Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě výtečné pizzy o průměru 32 nebo 40 cm

3,7 / 5 dg 412 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza Kabelková

Dnes jsme byli na pizze. Dorazili jsme bez rezervace a pán nás mile přijal. Pizzy byly výborné!!! Za nás tedy jen velká pochvala! Díky Slevomate i obsluho ;-)

tým restaurace Marina

Dobrý den, velice nás těší, že jste byli spokojeni a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Vašek

Bude se k předchozím dotazům a hodnocení někdo vyjadřovat? Já jsem tady byl s pizzou vždy spokojený, takže se mně to jeví tak, že pokud přijdu s voucherem, tak nedostanu plnohodnotnou pizzu, ale nějakou „ošulenou“.....

tým restaurace Marina

Dobrý den, pizzu ze Slevomatu připravujeme ve stejné kvalitě.Za zvýhodněnou cenu ji nabízíme z důvodu reklamy.

Blanka Hanáčková

Prosím vás byli jsme v restauraci a ptali jsme se na pizzu,řekli nám že dovoz je zdarma,proč se platí na voucheru dovoz 100kč? děkuji za odpověď

tým restaurace Marina

Dobrý večer, rozvoz pizzy za běžnou cenu je ve standardních lokalitách zdarma, při uplatnění slevových voucherů je rozvoz účtován, neboť jsou určeny ke konzumaci pizzy v restauraci. Pěkný večer.

Štěpán Smoleja

Absolutně nedoporučujeme tuhle pizzu! Dnes jsme si objednali 2× pizzu 40 cm, s osobním vyzvednutím. Pizza měla 5 – 7 cm vysušený okraj bez jakýchkoliv ingrediencí, uprostřed byla naopak nasáklá olejem. Celkově neměla pizza žádnou chuť až na sušené oregano, kterým byla bohatě obsypaná. Nejhorší pizza, co jsme jedli, museli jsme ji vyhodit. Jednalo se o Americkou pizzu. Druhá – špenátová – byla také špatná, jediná výhoda byla, že na ní nebylo sušené oregano. Nikdy více.

tým restaurace Marina

Dobrý večer, velice nás mrzí Vaše výhrady a nespokojenost a je pro nás nepochopitelné, že k něčemu takovému došlo, neboť jste jediní, kdo má na naši pizzu takto negativní názor. Setkáváme se spíše s kladnými reakcemi. Pěkný večer.

Staňka Drápalová

Dobrý den , restaurace Marina je kuřácká?
Dětský koutek je na zahrádce venku, nebo i uvnitř restaurace ?
Děkuji.

tým restaurace Marina

Dobrý den, restaurace je nekuřácká do 14ti hodin a dětský koutek je na zahrádce.Pěkný ve­čer.

Háňa

Dobry den, takze jestli to dobre chapu, kdybych si chtela vzit pizzy s sebou a prisla bych si pro ne, zaplatim jeste 20Kč za krabice..? :) Jinak bylo by potreba dat nejak predem vedet kdy prijdu..? Diky

tým restaurace Marina

Dobrý den,chápete správně, pizza s sebou +20Kč.Vouchery jsou určené ke konzumaci pizzy v restauraci.Pro uplatnění voucherů je potřeba telefonická rezervace.Pěk­ný večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru