Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

84 Kč za silikonové hodinky Square. Ukažte světu, že víte, co je v létě trendy. Deset barev, model pro ženy i muže a kvalitní strojek Quartz. Sleva 66 %.

3,7 / 5 WigiShop.cz Plzeň  (mapa) 2 241 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možno vyměnit vouchery na hodinky od STORE69 za vouchery na tyto hodinky.
Těch druhých se asi už nedočkáme a tyto bych si mohla vyzvednout osobně :-)
Ty dvě koruny rozdílu mě už nezabijou, furt lepší, než přijít o celou částku :-(

Jana

Dobrý den,
pokud si přijdu pro hodinky osobně k Vám do obchodu v Plzni, nemusím dělat žádnou objednávku pokud to chápu, jen přinesu vouchery a vyměním je za hodinky, je to tak? :) nemo musím i tak dělat nějakou objednávku? Moc díky za odpověď, krásný večer Jana

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
doporučuji si udělat objednávku i na osobní převzetí, budeme Vás informovat o skladové dostupnosti Vámi objednaných barev a kdy si je můžete vyzvednout, abyste nechodila zbytečně dvakrát.

Martina

kde prosím najdu slevovy kod teď jsem je objednala a nic se neodečetlo děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, vouchery jsou platné a půjdou do eshopu zadávat od 22.6., viz výše.

HAloo

chci se zeptat, kdy mi příde voucher?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Po připsání platby na účet SLEVOMATu, to může např. u bankovního převodu několik dní trvat.

Zuzka

Dobrý den, je možné, že se během té doby, kdy je možné voucher uplatnit, změní možnost výběru barev? Ráda bych např. světle růžovou, kterou momentálně nenabízíte, je reálné, že by se ve Vaší nabídce během léta objevila? Předem děkuji za odpověď :-)

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
ano možné to je. Ale jestli bude skladem, tak nejdříve za 2 týdny.

Ivana

DObrý den, již sme si zadali objednávku zde na slevomatu a poslali peníze. Ale nevím, kde si můžeme vybrat barvu hodinek a jaké nám příjdou. KDe si taky mohu vybrat, jak chci, by mi byli hodinky doručeny? děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, až bude vouchery platné, tj. od 22.6., vytvoříte si na WigiShopu objednávku, kde si vyberete počet kusů a barvy hodinek, v průběhu dokončování objednávky vyplníte čísla voucherů, vyberete způsob dopravy a objednávku dokončíte. Poté zaplatíte ve prospěch našeho účtu poštovné a my Vám doručíme zboží.

Martina

dobrý den možná, že se už někdo ptal, ale nemohu najít odpověd proto se zeptám ještě jednou objednala jsem hodinky přes slevomat, ale chci aby mi přišli kurýrem tak jsem šla na wigiShop, ale tam je nabízíte za 249 Kč a teď teda nevím dostala jsem email kam mám poslat peníze tak se ptám mám k tomu přičíst těch 70 Kč a kde si vyberu barvu děkuji a zdravím

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
hodinky(vouchery) platíte SLEVOMATu, na WigiShopu si vytvoříte objednávku a vyberete si formu přepravy a poštovné 70,– Kč zaplatíte ve prospěch účtu WigiShopu, údaje o platbě obdržíte po vytvoření objednávky. Cena 249,– je standardní, Vám se odečte po vyplnění čísla voucheru v průběhu dokončování objednávky.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Prosím čtěte komentáře výše napsané a odpovědi na ně. Dotazy se již opakují, vše možné i nemožné již bylo zodpovězeno : )
 Děkuji

.

Chtěla jsem se zeptat kde mam určit barvu kterou si přeju těch hodinek, protože jsem si nikde žádného políčka nevšimla co zaškrtnout, to mam napsat do emailu jakou barvu chci?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
barvu hodinek si vyberete při zadávání objednávky do našeho systému na WigiShopu.

Martin

Dobrý den
když si koupím 3 vouchery zaplatím je převodem, a poté dostanu vouchery a poštovné zaplatím jak? To dostanu balík na dobírku v hodnotě 70 kč?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
poštovné je také nutno uhradit převodem, ovšem ne SLEVOMATu, ale ve prospěch účtu WigiShopu, platební údaje obdržíte po vytvoření objednávky na WigiShopu, kam zadáte čísla voucherů.

Martafon

Dobrý den,chci se zeptat jestli to lze vyzvednout i jiný den nebo jen v pátek

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
jiný termín převzetí lze domluvit na emailu: obchod@wigishop.cz

Nicole

Dobrý večer,
za 1. bych se chtěla zeptat, jak se na této stránce vybírají při nákupu hodinek jejich barvy, a za 2. jak mám nastavit platbu na dobírku? Ptá se mě to pouze na platbu kartou, nebo převodem :(

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
na SLEVOMATu si barvu hodinek nevybíráte. Zde pouze zakoupíte vouchery, které pak uplatníte na našem internetovém obchodě WigiShop.cz. Za vouchery lze platit pouze předem. Barvu hodinek si pak vyberete na WigiShopu při vytváření objednávky. Za poštovné pak zaplatíte 70,– Kč na účet WigiShopu. Dodací adresu vyplníte taktéž až na WigiShopu.

Peťka

Zdravím,
některé hodinky na fotkách mají místo čísel tečky a některé hodinky mají jen 6 a 12, které dodáváte? Měla bych zájem o ty s tečkami. Díky za odpověď

WigiShop.cz - Tomáš Česal
Veru

Dobrý den.Dnes sem si objednala,ale ještě nevím jak docílit toho,abych dostala barvu,kterou chci.Mám zavolat na to vaše číslo?
Děkuji předem za odpověď.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, barvu si vyberete při vyplňování objednávky. Popř. při osobním převzetí osobně. Doporučuji ale i pro osobní převzetí vytvořit objednávku, emailem Vás budeme informovat o datu převzetí. Může se stát, že některá barva se vyprodá rychleji a poté trvá zhruba týden, než nám ji dodavatel opět doplní, tak abyste nechodila zbytečně nadvakrát.

Radka

už jsem to našla,kdybych četla pozorněji nemusela bych se ptát.Bílé mají stříbrný ciferník

Radka

Prosím o informaci,za­koupila jsem si již,přišel mi kod voucheru a měla bych zájem o bílé s černým podkladem je to možné?Jak se dá následně uvést ve výběru této barvy a tohoto podkladu?Děkuji hezký den

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Standardně jsou hodinky dodávány v jedné barvě tj. pásek i ciferník mají stejnou barvu, podle té kterou si vyberete.

Lenka

Dobrý den.chtěla bych se zeptata co to znamená kartou on-line.Děkuji

Radka

kartou on-line můžete zaplatit ihned,stáhne se vám částka hned z účtu.Zadáte číslo platební karty a je to.Hned vám bude zasláno číslo voucheru.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda 70,– Kč za dovoz hodinek zaplatím, již při koupi slevy na hodinky nebo až poté, co si hodinky objednám od Vaší firmy WigiShop.cz?

Děkuji za odpověď.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Poštovné platíte až při objednávce ve WigiShopu.

Olina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat když bych si chtěla ještě něco objednat z wigishopu tak jestli jde, aby to bylo vše v jednom balíčku?abych nemusela platit 2×poštovné
 děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Ano jde, až budete vytvářet objednávku na silikonové hodinky, můžete si do objednávky přihodit co budete chtít a s poštovným to pak zaplatíte. Poštovné platíte samozřejmě pouze jednou.

Pavlína

Dobrý den, objednala jsem si silikonové hodinky, ale v objednávce není zmínka o výběru barvy. Tu si vyberu až v prodejně?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Pokud si pro hodinky přijdete osobně, vyberete si barvu na prodejně, pokud si je necháte poslat kurýrem, vyberete si barvu při vyplňování objednávky na WigiShopu.

Lucie

tohle mě taky zajímá:) a taky zda je zelená tmavá nebo světlá jako na obrázku

WigiShop.cz - Tomáš Česal
Tereza

Dobrý den.Chci se zeptat až si budu objednávat tyto hodinky tak u té barvy máte pod sebou : Oranžová
Růžová
Světle
Tmavě modrá

a další barvy…Teď jen přemýšlím jestli to SVĚTLE patří k Růžové nebo Modré? Jako když kliknu jen to na Růžová tak mi přijdou tmavě růžové nebo když kliknu pod tím na Světlá jestli mi přijdou světle růžové nebo se to vztahuje k té modré a po objednání světlé mi přijdou světle modré? Předem děkuji za odpověď na hloupý dotaz :-) ale víte jak to mají ženský s barvama je hrozně důležitý jestli světlá nebo tmavá :-D

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
děkuji za upozornění. V kartě produktu byla chyba, již jsem to nechal opravit. Tedy máte na výběr mezi světle modrou a tmavě modrou. Růžovou máme pouze 1 a to tuhle: http://wigishop.cz/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/5/s5001912.jpg

lucie

všechno je tady psáno – pošovný 70 ,– at si objednáváte jedny nebo 20tery hodinky

Ina

Dobrý den, ráda bych se optala kolik činí poštovné? Zvyšuje se počtem hodinek v zásilce? A platí se předem nebo formou dobírky při převzetí? Děkuji za info

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
poštovné činí 70,– Kč s DPH pro neomezený počet hodinek. Hodinky zaplatíte předem SLEVOMATu a WigiShopu doplatíte poštovné také předem.

Monika

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na 2ks hodinek a chci se zeptat, kde přesně mám zadat požadovanou barevnou variaci hodinek. Mám si vybrat i barvu těch vyměnitelných částí? Hodinky si chci nechat poslat do Ostravy, tzn. když posílám peníze přes účet, mám rovnou poslat i těch 70Kč a připsat adresu? Děkuji za odpověď

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
barvu hodinek si vyberete na WigiShopu až budete vytvářet objednávku. Standardně jsou hodinky dodávány v jedné barvě tj. pásek i ciferník mají stejnou barvu, podle té kterou si vyberete. Kombinovat lze až po nákupu. SLEVOMATu platíte hodinky, WigiShopu uhradíte cenu poštovného 70,– Kč. Adresu vyplníte při vytváření objednávky na WigiShopu.

Lucie

Chtěla jsem se zeptat jak zadávat slevové kódy při objednávce více kusů? (je tam vždy jen jeden rámeček) a ještě by mě zajímaly zelené hodinky – jedná se o tmavou nebo světlou barvu?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den,
zadávání voucherů bude funkční od středy 22.6., půjde zadat i více kódů najednou. Zelené máme spíše světlejší, jsou vidět na této fotce: http://wigishop.cz/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/385_6.jpg

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co dělám špatně, když jsem dnes dostala slevový voucher, ale když zadávám číslo z něj do rámečku slevové kódy, tak mi to napíše kód kupónu není správný. Co dělám špatně? děkuji

Ina

o kousek výše je několikrát psáno ,že se na tom pracuje a aktivní to bude až od 22.6.

Dáška

dobrý den osobní odběr v Brně asi není?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Osobní převzetí je možné pouze v Plzni.

Petra

Dobrý večer, chápu dobře, že když zakoupím dvoje hodinky, dostau čtyři? Děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Nikoliv, zakoupíte-li dva vouchery, dostanete dvoje silikonové hodinky square. Díky snadné zaměnitelnosti ciferníku tím ale získáte 4 možné barevné kombinace. Analogicky pak když zakoupíte troje hodinky, máte na výběr mezi 9 barevnými kombinacemi pásku a ciferníku.

Lenka

Dobrý den,
na některých fotkách jsou i hodinky, které mají např. bílý pásek a ciferník fialový. Takové je také možno objednat?
Děkuji.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

To už je konkrétní příklad, jak lze ciferníky kombinovat. Standardně zakoupíte vždy barevně sladěný komplet.

xXx

Jeste se zeptej, jestli si mas vzit chleba nebo horlik, nano!

Lucka

Dobrý den,
jsou hodinky vodotěsné?

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Garantujeme pouze vlhkotěsnost, tj. malý deštík, cákající voda.

Martina :))

Dobrý den,
chci se zeptat, když bych koupila 4 vouchery tak to mám na 4 hodinky? Nebo stačí 1 voucher a na celou objednávku třeba 4 kusů hodinek? :))

WigiShop.cz - Tomáš Česal

1 voucher = 1 hodinky

Olina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se opravdu dají měnit ciferníky jako se to píše na wigishopu. děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Ano ciferníky lze měnit snadno a rychle, není zapotřebí nic šroubovat nebo rozebírat, silikon se roztáhne, ciferník vyndáte a můžete si dělat libovolné barevné kombinace pásků a ciferníků.

Janek

dobry den chtel jsem se zeptat zda ty modre hodinky jak jsou na obrazku jsou i tmave modre a svetle modre dekuji

Jenda

Janku, stačilo by si přečíst odpovědi o pár desítek řádků výše ;)

Edita

Dobrý den,
koukala jsem na barvy a nejsem si jistá, zda reklamní fotografie jsou totožné s realitou. například v seznamu uvádíte červenou – to je ta, co na fotce vypadá jako fuchsiová (temně růžová)? A světle růžové mají růžový ciferník nebo bílý? Děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Nevím, jestli dokážu barvy přesně vystihnout, ovšem červená je skutečně červená jako na tomto obrázku http://wigishop.cz/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/385.jp , a růžová vypadá takto http://wigishop.cz/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/5/s5001912.jpg . Všechny hodinky mají kovově lesklé pozadí ciferníku své barvy, jen bílé mají stříbrný ciferník.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Zboží doručujeme kurýrní službou InTime. S poštou máme špatné zkušenosti, komunikace s nimi byla problematická a docházelo k častým ztrátám zásilek.

martina

Také mě zajímá dodání poštou..

Míša

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak potom přes e-shop zadat objednávku, když mám 3 hodinky a chtěla bych každé jiné barvy.
Chtěla bych hodinky poslat poštou, ale pokud bych udělala 3 objednávky, zřejmě bych platila i 3× poštovné.
Prosím o radu, jak v tomto případě postupovat.

 Děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, nyní pracujeme na implementaci zadávání kódů voucherů do eshopu, tak aby bylo možné zadat více kódů najednou. Mohu Vás ujistit, že budete platit poštovné jen jednou ať už si objednáte kolik hodinek budete chtít. Vouchery půjde uplatňovat od 22.6.

Míša

Děkuji za odpověď, už se těším :)

Michaela

Dobrý den,
již jsem si zakoupila dva vouchery, ale odkaz na zmiňovaný e-shop nefunguje. Jak mám tedy hodinky objednat? Děkuji.

Jana

Michaelo, před chvílí jim to kleklo, jinak od půlnoci až doposud stránky frčely bez problému :-) Voucher stejně můžete uplatnit až od 22.6.2011 (viz Podmínky), takže žádný strach :-)

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, cca před hodinou server na kterém WigiShop běží na chvíli vypadl, nyní ale již zase běží. Kupóny je možné uplatňovat až od 22.6.

kač

můžu si barvu vybrat až na prodejně? =)

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, ano lze to, nejdříve musíte ale provést objednávku na WigiShopu, tam zadat č. voucheru, nějakou barvu vybrat a na místě to můžete bez problému změnit na jinou. Zadávat vouchery půjde od 22.6.

Verča

Hodinky jsem si koupila na slevomatu uz drive a jsou super, furt funguji ;) spis si uvedomit, ze jsou opravdu silikonove, takze hodne ohebne :D, ale cene to odpovida :-)

In8

Dobrý den, v nabídce jsou i hnědé hodinky, ale nejsou vyobrazeny ani zde, ani na stránkách e-shopu. Pokud je objednám, budou skutečně dodány?
Děkuji za odpověď.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, sice v nepříliš dobré kvalitě, ale nafotil jsem hnědé hodinky, které jsou skladem. viz http://wigishop.cz/silikonove-hodinky-sport-watch

Lukáš

Tyhle hodinky nebrat, je to čínskej šmejd a hračka pro děti (co taky čekat za tu cenu), ne však spolehlivý měřič času. Sestra je měla a nešly ani 3 měsíce.

Veronika

Je to bráno spíš jak módní doplněk, než měřič času ;) Já sama mam dvoje a na ciferník koukám spíš orientačně, když chci vědět přesně kolik je, mrknu na mobil… A za 84 kč je to zas levnější, než kterejkoliv náramek v bižuterii :)

Janina

A právě v takových případech můžete zboží reklamovat… i když stojí jen pár korun a o nezměrné kvalitě výrobku určitě nemáme přehnané iluze, pokud něco prostě po chvíli nefunguje, je lepší chtít po prodejci výměnu nebo vrácení peněz než aby člověk jen svěsil hlavu. A neplatí to jen o hodinkách ;-)
Pro nenechavce u vody budou tyhle hodinky menší terno než kterýkoliv moje jiný. A i kdyby ne, dokážu se s tím smířit ;-)

gg

No, jestli je to od ss.com (čínské kopie) tak se dají sehnat za zlomek ceny.

Jana

No právě proto je tu ten můj dotaz (2. nahoře). Snad se dočkáme odpovědi od prodejce.

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, hodinky nejsou žádné „šmejdy“ jak píšete. Jejich běžná prodejní cena je 249,– Kč. Strojek je spolehlivý, silikon kvalitní, netrhá se, ani se po čase nerozpadá jako u nekvalitních kopií. Nicméně se na zboží vztahuje standardní 2-letá záruka, takže kdyby s nimi byl jakýkoliv problém, bez problému je u nás vyreklamujete.

Janina

moje řeč :-) i u super drahých luxusních věcí se může objevit závada, což ovšem neznamená, že závadu budou mít všechny kusy daného zboží.

Bára

Dobrý den, chtěla bych si jen upřesnit barvu hodinek. Když píšete modrá nebo růžová. Je tím myšleno tmavě modrá(růžová) nebo světle modrá(růžová)? Je to pro mě rozhodující. Protože bych nechtěla dostat tmavě modré hodinky nebo světle růžové hodinky.
Děkuji za odpověď.

Denisa

Ja si myslím, že to si uvedete do objednavky, zda chcete světle růžové ebo tmavě,dle obrazku!!

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, sice v nepříliš dobré kvalitě, ale nafotil jsem růžové hodinky, které jsou skladem, máme pouze jednu variantu růžové. viz http://wigishop.cz/silikonove-hodinky-sport-watch

Martina :))

Dobrý den,
taky bych měla zájem o ty tmavě růžové. Bohužel, nikde jsem se nedočetla, zda-li jak uvádíe „pouze jedna varianta růžové“ jsou právě ty tmavé nebo ty světle. Děkují za odpověď

Petra

Dobrý den chtěla bych se zeptat na hodinky modré barvy. Na foto je vidět světlá a tmavá modrá barva. O jaký odstín se jedná? děkuji

Bára

Taky mě to zajímá :-)

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Dobrý den, sice v nepříliš dobré kvalitě, ale nafotil jsem obě barevné kombinace modré barvy a přidal jsem možnost zvolit mezi světle a tmavě modrou barvou. viz http://wigishop.cz/silikonove-hodinky-sport-watch

Jana

Dobrý den,
prosím o informace o výrobci. Napodobenin existuje nemálo, takže bych se ráda podrobněji dozvěděla, co tu vlastně nabízíte – pro jistotu :-) Děkuji

WigiShop.cz - Tomáš Česal

Jsme přímí dovozci hodinek a dovážíme pouze kvalitní výrobky, ke kterým vlastníme veškeré certifikáty. Silikon je zdravotně nezávadný, strojek je kvalitní a baterie splňuje vyhlášku o obsahu nebezpečných těžkých kovů. Dnes jsme prošli kontrolou ČOI a ČIŽP(česká inspekce životního prostředí), která shledala naše výrobky bezpečné. viz http://wigishop.cz/novinky/kontrola-coi-cizp/

Jana

Díky za informaci. O bezpečnost hodinek nemám obavu.
Jen tedy pro úplnost- jaká společnost hodinky vyrábí?
Vaše stránky s potvrzením od ČIŽP, kde by byl tento údaj uveden, se mi bohužel nedaří momentálně zobrazit. Děkuji ještě jednou a omluvte mou možná přehnanou opatrnost ;-)

Tereza

Dobrý den, hodinky mne zaujaly a přemýšlím koupit je neteři . Z obrázku si nedokáži představit, jestli jsou vhodné pro 7letou holčičku. Není displej na takouvou ručičku velký a jak dlouhý je pásek? Děkuji za odpověď.

Jana

Dobrý den,
zde jsou informace z uvedeného e-shopu:
„délka pásku: 23 cm
šířka pásku: 2 cm
rozměry ciferníku: 4 × 4,2 cm
barvy: viz níže
voděodolnost: 1 ATM (dle výrobce, garantujeme vlhkotěsnost)
baterie: L626 – vyměnitelná
analogový strojek Quartz“

Pásek bude zřejmě možné utáhnout až na cca 15cm, spíš je ale ve vašem případě ke zvážení ta velikost ciferníku (4×4cm); pro někoho to může být už moc, pro jiného pořád málo ;-)
Pěkný den :-)

Veronika

Tereza: Pro 7 letou holčičku bych řekla, že budou strašně veliké. Tyto hodinky sama mám a jsou opravdu větší a masivnější.

Tereza

Veroniko, děkuji za radu :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru