Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1999 Kč za tantrickou masáž „Iniciace Shivy a Shakti“ v hodnotě 4350 Kč. Smyslný rituál uvedení do tantry, krásné prostředí a nový zážitek se slevou 54 %.

4,2 / 5 Tantra Masáže Praha s.r.o. Praha - Smíchov  (mapa) 206 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Ivka: Tohle centrum znám a mám s ním velice dobré zkušenosti. Michaela, majitelka centra, mě ještě ve starém centru učila svou techniku tantra masáží a musím si ji moc pochvalovat :-) Chodil jsem k ní na individuální výuku. Kdyby náhodou už nestihli odpovědět, určitě jim neváhej napsat – na webových stránkách je email.

Jinak pro všechny: Pokud hledáte pravou tantru, pak tohle centrum je jedno z mála, kde ji opravdu objevíte. Jinde často narazíte na prostitutky a neschopné masérky, které si říkají „tantra masérky“. Ty zážitky fakt nelze srovnávat, tedy alespoň podle mě. Na to si však musí udělat obrázek každý sám.

Ivka

Dobrý večer – snad ještě stihnete odpovědět – měla bych 2 dotazy: 


1. píšete, že pokud již člověk zkušenosti s tantrou má, doporučujete masáž klasik či jiné – na ty však sleva neplati…znamená to, že tato nabídka je vhodná pouze pro „začátečníky?“ 


2. chtěla bych se zeptat, zda nabízíte v rámci školy tantry i individuální výuku, tj. zda je možné u vás projít soukromým kurzem masáže a to i v případě, že nemám partnera/modela, se kterým bych lekci absolvovala? Kolik taková lekce stojí?
 Děkuji
Zdeněk

dobrý den. nepovažuji se v tantře za začátečníka a proto bych rád vyměnil tuto masáž za tantrickou masáž de luxe. Je to možné ?
pokud bych si přikoupil koupel před masáží, kolik bych doplácel ?

Tantra masáže Praha

Jardo, masérka se během masáže soustředí na jiné věci, než aby stopovala, jak dlouho již masíruje lingam. Masáž je o probuzení sexuální energie a hraní si s ní, procítění jí v celém těle. To jak přesně to probíhá je u každého trochu jiné, ale snad vás uklidní, že se nejdná o jeden tah nebo dotek.

Martin Matthew Novotný

Bože pane Mašek, jste neskutečné prase. Souložit s masérkama můžete v uplně jiných podnicích, vy starý prasáku.

Petrouš

Dojíždění přes půl republiky jsou další výdaje a nemalé. Brácha má pravdu

Jaromír Mašek

Škoda, vysvětlení, že se maserka dotýká tedy i penisu je úsměvná. Může se ho opravdu jen dotknout, může ho vzít do ruky, může promnout jedním pohybem nahoru dolů, může vícekrát, to není odpověď. Může se tomuto věnovat prostě vteřinu, může několik minut. K takové masáži jistě postačí možná minuta jedna, dvě, je však potřeba tento fakt znát. Umím si poté představit pravdielné návštěvy propojení užitečného s příjemným. Upřímně, masáž levná není, avšak zakončenou, to bych chápal … chceš to, zaplať si, Jarda

Tantra masáže Praha

Dobrý den, Jardo, masáž Inciace Shivi a Shakti je zasvěcením do taradiční tantry, kde se muži i ženy snaží se sexuální energií pracovat a nechat se jí cele prostoupit a naplnit. Masérka vás tedy učí tantricky dýchat, rozvádět probuzenou sexuální energii po celém těle a prožít ji jinak, než jste možná zvyklí. Člověk by měl z masáže odcházet pln energie a s velmi příjemnými pocity, co přetrvávají i dlouho poté. Masérka se tedy dotýká celého těla, včetně lingamu, aby došlo k probuzení sexuální síly, ale nesnaží se o orgasmus. Pokud přijde, je to ok, ale není to cílem. Tato masáž je určena především lidem, co s tantrou začínají či ji chtějí prožít více tantricky – tedy s důrazem na uchování energie v těle. I v této masáži však dochází k hlubokému kontaktu s masérkou či masérem. Pokud již zkušennosti z tantra masáží máte, je pro vás lepší zvolit např. masáž klasik či de luxe.

Martin

Dobrý den, můžete, prosím, nám nezasvěceným vysvětlit hlavní rozdíly mezi masáží DeLuxe a Iniciace Shivy a Shakty? Částečně třeba i mě zajímá odpověď na otázku, na kterou se ptal Jarda i když si rozhodně nemyslím, že bych byl něčím jakkoli oklamán, poněvadž nový a krásný zážitek je vždy k nezaplacení a nejspíše si rád voucher zakoupím; spíše tedy, prosím o objasnění. Děkuji!

Tantra masáže Praha

Dobrý den Petře, bohužel, voucher lze využít pravě jenom na masáž „Iniciace Shivy a Shakti“.

Tantra masáže Praha

Dobrý den Petře, tato masáž neobsahuje masáž prostaty, ale je možné si ji přikoupit za příplatek 500Kč.

Tantra masáže Praha

Dobrý den Radku, v případě, že byste chtěl čtyřruční masáž, je potřeba si koupit dva vouchery.

Jarda

Byl jsem informován, že při masáži Shivy Shakti, na kterou je poskytnuta sleva, respektive cena 1999,– není poskytnuta imtimní masáž až do vyvrcholení? Toto zakončení vyžaduji, tedy bych byl nerad oklamán. Jarda

Petr

Dobrý den. Dotaz ještě k tomu, co tu už částečně zaznělo, ale nebylo úplně jednoznačně zodpovězeno. Tato sleva je na masáž „Iniciace Shivy a Shakti“, ale šlo by kupón využít i na „Tantrickou masáž De luxe“, která je za stejnou původní cenu? Díky.

Petr

Obsahuje tato masáž též masáž prostaty?
V případě že ne, jde si ji připlatit a kolik stojí?
 Děkuji

Radek

Vidím, že jste rozšířili nabídku masérek. Za to určitě děkuji, předchozí akci jsem si nechal ujít hlavně kvůli tomu, že jsem si nedovedl představit ono spojení s žádnou z vašich zaměstnankyň. Zajímala by mě jedna věc. Je možné s tímto voucherem absolvovat i čtyřruční masáž? Popřípadě jaký by byl příplatek? Děkuji

Tantra masáže Praha

Dobrý den Markéto, těhotné ženy masáž určitě absolvovat mohou, s tím, že se vždy přizpůsobuje stádiu těhotenství a aktuálnímu zdravotnímu stavu – například v případě pokročilého těhotenství používáme na vypodložení menší polštářky, tak, aby se rozložil tlak a maminka byla v pohodlí.

Tantra masáže Praha

Ještě co se týče dotazu na jméno masáže, jedná se o masáž „Iniciace Shivy a Shakti“.

Tantra masáže Praha

Dobrý den Martine, masérku si vybrat můžete, jen je třeba se při objednávání domluvit, abyste přišel v den, kdy má Vámi vybraná masérka službu.

Pavel

Dobrý den, pokud správně chápu, jedná se o voucher na masáž de luxe a je tedy možné v rámci toho využít i masáž prostaty v ceně voucheru?

Tantra masáže Praha

Dobrý den Petře, rozdíl mezi předchozí akcí, kdy jsme nabízeli masáž De Luxe, a touto aktuální je, že tato masáž je pojata více jako úvod do tantry, je to opravdu taková iniciace, kdy nejen dostanete masáž, ale zároveň Vás naučíme, jak si ji co nejvíce užít, jak se otevřít dotykům, jak správně dýchat a podobně.

adam

ahoj, můžu se zeptat jestli je tantra masáž od 15 nebo od 18let?

Tantra masáže Praha

Ještě co se týče dotazu na cenu, pro párovou masáž tak, jak ji máme v akci na Slevomatu, je potřeba zakoupit dva kupony, pro každého z páru jednu.

Tantra masáže Praha

Dobrý den Jarku, pokud chcete masáž párovou, je to samozřejmě možné, můžete si vybrat, zda chcete být v jedné společné místnosti, nebo, pokud víte, že by Vás to v prožitku rušilo, můžete být každý ve své vlastní. Taky je tu možnost volby mezi dvěma masérkami a masérem a masérkou, to velice záleží na důvěře a dynamice v páru samotném. Na začátku je společný rozhovor a příprava na masáž, na konci, v případě, že budete chtít, může být masáž ukončena trochu dříve, abyste měli s partnerkou chvíli pro sebe, pro sdílení.

Petra

Pánové to si asi trochu pletete dojmy s pojmy, budete muset zavítat k jiným masérkám a nevím tedy jestli na tyto služby bude slevomat taky dávat slevu:)

Markéta

Dobrý den, můžou masáž absolvovat i těhotné ženy?
Nabízíte i individuální kurzy pro jednotlivce bez partnera?

Martin

A ještě maličkost, prosím: dle původní ceny, se jedná o Tantrickou masáž DeLuxe? Děkuji

Martin

Dobrý den, masérku je možno si vybrat a nahlásí se jméno při rezervaci termínu masáže? Děkuji, přeji hezký den.

Slevomat

Dobrý den, vážení zákazníci,


prosíme Vás o malé strpení. Tatra masáže Vám během dne rádi zodpoví na zde položené dotazy :) 


Děkujeme za pochopení.
Petr

Chtěl bych se zeptat, jestli se průběh masáže nějak liší od této dřívější slevy: http://www.slevomat.cz/cs/sleva/267-jen-2499-kc-za-2-hodiny-tantricke-masaze-de-luxe-se-slevou-42

Petr

Na webu píší o čem tyto masáže jsou, mrkněte vy co se ptáte .
U podobných otázek typu „otvor“ jsem rád že mě jejich čtení Slevomat ušetřil :)

Milan

Místo toho, aby jste byli otevřeni diskuzi, když na své stránky dáváte něco co má společného se SEXem, tak se pak najedou leknete a raději mažete normální dotazy normálních lidí.. styďte se!

Milan

No výborně… opět demokracie na Slevomatu… smazány všechny předchozí komentáře… jděte se už bodnout

Kubíček

Dobrý den, nechápu proč mažete můj příspěvek?
Na stránkách jsem se dočetl, že masáž obsahuje i masáž análního otvoru. Chci se tedy zeptat jestli je možné aby mě masér namasíroval svým penisem a jaké jsou míry?

Jarek

Chtěl bych navštívit tantru i s přítelkyní, jak to probíhá
a jaká je cena pro dva

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru