Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

127 Kč za DVĚ poctivé, lahodnými ingrediencemi zdobené italské pizzy z pece. Sytá pochoutka z hlučínské pizzerie Zlatý časy nebo ostravské Práce se slevou 50 %.

4,5 / 5 Pizzerie Zlatý Časy (2 pobočky) Ostrava  (mapa) 832 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pizzerie Práce & Zlatý Časy

Pec máme jednu , samozřejmě se může stát toto že budete muset čekat na dovezení pizzy delší dobu , ale je důležíté kdy si pizzu objednáte . Nejhorší doba je pátek a sobota od 18.00 do 19.00 . Je ale pro nás výhodou že tato akce se rozděluje na dvě provozovny ,ale i tak všem doporučujeme si pizzu objednávat předem a informovat se v danný den jak asi potrvá než vám pizzu dovezeme . Budeme se snažit co nejdříve !

pizzerie prace

Dovoz do Krmelína stojí běžně 30 kč ,ale při využítí těchto voucherů se musí připlácet za každý rozvoz těch 2O kč takže 50kč

Jura

Dobrý večer, nějak nechápu kalkulaci ceny za dovoz. Jednou v odpovědích je to počítáno jako cena za dovoz a jednou jako příplatek k ceně za dovoz. takže budeme platit při dovozu po zbytku Ostravy jen 30,– ? a nebo dovoz 30,– a příplatek 20,– tedy celkem 50,–?

Pizzerie Prace

Celková cena za rozvoz mimo ov jih je 30 Kč v případe krmelina to je 50 Kč celkem

Marcela

Chci se prosím zeptat… Kolik pecí na pizzu máte v pizzerii Práce? Zajímá mne to proto, že už jsem měla voucher na pizzu z jíné pizzerie a musela jsem ji objednávat minimálně 4 hodiny předem, protože nestíhali péct. A pak jsem zjistila, že mají pouze jednu pec a jednu kuchařku… Za odpověď děkuji…

Lyda

Dobrý den,na kolik vyjde dovozne do Krmelína?…Děkuji

Pizzerie Zlatý Časy

Ano, pizzu dovezeme i na štěrkovnu do Hlučína, navíc pouze zaplatíte 20 kč + 8 kč za krabici

Iveta

Dobrý večer,dovezete pizzu z Hlučína i na štěrkovnu do kempu?

Lenka

Všem doporučuji, výborná pizza jak v Hlučíně tak i na Dubině.
Super akce!

Pizzerie Práce

dobrý den během června se chystáme otevřít terasu v pizzerii Práce kde můžete vychutnávat pizzu i se svými ratolestmi na čerstvém vzduchu. :-)))

Filip

Tipuji správně, když si myslím, že lze na jeden voucher objednat 2 různé pizzy (samozřejmě jen z těch vybraných)?

Pizzerie Práce

ano můžete si objednat dvě pizzy které jsou uvedeny v seznamu na stránkách slevomatu

Jakub

Nechápu jak může pizzeria, která se vydává za podnik, který vyrábí pravou italskou pizzu pojmenovat své pizzy takto katastrofálně. Toto by italská restaurace neudělala!

Každopádně nabídku velice rád vyzkouším…

Kateřina

Souhlasím s GoldenerEngel a JK- já mám dvě děti-3,5let a 3měsíce-takže taky raději volím dovoz domů a v klidu domova si pizzu vychutnám víc než s dětma v pizzerii.

JK

Musím s Váma souhlasit, nicméně i máme 3 leté dítě a byli jsme v pizzerii cca v 17 hodin – nebyli uvnitř skoro žádní lidé (bylo hezky), okna byla otevřena a zakouřeno tam nebylo. Jinak s tím zakouřením máte pravdu, to i nám na pizzerii Práce vadí !!! – ale pizzu tam dělají dobrou :-)) (no oblečení musí putovat ale hned do pračky)

GoldenerEngel

Aldi k ani ne tak lenochů, jak někteří mají malé děti a sedět v zakouřené pizzerii práce, kde není zahrátka s 2 dětmi 3 a 5 let, tak to si raději tu pizzu nechám dovézt domů !!!

Zlatý Časy

vouchery se nedaji kombinovat s žádnou jinou akcí!

aldik

tss, tu je zas lenochů, zase všichni chtějí dovoz domů :D

jana

Dobrý den, platí u ubjednání 4 pizz na rozvoz 3+1 zdarma i při uplatnění voucheru ?

Pizzerie Práce

Rozvoz je možný jak u Zlatých Časů tak i u Pizzerie Práce , ale za rozvoz se doplácí jak je výše uvedeno.Větší vzdálenosti ( mimo Hlučín a mimo Ostravu Jih )se učtují dle ceníku na našich stránkách nebo info u obsluhy

Pizzerie Práce

Dobrý den, 20kč bude účtováno pouze jednou (20kč-jedna objednavka na poukaz ze slevomatu) 20kč se bude platit + krabice 5kč- ks u předání objednávky .

ondrej

Dobrý den,je možný taky dovoz nebo pouze v časech?

chodecorlando

chci se zeptat příplatek 20 kč za dovoz je za obě pizzy nebo za jednu??? tj celková cena za 2 pizzy s dovozem bude 127+20=147 nebo 127+(2×20)=167???

pizzerie práce

147kc plus krabice 5kč ks
Jinak jsou při normální objednávce krabice zdarma a veškere obaly na jídlo

Kateřina

Dobrý den!
Chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat v případě, když mám zájem o dovoz domů.
20Kč za dovoz mám zaslat společně s částkou za voucher nebo to mám zaplatit při předání pizzy osobně přepravci? Děkuji za odpověď, Katka

Ondrej

Dobrý den,
Je možný taky dovoz nebo pouze v časech?

Lilda

Konečně!!!!!!!Nej­lepší pizza v ms kraji!!!!!Ať žije Ja-runa a Vašek…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru