Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 kg ozdravující koupelové soli z Mrtvého moře

4,8 / 5 Vivaco (2 pobočky) Hradec Králové  (mapa) 570 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jiří

Dobrý den,
jak dlouho lze sůl skladovat – neomezeně?
Jakým způsobem je Vaše sůl „vyrobena“?
Jakou má Vaše sůl chuť?
Děkuji, Jiří

Vivaco s.r.o.

Skladovat můžete téměř neomezeně, jen musíte počítat s tím, že již tak vlhká sůl ještě zvlhne a pravděpodobně hrudkovatí. Chuť má slanou. Jde o přírodní produkt, který se nevyrábí – získává se sušením.

Ivana

Dobrý den, je sůl vhodná i pro děti. Synovi jsou dva roky, tak zda bych mohla mu dát do koupele. Má velmi suchou pokožku. Děkuji

Vivaco s.r.o.

Dobrý den, všeobecně se nedoporučuje dávat dětem do 3 let jakékoli přísady do koupele (kromě léčivých olejů). Podle zkušenosti našich zákazníků i z minulé akce ale máme pozitivní zkušenosti. Sůl z Mrtvého moře má hojivé účinky právě pro suchou pokožku třeba i při lupénce – i u dětí. Domnívám se, že se nemusíte bát sůl pro synka použít v případě, že nemá suchá místa rozdrásaná třeba škrábáním. Pak by hrozilo štípání, následné opětovné škrábání atd.

Vivaco s.r.o.

Složení výrobu: minerals(Dead See Salt), chlorid sodný, Levanda Oil

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych znát přesné složení výrobku, tedy kromě obsahu mořské soli, jaké jsou další složky? Konzervační, chemické a jiné látky jako doplňky. Určitě se nejedná o 100% čistou mořskou sůl bez jakýchkoliv pomocných látek.
Děkuji.

Jana

Dobrý den, chápu dobře, že pokud chci zakoupit více balení (max. 6 kusů) na jedno poštovné, učiním 1× objednávku s poštovným a na další kusy objednávku bez poštovného? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den,

je to přesně tak, jak píšete :-)

Hezký večer!

Barbora D.

Dobrý den, pokud chci zakoupit 2 ks, tak zaplatím 2× poštovné? Případně jak zadat, abych platila jen jedno? Děkuji

Vivaco s.r.o.

V případě, že chcete koupit 2 kusy na jedno poštovné, postupujete tak, že zaplatíte jeden voucher s poštovným a 1 voucher bez poštovného. Při objednání potom napíšete obě čísla voucherů a objednáte 2 kusy.

A.Skupin

Dobrý den, uvádíte, že u objednávky 6 ks lze uplatnit 1 poštovné. V nabídce je pouze 199 Kč osobní odběr a 288 Kč objednávka za 1 ks vč. poštovného. Jak objednat 6 ks po 199 Kč vč. jedné částky za poštovné 89 Kč.
Děkuji

Vivaco s.r.o.

V případě, že chcete koupit více kusů na jedno poštovné, postupujete tak, že zaplatíte jeden voucher s poštovným a až 5 voucherů bez poštovného. Při objednání potom napíšete všechna čísla voucherů a objednáte celkový počet kusů.

Vivaco s.r.o.

Prosím všechny zákazníky za prominutí, ale z technického důvodu při uplatňování čísla slevového voucheru stránky hlásí chybu. Proto prosíme o nevyplňování kolonky- Slevový kupón- NIC tam nepišta a číslo voucheru vepiště prosím do poznámky k objednávce. Poté objednávka bude v pořádku odeslána. Děkuji za pochopení.

Jirka P.

Dobrý den, je v cene voucheru zahrnuto poštovné nebo je potřeba doplatit zvlášť? Děkuji.

Vivaco s.r.o.

Dobrý den, v případě, že zakoupíte voucher s poštovným za 288Kč, máte zaplaceno i poštovné a již nic dalšího neplatíte.

Seléné Sixtová

dobrý den, chci se zeptat zda je sůl nějak chemicky čistěna, rafinována nebo je ‚jen usušena‘, děkuji

Vivaco s.r.o.

Dobrý den, naše sůl není chemicky čištěna. Z obrázku to není tolik vidět, ale pokud si produkt zakoupíte, uvidíte hned na první pohled mírně šedý nádech a čas od času i tmavší zrníčko.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru