Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

189 Kč za ušlechtilý náramek z chirurgické oceli. Originální dámský či pánský zápěstní šperk s 51% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka

Dobrý den,
chci se zeptat – když si objednám 3 kusy náramků, což je celkem 567 Kč bez poštovného, tak dostanu prsten zdarma ?

www.sperkyzdarma.cz

V tomto případě Vás bohužel musím zklamat. Jelikož se nejedná o standartní nákup v našem e-shopu. Věřte, že tato akce na Slevomatu je čistě propagační s nulovým ziskem a tudíž by to pro nás bylo silně nerentabilní či spíše prodělečné. Náš účetní systém nám „to ani nepustí“ … jelikož uvedené ceny v e-shopu za náramky jsou 0,–Kč a to proto aby se zákazníkům Slevomatu zobrazovala celková hodnota zásilky správně (příklad: náramek 0,–Kč + poštovné 80,–Kč = celkem při vyzvednutí na poště 80,–Kč) Doklad dostanete samozřejmě na částku 189,–Kč. Jiné by to bylo, kdyby jste si k těm náramkům ještě něco přikoupila tak aby celková cena převyšovala 500,–Kč. Nebo kdyby jste si u nás v budoucnu nakoupila opět nad 500,–Kč. V těchto obou případech Vám nárok na šperk – zdarma samozřejmě vzniká!
Děkujeme za pochopení.

Ljuba

Sem z Plzne,kolik byde stat dodani?

Lenka

Na stránkách je uvedeno 80 Kč:o) Lenka

www.sperkyzdarma.cz

Dobírka

Doprava: Českou poštou po ČR
Platba: dobírkou
Cena: 80 Kč

Platba převodem

Doprava: Českou poštou po ČR
Platba: převodem na účet
Cena: 60 Kč

Len

Díky za odpověď, nemusím tedy zakoupit do toho 10.6. je to tedy prodlouženo, a ještě zda je na to poskytnuta záruka a jak dlouho, samozřejmě je v případě,že by byl nějaký problém děkuji Lenka

www.sperkyzdarma.cz

Dobrý den, voucher musíte zakoupit do 10. 6. avšak náramek si můžete vybrat na našich stránkách v průběhu dalších 3 měsíců (po celou dobu platnosti voucheru). Náramky budeme průběžně doplňovat. Na náramky poskytujeme standartní záruku 2 roky.

gabriela

Asi to dost dobře nechápu – jakmile zakoupím Voucher, tak cena 189kč se mi odečte z ceny vybraného náramku nebo jakkýkoliv náramek je tím pádem za cenu voucheru?Nevidím totiž u těch náramků cenu. Děkuji

www.sperkyzdarma.cz

Dobrý den, voucher (tedy náramek) uhradíte přímo portálu Slevomat.cz, na našich stránkách si pak následně už jen náramek vyberete, zadáte kód který obdržíte od Slevomatu a vložíte jej do nákupního košíku, tedy ten náramek. Náramek se Vám nebude již počítat (cena 0,–Kč) protože jej už právě předtím uhradíte Slevomatu. V ceně voucheru není však zahrnuto poštovné! Pak již jen stačí zadat adresu, na kterou chcete náramek zaslat a potvrdit objednávku. To je vše :) ..... je to vážně jednodušší než to vypadá :)

Lenka

Dobrý den,mohu se zeptat, pánské náramky vidím,že tam jsou jen v délce 21cm ,což je dost málo,(potřebovala bych 2m) budete i tento sortiment co se týká velikostí měnit, nebo délka u pánských náramků je stanovea stále stejná díky Lenka

Lenka

22cm překlep

www.sperkyzdarma.cz

Dobrý den, délku náramků bohužel nestanovíme my, ale náš dodavatel – výrobce. Na cestě je již nová várka náramků ale momentálně bohužel momentálně nemáme možnost zjistit, zda-li jsou mezi objednanými náramky zrovna Vámi požadované velikosti.

www.sperkyzdarma.cz

DŮLEŽITÉ!!! PROSÍME VŠECHNY ZÁKAZNÍKY, ABY PŘI OBJEDNÁVCE V NAŠEM E-SHOPU VYPLŇOVALI ŘÁDNĚ A ÚPLNĚ VEŠKERÉ KONTAKTNÍ ÚDAJE, HLAVNĚ ÚPLNOU ADRESU!!! V OPAČNÉM PŘÍPADĚ NEMŮŽEME ZARUČIT DOBU DODÁNÍ DO 4 PRACOVNÍCH DNŮ!

www.sperkyzdarma.cz

Dobrý den, myslím, že by jste měl náramek obdržet do víkendu. (nemohu to však zaručit)

Davidos

Dobrý den,
jen se chci zeptat. Když jsem dnes zakoupil voucher, dnes zboží objednal, kdy můžu zboží očekávat? Vím, že do 4 pracovních dnů, ale jestli i dříve, když jsem mezi prvními. Díky

www.sperkyzdarma.cz

Náramky jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli nezpůsobující kožní vyrážky, alergie atd..

Zuza

Dobrý den, co si prosím mohu představit pod slovním spojením „ušlechtilý náramek“? Děkuji!

www.sperkyzdarma.cz

Vzhledem k tomu, že na této adrese se nachází pouze naše kancelář (sídlo), je osobní odběr je možný po předechozí telefonické domluvě (!) na čísle +420731128720 a to v Pizzerii Sluis v Novosedlicích (u baru).
Je ovšem nutné sdělit nám předem na e-mail fedra@sperkyzdarma.cz čísla (kódy) voucherů, které si přejete takto uplatnit!

Mia

Dobrý den,

je možný osobní odběr na adrese uvedené v nabídce:

Šperkyzdarma.cz
Trnovanská 154/27
Novosedlice

www.sperkyzdarma.cz

Pro všechny zákazníky kteří zakoupí vouchery na slevu 51% na ocelový náramek.

Není nutné uplatnit voucher ihned po skončení akce. Platnost voucheru je 3 měsíce!!! Náramky určitě nedojdou! Naopak budeme doplňovat v sériích nové a nové kusy a druhy! Počkat a vybrat si ten pravý náramek pro Vás se určitě vyplatí!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru