Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za ultrazvukovou liposukci, detoxikační zábal, lymfodrenáž a výživové poradenství v Teplicích. Být štíhlá je tak snadné. Sleva 60 %.

Kosmetický salón Kleopatra Teplice  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila

Dobrý den,
zajímá mě, zda má smysl podstoupit Vámi nabízený balíček jen jednou nebo je třeba více balíčků. pokud podstoupím jen jednou jaké je PRO a PROTI. Děkuji za odpověď:-) a přeji příjemný den.

Salon Kleopatra

Dobrý den,ubytky jsou u každého individuelní.do­poručujeme nejméně 4 aplikace s tím,že má-li být efekt vyditelný na oko je potřeba od čtyř a více ošetření.Firma doporučuje 6–8.koupíte-li si balíček čtyř ošetření,budeme důstojní a další si u nás můžete dokoupit za stejnou cenu.

Salon Kleopatra

Konzultaci Vám domluvíme přímo v našem salónu.
Zavolejte nám na č.t. 603 51 61 12 a my se spojíme s naším lékařem…Je to seriózní přístup pro obě strany.
Chtěli bychom, aby jste byla spokojená vy i my.Příjemný den.

nada

Píšete, že dbáte především na zdaví svých klientů a pro případnou konzultaci ohledně vhodnosti doporučíte konzultaci s vaším lékařem. Měla bych zájem nejdříve o tuto konzultaci než si zakoupím voucher. Můžete mi dát kontakt?

zdeněk

Dobrý den, za jak dlouho se může na další kůru ?
cca před měsícem jsem ukončil kůru s 6 procedurami a protože jsem byl spokojený a úbytek byl znatelný, bych rád zakoupil další. Všiml jsem si že dbáte na zdraví , což jsem rád protože kolegyně měla také křečové žíly a lékař ji to nedoporučil. Děkuji za odpověď

Salon Kleopatra

Dobrý den.Doporočujeme pauzu min.3 měsíce,po té bez problémů můžete pokračovat :)

Šárka

Dobrý den
Neinvazivní liposukci stehen jsem absolvovala v salónu Kleopatra a jsem celkem spokojená. Úbytek na objemu byl sice jenom 4 cm, ale výrazně se mi zpevnila pokožka a z větší části zmizela celulitída. celulitída

Salon Kleopatra

Šárce i Vlaďce děkujeme za slova chváli :)

Vlaďka

Dobrý den.
Kavitaci prostřednictvím uvedeného přístoje jsem v salonu Kleopatra podstoupila a můžu to všem vřele doporučit. Zhubla jsem v oblasti partií břicha a žaludku 5 cm. Samozřejmě je důležitá sebekázeň, dodržování pitného režimu a respektování pokynů vyškoleného personálu .

Nada

Dobrý den.
Jaký používáte přístroj? Provádí proceduru kosmetičky nebo vyškolený zdravotní pracovník?

Salon Kleopatra

Dobrý den,již rok pracujeme s přístrojem Cavijet,tnto přístoj mimo jiné mají v lékařském domě v Praze.Bližší info osobně.Ultrazvuk provádí kosmetička s 11ti letou praxí a nebo masérka s 15letou praxí,obě proškolené na přístroj v Praze.

Růžena

Dobrý večer p.Jeníčková.Jen náhodou jsem se podívala na komentáře a uviděla jsem Váš dota.A pak odpověď salonu.Neznám přistroj,Ktedý používají v tomto salonu,ale vím že pokud vám nebudou ošetřovat nohy,tak neni důvod proč by ste na to nemohla jít.A lymfodrenážní kalhoty se na křečové žíly naopak doporučují!Tak nevím jak je proškolen personál v tomto salonu,ale asi né moc dobře!Mám také salon na Neinvazivní liposikci a garantuji u nás úbytek 2 až 6cm. již po jednom sezení!!S přáním hezkého dne Růžena

Salon Kleopatra

Paní Růženo,přesně jak jste napsala,nevíte o jaký přístroj jde proto laskavě nezpochybnujte kvalitu personálu.Jestliže sama přístroj máte,jistě víte,že jen tak někdo ultrazvuk provádět nesmí.Problém také není v křečových žilách ale nevhodně jsou léky na štítnou žlázu.

Paní Evo: v první řadě koukáme na zdraví klientů.Proto máte-li velký zájem o ultrazvuk,do­poručíme Vám konzultaci se svým lékařem,následně s odborníkem konkrétně na toho ošetření u nás v salonu.zastavte se :)

Růžena

Dobré ráno,samozřejmě jsem se nikoho nechtěla dotknout,ale paní se ptala na problém z křečovími žílami.A štítná žláza také není kontraindikace!Jen záleží na posouzení konkrétního stavu pacienta.Nemusí být takoví úbytek.A mám také zdravotnický přístroj Green Vacavite Prestige,který používají v prestižních salonech v Praze vPlzni a prezentuje se v médiích.Chápu samozřejmě,že každý člověk má samozřejmě právo se rozhodnout ke komu pujde,v žádném přípaďě jsem toto nechtěla spochybnit!Všem přeji šťastnou ruku ve Výběru a Salonu hodně spokojených zákazníků.

Petr Chladek


Hezký den,chtel bych se zeptat. mužou kvam i muži ? děkuji za odpověd.

Salon Kleopatra

Dobrý den p.Chládek, kavitace je jak pro ženy,tak pro muže.

Salon Kleopatra

Dobrý den,doporučuje se 6–8 procedur,aby byl efekt vyditelný.

Ilona Vlasáková

Hezký den, kolikrát musím podstoupit tuto proceduru, aby byli vidět nějaké výsledky. Změnila jsem stravování, pravidelně cvičím, zhubla jsem 27 kg, ale samozřejmě kůže je povolená. Děkuji za odpověd. Ilona

Salon Kleopatra

nemůžete.ultrazvuk i nohavice by Vám mohli ubížit.

Eva Jeníčková

Mohu podstoupit tuto proceduru i když mám křečové žíly? Jezdím každý rok do lázní(astma), ale zatím mi nikdy nedoporučily, že bych se měla s tímto problémem léčit. Beru léky na štítnou žlázu Hypothyreosa. Děkuji za odpovědˇ.
Eva Jeníčková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru