zlomila nohu například při rekreačním sportu. Tyto náklady Vám uhradíme bez ohledu na to, zda Vaši nehodu zaviníte sama nebo ji zaviní někdo třetí.

Martix

Dobrý den, prosím o upřesnění, kolik zakoupit voucherů na 12ti denní dovolenou pro 4 člennou rodinu (2 dospělí, děti ve věku 5 a 3 roky). Děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobry den, celkem potřebujete 48 pojištěných dní – proto Vám doporučujeme zakoupit 4 balíčky, při aktivaci si tyto balíčky spojíte (kliknutím na tlačítko „Vložit balíček“, získáte tak 60 pojištěných dní, které si potom rozdělíte mezi 4 osoby.

Dilv

Dobré ráno, i já bych měl dotaz – jak je to s pojištěním ohledně zásahu horské služby? Chystám se do Tater a v nejhorším případě bych mohl potřebovat i přivolat HS, vztahuje se na ni toto pojištění?

Ludwa

Dobrý večer, platí pojištění také pro cestu mimo Evropu /např. Egypt, Tunis…)?

Klára

Dobrý den, jak je uvedeno – platí pro Evropu. Jinak bych z vlastní zkušenosti doporučovala v Egyptě a Tunisku volit pojištění přímo od cestovky, protože spolupracující pojišťovny s cestovními kancelářemi mívají smlouvy s lékaři v místě pobytu v těchto zemích – tedy i v hotelu pokud tam lékař je a nemusítě sebou vozit 1000 eur jako rezervu pro nepředvídatelné údaje.

mirotiro

CK uzavírají „pojištění“ s mizivivou pojistnou částkou, doporučuji si před cestou zkontrolovat pojistné limity a podmínky a pak raději uzavřít komerční pojištění na běžné částky… Cena slušné pojistky je cca 30 Kč na den a zahrnuje to co tato nabídka (osobně se pojišťuji na 2 M, tady je 1,5 M)… nezapomeňte hlavně na odpovědnost a lékařské výdaje, tam se případně nedoplatíte…

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, pojištění se vztahuje na zeměpisnou oblast Evropy, dále pak Turecko, Izrael, Tunisko, Kanárské ostrovy a Egypt

Pavel A

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by to bylo s rizikovými aktivitami? Konkrétně speleologií? Dala by se na takovéto pojištění sleva uplatnit (třeba na 7 dní)?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den, speleologie je pro nás už rizikový sport a ten v rámci dnešní akce nelze pojistit. Na našich stránkách www.axaleto.cz si ale můžete sjednat cestovní pojištění „na míru“, a zde už rizikové sporty běžně pojišťujeme.

Vojta

Dobrý den,
není ted ani možné balíček využít a k tomu si připojištění rizikových sportů doplatit? Třeba na omezený počet dnů? Chystáme se do Rakouska na týden a dva dny chceme lézt na ferratu a tato možnost by pro mne byla ideální. Děkuji

AXA ASSISTANCE

Bohužel ne, balíček je hotový produkt, který kryje běžné aktivity. Můžete si ale zakoupit na našem webu www.axaleto.cz klasické cestovní pojištění „na míru“, kde si můžete připojistit i ferratu, na kterou se chystáte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru