Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Působivé velkoplošné fototapety francouzské výroby

SG Logistics, s.r.o. 334 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Darina Seifertová

Dobry den když by si dnes objednala tapetu do kdy musím nejdele uhradit častku peněz .

Slevomat.cz

Do dvou pracovních dnů, Darino.

Libor Kubala

kde je napsáno u koho ajak to objednám nemůžu to najít

Slevomat.cz

Dobrý den Libore, stačí vybrat v zeleném políčku „koupit za …“ variantu, která se Vám líbí, kliknout, vybrat platební metodu a způsob doručení, zaplatit a je to – tapeta poputuje k Vám. Hezký den !

Slevomat.cz

Dobrý den,

lze tapetu nalepit na dveře?? Nějakým jiným lepidlem, než na tapety…?

Předem děkuji za odpověď.

Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, použít lze pouze lepidlo na papírové tapety, ale nebude sedět rozměr – doporučujeme přímo zakoupit tapety na dveře z jiné nabídky: http://www.slevomat.cz/sleva/334351-designove-fototapety-na-dvere-z-francie
Hezký den !

Martina

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli jeste budou nejake tapety s prirodou, vodopady, krajina, nebe, zapad slunce a tak.Dekuji Martina

Slevomat.cz

Dobrý den Martino, momentálně máme od výrobce potvrzené na prosinec cca 3 nové vzory, ale nemáme tušení, jaké to budou :-(
Hezký den !

Eva

Dobrý den, reaguji na odpoveď výše, kde je uvedeno, že kapacita byla navýšena. Mám zájem o Brooklynský most XXL a ten v nabídce není.

Slevomat.cz

Dobrý den Evo,
v nabídce je v rozměru XXL obrázek New York a Brooklynský most. Samotný Brooklynský most je pouze v rozměru XL.

Eva

Dobrý den, ráda bych si objednala Brooklynský most, ale potřebuji rozměr XXL. Je to možné? …u New Yorku jsem zaznamenal, že nabídka byla dodatečně rozšířena. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Evo,
kapacita byla navýšena.
Hezký den

Martin Homola

Dobrý den zakoupil jsem tapetu xxl palmy a doslo mi pouze xl les to ze jsem dostal jiny obraz jeste mozna snesu ale rozdil ceny urcite ne rad bych vedel jaky mam ted zvolit postup dekuji

Helena Šestáková

Dobrý den,

objednávala jsem si tapetu, u které jste inzerovali dobu dodání 13.11. a nyní mi přišlo oznámení, že doba dodání je 28.11.!!!! (víc jak o 14 dní déle).

Helena

Slevomat.cz

Dobrý den Heleno, nemusíte se bát-tapeta už je na cestě k Vám. Posun platil pro objednávky po 12. 11. Hezký den!

Petr

Dobrý den mám dotaz, jaké lepidlo lze na tuto tapetu použít a kde jí lze zakoupit, mockrát děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Petře, lepidlo je možné koupit v obchodech typu Baumax, OBI a spol. Jedna se o lepidlo na papírové tapety, prodavači to znají, rádi poradí. Ale pozor-v jednom druhu tapet už je lepidlo v dodávce. Hezký den !

fire.boy fire.boy

Dobrý den,
prozatím jsem měl se Slevomatem pouze samé pozitivní zkušenosti. Tentokrát však bohužel musím vyslovit kritiku. Inzerujete dobu dodání dva až pět dní a já na tapetu čekám již 17 dní a stále nic. Vzhledem k tomu, že jsem měl v úmyslu tapetu použít jako dárek je to skutečně nepříjemné zpoždění. Buďte proto seriózní a opravte dobu dodání, aby takovéto překvapení nečekalo i další zákazníky.

Slevomat.cz

Dobrý den, omlouvám e za Vaše zklamání, ale u této nabídky jsme od začátku uváděli dobu dodání 13.11., která platí. Je to zboží ze zahraničí, víme od začátku, že se na něj bude čekat :-( hezký den !

Karel

Dobrý den, měl bych zájem o XXL tapetu New York za sklem, která je však již vyprodaná. Bude ještě možno tuto tapetu objednat?

Slevomat.cz

Dobrý den Karle, ano, podařilo se nám vyjednat ještě kusy navíc. Můžete objednávat. Hezký den !

Seléné Sixtová

dobrý den, nabízí dodavatel tapetu les také ve velikosti XXL ??? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Sixtová, bohužel ne, jen to, co vidíte. Hezký den !

Ivan

Dobrý den, měl bych zájem o XXL tapetu New York za sklem,která je však již vyprodaná. Neplánujete ještě v rámci této nabídky navýšit nabízené množství? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Ivane, množství navýšeno-můžete si ji nyní koupit;-)
Hezký den!

Emma

Dobrý den,
je možno nalepit tapetu i na sklo? Nebo event. je možno ji objednat v samolepícím provedení vhodném pro nalepení na sklo? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Emmo, tapeta je papírová, na sklo nalepit nedoporučujeme. V nabídce máme taktéž velkoplošné samolepky, ale ty jsou také papírové. Hezký den !

Michaela

Dobrý den,dala by se tapeta nalepit na dřevo či dřevotřísku?Pokud ano,tak jakým lepidlem.Chtěla bych to nalepit dětem na vestavěnou skříň.Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo, ano, lze to. Je to papír. O vhodném lepidle se radši poraďte v prodejně pro kutily – záleží na povrchovém materiálu skříně. Hezký den !

Petr Pecina

Dobry den, od koho vlastne toto zbozi kupuji? U techto fototapet neni uvedena zadna spolecnost [dodavatel]. Vzhledem k tomu, ze je pozadovana platba predem a termin doruceni neni naprosto zrejmy [pouze predpokladany, a to dost pozdni], neni pro mne tato nabidka dostatecne duveryhodna.

 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den pane Pecino, zboží kupujete přímo od nás – od Slevomatu, s plnou garancí vrácení peněz v případě nespokojenosti či jinýách problémů. Ano, dodací doba je delší, jedná se o zboží ze zahraničí. Hezký den !

Pavla Mlejnková

Dobrý den, měla bych velký zájem o tapetu XL New york za sklem, ale bohužel máte v nabídce jen XXL, což je obrovské. Tisk této fotografie není možný na menší formát? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlo, bohužel v nabidce je jen to, co vidíte. Rozměr se dá ořezat. Hezký den !

Pavla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost výběru i jiných motivů, např. zvířata nebo více motivů z přírody, děkuji a pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlo, momentálně bohužel ne, v případě zájmu o tento sortiment jej určitě budeme opakovat a případně rozšiřovat. Hezký den !

Michal

Dobrý den chci se zeptat je možné od této firmy odebírat i jiné velikosti tapet ? potřeboval bych 370×300

Slevomat.cz

Dobrý den Michale, bohužel, jsme limitovaní skladem dodavatele, a to jsou pouze tyto typy.
Díky a hezký den !

Lucka

Dobrý den, máme zeď kterou natíráme na bílo vápnem…bude tam nějaký problém v držení tapety na zdi? Lepidlo tu na tapety nějaké mám, jmenuje se Metylan direct vlies-tapeten (tapety z netkaných textilií) kdy se lepidlo nanáší přímo na stěnu. Mohla bych eventuelně použít toto lepidlo na Vaši tapetu? Popř. časem při odstraňování – nebude to velký problém? Nepůjde tapeta dolů i s omítkou? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucko,
doporučujeme nastudovat univerzální postupy na internetu – např. http://www.baumax.cz/c/Tapetov%C3%A1n%C3%AD%20-%20pracovn%C3%AD%20postup/cms.02000193.html?pg=2. Toto lepidlo určitě nelze doporučit, je určeno pro vliesové tapety, Vy potřebujete lepidlo na papírové tapety. Při odstraňování se obvykle kus omítky místy odlepí, záleží na podkladu. Případně instalaci svěřte odborné firmě. Hezký den !

Jan Judl

Dobrý den

dají se tapety lepit na již nalepené tapety?

Při sundavání-nepoškodí se podklad?

Děkuji

Honza Judl

Slevomat.cz

Dobrý den pane Judl,
pokud jsou stávající tapety dobře nalepeny, možné to je. Při sundavání si starou tapetu určitě zničíte, lepíte je klasickým lepidlem. Díky a hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru