Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3denní pobyt pro DVA na Dolní Moravě

4,6 / 5 Wellness hotel Vista**** Jeseníky (mapa) 126 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Věra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte volno od 19.-23.9 na chatě u Slona a jaká by byla cena při koupi dvou voucherů pro dvě osoby a přikoupení jedné osoby do 12ti let plus večeře.Děkuji

barton roman

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli máte volný termín 21.-23.9 ,a které chaty jsou volné, a kolik bych doplácel za dvě děti 3,5 a 6,5let.Děkuji za odpověd.

Lenka Strculová

Volno je na chatě Terezka. Doplatek za děti je
2 děti x 2 noci x 195 Kč = 780 Kč, snídaně pro děti je za 2× 2× 40 Kč = 160 Kč.

Martina

Dobrý den,jaká by byla cena za dítě 12,5roku,kdybychom si zakoupili 2×voucher pro 2 osoby na 3 dny= 4noci?Celkem tedy 2 dospělí+ 1 dítě.Máte volno v termínu 24.10.-28.10.2012?Která chata by byla vhodná- chtěli bychom 2lůžko+ přistýlka.Děkuji za odpověď.

Lenka Strculová

Dobrý den, děti jsou u nás od 3 do dovršení 12 let. Pokud je tedy dítě starší 12 let, platí jako dospělá osoba.
390 Kč x 4 noci = 1560 Kč, snídaně (nepovinné) 80 Kč x 4 dny = 320 Kč. Volno je na chatě Marcelka a Slaměnka. Zde jsou 3lůžkové apartmány. Přistýlky zde nejsou.

Víteček Janáků

Dobrý den,
4.9. jsem si objednal voucher na pobyt v Dolní Moravě a uhradil jsem danou částku ve stejný den, ale když se přihlásím na slevomat, tak se mi nezobrazí žádná objednávka a ani mi nepřišel žádný potvrzující e-mail, proto se chci zeptat, zda se nestala někde nějaká chyba.
Předem děkuji za odpověď.

Lenka Strculová

Dobrý den, prosím tento dotaz Vám zodpoví přímo portál slevomat – podpora@slevomat.cz nebo 840 140 240

Martin

Dobrý den, zajíma mě jestli je možnost úschovy kol, případně na kterých chatách.

Lenka Strculová

Dobrý den, úschova kol je možná na chatě Terezka zdarma

I.Hesova

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do kdy se musí voucher vyčerpat?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Hesová,


voucher je platný od 30. 8. 2012 do 30. 11. 2012 :) 


Hezký den!
Lenka Strculová

Dobrý den, ano, lze. 3. osoba platí přímo v resortu Dolní Morava – ubytování 2× 390 Kč, snídaně 2× 80 Kč, wellness 2 hod 150 Kč, celkem tedy 1090 Kč. Volno zatím je, pro rezervaci kontaktujte naše rez. oddělení 469771177 nebo rezervace@dolnimorava.cz

Nedvědová

Dobrý den,
jsme 3 dospělé osoby, lze koupit pobyt pro 2 ve slevě a pro 1 dokoupit? Jaká by byla cena pro 1 pokud by chtěla být s náma ubyt+snídaně+2h wellness. Děkuji. Máte volno 3-lůžkový pokoj v termínu 14.-16.9. nebo 5.-7.10. nebo 16.-18.11.? Děkuji.

Helena Buriánová

Dobrý den,lze fakturu za pobyt poslat na adresu zaměstnavatele,kte­rý poskytuje příspěvek z fonduFKSP?
Dále bych měla zájem o 4 dny pobytu.Děkuji.

Lenka Strculová

Dobrý den, pobyt na 4 noci je možný, pokud si zakoupíte 2 vouchery. Platíte slevomatu, a proto prosím kontaktujte je s dotazem ohledně FKSP, u nás to možné je, ale vy celý pobyt platíte Slevomatu – podpora@slevomat.cz, nebo 840 140 240

Jess

Dobry den, jen jsem se chtela zeptat, mela bych zajem o 1 voucher pro 2 osoby na chate Slamenka v terminu od 28.9.-30.9., jestli je volno a potom jestli je mozne v patek cerpat welnes. Dekuji

Lenka Strculová

Dobrý den, volno je. Lanovka však jezdí jen o víkendu, tedy museli byste jet autem (cca 17 km) nebo pěšky (po sjezdovce asi 45 min) nebo se ubytovat na některé chatě dole. Pokud přijíždíte v pátek máte nárok na bobovku. Vstup do wellness je možné dokoupit na místě za zvýhodněnou cenu 150 Kč / osoba na 120 min.

Pavel Gappa Grauer

Dobrý den, rád bych se zeptal na obsazenost termínů mezi 17. říjnem až 21. října (zakoupili bychom si dva vouchery) Děkuji

Lenka Strculová

Dobrý den, volno zatím je. Rezervovat můžete na tel. 469 771 177 nebo rezervace@dolnimorava.cz

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat zda při zakoupení dvou voucherů (tedy rezervace na 4 noci) je nárok na vstup do wellness dvakrát? Děkuji za odpověď.

Lenka Strculová

Dobrý den, ano 1 voucher = 1 x wellness nebo 1× bobovka, záleží jestli jedete přes víkend nebo týden. Ale zakoupíte-li 2 vouchery, máte 2 aktivity :)

Pavel Gappa Grauer

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možnost si zapůjčit dětskou postýlku? Děkuji

Lenka Strculová

Dobrý den, ano dětská postýlka je k zapůjčení zdarma.

Katka

Dobrý den, smím se zeptat, jak jsou daleko zmíněné chaty od hotelu Vista a jak daleko od nějaké restaurace, která není otevřena jen do 20 hod.? A zda vstup do wellnessu v týdnu může být v pátek nebo zda už je pátek počítán jako víkend, tutíž bych neměla k dispozici wellness, ale bobovou dráhu? Díky moc za odpověď.

Lenka Strculová

Chata Terezka a U Slona jsou 800 m od hotelu Vista. Chata Marcelka je naproti hotelu a k chatě Slaměnka vede lanovka od hotelu (7 min), autem je to 17 km po lesní cestě. Restaurace po 20 hodině je otevřená v hotelu Vista a penzionu Horal. Pokud přijedete v pátek máte bobovou dráhu. Můžete však využít zvýhodněného vstupu do wellness pro chataře, ten stojí 150 Kč / 120 min.

Janka

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je u Vás možné kombinovat vouchery, jelikož pobyt na dvě noci je dost krátký, tedy pokud jde po zakoupení dvou voucherů objednat pobyt u Vás na čtyři noci?
Můj druhý dotaz je, kterou z chat byste doporučili jako nejlepší pro dva lidi (tedy apartmán pro dva).Viděla jsem, že některé chaty jsou určeny více pro větší skupiny.
Můj poslední dotaz je ohledně volných termínů, bylo by možné ubytování již běhěm příštího týdne od 3.9 do 7.9? 


Děkuji mnohokrát za Váš čas a pomoc.


Lenka Strculová

Dobrý den, ano vouchery je možné kombinovat. Můžete si udělat rezervaci na 4 noci. Doporučuji chatu Terezka, nejmenší volný apartmán je 3lůžkový, holt tam budete jen 2 osoby, s tím počítáme. Neobsazené lůžko je zdarma. Příští týden je volno. Prosím rezervujte si pobyt na rezervace@dolnimorava.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru