Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

50% sleva na skvělou obří pizzu až pro 4 osoby

4,0 / 5 Pizzerie Giovanni České Budějovice  (mapa) 261 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, co je to za (nechci být vulgární) odpověď: „A ano, poukaz Vás opravňuje ke slevě a je třeba zakoupit. O podvod by se jednalo, kdybychom záměrně tuto informaci nikde neuveřejnili, což se neděje.“
Ale děje, vy říkáte, že nabízíte 50% slevu, a současně Vám mám, ale k tomu šoupnout pajzku, tak jak to může být 50% sleva. Ale tu pajzku předem získanou mi neodečítáte, tak sleva není 50% – jde o kastrol nudlí v tomto případě, ale hlavně o princip – oblbujete lidi jako ta naše vláda.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkujeme za Váš názor, pokusíme se tedy informace uvést ještě přehledněji, tak aby u našich zákazníků tyto pocity nevznikali. Jedná se prostě o kupon na slevu 50%. Je ale samozřejmě na rozhodnutí zákazníka, zda-li zakoupí či nikoliv. A samozřejmě je tu zákonná lhůta 14 dní na navrácení financí. Hezký den.

Jindřiška Klivandová

Dobrý den, je možné si vybrat půlku od dvou různých pizz?
 Děkuji

Pizzerie Giovanni

Dobrý den,neni v tom problém.

Jana

Dobrý podvod, pokud se nabídka pečlivě přečte, tak nejde o 50%slevu, ale pouze při levné verzi o 31% slevu a při dražší verzi jde o 40% slevu, ale nikdy to nemůže vycházet na uváděnou skvělou 50%slevu. Protože drze vybírají „pajzku“ prý za poukaz na tu slevu. Místo aby částku poukazu odečetli tj. chtěli jenom doplatit do výše 50% slevy, tak klidně vybírají vlastně jakýsi vstup. Sice zde tak dlouho nenakupuji, ale s tímto jsem se ještě nesetkala. Ale vidím, že se nachytalo docela dost lidí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkujeme za názor. Mrzí nás, ale vše je uvedeno u nabídky. A ano, poukaz Vás opravňuje ke slevě a je třeba zakoupit. O podvod by se jednalo, kdybychom záměrně tuto informaci nikde neuveřejnili, což se neděje. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru