Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za workshop populárního „pole dance“ v tanečním studiu Firefly! Tanec u tyče, svůdné vlnění i báječné fitness se slevou 50 %.

4,6 / 5 Studio Firefly - pole dance taneční studio Praha - Žižkov  (mapa) 250 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jarka

Dobrý den, prosím mohla bych se zeptat, kolik let má Vaše nejstarší návštěvnice hodin Pole Dance a jaký je zhruba věkový průměr účastnic? A pokud nemám sílu v nohách a rukách (nevyšplhám ani na tyč) nejsem sportovně založená, zdali je nějaká šance, že bych to zvládla a nebyla tam za trapnou? :-)) Děkuji za odpověď :-)

Linda (Firefly studio)

Dobrý den Jarko,

co já vím, tak v mých kurzech je nejstarší účastnici 42 let, je však možné, že zdaleka není nejstarší účastnicí našich kurzů. Věkový průměr odhaduji na cca 25 let.
Kurzy jsou metodicky koncipovány tak, že se postupuje od nejméně náročných prvků k těm náročnějším. V L1 se dělají především spiny (točky na zemi), při kterých jste zavěšena na rukou a svalová hmota tak nenásilnou formou roste. Na konci L1 by jste pak již měla mít sílu na to, aby jste se otočila hlavou dolů.

Vůbec není čeho se obávat, sama jsem předtím žádnou gymnastiku a podobně nedělala, přesto mi pole dance jde a úplně mě nadchnul.

Gabča

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, kolik je maximální počet účastnic a zda je opravdu garantována 1tyč/1osoba i při registraci na víkendový workshop s tímto slevovým voucherem. Děkuji za odpověď.

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Gabčo,

garance jedné tyče na jednu osobu samozřejmě platí i pro víkendové workshopy, na které se vztahuje tento slevový voucher.

Maximální počet účastnic se proto odvíjí od počtu tyčí v sále (lektorka má svou tyč) – ve studiu v ulici Víta Nejedlého se jednoho workshopu může účastnit 6 dívek/žen, ve studiu v Máchově ul. 10.

Linda (Firefly studio)

Ve Firefly studiích je garantována tyč pro každou účastnici vždy, kromě workshopů se zahraničními lektorkami (pro nejpokročilejší tanečnice pole dance). Rozhodně se tedy nemusíte obávat, že by jste se na našich workshopech a kurzech s našimi lektorkami o tyč s někým střídala.
Jen maličko poupravím Pavlu, ve studiu Máchova je tyčí 9 – jedna je pro lektorku, tzn. že maximální počet účastnict v tomto studiu je 8

Liduš

Dobrý den přeji, můžete mi říct jestli jsou tyto kurzy tance kolem tyče i na severní moravě (Ostrava,Frýdek -Místek) dcera se už dávno zajímala a chtěla by je navštěvovat.Děkuji za odpověď.Liduš

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Liduš.
Ano, kurzy pole dance probíhají nově už i v Ostravě. Vzhledem k tomu, že Váš dotaz se netýká této akce, navrhuji jej řešit přes mail. Pošlete mi, prosím, mail na pavla@poledance-praha.cz a já Vám pošlu kontakt na studio v Ostravě.

Linda - Firefly

Vouchery se vztahují pouze na víkendové workshopy v obou studiích v Praze. Workshopy probíhají dopoledne, ododpoledne i večer, dle aktuální poptavky zakaznic. O prázdninách jsou také planovany workshopy pole fitness, pole flexibility a duo pole. Voucher se vztahuje i na workshopy exotic dance.

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Radko,

semináře se konají nejčastěji v sobotu odpoledne.

Aktuálně jsou vypsané dva semináře (3.7. v 15:00 pole dance pro začátečníky – studio Máchova a 3.7. v 16:00 exotic dance – studio Víta Nejedlého). Další termíny brzy přibudou. Aktuální rozpis naleznete na našich stránkách v sekci workshopy (http://poledance-praha.cz/studio/workshopy/ – vlevo dole).

Probíhá to tak, že si zakoupíte voucher, vybere si termín semináře (workshopu), jenž Vám vyhovuje, na který se přihlásíte přes naše stránky, a pak na daný termín dorazíte s vytištěným voucherem. Seminář pro začátečníky je dvouhodinový a slouží k seznámení se s tancem u tyče a na tyči.

Trekous

To je pro holky nebo i kluky? zajimala by me technika lozeni po ty tyci a dalsi zakladni informace …

Pavla (Firefly studio)

Semináře jsou určeny dívkám a ženám (jakéhokoli věku). Je ale možné vypsat i speciální seminář pro muže v případě dostatečného zájmu (tj. v případě 6-ti a více zájemců). Jinak mužům doporučujeme soukromou hodinu.

Helena Hardikerová

Dpobrý den, na stránkách nemůžu najít, jestli budou workshopy vypsány i v cercenci a srpnu a jestli sleva platí i na ně. Můžete mi, prosím, dát informaci?

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Heleno,
platnost voucheru je do 12.12.2011 a vztahuje se na jakýkoli workshop konaný v Praze pořádaný do této doby (krom workshopů se zahraničními lektorkami). Workshopy se budou konat i v červenci a v srpnu. Zatím je vypsán termín 3.7., další termíny brzy přibudou.

Radka

Dobrý den, potřebovala bych vědět zda jsou tyto semináře i ve večerních hodinách.ve dne to nestíhám.Je vyhotovený nějaký rozpis? A ještě chápu to dobře že si zakoupím voucher a prostě si přijdu tento tanec vyzkoušet?

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Radko,

semináře se konají nejčastěji v sobotu odpoledne.

Aktuálně jsou vypsané dva semináře (3.7. v 15:00 pole dance pro začátečníky – studio Máchova a 3.7. v 16:00 exotic dance – studio Víta Nejedlého). Další termíny brzy přibudou. Aktuální rozpis naleznete na našich stránkách v sekci workshopy (http://poledance-praha.cz/studio/workshopy/ – vlevo dole).

Probíhá to tak, že si zakoupíte voucher, vybere si termín semináře (workshopu), jenž Vám vyhovuje, na který se přihlásíte přes naše stránky, a pak na daný termín dorazíte s vytištěným voucherem. Seminář pro začátečníky je dvouhodinový a slouží k seznámení se s tancem u tyče a na tyči.

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Katko.
Voucher je možné uplatnit i na semináře pro pokročilejší. Tyto semináře vypisujeme též, sice v menším množství než semináře pro začátečníky, přesto si jistě najdete nějaký termín, který Vám bude vyhovovat.

Katka P.

Dobrý den, voucher platí jen na semináře pro začátečníky nebo je možné jej využít i pro mírně pokročilé? A vypisujete vůbec semináře pro mírně pokročilé? Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru