Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za praktický balíček nejen na letní dovolenou. Účinná ochrana proti komárům, klíšťatům a další lesní havěti s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
AROMATICA

Dobrý den, použití výrobků z letního balíčku je neškodné i pro těhotné a kojící ženy, s tím, že IXO repellenty by se neměly aplikovat na obličej a dlaně rukou. Stejně tak je to i u dětí do 3 let. Antibakteriální gel na ruce je absolutně neškodný a Kosmín po bodnutí hmyzem také, jsou to přípravky jen na lokální použití a obsažené byliny nemají nežádoucí nebo nebezpečné vlastnosti.

Josef

Je to opravdu absolutně neškodné a použitelné i pro těhotnou ženu? Předem děkuji za odpověď.

Jindra

Dobrý den, za jak dlouho, po odeslání objednávky, mi bude balíček doručen? Děkuji

AROMATICA

Dobrý den, platnost voucherů je od 1.6. do 31.8.2011, objednávku můžete zaslat již nyní, zasílání bude probíhat od 1.6. průběžně, balíček můžete očekávat cca do 10 dnů. Pokud byste opravdu nutně potřeboval zaslání do konkrétního data, napište nám a zařídíme to.

Radek

děkuji za informaci,ale to mi vychází po odečtu 25% stejná cena jakou nabízíte ve slevomatu tj.199,– akce má smysl pouze pro mimobrněnské zákazníky.

AROMATICA

Pokud budete chtít přijet do Šlapanic, rádi Vás po předchozí domluvě přijmeme, letní balíček zahrnuje produkty i poštovné, tedy i zákazníci z Brna mohou ušetřit za dopravu a čas.

AROMATICA

Dobrý den,
bohužel nemáme přímo podnikovou prodejnu, ale pouze sklad, kde je možno si výrobky zakoupit. Ceny lékáren jsou na webu orientační, každá lékárna si konečnou cenu stanovuje sama. Výrobky ve skladu jsou cca o 25% levnější. Pokud byste měl zájem o nákup, je lepší zavolat předem.

Radek

dobrý den, orientační ceny lékaren uvádíte, jaké jsou ceny ve vaší podnikové prodejně?
děkuji Radek

Marko

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda doprava zdarma platí po celé ČR. Děkuji

AROMATICA

Dobrý den, ano, doprava po celé ČR je již v ceně balíčku. Do e-mailu stačí vložit voucher, dodací adresu a kontaktní telefon.

nika

Chtěla bych se zeptat jestli jsou tyto výrobky vhodné pro malé děti – do 3 let?
Děkuji za opověď

AROMATICA

Dobrý den,
obecně jsou všechny výrobky z „letního balíčku“ schváleny pro děti od 3 let, na mladší děti nebyla posuzována kožní dráždivost. Dle individuálního zvážení však můžete výrobky použít, např. IXO spray je možné nastříkat na kočárek, na oblečení, na boty. Antibakteriální gel na ruce můžete použít i pro děti, ale dítě by nemělo ruce olizovat. Pro přesnější informace můžete zavolat na infolinku zdrama: 800 10 10 56, kde Vám odpoví přímo naše paní doktorka.

Dagmar

Dobry den,
jakou maji vyrobky trvanlivost?

AROMATICA

Dobrý den,
datum spotřeby každého výrobku je uveden vždy na obale, u výrobku IXO repellent spray a Kosmín po bodnutí hmyzem jsou to 3 roky od data výroby, u výrobků IXO repellent gel a u Antibakteriálního gelu na ruce jsou to 2 roky. Všechny výrobky z balíčku mají záruku ještě minimálně 14 měsíců.

AROMATICA

Dobrý den, v IXO repellentech je 10% látky DEET, jak ve spreji tak v gelu.

Lucie

Prosím o informaci kolik procent látky DEET přípravek obsahuje. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru