Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za voucher v hodnotě 500 Kč na sluneční a dioptrické brýle Ray Ban, D&G, Thierry Mugler, Polaroid, Adidas a další. Trendy vzhled s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie

Dobrý den,

dneska jsem se byla podívat na prodejně na Gajdošově 7 a byla jsem velice spokojená. Brýle jsem si zamluvila, dneska koupila vouchery a v pondělí si jdu pro brýle. Veliká spokojenost a opravdu doporučuji, rozhodně nebudete litovat a ceny jsou opravdu nízké oproti jiným optikám.

Kamila

Dobrý den,
máte model Ray-Ban Aviator – případně jakých barev a za jakou cenu prodáváte? Cena modelů Wayfarer mi přijde celkem nadsazená…

GASTON optik

Paní Kamilo,děkujeme za Váš názor, ale cena modelů Wayfarer je doporučená od výrobce.Co se týče modelů Aviator, tedy pilotek, máme samozřejmě taky, hned několik. Jsou objednané i novinky, které mají dorazit každým dnem, na které se samozřejmě také sleva vztahuje.Cenově je to různé, záleží, jestli jde o polarizační skla, novinku, nebo matriál s kůži. Naše cena je pořád nižší než v centrech měst nebo nákupních centrech. Otázkou je pak internet, ale tam pozor, v dnešní době se na něm objevuje řada plagiátů z Turecka a Asijských zemí. Můžete taky pěkně naletět, o záruce ani nemluvě. A jaké barvy? Můžete se přijít podívat. Pokud by Vás nějaké nezaujali, je možné jakýkoliv Vámi zvolený model i ten co nenajdeme v optice-doobjednat. Samozřejmě, pokud by se Vám nelíbil, tak si ho nemusíte kupovat:o))Náš zákazník, náš pán..

Michal


Musím se připojit, posledně jsem si koupil dioptricke a jsem nad Míru spokojeny :-) takže ted určitě rad využiji na slunaky

Petr2

Využil jsem minulou obdobnou akci v Novém Semilasse a byl jsem s nabídkou a servisem velmi spokojen. Doporučuji.

Petr

Dobry den,
kolik u vas stoji bryle Ray-Ban wayfarer cerne barvy ?
Dekuji a s pozdravem

GASTON Optik

Dobrý den,
model New Wayfarer stojí 4.476,– Kč a model Original Wayfarer máme za 5.267,– Kč.

Bono WOKX

zdravím, připojuji se k ivče,.. nejsem ani poslanec, ani akcionář Čezu,… ty ceny co uvádíte na předchozí stránce mám chápat že levnější kousky u vás neseženu… Jestli budu nosit brýle jako Bono Vox je mi docela putna,… rád bych jen aby cen brýli nebyla jen složená z propagace značky, že tohle nosí celebrity.

GASTON Optik

Dobrý den, na prodejně na Gajdošově 7 máme sluneční brýle od 1.700,– Kč a na prodejně v Semilasse sluneční brýle od 2.000,– Kč.

ivca

připojuji se k otázce, v jakých cenových hladinách se u Vás brýle pohybují?
(Jsem studentka a 50% sleva je super, když ta původní cena není 5× větší než u konkurence jen proto, že takové brýle nosí nějaká celebrita…)

Ondra

Od jaké ceny začínají ceny slunečních brýlí? Je možné sehnat třeba za těch 500Kč?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru