Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

225 Kč za DVA vstupy na zumbu a DVA vstupy na zumbu ve vodě. Zatancujte si jako na párty, hubněte a ušetřete 55 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Venda

Podle me ma Pavel komplexy a potrebuje nekde ukazat, jak je chytry, protoze ti co ho znaji mu to uz nezbasti. A asi ho stve, ze ho nenapadlo takto podnitat, jako prvniho. A je to takovy ten typek udavace a rypala. Jinak to nevidim. Kdyby aspon zkusil a pak kritizoval! Ja jsem rada za kazdy impuls, ktery me podpori se bavit a hybat. A tato akce je pro me jako matku s ditetem financne i polohove velmi prijatelna. Na cviceni v ramci moznosti chodim a v bazenu jsem byla uz 2× a bylo to super! A je mi uplne jedno jak se to jmenuje! Jde o to, ze je to zabava! Ale to chlap jako Pavel nemuze pochopit!!!

Aaaa

Pan Pavel se zjevně nudí, ať si jde raději zacvičit a nesedí doma za PC, pak se totiž přehřívají mozkové závity:-)

Pavel

Děvčata, chápu vás, že jste se seběhly honem dělat chválu. Nemohu posoudit cvičitelku. Jen si myslím, že když někdo něco dělá, tak má mít vše v pořádku a neobcházet licenční podmínky společnosti Zumba fitness. Cvičitelka má certifikát na zumbu na suchu, nikoliv na zumbu ve vodě. A tím se dostává do problémů. Firma Zummania obchází živnostenský zákon, protože nemá dostatečné vzdělání na vázanou živnost, koncesovanou živnost. Je na každém, aby se rozhodl.
Čekal jsem, že se tady vyrojí najednou spousta chvály od skalních příznivců. Firmě Zummánia přeji úspěch, ale ať nejdříve začne podnikat v souladu se živnostenským zákonem a přestane ho obcházet proto, že nemá sama předpoklady pro splnění složitých podmínek!

zummania

Stále nechápu jaký máte problém, již jsme uvedli, že cvičitelka má certifikát na zumbu, název aquazumba jsme nepoužili ani se nesnažíme aquazumbu napodobit. Co se týče živnostenského zákona, ten nikdo nijak neobchází, zummánia pouze pořádá sportovní akce na které si najímá cvičitelky s vázanou živností na oblast fitness. Chápu, že pravděpodobně, chcete z pozice konkurence dělat problémy, nicméně pokud chcete tyto problémy dělat, měl byste si vy sám nejprve nastudovat zákony, jelikož vaše nesmyslné přízpěvky jsou naprosto irelevantní a dovolil bych si říci, že dokonce i nesmyslené:)

Pavel

V pořádku, pokud zummánia pouze pořádá sportovní akce, a najímá cvičitelky se živností, bylo by vše v pořádku. Jenže Michaela Trojková do dnešního dne živnost nemá, takže nechápu, jak si ji můžete najmout.

Katka

Zummanii mohu jen doporučit! Na zumbu sice nechodím v pravidelných časech, ale 2krát týdně si čas najdu. Jak trenérka Míša, tak i Katka jsou obě báječné. Po celou dobu cvičení mají úsměv na rtech a dokážou vás vyhecovat! Odzkoušela jsem už pár trenérek,ale tady jsem opravdu spokojená. Také pánové při vstupu-asi společníci, kteří vám popřejí pěkné cvičení a vždy jsou velice zdvořilí a galantní dopomáhají k dobrému jménu společnosti. Taky bych ještě dodala, že jako jedni z mála maji po zumbě i krátký strečink, který jsem u jiných cvičitelek postrádala. Holky se skvěle hýbou a jsou celkově super. Můžu si vybrat z mnoha termínů časů a míst.Jen ve svč mi chybí sprcha:)
Takže za sebe jen doporučuji!zumbaaaa

Žaneta

Pane Pavle, tak si to tady čtu a nemůžu nereagovat… se Zummánií cvičím už nějakou dobu a jsem velice spokojeným zákazníkem a myslím si, že nejsem jediná. Svědčí o tom téměř plné sály návštěvníků. Jestli nemáte co dělat, narážejte si do jiných a ne do těch, kteří umožňují všem, co mají rádi pohyb, příjemně a užitěčně trávit svůj volný čas.

Monča

Hlavně, že spálíme tuky, ženy (i muži) :)

Pavel

IČ neopravňuje podnikatele k provozování vázané živnosti „Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness“, kam zumba, aerobic a pod. patří!!! Tudíž jednáte v rozporu i se živnostenským zákonem!
Obsahem činnosti výše uvedeného IČ není v žádném případě poskytování tělovýchovných služeb, ale jen volná živnost „Provozování tělovýchovných zařízení..“ což stačí například zabezpečování provozu a pronajímání prostor k bezprostřednímu použití spotřebiteli.
Jak je vidět, tak firma Zummánia si nedělá hlavu ani se živnostenským zákonem, a v oblasti poskytování tělovýchovných služeb podniká nelegálně, obchází živnostenský zákon, porušuje licenční podmínky společnosti Zumba fitness…
Slevomate, nebylo by dobré prověřovat vašimi testovači také to, jestli mají firmy, které u vás nabízejí služby, potřebná oprávnění nabízet tyto služby?

Zummánia

Evidentně nemáte zájem o nabízenou službu a netušíme co Vašim osočováním sledujete. Společnost Zummánia si pronajímá tělocvičny ve kterých se mimo Zumby provozují další aktivity a mimo jiné pro nás cvičí lidé vlastnící ŽL na vázanou živnost Vámi výše uvedenou.

Pavel

Pokud je to tak, musela by mít Michalela Trojková ŽL, který nevlastní. Pokud ji zaměstnáváte, potom musíte mít vázanou živnost vy. Pokud mi chyběly na stránkách i ty nejzákladnější informace, tak se nedivte, že pátrám dál.
Po odhalení dalšího nekalého podnikání vaší firmou, kdy nabízíte i služby, kdy pořádáte víkendy s několika službami najednou, které může zajišťovat pouze firma, která má koncesovanou živnost „Provozování cestovní kanceláře“, nikoliv volnou živnost cestovní agentura, jsem opravdu znechucen a vaše služby mě odrazují.

Pavel

Rád bych se ještě dozvěděl, kdo je pořadatelem cvičení té „zumby ve vodě“. Na stránkách www.zummania.cz není nic uvedeno, ani celý kontakt, ani IČ, takže ta celá akce na mě působí velmi nevěrohodně. Bylo by dobré nejen na stránkách, ale i zde uveřejnit celý kontakt, nemyslíte?

zummánia

Ičo na stránky ihned doplníme.

Pavel

Tak tomu říkám oblbování lidí. AQUA ZUMBA je zumba ve vodě. :-) Jen tím, že tady na Moravě nemáme certifikované instruktory, tak se to někdo snaží obejít. AQUA ZUMBA školení slouží k tomu, aby instruktoři věděli, jak docílit toho, aby docházelo ke spalování ve vodě. Odpor vody je 12× větší než na suchu a prvky musí být přizpůsobeny, aby nedocházelo k tomu, že si cvičící více ublíží. Mimochodem pokud chce instruktor cvičit zumbu ve vodě, musí mít certifikát AQUA ZUMBA :-), který ho ke cvičení opravňuje, toto podléhá autorským právům, ale cvičitelka má asi hodně odvahy tohle porušovat.

Zummánia

Lektorka cvičí již 11 let mimo jiné i aquaerobic, díky čemuž je s účinky cvičení ve vodě obeznámena jistě lépe, než účastník jednodenního kurzu. Nejedná se zde o lekci AQUA ZUMBY ale přesunutí normální lekce ZUMBY do vody.

Pavel

To, že cvičí cvičitelka od svých jedenácti let, ještě neznamená, že může cvičit ZUMBU VE VODĚ, což je AQUA ZUMBA. AQUA ZUMBA je cvičení ZUMBY, které je přesunuto do vody a upraveno k odporu vody. A pokud chce ZUMBU VE VODĚ,neboli AQUA ZUMBU, říkejte si tomu jak chcete, musí mít certifikát, který ji k tomu bude opravňovat. Společnost Zumba fitness si toto pečlivě hlídá a nepřipouští, aby cvičitel, který nemá tuto certifikaci, tohoto zneužíval a cvičil ZUMBU VE VODĚ, čili AQUA ZUMBU, říkejte si tomu jak chcete, bez příslušného dalšího certifikátu. Doufám, že cvičitelka bude mít také dost argumentů, až ji bude během pár dnů www.zumba.com kontaktovat a bude po ní žádat vysoké pokuty za porušení podmínek společnosti Zumba fitness.

Vendy

Pavlíku, a absolvoval jsi někdy víkendové školení zumba?? Dobře všichni víme, že pro Beta a spol. je to jen pěkný způsob jak shrábnout peníze :-), ten certifikát dostane každý kdo si to zaplatí. Proto si myslím, že dobrý instruktor(kon­krétně Míša Trojková), která má mnoholeté zkušenosti s aerobními programy je dostatečně zkušená i přes to, že nevlastní papír (certifikát=pot­vrzení o zaplacení :-D)! :-))

Anna

Můžu se informovat na jméno cvičitelky, která bude předcvičovat AQUA ZUMBU? Cvičitelka Michaela Trojková, která je jako jediná uvedená na stránkách www.zummania.cz, nevlastní oprávnění od společnosti Zumba fitness tyto aktivity provozovat. Takže předcvičovat zumbu ve vodě bude asi někdo jiný?

Zummánia

Neprovozujeme klasickou AQUA ZUMBU jelikož o ní nebyl z důvodu nedynamičnosti takový zájem. Jedná se o lekce ZUMBY přesunuté do vody s důrazem na aerobní spalování. Tyto lekce ZUMBY VE VODĚ předcvičuje certifikovaná ZUMBA instruktorka Michaela Trojková.

Zummánia

Ovšem, poukaz mohou využít dvě osoby najednou,

Monča

Perfektní !!!!!!!

Aelizabeth

Dobrý den, zajimalo by mne, zda na jeden poukaz mohu přijít s kamarádkou, čímž by byl vyčerpán 2× vstup. Děkuji

Renáta

Dobrý den, zajimalo by mne, zda na jeden poukaz mohu přijít s kamarádkou, čímž by byl vyčerpán 2× vstup. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru