Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte z vašich fotek EXTRA VELKOU fotoknihu

4,8 / 5 Bontia 4 584 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Libor Dvořák

Dobrý večer, mám zájem nechat si vyrobit 3 stejné knihy ( koupím si 3 kupony… to mi je jasný,…udělám 1 návrh knihy… a pak jak se domluvit, abyc byl pochopen a vy srozumněni) … Děkuji za info. Libor

Michal

Dobrý den, Libore,
ano pokud chcete udělat 3 stejné knihy, uděláte jeden návrh a objednáte jednu fotoknihu ve více (3) exemplářích. Poté zadáte všechny 3 poukazy během objednávky. Děkujeme za dotaz.

vh

Dobrý den,
co má člověk uvést u příkazu při platbě poštovného, abyste to spárovali s objednávkou, číslo objednávky, které bude vědět až po odeslání dat s fotkama?…děkuji

Michal

Dobrý den,
pravděpodobně si pletete 2 věci. Jedna je platba na slevomat.cz, kde neplatíte poštovné. Druhá platba je na bontia.cz, kde zároveň vytvoříte objednávku, data a následně zaplatíte poštovné.

Je to takto pochopitelné, nebo jsem vás špatně pochopil? Děkuji vám za dotaz, s pozdravem.

Lenka Cardová

Dobrý den,
knihy Bontia můžu jen doporučit, nyní pracuji na dvanácté :-) , moc mi vyhovuje, že jsou předchystané šablony ještě upravitelné, většinou je celé překopu :-)
Mám ale prosbu, opravdu by nešlo v rámci této akce vystavit i kupón na knihu středně velkou na výšku, většina mých knih je v tomto formátu a ráda bych je nechala vytisknout ještě jednou.
Předem díky za ochotu a přeji krásný den
Lenka Cardová

Michal

Dobrý den, Lenko,
jsme moc rádi, že jste spokojená. Opravdu to bohužel nelze, jsme v toto období velice zaneprázdnění a bylo by to nespravedlivé vůči ostatním. Tím že tiskneme více stejných formátů navíc pomáhá tomu, proč si můžeme dovolit dát tuto slevu. Děkujeme za vaši přízeň, moc si toho vážíme.

Helena Zvolská

Ještě se chci zeptat, jestli objednávka projde, když mi program hází přes fotky červené trojúhelníky. Nekvalitní nejsou, 300DPI mají, a jednu máme na zdi metr velkou a je v pohodě. díky

Michal

Dobrý den, Heleno,
ano objednávka projde, pokud se vám zdá fotografie na zdi v pořádku a nahráváte určitě stejná data, pak bude v pořádku i výstup na fotoknize. Děkujeme

Helena Zvolská

Dobrý den, nevím jak mám objednat 4 stejné knihy a uplatnit 4 vouchery, nabízí mi to jedno políčko na číslo voucheru a zároveň nabízí slevu za víc kusů stejné knihy. Díky za rychlou odpověď.

Michal

Dobrý den, Heleno,
zadávejte prosím poukazy postupně. Můžete také objednat prostřednictvím Bontia Studia nebo webové stránky, kde je podobný postup, třeba to pro vás tam bude intuitivnější. Děkujeme za dotaz.

Tomáš

Dobrý den,
pokud si objednám 8 fotoknih, dostanu poukazy na dva kalendáře?

Michal

Dobrý den, Tomáši,
vyhodnocení probíhá odměněním za více než 3 fotoknihy v jedné objednávce. Nelze to tedy takto chápat. Děkujeme

Pavlina

Dobry den, radi bychom si u vas take nechali vytvorit knihu. Objednavka hotove knihy se posila pouze pres internet? Kniha ma vice jak 1GB a nas internet je pomalejsi. Dekuji za odpoved

Michal

Dobrý den, Pavlino,
ano, knihu můžete poslat pouze přes internet. Přeji hezký den.

Dana

Pro Terezu – chvilku jsem měla podobný problém, také jsem se zděsila, že se voucher nevztahuje na to, co jsem pracně vytvořila :-) naštěstí jsem na straně obrazovky jsou možnosti zvolit počet stran.

Michal

Dano, moc děkujeme za vaši aktivitu. Přeji hezký den.

Veronika

Dobrý den,

minulá fotokniha byla nádherná, měla velký úspěch, děkuji.
Teď bych ale chtěla vytvořit fotoknihu z opravdu starých černobílých fotografií, které mám bohužel k dispozici pouze vyvolané, ani negativy, ani foto na počítači. Je možné je vůbec použít, třeba fota nechat naskenovat?

Děkuji, Veronika

Michal

Dobrý den, Veroniko,
to není žádný problém, sám jsem již takovou fotoknihu několikrát tvořil. Zkontrolujte si, ať se fotografie skenují do kvalitního rozlišení v nastavení 300 DPI. Přeji hezký den

Petra

pro Michala: ano, je to mozne. Plus ruzne barevne podklady, motivy a ramecky. Muzete si i knihu (spravnou variantu) nyni rozpracovat, vracet se k ni a pozdeji koupit voucher-ten se vklada az pri objednavce. Mne se kniha tvori fantasticky!

Michal

Děkujeme Petro, jste moc hodná!

Michal

Dobré odpoledne měl bych dotaz:
Jde na jednu stranu dát více fotek? Různě veliké a různě natočené?
Děkuji za odpověd

Michal

Dobrý den, Michale,
ano lze, nejste v podstatě ničím omezen. Děkujeme za dotaz.

Jitka

Dobrý den. Není možné objednat fotoknihu formátu A4? Mám totiž všechny dřívější knihy tohoto formátu, takže by mi tento větší v knihovně vyčníval. Jinak jsem s nimi byla moc spokojená. Děkuji. Jitka

Michal

Dobrý den, Jitko,
bohužel, to bude pravděpodobně starý formát. Akce se vztahuje pouze na vypsané formáty. Mohu vás ujistit, že tento větší formát je mnohem lepší, zlepší zážitek z prohlížení. Přeji hezký den.

Tereza

Dobrý den,
moc vás prosím o radu, nevím si už rady.
Zaplatila jsem si za fotoknihu – 80 stran, vytvořila pouze 64, více stran mi bohužel nejde, nevím proč..No nevadí, asi jsem talent :-),..
Ale když jsem teď fotoknihu chtěla objednat a vložila jsem slevový poukaz, tak mi to píše, že se tento poukaz nevztahuje na zvolenou fotoknihu.
Tak už opravdu nevím co s tím.
Je možné vás poprosit o telefonický kontakt a dořešit to po telefonu?
Děkuji moc.

Michal

Dobrý den, Terezo,
pravděpodobně jste zvolila fotoknihu Exkluzive. Proto vám nelze změnit počet stran.

Mohu vám doporučit, vytvořte kopii fotoknihy a pokuste se u duplikované knihy(označenou konceptem) změnit provedení. Program se pokusí automaticky přizpůsobit obsah. Tato funkce však při přechodu mezi formáty není dokonalá. Je potřeba vše znovu zkontrolovat a upravit. Pevně doufám, že vám toto řešení pomůže.

Přeji hezký den.

Monika Vlasova

Dobrý den má zájem o 2 fotoknihy a pokud si je zakoupím ted jak dlouho můžu tvořit tu knihu. Podotýkám nemám to jako Vánoční dárek jen si chci vytvořit fotoalbum svích dětí. Je tam nějaká lhůta třeba příklad 3měsíce????Děkuji za odpověd.

Michal

Dobrý den, Moniko,
svůj poukaz můžete využít až do 11. 2. 2014. Máte tedy přibližně 3 měsíce. Děkujeme za dotaz.

Monika

Dobrý den,
pokud si objednám dvě fotoknihy, jednu vytvořím za týden a druhou až za měsíc a chtěla bych je doručit společně za jedno poštovné, je lepší tu první poslat ihned ke zpracování nebo vyčkat a poslat je ke zpracování obě najednou?
A ještě jeden dotaz. Kdybych objednala tři a poslala je ke zpracování až v lednu tak už není nárok na kalendář zdarma?
Moc děkuji za odpověd. Monika

Michal

Dobrý den, Moniko,
pokud to nepřekročí platnosti poukazů, zadejte objednávku vašich fotoknih rozhodně najednou. Objednávky dodatečně nespojujeme.

Ve druhém případě platí co říkáte, fotokalendář získáte pouze pokud objednávku zadáte do 30.11. Děkujeme za vaše dotazy a přeji hezký den.

Jana

Dobrý den, já mám opačný problém. Koupila jsem voucher na 48 stran (na méně jste nenabízeli), ale víc než 32 stran fakt nepotřebuji. Již mám knihu naplněnou a chtěla jsem udělat objednávku na 3 stejné knihy se 3 vouchery a bohužel mi program píše, že nemám voucher na tento typ knihy. Dá se s tím něco dělat, abych mohla mít jenom 32 stran? díky

Michal

Dobrý den, Jano,
napište prosím s tímto požadavkem na podpora@bontia.cz. Je to ochrana proti neúmyslnému zvolení menšího počtu stran. Děkujeme

Jana Šímová

Dobrý den, prosím Vás objednali jsme si knihu se 48 stránkami, ale potřebovali bychom tu větší – 64 stran. Je možné si ji objednat a na poště doplatit rozdíl? Děkuji

Michal

Dobrý den, Jano,
navýšit počet stran zakoupeného poukazu není bohužel možné. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Marek

Dobrý den,
vytvořil jsem knihu, která má 64 stran. Víc nepotřebuji a nenaplním. Když teď u Vás zakoupím knihu s 80 stranami, tak mi 16 stran přijde prázdných, nebo je bontia vynechá? Děkuji za info!

Michal

Dobrý den, Marku, pokud danou stranovost nabízíme, tak si jednoduše zvolte menší počet stran. Výsledná fotokniha bude vypadat jako v náhledu. Žádné prázdné listy, pokud je tam sám nezadáte. Co vidíte, to dostanete. Děkujeme za dotaz

Pavla Kocková

Dobrý den, již od 25.10. mám objednanou fotoknihu (kterou jsem koupila v jiné akci), měla být expedována 11.11., zatím se tak nestalo, nemám žádné zprávy o tom v jakém je kniha stavu, na email mi nikdo neodpovídá. Mezitím jsem tedy objednala další voucher – na dárek k Vánocům. Ale s tímto přístupem a počtem prodaných voucherů mám obavu, jestli to vůbec do Vánoc dorazí. Můžete mi tedy sdělit jak je na tom objednávka č. 212086136. A zda mám tedy tento nově koupený voucher vrátit a nebo risknout, že se to stihne? Děkuju!

Michal

Dobrý den, Pavlo,
minulé Vánoce jsme doručili všechny fotoknihy v řádně dodržených termínech, není se tedy třeba obávat. Skutečně řádově tisíce fotoknih v několika dní.

Prosím, vaše číslo objednávky je na poukazy, nikoliv na číslo objednávky, kde jste objednala vyrobení fotoknihy. Objednávku na fotoknihy jste zadala 31.10. a v systému je expedována 15.11. Prosím, pokuste se vysledovat balík, nyní by to mělo být v režii České pošty. V případě dotazů, vyčkejte prosím odpověď na podpora@bontia.cz. Děkujeme a přeji hezký den.

Stáňa

Dobrý den,
omylem jsem smazal mail ze zakoupenymi voušry nevím co mám dělat.

Slevomat.cz

Dobrý večer,

Vaše vouchery též naleznete ve Vašem profilu u slevomat.cz. Přihlásit se můžete v pravém horním rohu obrazovky.

Hezký večer!

Lukáš Verbovský

Dobry den, je mozne zaslat knihu aj na Slovensko v ramci postovneho (119kč) ?

Michal

Dobrý den, Lukáši,
ano to je možné, zaregistrujte se na české doméně bontia.cz a adresu doručení si nastavte na slovensko. Dopravné je v takovém případě 4,99 € GSL. Děkujeme

Vlastimil

Dobrý den, mám několik knih od Vás a jsem s nimi spokojen. Mám dotaz bude ještě sleva na kalendáře? Děkuji.

Michal

Dobrý den, Vlastimile,
pravděpodobně ano, ovšem nevím, zda ještě s dodáním do Vánoc. Děkuji za dotaz

Martina Samis

Dobry den chci se zeptat zda mohu do knihy vkladat libovolne rozmery fotek aby se mi na jednu stranu vlezly dve nebo tri fotecky nebo je to jedna strana jedna fotka?Dekuji

Michal

Dobrý den, Martino,
Na jednu stránku se vejde neomezený počet fotografií. celý design fotoknihy je na vás. Šablony vám pomůžou s obsahem, pokud však budete chtít naprostou volnost, můžete jednoduše tvořit podle sebe. Děkujeme

Míla D

Dobrý den,
chtěla bych využít 80 stránkový poukaz na knihu na šířku. Je to možné? Nebo lze využít pouze na knihy vytvořené na výšku?
Děkuji,
 Míla

Michal

Dobrý den, Mílo,
v rámci této akce je možné vytvořit fotoknihu pouze na výšku. Poukaz se vždy výhradně vztahuje k vypsané fotoknize na poukazu. Děkujeme

Lenka Vlčková

Dobrý den. S Bontiou ještě nemám zkušenost, tak se chci zeptat… Lze tvořit na jednotlivých stránkách fotoknihy tzv.koláže z fotek? Aby nebyla pouze jedna fotka na jednu stránku? Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Lenko,
ano můžete si dělat své vlastní koláže nebo v některých šablonách pro to můžete využít i již připravené stránky. Neváhejte si vše vyzkoušet předem. Přeji hezký den.

Martina

Dobrý den,
mohla bych si k objednávce doplatit exclusive potah kůží? Viz: http://www.slevomat.cz/sleva/346877-extra-velka-znackova-fotokniha-az-96-stran/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.bontia.cz%2Fakce-slevomat. Pokud ano, jak mám postupovat při objednání.

Michal

Dobrý den, Martino,
tato akce se nevztahuje na fotoknihy exclusive. Je mi líto. Děkujeme za dotaz.

Kateřina

Dobrý den. Před chvílí jsem zakoupila 3 vouchery. Knihy budou pro firmu a tak bude potřeba je proplatit. Bude poté, co knihy vytvořím, možné zaslat fakturu s cenami knih mnou zakoupenými? Pokud si dobře vzpomínám, tak při minulé objednávce byla u faktury jen cena za dopravu. Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Kateřino,
nejsem si teď jistý, zda fakturu budete chtít od slevomat.cz nebo od bontia.cz. V každém případě po vyžádání na jedné ze zákaznické podpory vám jistě fakturu k vaší objednávce pošlou, když ji seznámíte se svou situací. Tu naši kontaktujete na podpora@bontia.cz, slevomat na podpora@slevomat.cz. Přeji hezký den.

Katerina

Dobrý den, když koupím 3 knihy a poukaz na kalendář mi dojde po 2/12, stihnete ho pak ještě do vánoc vytvořit? Děkuji za informaci.

Michal

Dobrý den, Kateřino,
to bohužel nemůžeme zaručit. Je to velmi na hraně, spíš bych s tím nepočítal aby jste předešla zklamání. Děkuji za dotaz.

Jirka P

Jen pro informaci. NA obrázku je fotokniha na výšku v popisu jsou zase rozměry jako by byla na šířku. Jaká tedy je?

Michal

Dobrý den, Jirko,
na obrázku je skutečně ilustrační fotografie fotoknihy na výšku. Nemohu však nikde najít zmínku o fotoknize na šířku. Jste si jist, že jste to někde zahlédl? Tato akce je rozhodně na fotoknihu na VÝŠKU. Děkuji a přeji hezký den.

Ondřej

Dobrý den, prosím, znamená tvrzení „1 voucher = 1 kniha“ to, že NELZE při koupi např. 3 voucherů nechat vyhotovit 3 STEJNÉ knihy a u všech z nich uplatnit slevu? Nebo je to ryze na přání zákazníka (tedy klidně 10 stejných knih na 10 voucherů). Děkuji za odpověď

Michal

Dobrý den, Ondřeji,
znamená to, že na jeden zakoupený poukaz můžete získat jednu fotoknihu. Je to pouze pro pořádek, někteří zákazníci se domnívali, že mohou objednat na jeden poukaz více fotoknih. Na 3 poukazy samozřejmě zakoupíte 3 fotoknihy, nemusíte mít obavu. Děkujeme

Pavla

Dobrý den,
ptám se ještě jednou, protože z Vaší odpovědi jsem stále nepochopila, jak mám v jedné objednávce na 2 rozdílné kalendáře uplatnit 2 zakoupené vouchery. Do objednávky lze totiž zadat pouze k první položce číslo 1 voucheru a pokud zadám další položku, už se mi neobjeví políčko: „Mám k dispozici kód poukazu“, takže voucher na druhý kalendář prostě nemůžu v jedné objednávce uplatnit. Navíc původní cena kalendáře, který si objednávám je 799,–Kč a na tento kalendář mám zakoupené 2 vouchery za 249,–Kč/za 1 ks a v objednávce mi stále naskakuje cena 639,–Kč, což je cena za kalendář, na který jsem si voucher nekoupila!! Kde je prosím chyba? Navíc budu čekat na to, kdy budu moci tyto 2 kalendáře objednat za jedno poštovné. Škoda jen, že jsem dopředu nevěděla, jaké budou s objednávkou problémy, asi bych si nákup rozmyslela. Vouchery však mám již bohužel zakoupené a tak budu jen doufat, že jsem nekoupila"zajíce v pytli."

Michal

Dobrý den, Pavlo,
chybku s cenou jsme nyní opravili. Děkujeme za upozornění. Správná cena za váš kalendář je bez slevy 799 Kč.

Zatím nelze objednat více kalendářů na jedno poštovné, tuto službu plánujeme spustit v řádech několika dnů. Přesně jak píšete, zatím není možnost přidat více než jeden poukaz. To je funkce, kterou se náš dodavatel služeb snaží v co nejkratší době dodat.

Mrzí nás tato překážka a mohu vás ujistit, že na vyřešení neustále pracujeme. Není třeba se obávat, produkty v pytli nejsou náš styl. Pokusíme se všechny zákazníky kontaktovat, hned jak to bude jedno poštovné fungovat. Děkujeme a přeji hezký den.

Eva

Tak to jsem zkoušela správně, nevím, kde je chyba, ale nejde mi to naplnit i když mám fotky označené. A když, tak se mi dají všechny na jednu stranu.

Michal

Dobrý den, Evo,
dejte si pozor, abyste neměla vybranou šablonu blank. Ta se nevyplní protože tam nejsou rámečky na fotky, které by se mohli vyplnit.
Zkusím napsat přesný postup. Klikněte pravým tlačítkem na prostor v zásobníku fotografií. Vyberte naplnit knihu. Poté by se měli všechny fotografie vložit ze zásobníku do fotoknihy. Fotky se vkládají do „šedých“ rámečků. V každé šabloně jsou rámečky jiné. Pokud vám nevyhovuje rozložení fotografií, doporučuji vybrat jinou šablonu. Snad jsem pomohl. V jiném případě prosím kontaktujte podpora@bontia.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Eva

Dobrý den,

lze v knize dávat obrázky hromadně, aby se rozmístily podle toho, jak by to bylo nejvhodnější? Myslím automaticky, aby člověk nemusel každý obrázek upravovat ?

Michal

Dobrý den, Evo,
ano dá. Je to automatické naplnění fotoknihy. Rozmístění a upravení obrázků je závislé na vybrané šabloně. Stačí vybrat obrázky. Vždy je nutné fotoknihu následně zkontrolovat. Děkujeme

Kovář

Dobrý den, máte, prosím, nějaký tip, jak prohlížet sdílenou fotoknihu na Vašich stránkách, na Apple iPadu 3? Stránka se načte, ale fotokniha ne – zbytek stránky je prázdný. Děkuji

Michal

Dobrý den, pane Kovář,
prohlížečka je v Adobe Flash a tudíž není na tomto zařízení podporována. Nemám k dispozici ani žádný tip, který by vám mohl pomoci, je mi líto. Přeji vám hezký den.

Barbora H.

Dobrý den,

dostala jsem poukaz na 80-stránkovou fotoknihu (svatební dar, ne slevový voucher) a ráda bych si zde zakoupila ještě poukaz slevový a nechala tak vyrobit 2 stejné fotoknihy. Je možné uplatnit tyto 2 různé poukazy najednou a platit jedno poštovné?
 Děkuji

Michal

Dobrý den, Barboro,
nevím, co myslíte svatebním darem(ne slevový voucher). Pokud máte na mysli to, že máte slevový kód na fotoknihu a ráda byste si k tomu ještě nyní koupila fotoknihu na této akci, pak to není problém. Objednávku je nutné zadat přes Bontia Studio. Pokud chcete dvě stejné fotoknihy, musíte mít poukaz na stejný typ fotoknihy. Pohlídejte si také prosím dobu platnosti. Snad jsem vám pomohl. Děkujeme za dotaz.

pata

prosim, postovne se plati kdy, po zadani objednávky? to mi prijde nejaky mail od Bontia?
diky
 p

Michal

Dobrý den,
poštovné zaplatíte během po vytvoření a objednání vaší fotoknihy u bontia.cz. Budete provedeni standardním nákupním procesem. Děkujeme

Michaela

Dobrý den, prosim Vas, pokud si zakoupim voucher, mohu si vybrat i v sekci svatebni fotokniha? Dekuju

Michal

Dobrý den, Michaelo,
stručně řečeno ano. Zakoupený kupón určuje pouze technické zpracování fotoknihy tj. rozměr a provedení(tvrdé desky, měkké desky). Veškerý obsah je na vás a k tomu účelu můžete zdarma použít naše šablony. Děkuji a přeji hezký den.

Matej

Dobrý den, editace se provádí v programu, ne přes webové rozhraní? Co když používám OSX?

Michal

Dobrý den,
fotoknihu si vytvoříte pomocí našeho bontia studia, které je určeno pro Windows. Přes webové rozhraní je možné si vytvořit zatím pouze fotokalendář http://www.slevomat.cz/sleva/346833-extra-velky-kalendar-z-vasich-fotek. Děkujeme za dotaz.

Markéta Horáková

Mohu jenom doporučit! Fotoknihy Bontia jsou velmi kvalitní a krásné. Už máme doma tři a určitě máme v plánu další. Děkuji za úžasnou slevu

Michal

Markéto, mockrát děkujeme. Děláme co se dá, aby byli všichni zákazníci spokojení. Přeji hezký den.

Dáša

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, váhám mezi knihou o 48 stranách nebo 80. Když si koupím knihu o 80 stranách byl by problém uplatnit slevový kupón jen na knihu o 48 stranách. To že zaplatím víc by byl v tomto případě můj problém- což beru. Jen jestli ten kupón můžu použít.
Děkuji za odpověď

Michal

Dobrý den, Dášo,
ano můžete použít i na menší počet stran a přesně jak píšete, při volbě menšího počtu stran nevracíme nevyužité finanční prostředky. Děkujeme, ať se daří.

Marcela

Dobrý den, na základě zakoupení voucheru na slevomatu jsem 20.10.u Vás objednávala fotoknihu. Na voucheru bylo napsáno dodání do 14 dnů, na mém účtu ohledně stavu objednávek mám stále napsáno předpokládané datum expedice 5.11. Nicméně do dnešního dne jsem knihu ani žádný email ohledně expedice od Vás neobdržela. Můžete mi prosím dát vědět, kdy mi knihu pošlete ? Číslo objednávky 212085374. Předem děkuji..

Michal

Dobrý den,
poprosím vás o komunikaci na naší podpoře na podpora@bontia.cz, kde vám tuto informaci jsou schopni sdělit. Neuvádějte prosím veřejně číslo objednávky nebo své osobní údaje z vlastní bezpečnosti. Na podpoře vám dotaz rádi zodpoví. Děkujeme

Irena

Dobrý den,

ráda bych Vaší nabídky využila. Ještě jsem fotoknihu nesestavovala. Nabízíte až 96 stran. Já tolik fotek k dispozici nemám. Vyhovovalo by mně tak 26 stran. Pokud bych dala dohromady méně stran, bylo by to možné, aniž by v knize zbývaly prázdné strany? Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Ireno,
v tom případě si můžete koupit variantu 48 stran. Na výběr máte celkem 3 varianty. Minimální počet stran na fotoknihu je 32, méně stran nelze z technických důvodů nastavit. Jistě pro těch pár stran vymyslíte něco kreativního. Děkujeme

Petra

Dobrý den,
zakoupila jsem si voucher na fotoknihu 96 stran v jedné z předchozích akcí. Když však chci v Bontia studio knihu vytvořit, nabízí mi max. 80 stran. Může to být tím, že mám program stažený už od minulého roku nebo kde by mohl být problém?
Děkuji.

Michal

Dobrý den, Petro,
prosím zkontrolujte si, zda vybíráte správný formát. 96 nabízíme pouze u fotoknihy hardcover – extra velká na výšku. V jiném případě doporučuji aktualizovat bontia studio(lze přímo v programu). Děkujeme

Mirka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se platí jen jedno poštovné při objednání více knih z různých akcí? Jde mně o počet stran 80 a 32, který v jedné akci nemáte.
Děkuji,

Michal

Dobrý den, Mirko,
ano, vaše fotoknihy můžete poslat na jedno poštovné. Děkujeme

Mirka

Dobrý den,
měla bych zájem o fotoknihy o 80 stránkách, ale už jsou bohužel vyprodané. Nebylo by možné navýšít počet nabízených voucherů?Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Mirko,
navýšeno. Děkujeme

Veronica Leroy

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli správně chápu, že si můžu vybrat i potisk vnějších desek knihy. Děkuji za informaci.

Michal

Dobrý den, Veronico,
ano můžete. Potisk desek i hřbetu obálky je plně ve vaší kontrole. Děkujeme

Gabriela

Dobrý den, omlouvám se za následující dotaz – nikdy jsem ještě fotoknihu nedělala: když začnu fotky nahrávat a upravovat design, písmo, přidávat texty, mohu v tom programu pracovat třeba několik dní a týdnů, než objednávku odešlu? (Samozřejmě nejpozději do 2.12., aby byla kniha dodána do vánoc). Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Gabrielo,
nic se neděje, všichni jsme s fotoknihou začínali. Jistě, vaše práce je uložena na vašem počítači, můžete na vaši fotoknize pracovat libovolně dlouho. Doporučujeme aby práce nepřesahovala několik měsíců. Také doporučujeme odeslat s předstihem, abyste ji měla dřív doma. Děkujeme

Kamila MiÄková

Dobrý večer, chci se zeptat, za jak dlouho po objednání mi fotokniha přijde? Předem děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Kamilo,
fotokniha vám přijde do 15 pracovních dní od vytvoření platné objednávky. Přeji hezký den.

Světlana Tichá

Dobrý den,
prosím, psala jsem dotaz na podpora@bontia.cz. Dostala jsem automatickou odpověď, že dotaz bude zodpovězen do 48 hod. Dotaz je naléhavý a nenašla jsem tel. kontakt. Můžete mi prosím poslat buď tel. číslo nebo se na dotaz na výše uvedené adrese podívat a odpovědět mi? Děkuji mockrát. 773 740 460

Michal

Dobrý den, Světlano,
máme v současné chvíli hodně dotazů na naší podpoře a bohužel nemáme žádnou telefonickou linku. Poprosím vás, vyčkejte na svou odpověď, pokusím se vaši odpověď urychlit. Přeji hezký den.

Zuzka

Nedá mi to a musím okomentovat příspěvěk výše.
V současné době je objednání knih nastaveno tak, že se platí pouze jedno poštovné. Záleží pak na váze knih, zda budete platit poštovné udané u nabídky nebo zvýšené poštovné, dle váhy zásilky, ale poštovné bude pouze jedno. Bylo to řešeno již v diskusích starších slev.

Je to mimo jiné nápsáno i v popisu této slevy:
"Dopravné podle hmotnosti zásilky, do 3 kg je cena poštovného 119 Kč. Zaslání Českou poštou.
Jedno poštovné platí i na různé formáty fotoknih. "

Stačí jen pozorně číst ;o)

Objednávku odešlete přes Bontia studio a ono Vás to navede. Zrovna v minulém týdnu jsem objednávala tři knihy, dvě stejné a jednu jinou a pouze na jedno poštovné. Program mě krásné provedl od vytvoření knihy až po odeslání dat k objednávce.

Michal

Dobrý den, Zuzko,
děkujeme. Už jsem mezi tím Vítkovi odpověděl. Bohužel se to u stálých zákazníků stane, že přehlédnou novinku nebo vylepšení. Nedá se to nikomu zazlívat. Přejeme hezký den.

Kateřina Šimková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na dvě věci.

  1. Při objednání více fotoknih se platí poštovné jednou nebo na každou knihu zvlášť?
  2. Pokud bych objednala tři knihy a získala voucher na kalendář zdarma, do kdy jej musím uplatnit, aby byl i kalendář dodán do Vánoc?
Předem děkuji za odpověď.
Michal

Dobrý den, Kateřino,
při objednání více fotoknih platíte pouze jedno poštovné. To je ta dobrá zpráva. V druhém dotazu se obávám, že kalendář již nebude možné dodat k Vánocům.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru