Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Certifikované fólie na autoskla se zárukou 5 let

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Zdenek

Dobrý den, mám Ford Focus II combi, folie na okna bych chtěl na 5 oken. Ne okna u řidiče a spolujezdce. Mohu uplatnit tuto slevu bez příplatku? Děkuji

Vlastimil Sláma

Ano ,cena je za 5 oken

Tomas

Dobrý den,
zajímalo by mě jak je to se zatmavením bmw 5 E60..chtel bych i okna ridice,ale nevim jestli je to vubec mozne jak pisete ze by mohl byt problem na STK..dekuji za odpoved

Vlastimil Sláma

BMW5 E60 ma zatmavena okna z vyroby kolem 20% tudíž by mohl byt problém na STK a do budoucna

Tomas

Dobrý večer, mám zájem o folie na vůz, vlastním Škoda Octavia II Tour, ta má z výroby čirá, netónovaná okna, je možné použít fólie na všechna okna včetně čelního? resp. za jakých podmínek?

Vlastimil Sláma

Hezky vecer
Octavia II Tour ma okna tonovane na 24 % z vyroby pokud je to rok 2004 a vys .
Predni okno je zakazane jakkoliv upravovat a zatmavovat . Predni bocni u ridice a spolujezdce jsou tonovane na 24% tudíž celkova propustnost podle vyhlášky musí byt 70%,nejde je tedy zatmavit ,jedine cirou ochrannou folii. Od ridice dozadu můžete mit jakoukoliv tmavost ale na zadnim okne nesmí folie prekryvat 3 brzdove svetlo .

Vlastimil Sláma

Do roku 2014 se meri i na technicke kontrole podle vzorku folie ,malokde to dokazi skutecne zmerit . Dle vyhlášky ,pokud je zatmaveno predni bocni okno u ridice a spolujezdce vice jak 20% z vyroby ,neda se instalovat na tyto okna zadna folie . Od ridice za B sloupkem můžete mit třeba zaplechovane okna pokud mate dve zrcátka .

Miloslav

Dobrý den,
jste schopni změřit výslednou propustnost skla?
Jde o to, aby nebyl poté problém s STK.
Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru