Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

30% sleva na celý sortiment e‑trafiky Publero.com

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Josef

Dobrý den, sčítají se slevy na Publero.com? V případě například ročního předplatného časopisu Level, kdy je sleva 26% z 12×99=1188,–kč na 880,–kč? Byla by tedy výsledná sleva 26%+30%=56% (523,–kč)? Děkuji.

Publero.com

Dobrý den sleva 30% se počítá z prodejní ceny tedy dle vašeho příkladu je to – 30% z 880,– výsledná cena tedy bude 616,– Kč

DVL

Znamená to,že kupon-slevu 30% lze uplatnit i na předplatné denního tisku – novin,ale pouze na měsíční?Na portálu publero se roční předplatné novin nenabízí nebo se špatně dívám?

Publero.com

Dobrý den, je to jak píšete. Kupón lze uplatnit i na předplatné denního tisku ovšem pouze na ta předplatná či jednotlivá čísla, které jsou na portálu v nabídce.

Iva Schw

Dobrý den, trochu mě mate text u Omezení: – je tato nabídka pouze pro nové zákazníky nebo i pro stávající? Nebo jen platí 1 voucher – 1 e-mailová adresa? Děkuji.

Publero.com

Dobrý den díky za upozornění – nabídka platí pro nové i stávající zákazníky s tím omezením, že na jeden email resp. pro jeden uživatelský účet lze uplatnit pouze jeden voucher.

Zdeněk Pokorný

Dobrý den. Jen pro upřesnění. Sleva platí pouze na jeden titul/předplatné?

Publero.com

Dobrý den, slevu lze uplatnit na jeden nákup. Počet položek ať už předplatných či jednotlivých čisel není omezen. Tudíž je slevu možné využít na nákup více titulů/předplat­ných, vždy ale jen na jeden nákup.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru