Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zesvětlení odstínu zubů bez použití peroxidu

Centrum bělení zubů Ostrava Ostrava  (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Hoffmannová

Dobry den co když mam špičaky žlutější než ostatní zuby??sjednotí se to?

Centrum bělení zubů Ostrava

Dobrý den, tmavší barvu špičáků má většina lidí. Špičáky budou zesvětleny stejně jako ostatní zuby, ale pravděpodobně zůstanou lehce tmavší jako je máte doposud. Při proceduře Vám můžeme 1× 15 minut zesvětlovat jen ty špičáky, tím pádem by se barva mohla spíše sjednotit. Záleží na Vašem přání.

Soňa

Dobrý den, mám keramické zuby (horní 2,3, dolní 1,2). Je tato prodedura vhodná i v tomto případě, prosím? Jedná se mi o to, zda je možné vybielit zuby tak, aby si pořád udržely téměř stejný odstín jako keramické, popř., zda se dají vybělit i keramické? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Jak je uvedeno v inzerci, umělé náhrady gel nevybělí, pouze jejich barvu oživí. Okolní přirozené zuby samozřejmě zesvětlit lze a pokud ty keramické máte momentálně světlejší, barva by se měla sjednotit.

K.H.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je nějak zaručen výsledek. Obávám se toho, že si voucher zakoupím a potom budu zklamaná. Očekávám opravdu zářivý úsměv. Děkuji za odpověď

Centrum bělení zubů

Dobrý den,
efekt je u každého individuální podle jeho přirozené barvy a typu skloviny, umíme zuby zesvětlit, ale nikdy ne více než jak je máte od přírody. Například pokud má někdo bílý chrup znečištěný kávou, červeným vínem atp., tak zde je efekt velký. Pokud ale někdo má od přírody žlutou sklovinu, tak je efekt rovněž patrný, ale nikdy nebude mít dotyčný tak „zářivý“ úsměv jako klient s křídově bílou sklovinou.

Petra

Pěkný den, jsou ještě nějaké dodatečné náklady? Pasta apod.? Děkuji

Centrum bělení zubů Ostrava

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Žádné nevyhnutelné další náklady nejsou. Nicméně po proceduře se doporučuje nějaký čas používat bělící zubní pasta či pěna. Možná ji máte doma již teď.

Jan Sprušanský

Dobrý den, chtěl bych voucher darovat přítelkyni na vánoce ale platnost je jen do 30.11.2013. Jde platnost voucheru prodlouzit?? Děkuji za odpověď

Centrum bělení zubů Ostrava

Dobrý den, prodloužit platnost voucheru nelze, ale můžete si jej k nám do 30.11. přijít vyměnit za velmi pěkný dárkový poukaz, a tím jej de facto uplatnit.

P.F.

Dobry den,
dá se provest cištění i když jsou nasazené rovnátka?

Centrum bělení zubů Ostrava

Dobrý den,
bohužel procedura není vhodná pro pacienty s rovnátky, jelikož pod zámečky se bělící gel nedostane a tím pádem by došlo k nesouměrnému vybělení zubů.
V případě, že máte pouze fixační drát na palatinální (zadní) části zubu, tak vybělení problém není.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru