Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení s Pavlem Šrůtkem – rodiny, těhulky i glamour

4,3 / 5 Fotograf Pavel Šrůtek Praha - Řepy  (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den,
měla bych zájem o těhotenské foto i s vizážistkou během ledna a zajímalo by mě zda máte k dispozici i nějaké rekvizity.

Děkuji

Pavel

Dobrý den, Veroniko, fotím spíše jednodušší fotky, založené na něčem jiném, rekvizity příliš nepoužívám. Když mi napíšete Vaší konkrétnější představu na mail, pokusím se Vám vyhovět, případně i nějaké nové rekvizity rychle pořídím… vím, že lidé si to žádají :)

Magdaléna Kotorová

Dobrý den, chtěla bych fotografice novorozeňátka a někde jsem slyšela, že ty je nejlépe pořídit do 14 dnů od narození, prý se tak s dítkem lépe manipuluje. Je to skutečně tak?Termín porodu mám 17.12.2013, budete v tom případě k dispozici i před Vánoci, případně mezi svátky? Bude možné si domluvit termín v tak krátkém časovém odstupu? Předem děkuji.

Pavel

Dobrý den, ano typické newborn fotografie se fotí co nejdřívě, nejpozději cca do 14 dní od narození. V tomto věku jsou novorozenci velmi „pružní“ a snadno se poskládají do požadované polohy. Jsme k dispozici i před Vánoci i mezi svátky :)

Markéta

Dobrý den,

voucher jako dárkový poukaz dostanu automaticky nebo si ho musím vyřídit jinak? Ráda bych tuto nabídku věnovala pod stromečkem :-)

Slevomat.cz

Dobrý den,

dárkové vouchery naleznete ve Vašem profilu u slevomat.cz po rozkliknutí náhledu příslušného voucheru. Stačí si jen vybrat a vytisknout…

Hezký den!

Pavel

Dobrý den, Markéto. Pokud si budete přát dárkový poukaz přímo ode mně, napište mi do mailu o jaký poukaz se jedná, jsou zvlášť na rodinné focení (využijí rodiny, děti, těhulky) a na portrétní focení. Dále uveďte věnování, t.z. na poukazu bude napsané jméno obdarovaného a také Vaši poštovní adresu pro doručení. Přijde Vám cca za týden. Zde je vzor rodinného poukazu http://www.ps-photo.cz/nabidka/darkovy-poukaz-deti.htm

Hezký den,

Věra

Dobrý den,stačí mi jeden voucher či musím mít dva na dvě sedmileté děti a jednu dospělou osobu?? Předem děkuji.

Pavel

Dobrý den, Věro. Určitě postačí jeden voucher :)

Iva

Dobrý den,
v případě focení s partnerem stačí jeden voucher nebo je nutné koupit dva?
Děkuji a přeji hezký den

Pavel

Dobrý den, určitě postačí jeden voucher. Partnerské focení bych zařadil spíše mezi portrétní / glamour focení (náročnější retuš atd.), než rodinné, tedy výsledkem (v rámci voucheru) by byly 3 finální fotografie. Na tom, jestli by jste měli každý jednu samostanou a jednou společnou nebo 3 společné, už nezáleží. Hezký den,

Míša

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte ještě volné termíny na listopad a do kolika dnů od focení byste mi doručil fotografie. Děkuji za odpověď

Pavel

Dobrý den, volné termíny zatím jsou. Rychleji se ale zaplňují dny, kdy je přítomna vizážistka, t.j. 16, 17, 18 a 28.11.

Doba zpracování fotek je u mě všeobecně delší, což je dané hlavně způsobem zpracování… Fotky nafocené do 1.12. budo hotové do Vánoc, a to včetně výroby foto obrazů a pod.

Iva

Dobrý den, dal by se voucher v případě zakoupení dárkového poukazu (s platností do konce příštího roku) použít na focení v exteriéru, nebo se akce vztahuje jen na ateliér? Děkuji.

Pavel

Dobrý den, Ivo. Dárkový poukaz se vztahuje na focení podle výběru v ateliéru nebo exteriéru. Je to na něm i napsané – raději jsem to ještě zkontroloval :)

Náhled mám teď k dispozici jen na poukaz dětský, ale u poukazu pro dospělé to bude stejné:

 http://www.ps-photo.cz/nabidka/darkovy-poukaz-deti.htm

Petr

Dobrý den, jaká by prosím byla cena dárkového poukazu s platností do konce roku 2014, včetně služby vizážistky? Předem moc děkuji za odpověď.

Pavel

Dobrý den, Petře, k ceně kupónu by bylo potřebné ještě připlatit 450 Kč (celkem by tedy poukaz vyšel na 1 449 Kč).

Jinak, při focení žen znamená vizáž tak 50% úspěchu. Poukaz se vztahuje konkrétně na líčení od vizážistky Katky, můžete se též podívat na její web, příp. reference:

 http://www.katerina-stepan.com/

Marketa

Dobry den, bylo by mozne vyrobit z fotek i kalendar nebo tuto sluzbu neposkytujete? Moc dekuji za odpoved. Hezky vecer.

Pavel

Dobrý den, Markéto, naším zaměřením je velkoformátový tisk, foto obrazy. Kalendáře se tisknou na trochu jiných, levnějších materiálech a zpravidla jinou technologií.

Běžný kalendář, t.z. z připravených šablon, fotoknihu apod., Vám mohu nechat vyrobit u dodavatelů, se kterými mám uzavřenou spolupráci. Na mail bych Vám poslal odkazy na webové stránky, kde si kalendář můžete sama on-line poskládat podle vlastních představ :)

Andrea

Dobry den,
do Prahy to mame pres pul republiky, potrebovali bychom foceni uskutecnit o vikendu. Je mozne fotit v sobotu nebo nedeli?
Dekuji a preji hezky den,

Pavel

Dobrý den, samozřejmě. Abych byl konkrétní: víkend 16–17.11. je včetně vizážistky a volný (obsazena je zatím jen sobota od rána do 13 hod), víkend 23–24.11. je obsazený, víkend 30.11.-1.12. je zatím volný.
Také přeji hezký den,

Veronika

Dobry den, na vasem webu uvadite, ze mate atelier i na Praze 4. Bylo by mozne uskutecnit rodinne foceni i tam? Predem dekuji za odpoved

Pavel

Dobrý den, Veroniko. Pokud by jste měli sebou malé děti nebo miminko a chtěli by jste opravdu co nejhezčí fotečky, jsem na to daleko lépe zařízený na Praze 6, kde se specializuji převážně na focení dětí (všechny ateliérové dětské a rodinné fotky na webu jsou odsud).

Na Praze 4 mám nově pronajatý ateliér hned u metra Chodov, který má obrovské rozměry, ideální na focení celých postav, skupinovek apod., ale počítejte, že tam není takový výběr pozadí, vč. speciálních pro děti. Tedy nafotili by jsme klasiku, nejspíš na čistě bílém pozadí… A somozřejmě tam budu v jiných termínech :) Jinak to není problém.

Ivana

Dobrý den,
„fotíme u Vás s dcerou dá se říci pravidelně a vždy jsem nadšená, fotografie jsou vždy překrásné, o hodně jiné, než jinde, doporučíte mi přiobjednat si vizážistku?“

Pavel

Dobrý den Ivano, mockrát děkuji, můžeme se domluvit, když si budete chtít zarezervovat termín, podle toho, jak si konkrétně budete fotky představovat… Napište mi na mail, budu se těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru