Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za 5 repelentních náramků Bugs Lock. Pijou vám krev? Pošlete komáry k čertu s 68% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Laďa

jak se náramky chovají při delšímu kontaktu s vodou? jsou plně funkční po celou dobu vámi uvedených 10 dní nebo svojí účinnost ztrácí?

Rencol

Záleží na vaší krevní skupině, genetické výbavě a dalších faktorech – např. jestli jste kuřák.

Já osobně mám krevní skupinu která komárům chutná nejvíc a navíc jsem na komáří bodnutí alergický a zkusil jsem asi všechny přípravky na trhu a v klidu můžu říct jen jedno – TOHLE NEFUNGUJE. Pokud na vás jdou komáři tak nějak „normálně“ pomůže vám jakýkoli přípravek, pokud je přitahujete jako já, pomůže vám jen kombinace obrovského množství repelentu, oblečení nasáklé éterickými látkami co odpuzují komáry (dejte si je do skříně), vandaly v místnostech a zápalné spirály ve venkovních prostorách.

Terča

Taky bych chtěla reagovat na stížnosti lidí ohledně vysoké ceny, na ebay.com sice najdete náramky levnější, ale jsou to kopie a ne originály, nemáte jistotu, že jsou zdravotně nezávadné a opravdu funkční. Já jsem si přes ebay koupila krásné balerínky crocs, které vypadají úplně stejně jako ty, co se u nás prodávají v obchodech, akorát za 250 Kč i s poštovným, vydržely mi kratší dobu, než ty originály, ale za ty peníze jsem si s tím nelámala hlavu. Takže rozhodně není dobré házet různé výrobky (i když na první pohled stejné) do jednoho pytle.

Jirka

A jak poznáte který náramek je kopie a který originál? Jediný rozdíl v nich je ve výši marže kterou si obchodník stanovil. Dražší ještě pořád nemusí znamenat originál.

Marek

Tento náramek opravdu funguje! Ovšem pouze tam, kde nejsou komáři.

Mahdal

Chci reagovat na stížnosti lidí že tato firma vydělává kdo ví kolik a že to kupuje za pár korun.
Lidi uvědomte si hlavně to že oni vám na to dávají záruku atd.. Jinak když někdo neumí používat mozek a nebo patří k typickému Českému národu, že se bojí platit na paypal atd nebo kupovat v jiném státě, tak je jeho problém že za to připlatí. Další věc nakup z ciziny je sám o sobě nebezpečný, protože se vám ztratí občas nějaký ten balík. Tak prosím nepruďte.
Jinak takto se obchoduje a v každém obchodě vás oškubou tak co

Petra

Na ebay chodím často, ale bohužel jsem si tohle vyhledala až po koupi voucheru :( takže si na mě někdo pěkně namastil kapsu, ach jo…

Ivana

Ivana před minutou

Upřesňuji, že 10 náramků stojí pouze 40Kč. Ale musíte být přihlášeni na ebay pro objednávku. Celkem bych uvítala reakci Slevomatu, co na to říká, dávat tento cenový podvrh do své nabídky a kazit si svou reputaci.

Ivana

Na této adrese si objednat, máte náramky za hubičku. To se zas Slevomat pěkně seknul, nabízet tuto xkrát předraženou nabídku, asi už je v pátek unavený a nesleduje business, ach jo. Jen se napálí poctíví sleváci. Chudáci
 http://cgi.ebay.co.uk/10-Bugslock-Bugs-Lock-Mosquito-Repellent-Repeller-Band-/320555076561?pt=UK_TravelTickets_Accessories_RL&hash=item4aa2924bd1

Ota

Díky ! Podle toho zda tyhle komenty smažou uvidíme jestli jsme v demokracii a je dovolena konkurence:)

Honza

Oto ty si normálně padlej na hlavu. Jak chceš posuzovat demokracii prostřednictvím cenzury v diskuzi na soukromém serveru?

Slevomat

Hlavně jsme tu už jeden odkaz nechali, abyste viděli, že nejsme upjatí. Ale jako opravdu nechceme, aby v naší diskusi, na našich stránkách byla reklama jiných serverů. To snad chápete! Takže poslední odkaz, co tu necháváme a ostatní mažeme.

Ivana

Tak to je bomba, opravdu set 10 náramků pořídíte za cca 40 Kč a poštovné zdarma přes e-bay. Tak kupuji tam a klidně si počkám 1 měsíc, akorát začátek prázdnin, prima. Děkuji za webovku Gustave.

Roman

Zaujímalo by ma či sú tieto náramky účinné aj proti komárom v Afrike, ktoré roznášajú maláriu – čítal som totiž, že sa jedná o trochu iný typ ako tie, ktoré bežne lietajú tu. Jasné, že by som to nebral ako jedinú formu ochrany, ale ako aspoň čiastočné zníženie rizika a zaujímalo by ma teda či máte o tomto nejaké skúsenosti.

Repelentní náramek

Bohužel Vám nemohu zaručit, že bude náramek v Africe 100% účinný, nicméně určitě je to skladná, lehká věc, která by Vám v boji s komáry mohla pomoci!

j a n a

KOUPILA JSEM JE LONI Z EBAYE ZA 50 KČ, 10kusu, a musim rict ze to NEFUNGUJE, mela jsem na kazdy ruce jeden a komárům to bylo stejne uplne jedno !!

Slevomat

Ono je možná více druhů, výrobců apod.

j a n a

to je jasny ze existují různí výrobci, .. ale bohužel to byly tyto Bugs Lock :-(
jsou napuštěný něčim jako ty svíčky proti hmyzu (citronovy aroma), takže trochu smrdí,.. v tom asi má být ten účinek…

Repelentní náramek

Bohužel existuje spousta „levných“ napodobenin, které nejsou účinné a nesou pouze název Bugs Lock.

Jirka

Souhlasím s tím že toto by si měl Slevomat hlídat aby se takové nabídky předražené neobjevovali . Stejně tak sekci Můj Slevomat by měli víc hlídat protože pochybnýma slevama se to tam hemží např. nějakej ten balanční náramek. U toho je známe že je to podvod že je to placebo a výrobce musel vracet peníze, ale tady se to nabízí normálně dál.

Slevomat

Jirko, trochu zavádíme off topic. Ale v té nabídce na Mém Slevomatu bylo napsáno toto: Najedou se tisíce skeptických ohlasu, že jedna pouze o PLACEBO efekt, nicméně také milióny spokojených vlastníků, využívajících pozitivního efektů této technologie. Nejlepší je vyzkoušet si to na vlastním těle … Jakou prokazatelnou pomoc člověku dodává třeba váš osobní talisman? … pokud si zadáte do googlu i jiné shopy jej normálně prodávají..

Jirka

Omlouvám se nechtěl jsem zavádět OT jen jsem chtěl říct to, že podobné nabídky by měl Slevomat filtrovat pokud se chce odlišit od konkurenčních slevových serverů, které nemusí být tak kvalitní. Když si koupím zboží za 0,01 USD a nebude podle mých představ, tak s tím tak nějak počítám. Když si ale takovej šmejd koupím od překupníka tady na Slevomatu, tak si řeknu ten šmejd jsem koupil na Slevomatu a Slevomat bude ten, kdo utrpí šrám na pověsti. Další takovej předraženej šunt ( 99 Kč za hit léta – 2ks vodotěsných silikonových hodinek v hodnotě 238 Kč)
Tímto končím s OT :o)

Luboš

Je zajímavé, že 90% negativních komentářů je jen od jednoho uživatele, který zřejmě nemá nic lepšího na práci než kritizovat. Závidím Vám takovou spoustu volného času. Pespect! :-D

Petra

Taky mě to od slevomatu mrzí, přece mají testovače slev, kteří by měli vše prověřit. Kdyby se jednalo o pár korun, tak by tady takový povyk nevznikl… U mě to dost ubralo na důvěře vůči tomuto serveru…

Zdenka

Jirko, koukam, ze Vas koment vydrzel uz peknych par minut. Jsem pro upozornit dalsi nakupujici, pokud je puvodni cena nadsazena a velka sleva jen laka ty, kdo na ni skoci jak na lep. Taky nemam vzdy cas googlovat, zda se da vyrobek koupit nekde levneji nebo jaka je puvodni cena. Proste jako mnoho dalsich verim Slevomatu a ten by mel zajistit, aby se v nabidce takoveto produkty neobevovaly.

Michal

JJ s tím souhlasím. Ale v dnešním světě je potřeba všechno dřív prověřit, než koupit …

Jirka

Ten link nebyl můj. Já jsem se vyvaroval toho abych sem dával linky. Upozornit na to že je to předražené na tom nevidím nic špatného, ale dávat sem linky už je pro mě za hranicí. Když to sem ale dá někdo jiný tak proti tomu nic nemám

Gustav Jokl

Jo, link je můj, i celé jméno. Taky to běžně nedělám, ale jsme tady kvůli slevám a toto si myslím hraničí s okrádáním. Tady se někdo netrefil.

Slevomat

No tak, Gustave, okrádání vypadá hodně jinak. Nemyslíte.

Jirka

Tak schválně jak dlouho ten link tady vydrží dávám mu minutu maximálně 2

Slevomat

My ho tu necháme. I když je to proti pravdilům. Víme o tom, že v zahraničí mají leckteré věci levnější. Ale na každému se chce nakupovat v zahraničí, zřizovat si případně paypal a tak..

Gustav Jokl

Kupte si náramky na E-bay.com a máte jich 10 kusů za cca 35,– korun. Pošta je zdarma

http://cgi.ebay.co.uk/10-Bugslock-Bugs-Lock-Mosquito-Repellent-Repeller-Band-/320555076561?pt=UK_TravelTickets_Accessories_RL&hash=item4aa2924bd1

Slevomat – neznamená vždy sleva

Luboš

Být Slevomat, mažu tohle IHNED! Jste fakt trapní psát reklamu na jiného prodejce v akci! Tohle umí jen ubožáci.

Jirka

Luboši nevztekejte se. Já chápu že vás to štve, že jste si to koupil předraženě. Zatím se tu jako ubožák chováte jen vy.

Jarka

Tak ne každý má pay-pal, aby mohl nakoupit na E-bay (a v době sezony té havěti čekat na dodání měsíc). Ale já nedávno koupila 10 ks za 170 Kč (včetně poštovného) na českém e-shopu. Slevomat má skvělé nabídky, ale tohle je trochu mimo.

Slevomat

Že bychom dali slevu: „Za nákupem do Číny?“ Protože spousta zboží v ČR je z Číny a stojí v Číně mnohonásobně méně ;-) Nebo si taky můžeme dojet pro naftu do Iráku ;-) Nebo cigarety na Ukrajině, taky levný…:-)

Jirka

Proč tam jezdit když nám to sem zdarma pošlou. To jsou prostě kouzelníci :o)

Pady

No na to, že ten náramek stojí normálně 2kč je to dost opálený. Ale dobrej nápad to sem dát, o tom žádná. :-)

Jirka

Ten samej jsem koupil z Číny za 0,01 USD s poštovným zdarma. Momentálně tam stojí 0,59 USD což je asi jeho reálná cena, Takže cena tohoto setu je reálně tak 52,– Včetně poštovného :o) Takže jste pořád těžce v zisku, nebo máte špatného dodavatele.

Pady

Já mám dodavatele – 10 za 1USD vč pošty.

Aja

Jirko, tak proč na tom také nevyděláte?

Luboš

Tyto lidi nechápu. 1) nikdo je nenutí, aby si za tuto „špatnou“ cenu něco kupovali 2) zřejmě nemají co na práci, že zde otravují svými názory 3) když dokáží náramky tak úžasně sehnat, proč je tedy neprodávali dříve. Takovéto komentáře opravdu nechápu.

Jirka

Protože toto není oblast mého zájmu. Ale docela mě překvapilo že jsem na to tady narazil. Ale zajímavá je pro mě informace kolik peněz za to jsou lidi schopni dát.

Petra

No, jen aby k tomu levnému čínskému náramku nebyla jako bonus nějaká pěkná kožní alergie. Ono ty eterický oleje jsou dost drahý, takže kdo ví co to má za složení. Jinak ale už leta v létě stříkám děti i sebe směsí levandule a citronely a dvě lahvičky et. oleje vydrží v pohodě na celé léto a vyjdou levněji než kupovat náramky:)

Ivo

Sorry, už jsem si všiml: až po 30.5. :-)

Slevomat

Sorry, už jsme si všimli příspěvku ;-) Teď stejně ještě komáři nelítají :-)

Nik

jak na koho :D

Ivo

Již jsem na objednacích stránkách. Vrací mne kolonka počet kusů, ať jsem napsal 1 nebo 5…?
Díky,

Slevomat

Platnost voucheru od 30.5.

Ondra

Tomu rozumím, to je ale bohužel jediná výhoda. Základní částka 625 kč je úplně mimo. A dejme tomu, kdo je z Prahy, tak si to z toho obchodu vyzvedne osobně a cena je úplně stejná jako na slevomatu. Jinak si myslím, že Bugs Lock je dobrá věc:-)

Repelentní náramek

Dobrý den, ráda bych všechny, že vouchery jsou platné až do 30.5., proto systém k dnešnímu dni píše hlášku, že Slevomat voucher není platný. Prosíme o ztrpení

Slevomat

Od 30.5. :-)

Ondra

Nic proti slevomatu. Ale tady je to za tu samou cenu: http://www.007-toys.cz/bugslock.html

Aja

Ondro, ale tady ušetříte na poštovném :-)

Zu

Ale ukazuje se, že uvedená cena před slevou zřejmě nebude pravdivá

Jaromír

No na jiném webu jsem našel nabídku deseti náramků za cenu 122 Kč a poštovné je 59 Kč, takže jsem na tom i s doručením lépe než na slevomatu.

Pavel

http://dextro­.cz/index.php?rou­te=product/pro­duct&product_id=1495

KAT

Dobrý den, při vložení čísla voutcheru do objednávky NEFUNGUJE. Prosím, opravte si objednávkový formulář. Díky.

Repelentní náramky

Dobrý den, voucher je platný až pod 30.5. 2011

kuba

Dobrý den, je možné se s tímto náramkem sprchovat nebo je snadno sundavatelný a nandavatelný: díky

Slevomat

Kubo, je tam takové „cvakátko“ takže do sprchy můžete bez něj :-)

Terča

Dobrý den, taky by mě to zajímalo, pokud bych se s tím sprchovala, nebo navštěvovala bazény, nesnížila bych účinnost náramku?

Repelentní náramky

Náramky doporučuji ukládat zpět do uzavíratelného obalu, abyste jej déle uchovali funkční!

Kačka

Nikdo se zde asi o odpovědi moc nestará …

Petra

Dobrý den ráda bych se Vás zeptala zda jsou náramky vhodné i pro děti. Děkuji

Slevomat

Petro, podle webu ano, protože tam píší, že je to unikátní ochrana pro celou rodinu. Z čehož by mělo vyplývat, že i pro dětičky :-)

Slevomat

A taky tam je napsáno, že je netoxický a zdravotně nezávadný :-) Kdyžtak můžete kouknout sem: http://www.repelentni-naramky.cz/

Repelentní náramky

Ano paní Petro, můžete náramek koupit i dětem!

Aja

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,pokud objednám náramky hned v pondělí ráno,kdybyste zásilku odesílali? Ráda bych měla už náramky na víkend.
Předem děkuji za odpověď

Repelentní náramky

Dobrý den, náramky po přijetí objednávky budeme odesílat ihned, tedy můžete očekávat po přijetí objednávky cca do 3dnů.

Božena

Dobrý den, mám dotaz. Funkce náramku je časově omezená a nebo působí dlouhodobě?

Slevomat

Boženo. Po rozbalení vydrží 10 dní/240 hodin
Doba životnosti nerozbaleného náramku je do konce roku 2013.

Lucie

zakoupila jsem si kupon, ale při vyplnění mi vyskakuje hláška – SLEVOMAT KUPON NENI PLATNY

Aja

Dobry den,bude to asi tim,ze vouchery jsou platne az od pondeli 30.5.

Slevomat

Přesně tak, bude to tím :-) Díky za odpověď, Ajo

Kačka

Podobné zboží jsem již zakoupila na jiném slevovém serveru a mohu jen doporučit. Nečekala jsem, že bude opravdu fungovat a funguje ;-) Komáři o mě ani nezavadili. Jen mě překvapila poměrně velmi vysoká cena na Slevomatu. U „konkurence“ byla za stejný počet náramků tak 3/4 ne-li méně.

Vítek

Ještě jsem tento komáří odpuzovač nevyzkoušel, ale nechápu ty, co to kupují za plnou cenu, tj 625,– Kč/5ks. To je síla, pokud si uvědomím, že malý náramek byť z mikrovlákna napuštěný trochou aromaolejíčků stojí 125,–Kč na 10 dnů. Můj dotaz na dodavatele – lze obnovit odpuzovací funkci po deseti dnech tím, že na náramek nakapu trochu oleje z citronely a levandule?

Kačka

Taky bych si to nikdy za normální cenu nekoupila. ;-) Když je ale člověk sežene za 34/kus to se hned mileji nakupuje :-)

Repelentní náramek

Pane Vítku, můžete to vyzkoušet nicméně za výsledek neručíme!

Sunny

No, tak treba na aukro.cz se to da sehnat za 89 Kc 3 ks, nevim teda jestli ma vliv na kvalitu ;)
napr.:
 http://aukro.cz/3x-naramek-proti-komarum-bugslock-doprava-zdarma-i1606202229.html

JItka

Dobrý den, fungují náramky i proti klíšťatům ? Díky za odpověď…

Repelentní náramky

Náramky proti klíšťatům nefungují, odpuzují pouze komáry a drobný hmyz.

Tomas

Toto snáď neni pravda. Ja viem ten náramok zohnať za 1 €! A táto stránka to ide predávať za 199 Českých korún.. Hanba!!!!

Eva

Tady jich máš za tu cenu pět, takže to vyjde levněji než jeden za 1 euro.

Eva

Jdu si zopáknout ZŠ, promiň Tomáši.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru