Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za plnění a čištění klimatizace, vakuování i doplnění oleje v původní hodnotě 990 Kč! Svěží vzduch na cestách a stejná cena pro všechny typy automobilů.

4,1 / 5 Atam.cz (2 pobočky) Praha - Holešovice  (mapa) 440 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
atam

Dobrý den Jiří,platnost vaucheru je od 10. 6. 2011 do 31. 8. 2011:)

Jiří

Prosím dobrý lidi, zda by mi mohli napsat do kdy je potřeba kupón uplatnit. iPhone aplikace tento údaj neuvádí. Slevomat nereaguje.

Mousa

Dobrý den,
i když uvádíte, že se jedná o všechny typy vozidel chtěla bych se ujistit zda mohu přijet se Smartem Fortwo? Mám své zkušenosti ze servisů, že to zase tak běžné auto není :)
Předem děkuji za odpověď

Atam

Dobrý den Mouso,
není to běžné auto ale zkusíme se sním poprav :)

lidka

dobrý den, kolik bychom dopláceli při naplnění vw sharan s dvouzonovou klimou, kde je asi 1350g náplně?

Atam

Dobrý den Lidko,
u náplně s 1350g budete doplácet 360kč

Jakub

Dobrý den, lze vystavit na zaplacenou částku fakturu na firmu, kdybychom využili čištění na naše služební vozy? Děkuji.

Atam

Dobrý den Jakube,
daňový doklad je samozřejmostí

Jacoppo

Dobrý den,
předpokládám, že na vůz Jaguar XJ mi stačí jeden voucher. Na dvou okruhový vůz (extra větev a kompresor pro kabinu řidiče a extra pro kabinu cestujících) by byly potřeba vouchery dva nebo stačí jeden – jedná se o 2× cca 500g plniva?

Atam

Dobrý den Jacoppo,
ano stačí Vám jeden voucher.

Sarka

Dobrý den, víme ze nám klimatizace uniká, kolik by přibližně stala oprava u vás? Díky za odpoved

Atam

Dobrý den Šarko,
tato otázka je individuální záleží na tom co s klimatizací máte:) pro bližší informace pište na e-mail: info@atam.cz

Kita

Dobrý den,
od zakoupení ojetého vozu s automat. klimou, jsem se ještě o klimatizaci nestarala, je to necelé 2 roky zpět. Dokážete prosím odhadnout cenu za kompletní servis klimy /Peugeot 206/. Ještě by mě zajímali volné termíny v nejbližší době u Vás v servisu. Děkuji..

Atam

Dobrý den Kita,
vše co potřebujete co se týče klimatizace je v ceně voucheru. Je potřeba uvážit, když jste s klimatizací nic neprováděla, možnost výměny kabinového filtru a dezinfekci, po takhle dlouhé době by to mělo být povinné :)) cena filtru je 300–400kč, práce 100–200kč, dezinfekce je 200kč je to samozřejmě na Vás. Pro termín pište na info@atam.cz

ROVOCZ

Dobrý večer,
již několikrát nám byla plněna klima u Nissana Primery r.v. 1996, vždy ale unikla a netěsnost se nenašla. Je UV detekce 100%, jste schopní najít netěsnost a klimu opravit? Kolik by to odhadem stálo s voucherem?
Děkuji za odpověď.

Atam

Dobrý den Rovocz,
málo věcí je stoprocentních ale uděláme vše proto aby jsme závadu zjistili. Zjištění netěsnosti je v ceně voucheru :)

mirvas

Dobrý večer, právě jsem zjistila, že mi v autě ( renault scenic ) přestala fungovat klimatizace…kolik by mě dohromady stálo, při koupi 1 voucheru, zjištění závady a znovurozchození klima? Auto mám 2,5 roku a s klimatizací nebylo nic děláno, ani měněno.
 Děkuji

Atam

Dobrý den Mirvas,
dva a půl roku je akorát doba kdy by jste měla překontrolovat klimatizaci. Ve Vašem případě bude stačit jeden voucher na doplnění okruhu klimatizace. :)

Jitka

Dobrý den,
lze se na výměnu klimatizace objednat i na víkend?
 Děkuji

Atam

Dobrý den Lenko,
samozřejmně že ano :)

Vašek

Dobrý den, v servisu mi zjistili, že mám prasklý chladič klimatizace, který jsem následně vyměnil za nový. Stačí mi Váš voucher na překontrolování těsnosti a naplnění klimatizace? A co když to bude ještě někde unikat a nedojde tudíž k naplnění – tím voucher, ve kterém je započteno právě plnění – propadne?

Atam

Dobrý den Vašku,
stačí Vám jeden voucher na překontrolování těsnosti a plnění klimatizace. Zjištění úniku už bude zjištěno před plněním, tudíš voucher nepropadne, ale popřípadě se bude muset oprevit okruch klimatizace.

Tomáš

DD, otázka se týká ceny. Pokud k vám přijdu s voucherem, tak v rámci něho dostanu nové médium do klimatizace. pokud se rozhodnu, tak za 200,– provedete dezinfekci a za dalších 400–600kč mohu mít vyměněný filtr včetně práce?

Atam

Dobrý den Tomáši,
ano rozumíte tomu dobře :)

Maruška

Dobrý den!
Prosím vás chtěla bych vědět celkovou cenu.Potřebuji vydesinfikovat,vy­měnit filtry,zjistit zda neuniká a naplnit.Děkuji za odpověď.

Atam

Dobrý den Maruško,
zjištění úniku a plnění je v ceně voucheru, dezinfekce je za 200kč. Pro zbytek informací pište na e-mail:info@atam­.cz, děkuji

Tomas

dobrý den mám Mercedes Clk 97 kolik by stálo vyměnit filtr, provést dezinfekci a doplnení klimatizace.. předem díky za odpovědˇ

Atam

Dobrý den Tomáši,
pro bližší informace napište na e-mail:info@atam.cz
Děkuji :)

Andrea

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se vejdu do gramáže 1200g chladiva s Volkswagen Caravelle, rok výroby 2000. Předem děkuji za odpověď :))

Atam

Dobrý den Andreo,
měla by jste vejít do gramáže :)

Radusz

Dobrý den, je možné si vybrat nějakou vůni v ceně voucheru, v případě že ne, kolik stojí výběr vůně? Děkuji

Atam

Dobrý den Radusz,
vůně v ceně voucheru není, ani tuto službu neposkytujeme.

romana

dobrý den, lze provést doplnění klimatizace bez oné dezinfekce? Díky R.

Atam

Dobrý den Romano,
dezinfekce není nutná. Dělá se jen na přání ale samozřejmě je lepší jí provést. :)

Sona

Dobrý den, mám jedničkovou octavii a auto mam kratce a nevim jestli vubec nekdy byla klimatizace plnena.Je tedy nutna vymena filtru?A pokud ano jak dlouho a kolik by stala vymena a plneni?Dekuji za odpoved Sona

Atam

Dobrý den Soňo,
je lepší při zakoupení auta vyměnit veškeré filtry i náplně. Výměna filtru je tedy nutná, plnění je v ceně voucheru, výměna filtru od 100–200kč a samotný filrt 300–400kč. Doba vč. výměny filtru je hodina až hodina a půl. Dezinfekce není potřebná ale je lepší jí provést z hlediska toho, že se klimatizace nepoužívala

Eva

Dobrý den. Chci se zeptat, zda mi stačí poukaz na naplnění klimatizace u Mercedesu S 320 děkuji!!!!

Atam

Dobrý den Evo,
ano stačí Vám voucher.

Albert

Díky za odpověď ;) Jen ještě otázka – jak dlouho celý proces vč. dezinfekce cca trvá a můžu u něj být přítomen? Nebo se u vás auto na nějakou dobu nechává?

Atam

Trvá to cca hodinku a půl vč. dezinfekce a můžete být u toho přítomen :)

Vašek

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat jak dlouho to trvá a jestli je to možné udělat na počkání ? Díky

Atam

Dobrý den Vašku, trvá to cca hodinku a je možné udělat plnění klimatizace na počkání.

Jirka

Pardon, odpověď D. :))

Jirka

Dobrý den, teďka si nejsem 100% jist, zda jsem správně porozuměl Vaší odpovědi Atamovi ;) Znamená to tedy, že pokud bude zjištěno, že mi klima uniká, bude v ceně jednoho zakoupeného voucheru zároveň Vaším servisem mj. odstraněna (opravena) i její závada?

Atam

Dobrý den Jirko,
rozumíte tomu špatně :(, v ceně je zjištění úniku a my ho pak můžeme následně odstranit v našem servisu.

D.

No podle toho, co jste psali, v takovém případě je v ceně POUZE zjištění úniku, protože jak jste psali, žádné doplnění po opravě už v rámci voucheru nebude. Leda že bych si zaplatil opravu ve vašem servisu.

Albert

Dobrý den, potřeboval bych vyčistit a vydezinfikovat klimu – auto BMW e39 523i. Budu tedy potřebovat 1 voucher + 200Kč na místě? Filtr měnit nepotřebuji, ten byl měněný nedávno. Pokud by náplň chladiva byla větší než 1200g, kolik se doplácí za každý gram? Díky

Atam

Dobrý den Alberte, ano budete potřebovat jeden voucher plus zmíněných 200kč na dezinfekci. Víc než 1200g s Vaším autem nebude potřeba ve Vašem autě je náplň cca 700g, jelikož je to velké množství a nikdo ho přesáhne je to spíše kvůli dodávkám atd..

D.

Dobrý den, dá se voucher využít na dvakrát? Mám totiž dojem, že mi klima uniká, takže při první návštěvě by se využila část kupónu na „aplikaci UV detekční látky odhalující netěsnosti“ a „kontrolu“, po zjištění problematického místa bych si zajistil opravu a využil zbytek, tzn. plnění a olejování?

Atam

Dobrý den D.,
Voucher takto využít nejde, musíte si zakoupit dva. Při první návštěvě se zjistí únik. Při druhé návštěvě by proběhlo plnění

D.

Škoda, to potom ztrácí na výhodnosti, protože samotné zjištění vyjde na 499 a to je nic moc.

Atam

Pokud odstranění závady bude provedeno v našem servisu, bude potřeba jen jednoho voucheru. Tato nabídka by měla být už zajímavější :)

Tomáš

Dobrý den,voucher je možno uplatnit i na smíchově ?

Atam

Voucher je možné uplatnit i na Smíchově ale až po 20.červnu

Tomáš

Dobrý den, nečeká mě nějaké překvapení s Chryslerem Voyager? (Nutnost více voucherů, specializace pouze na evropská auta atp.)

Atam

Dobrý den Tomáši,
nečeká Vás žádné překvapení, stačí Vám jeden voucher :) víc jich není potřeba

Tom

Dobrý den, dojde Vaším postupem i k odstranění zápachu, který se z klimi po vypnutí line???Díky

Atam

Dobrý den Tome,
po provedení naší služby by mohlo dojít k odstranění zápachu, ale zápach může být i v prachovém filtru. Ten by se měl vyměnit a udělat dezinfekce, aby došlo k odstranění zápachu a vy mohl spokojeně jezdit :)

Ondřej

Dobrý den, otázek mám více :) celé doplnění je v ceně? většinou se od určité gramáže platí? Za dezinfekci Vám poté doplatím 200kč na místě? Když budu chtít měnit filtr, tak to problém asi nebude..? A není možné to provést dnes? Zítra jedu na dovolenou :)

Atam

Dobrý den Ondřeji,otázek máte opravdu hodně a pokusím se na všechny odpovědět. Celé doplnění je v ceně, gramáže máme od 1200g to znamená, že by se do této hodnoty měla vejít veškerá auta :) Při zakoupení voucheru můžeme udělat dezinfekci za výhodnou cenu 200kč. Filtr není problém vyměnit ale měl by jste se objednat předem, může se stát, že Váš filtr mít nebudeme. Máme vytížený servis, ale není problém se objednat na jiný den, telefoní čísla najdete na stránkách www.atam.cz v kontaktech :)

Iva

klimatizaci jsme ještě nikdy nečistili,máme auto krátce,c ovše je potřeba?myslím tím jaká bude asi konečná cena když nechám udělat vše co je potřeba?Iva

Atam

Dobrý den Ivo,
můžete si zakoupit voucher. Na Vaší klimatizaci by se mohl vyměnit prachoví filtr, který Vám můžeme udělat na požádání a poté udělat dezinfekci. Celková cena by měla činit 1500kč včetně voucheru.

Iva

Děkuji za odpověď,voucher jsem koupila......­..můžete mi prosím ještě říct kolik by stála u vás vyměna oleje,máme auto VW touran.Děkuji

Atam

pro tuto informaci pište na e-mail: levnepneuatam@seznam.cz, na kterém Vám tyto informace rádi sdělíme

Atam

Dobrý den Lenko,
Vaší starou náplň odstraníme, vydezinfikujeme a dáme novou, tak že to chápete dobře :)

Atam

Dobrý den Milhausi,
dezinfekce v ceně není, ale při zakoupení voucheru Vás dezinfekce bude stát 200kč. Není zač :D

Atam

Dobrý den Katko,
děkujeme za využití našich služeb i za Vaší spokojenost. :)

Lenka

Dobrý den,
takže pokud tam mám ted ještě starou náplň tak to se vyčistí, vydezinfikuje a pak napustí novou náplní chápu to tak dobře, že je v tom vše.díky Lenka

Milhaus

je v tehle nabidce zahrnuta i dezinfekce? a jestli ne, kolik stoji? dikes

Katka

Už jsme využili a můžu jen doporučit :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru