Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bělící pásky a diodová lampa na bělení zubů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Karin

Dobrý den,
mám paradontozu a mám odhalené krčky.Na nějakém bělení inzerují,že musí být chru naprosto zdravý.Jak je to u tohoto přípravku?

Cougar.cz

Dobry den,

dakujeme za otázku. Síce ide o šetrný spôsob bielenia zubov, ale zdravie zubov je vzdy prvoradé a dolezite, preto odporucame najprv vyliecit paradentozu a az potom sa zamyslat nad nejakymi dalsimi zlepseniami chrupu, akym je napriklad bielenie zubov.

Mirdas

Dobry den,
Mohu se zeptat jakou technologii dochazi k vybeleni zubu?
 Dekuji

Cougar.cz

Tak este raz dobry den,

http://www.cougar.cz/beleni-zubu/10-belici-pasky-na-zuby-cougar-pro-whitening-bez-peroxidu.html
viď „Složení produktu“

+

pôsobenie 7 LED diód, ktore funguju na rovnakej vlnovej dĺžke ako profesionalne zubarske bieliace lampy (460~480 nm), cim zvysuju a akcelerujú ucinok ucinnych latok v gele pasikov. Nejde teda o nejake bezne lacné 1-diodove svetielko, ake ste uz mozno videli v minulosti na internete, je to system 7 LED diod s idealnou vlnovou dlzkou, ktory naozaj podporuje ucinok bieliaceho gelu.

Bielenie je navyse postupné viacdňové a takyto postupny sposob bielenia je ucinnejsi ako nejake jednorazove 2-hodinove aplikacie. Na trhu su rozne salóny, ktore bielia neperoxidovymi gelmi pri jednorazovych sedeniach. V balení bieliacich pasikov je az 14 takychto aplikácií, co zarucuje omnoho vacsi ucinok ako pri jednorazovych sedeniach.

Jáchym

Dobrý den, pokud se nebělí pomocí peroxidu, tak čím?

Děkuji.

Cougar.cz

Dobry den,

peroxid nie je jedinou metodou na svete, ktorou sa daju bielit zuby. Dnes existuju uz aj modernejsie sposoby bielenia, ktore nie su agresivne voci zubom a dasnam. Podrobne zlozenie produktu najdete na webstranke cougar.cz v detaile produktu na zalozke „Složení produktu“.

Michaela

Dobrý den, jak je to s dostavěnou částí zubu? Bude také vybělena nebo na ni tato metoda nepůsobí? děkuji

Cougar.cz

Dobry den,

umele casti zubov sa bielit nedajú. Nevybielite ich ani pri ordinacnom bieleni u zubara. Bielit sa daju len živé zuby. Vybieleny bude len POVRCH tychto umelych dorabanych casti zubov. Pasiky odstrania povrchove zafarbenia na umelych materialoch, ale to neznamena, ze tato dostavěná část bude biela. Základna farba umelej dostavěnej části zuba sa nezmení, bude taká, aka bola ked Vám ju zubny lekar prirobil do chrupu.

sarka

k páskům dostanu i 7-diodové světlo?

Cougar.cz

Ano…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru