Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4 kg španělské šunky v sadě s nožem a stojanem

4,5 / 5 Delikatesy-shop.cz Neratovice  (mapa) 83 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Roman Petráček

Dobrý den, datum spotřeby uvádíte do 06.14, uveďte prosím jakým způsobem se výrobek skladuje, rozbalený, částečně ořezaný a nerozbalený. Děkuji.

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den, jamón se skladuje při pokojové teplotě do 23°. Uchovává se první tukový odkrojek, který pak slouží při skladování jako poklička. Přiloží se na odkrojené místo a tím se zabrání vysychání šunky. Při odkrajování není potřeba šunku pak nijak znovu balit. Detailnější informace o skladování a krájení samozřejmě zasíláme spolu se šunkou. Hezký večer

Jana

Dobry den,
muzu se zeptat, pokud objednam dve kyty, je nutne platit dvakrat postovne nebo staci jednou?
Dekuji Jana.

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den Jano, na jedno poštovné vám můžeme poslat 2 kýty, takže stačí objednat jednu s poštovných a jednu s osobním odběrem. Hezkou neděli :-)

martina

Dobrý den,nabídka vskutku skvělá,jenom by si zasloužila poopravit -prasátka přední kýtu nemají,mají kýtu- ze zaních nožek a z těch předních se nazývá plec ;o Hezký den)

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den Martino, máte naprostou pravdu, ano jedná se o plec :) Ze zkušenosti ale víme, že přední kýta je pro zákazníky srozumitelnější, proto je to v nabídce uvedeno takto :) Hezký víkend!

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den Kateřino, bohužel zatím akci typu den „D“ neplánujeme. Je možnost šunku objednat včetně dopravy, což je vzhledem k rozměrům a váze nejideálnější, neboť vám ji kurýr doručí přímo domů. Jestliže nechcete platit dopravu navíc, tak pak je možné vyzvednutí v Neratovicích, které jsou 20 km od Prahy. Přejeme krásný zbytek dne :-)

Kateřina Friedová

Dobrý den, a nebude den D, v kterém byste
pro Pražáky šunku odvezli do Prahy?

Delikatesy-shop.cz

Dobré ráno Šárko, doba spotřeby je do června 2014. Hezký den!

Šárka Surovíková

Dobrý den,
jaká je minimální doba spotřeby?
Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru