Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka do solárií Sun Solar v hodnotě 800 Kč + káva zdarma

4,5 / 5 Sun Solar studio (2 pobočky) Praha - Háje  (mapa) 343 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
martina

Dobrý den, po nabití permanentky, mohu čerpat i slevy které máte o víkend, nebo platí stejné ceny jak přes týden, minule se slevy nemohly údajně sčítat, čemuž moc nerozumím.

Sun Solar

Dobrý den, Martino. Rádi bychom vyšli vštříc všem klientům, proto se víkendové slevy (30%) vztahují pouze pro klienty, kteří nemají permanentku. Je to z toho důvodu, že při koupi permanentky máte v případě naší akce na Slevomatu již slevu 50%, tudíž Vám nemůžeme dát další „slevu na slevu“. I tak Vás to samozřejmě vyjde velmi výhodně. Hezký den.

Linda Michálková

Dobrý den,
děkuji za předchozí odpovědi. Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Když si voucher vyměním za permanentku, tak ta bude mít jakou platnost? Musí se to „vychodit“ celé do toho 28.2. nebo je to na déle? Jeden voucher jsem si již koupila, ale uvažuji o koupi i druhého. A nyní nedokáži odhadnout jak dlouho mi kredit z jednoho voucheru vydrží. Děkuji ještě za tuto informaci.

Sun Solar

Dobrý den, Lindo, permanentka je časově neomezená. Hezký den.

Linda Michálková

Dobrý den,
do solaria jsem nikdy nechodila, ale ráda bych. O pomoci ze strany personálu počítám, abych se opalovala vhodně dlouhou dobu. Avšak zajímalo by mě, zda je nutné se dopředu objednávat či mohu do solária přijít jak mi to vyjde? A druhá má otázka je, zda se na pobočce dá koupit kosmetika na opalování v soláriích a kolik zhruba stojí? Děkuji za informace.

Sun Solar

Dobrý den, Lindo, objednávat se nemusíte. Personál Vám velmi rád poradí jak s délkou a intenzitou opalování, tak i s výběrem vhodné kosmetiky dle typu Vaší pleti. Máme v nabídce jak jednorázové krémy od cca 37,– Kč, tak i větší balení krémů různých druhů, vůní atd. Ceny se pohybují v rozmezí 290 – 1350 Kč. Hezký den.

Petra R.

Dobrý den, mám stejný dotaz, na stránkách Sun Solar, na které odkazujete, se udává akce Slevomatu, kdy je permanentka v hodnotě 800 Kč k zakoupení za 299 Kč zde na Slevomatu, ale ve vaší nabídce je to jinak. Chci se tedy zeptat, která akce platí? Děkuji Petra R.

Sun Solar

Dobrý večer Petro a Jano, na našich stránkách je akce uvedena nesprávně, obratem vše upravíme. Platí tedy permanentka v hodnotě 800,– Kč, po slevě za 399. Děkujeme a přejeme hezký večer.

Jana M.

Dobrý den,
na stránkách Sun Solar, na které odkazujete, se udává akce Slevomatu, kdy je permanentka v hodnotě 800 Kč k zakoupení za 299 Kč zde na Slevomatu, ale ve vaší nabídce je to jinak. Chci se tedy zeptat, která akce platí?
Děkuji.

Tereza Šulcová

Můžu se zeptat, zda je pak karta nabita na 800,–Kč a z toho se tedy „ukrajuje“ podle vyčerpaných minut při návštěvě solaria, nebo koupíte voucher a máte pouze zvýhodněnou sazbu 5–11,–Kč/min.?

 Děkuji

Sun Solar

Dobrý den, Terezo, permanentka bude nabita na 800,– Kč, z ní si pak čerpáte minuty, které strávíte opalováním. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru