Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

60 vstupů na koupaliště Příbor a mnohem více

4,6 / 5 Koupaliště Příbor Příbor  (mapa) 772 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Adamcová

Když si tedy koupím jeden voucher na 60 vstupů můžu na ten jeden voucher vzít s sebou 3 lidi najednou v jeden den?

Rudolf Korčák

ANO- můžete si s sebou vzít max.60 osob najednou.Tedy 3 lidi si můžete vzít také.

Ilona Kohutkova

Dobrý večer, vstupenku musím vyzvednout osobně ? Mohu pověřit vyzvednutím např. syna ? Jak je nejlepší cesta z Ostravy, myslím vlakem nebo autobusem a kolik Kč stojí ubytování v chatce 1os + 1dítě 11let asi na 1týden.Moc děkuji za odpověď

Rudolf Korčák

Vstupenku může vyzvednout kdokoliv na základě předloženého voucheru.Cesta z Ostravy nejlépe busem.Vystoupíte na zastávce Příbor-nádraží a potom 10 minut pěšky podle šipek na koupaliště.Uby­tování mimo hlavní sezonu ( květen-červen -září) stojí pro 2 osoby na týden 1400,–Kč. Hlavní sezona (červenec-srpen ) je nutné zaplatit celou chatičku ( 4 lůžka) za cenu 4200,–Kč na 7 noci.

štěpánka vladeková

Dobrý den,
mám dotaz na dětské vstupné. Většinou děti do 6-ti let neplatí a ty starší mívají slevu, jak je to v případě voucheru? Započítá se mi i vstup s dítětem mladším 6-ti let?
Děkuji za odpověď.

Rudolf Korčák

Dobrý den, ano započítává se vám i vstup na dítě. Sleva 89% je tak výraznou slevou, že již další slevu a výhody nemůžeme na voucher poskytovat. ( 3,–kč vstup po slevě )Pokud chcete slevu na dítě jiným způsobem, můžete si zakoupit standartní dětský lístek, kde je cena o proti dospělému vstupnému samozřejmě zvýhodněna,nebo si zakoupit celosezonní permanentní dětskou vstupenku.Ceník najdete na našich internetových stránkách www.koupaliste.cz

vojmuz

Zdravím,1× nanuk+1× jídlo+.....atd.-platí při každém vstupu,nebo je obsaženo jen 1× v 60-ti vstupech?

Rudolf Korčák

Dobrý den, musím vás asi zklamat.. 60 nanuků,60 jí­del,60 nápojů,300 vstu­pů na atrakce,60× minigolf opravdu nemůžete získat za 299,–Kč. Hodnota takového voucheru by dosahovala i po slevě daleko vyšší částky. Služby si můžete vyzvednout kdykoliv při kterékoliv návštěvě koupaliště v počtu jak je uvedeno.

Verča Hrubá

Děti musejí více čůrat :-D

Rudolf Korčák

Je to jedna z možných variant jak „udělat“ teplejší vodu.Doporučuji však raději plavky s kožíškem :-))

Robert Mach

Dobry den ,
chtel jsem se zeptat jesli ty vstupy musim vsechny vyuzit v roce 2014 nebo maji neomezenou platnost?
Dekuji za odpoved.

Rudolf Korčák

Vstupenka je platná pro letní sezonu 2014. Tzn. od 1.6.-31.8.2014

Veronika Uhlářová

Já tuhle akci rozhodně doporučuji jen pro otužilce, protože tak ledovou vodu na koupališti si napamatuji nikde jinde. Dokonce na tabuli, kde měla být uvedena aktuální teplota vody, byly špatné čísla. Potvrdil nám to i plavčík. Vůbec se nedivím, že dětský bazének tam zeje prázdnotou..

Rudolf Korčák

Dobrý den, u nás máte VŽDY záruku kvalitní a křišťálově čisté vody v malém bazénku pro děti. Voda se vyměňuje častěji než je obvyklé na jiných koupalištích. Proto může být v dopoledních hodinách chladnější.

Jakub Gaj

Dobrý den, chci se zeptat, když si tuto slevu koupím, můžu na těch 60 vstupů vzít třeba přítelkyni nebo musím všech 60 vybrat sám?

Rudolf Korčák

Dobrý den,
můžete přijít na koupaliště s kýmkoliv.Vstu­penka není na jméno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru