Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1350 Kč za permanentní make-up (rty, oči nebo obočí). Neztrácejte čas líčením a získejte rozzářený úsměv, smyslné rty a sexy pohled se slevou 50 %.

4,6 / 5 Studio Bellezza Ostrava  (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bellezza

Dášo, ano Voucher si zakupte a my si Vás poznačíme, až budete po porodu a šestinedělí, budeme se na Vás těšit .-)

Dáša

Děkuji za odpověď. Raději to v těhotenství nebudu riskovat, nicméně přesto bych se ještě ráda zeptala, zda bych si voucher nemohla koupit a podstoupit to v době, kdy to bude možné. Připomínám však, že termín porodu mám 26.12.2011, tzn. zda mi platnost voucheru můžete prodloužit, popř. budete mít v budoucnu znovu akci na PM? Velice děkuji za Váš čas.

Táňa

dobrý večer,všem vřele doporučuji.Slečna Gabka je opravdu moc šikovná- mám obočí,linky(oboje ) a rty i s výplní.A všechno perfektní- pořád jsem upravená – děkuji moc.

Belleza

Dobrý den Lucie, tetujeme obočí i u světlých typů, je mnoho barviček k výběru .-) až po několik odstínů světlé hnědé až po černou.

Lucie

Dobrý den, je mi 20 a jsem světlý typ. Chtěla bych krásně tvarované obočí, ale bojím se, aby na mě barva nebyla přiliš výrazná. Tetujete obočí ve světlejších odstínech? Děkuji

Bellezza

Dobrý den Dášo, PM pokud jste těhotná nedoporučuje :-( ikdyž zakázané to není, anestetika, která používáme, nejsou pro plod škodlivá, jen se může stát, že pigment barvy chytne jinak .-( a z našich zkušeností víme, že ženy, které jsou gravidní, jsou citlivější na bolest, záleží na Vás, škodlivé to není a miminku to neublíží.

Bellezza

Dobrý den Lído, ano stačí Vám pouze 1 Voucher na oční linky (spodní+horní) .-)

Dáša

Dobrý den, jsem v 10. týdnu těhotenství, mohla bych podstoupit permanentní make-up obočí?

lidka

dobrý den, ráda bych využila slevu na PM očních linek. Stačí mi jeden voucher na horní i dolní linky obou očí?

Zuzka

Dobrý večer, musím souhlasit, slečna Gabka je fakt skvělá!!!Mám od ní vytetované obočí a jsem nadmíru spokojená!Chyběla chvilka a málem jsem si u toho zdřímla…Při tetování rtů a pro citlivější jedince doporučuji užití brufenu před tetováním…Leni, vím o čem mluvíš:)Jinak salón doporučuji, super atmosféra, čisto, útulno,služby na úrovni…

Bellezza

Dobrý večer Lenko, jako anestetikum používáme Xylocain spray. Samozřejmě Vám rty nebo jinou část obličej úplně neumrtvíme. I přes aplikaci anestetika je vždy vpichy jehličky jemně cítit. Záleží jak má kdo práh bolestivosti, jsou lidé, kteří to zvládnou bez anestetik a jsou lidé tak jako vy, které to bolí i přes anestetikum :-( nebojte nejste sama .-), ale máme opravdu vyzkoušené z praxe, že Xylocain je nejúčinější a nejvíce dokáže bolest utlumit a lidé jako vy, bolest s tímto připravkem zvládnou, ikdyž není bolest úplně utlumena. Každopádně PM je oproti klasickému tetování (kde se anestetika nepoužívají) co se týče bolesti úplně zanedbatelný. Záleží na Vás …:-) když tak se budeme těšit!

Michaela

Dobrý večer.Jen mohu opravdu doporučit,paní Gábina mi nedávno tetovala obočí i linky,jsem nadmíru spokojená,konečně i odmalovaná se cítím super.Tvar obočí přesně podle mých představ:-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­)))))))))))))))))))))))))

Bellezza

Dobrý den Petro, před samotnou aplikací Vám nakreslíme tužkou tvar obočí, nebo si ho můžete nakreslit sama tak jak jste zvyklá, tvar si odsouhlasíte a my podle tvaru, který si sama odsouhlasíte a sama ho na sobě uvidíte, začneme tetovat, tak nemusíte mít obavy, že by se Vám tvar nelíbil .-)

Lenka

Dobrý večer, před rokem jsem si nechala udělat rty, paní mi řekla že používá anestezii a rty mi potřela nějakou vodičkou,… co pak následovalo se nedá k ničemu přirovnat a to jsem si porodila téměř 4kilové dítě,… Proto se chci zeptat jakou anestezii používáte? Připadala jsem i jako blázen, který nic nevydrží a bolest byla opravdu neskutená.

Petra

Ráda bych věděla,jak je to s tvarem obočí.Pozvala jsem si kosmetičku domů a ta mi vyrobila cosi,co by i Marfuša mohla tiše závidět.Naštěstí pouze barva…To se nějak"předkres­lí",či máte"vzorník typů"?

Bellezza

Dobrý den Jitko, určitě se Vám Voucher vyplatí, naše běžná cena horních linek je 1500,–Kč, dolních linek 1200,– Kč a oční linky komplet horní + dolní 2200,–Kč

Jitka

Dobrý den! Jaká je cena PM pouze horních linek? Vyplatí se využít vaši slevu, když chci pouze horní víčka? Díky

Bellezza

Dobrý den Dášo, PM se může provádět v kterémkoliv ročním období. Jen jak jsem uvedla výše, pouze PM očních linek, může oči více podráždit. U obočí a rtů není vůbec žádný problém, po tetování se udělá jemný stroupek, který během pár dní sám odpadne, nic nenatýká. Záleží na Vás, Vouchery platí až do konce roku, takže je můžete využít až po létě .-)

Dáša

Dobrý den, vaši nabídku zvažuji, už se odhodlávám dlouho, ale slyšela jsem, že léto není pro tento výkon nejvhodnější. taky se k tomuto názoru přikláníte?

Bellezza

Dobrý den Lído, ano pokud Vám obočí na poprvé nechytne celé a objeví se někde malé mezerky, oprava je automaticky zdarma. Pokud by jste, ale chtěla např. po 3 měsících udělat korekci obočí, tak ta už je za příplatek od 500,– Kč.

Jája

akorát zaplatíte 200 za jehličku.....

Lída

Dobrý den, chci se zeptat v této ceně jsou i opravy obočí po vytetování

Bellezza

Kamilo děkujeme :-)

Wellness Bellezza

Dobrý den paní Lenko, co se týče PM očních linek, aplikace nebolí, jen bohužel tím, že oční víčka mají tenkou kůžičku, tak se může stát, že jsou oči po aplikaci nateklé, jedná se cca o 1–2 dny. Rty a obočí jsou bezproblémové. Anestesie je účinná, nemusíte mít strach. Jehla, kterou se tetuje je tak tenoučká, že nemusíte mít strach, že Vás píchneme :-)

Filanová Kamila

Dobrý den,

studio mohu vřele doporučit. Nedávno jsem využila předchozí slevu studia na permanentní obočí. Jsem moc spokojená, paní Gábinka je velmi příjemná a ve studiu jsem se cítila moc dobře :-).

Lenka

Dobrý den,
o PM uvažuji už několik let. Odrazuje mě to, že jsem moc citlivá na oční okolí a dotyky jiných lidí (trhání obočí u kosmetičky je pro mě peklo). Chci se tedy zeptat, jestli zmíněná anestesie dokáže pomoci i v tomto případě. Mám strach, že ucuknu a vypíchnete mi oko:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru