Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Převod kazety VHS nebo VHS-C na DVD

OSSO s.r.o. Brno  (mapa) 136 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lucie

Dobrý den, přijmete i VHS, jenž by byly zaslány jako doporučený křehký balík českou poštou? Nerozumím, proč je nutné, aby byla zásilka doručena přes G.L.. Děkuji za odpověď, s pozdravem, Lucie

OSSO

Dobrý den, špatně jste nás pochopila. Vy nám můžete poslat zakázku jakkoliv, samozřejmě i Českou poštou. My posléze posíláme menší zakázky 1–2 kazety Českou poštou, kdy nám pošlete peníze na účet a my vám posléze zásilku odešleme. Pokud je to více než 2 kazety posíláme pouze G.L.!

Stepan

Dobrý dech, chtěl bych se zeptat, do jakého výstupního formátu a v jaké kvalitě bude video převedeno a jak řešíte plně nahrané VHS LP (240min) vůči omezené velikosti media DVD. Chci video dále stříhat proto mi záleží na co nejlepší kvalitě výstupního záznamu (za medium navíc jsem samozřejmě ochoten připlatit)

Děkuji. S pozdravem Štěpán

Tereza S.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné k převodu na DVD zaslat jen takové ty malé kazety, které se vkládaly přímo do kamery? Existuje na ně nějaký VHS adaptér, který ale nemáme. Děkuji za odpověď. Pěkný den, TS

OSSO

Ano, můžete na ně uplatnit tento kupon. Nazývají se VHS-C a mají stejnou šířku jako VHS kazeta. Pokud by to ovšem byly 8mm nebo Hi8 kazety (ty jsou podstatně užší), tak ty zpracováváme také, ovšem nemůžete na ně uplatnit kupon, ale za běžou cenu vám je můžeme zpracovat.

Soňa Hrnčířová

Dobrý den, také se chci zeptat na možnost osobního předání a převzetí na adrese poskytovatele.Také nevím, kolik minut mám na kazetách nahráno, jeden voucher tedy platí na jednu kazetu či na určitý počet minut ? Děkuji za odpovědi.

OSSO

Dobrý den paní Hrnčířová, 1 voucher = 1 VHS = 1 DVD, bez ohledu na délku záznamu. Zakázku nám samozřejmě můžete dodat do naší prodejny na ulici Milady Horákové 28 v Brně, každý všední den od 8 do 18 hodin.

Michal Kocián

Dobrý den,
vidím že jste dosud nereagovali na žádnou otázku, snad to v mém případě bude jinak, mám doma staré VHS kazety SP, jedná se tedy o 6 kazet, ale vážně nevím kolik je na každé z nich minut nahraných, myslím si v průměru 120min kazeta, takže si mám zakoupit 3× voucher a poslat Vám 6 kazet?

OSSO

Dobrý den pane Kocián,omlouváme se ,za pozdní odpovědi, ale také jsme měli státní svátek a teprve dnes máme pracovní den. Pro nás není důležitá délka záznamu. Na 1 VHS kazetu budete potřebovat 1 kupon. Bohužel málokdo ví jakou délku záznamu má na každé kazetě a není v našich silách to kontrolovat. Proto jsme přistoupili k jednotné ceně.

Lukáš Boček

Jak dlouho trvá převod 240 min. LP na DVD?

Děkuji.

OSSO

Dobrý den pane Boček. Nerozumíme otázce – ptáte se za jak dlouho budete mít zakázku hotovou? Nebo jak dlouho trvá přehrávání? Na kazete 240min. můžete mít nahráno v LP až 8 hodin! A tak dlouho také trvá přehrávání.

Kateřina

Nevím, jestli jsem to dobře pochopila: kromě zaslání na vlastní náklady vhs, k vám musím zaslat i prázdné médium (dvd nebo usb)? Jsem z Brna, taktéž bych uvítala možnost osobního předání. Díky za odpověď.

OSSO

Dobrý den Kateřino. Medium zasílat nemusíte, v ceně voucheru je 1DVD na každou kazetu, kterou pošlete nebo donesete osobně.

Jana

Je možné osobní předání a převzetí na adrese poskytovatele služby v Brně? Děkuji za odpověď

OSSO

Dobrý den Jano. Samozřejmě můžete přinést a posléze si vyzvednou svoji zakázku osobně v naší prodejně od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin.

sarka

Dobrý den, pokud budu platit poštovné předem, a né dobírku, jaká bude výše poštovného při zaslání 1 VHS a 1 DVD?
 děkuji

OSSO s.r.o.

Dobrý den Šárko, za zaslání 1 VHS kazety zaplatíte předem poštovné 60,– Kč. Za 2 kazety 70,– Kč. Při vyšším počtu kazet už lze zasílat pouze na dobírku přes Global Logistics. Podrobné info – variab.symbol a číslo účtu Vám sdělíme osobně, proto prosím nechejte na sebe kontaktní e-mail nebo telefonní číslo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru