Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

490 Kč za bohaté italské menu PRO DVA v hodnotě 1670 Kč. Restaurace Da Nico na Starém Městě a výtečná kuchyně se slevou 70 %!

Da Nico Ristorante a wine bar Praha - Staré Město  (mapa) 772 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Da Nico

Dobrou noc vsem
Buona notte a tutti

Tesime se na vasi nastevu

 Nico

Adam Dušek

Koukám, že Slevomat jednak zbaběle neodpovídá na mnou zaslaný email a navíc, evidentně začal blokovat IP adresy. Tleskám.

David

taky tleskám
to se asi zítra budete nudit, že? tak se koukněte na televizi, jsou tam zajímavé pořady pro děti a důchodce – jedno z toho nejspíš budete

Adam Dušek

Davide. Prosím. Nesvádějte svoji neschopnost se uplatnit na pracovním trhu na ostatní. Dobrou noc.

David

Černý Dušek už šel asi spinkat, není divu, dnes ze sebe vydal maximum a může na sebe být hrdý. Zítra musí být fit, jistě bude mít opět co říct…

Adam Dušek

No vy jste mi předpůlnoční hrdina. Nebojte se, jsme tady pořád.

Da Nico

Dobry vecer vsem, uz me pekne boli oci z toho pocitace
Dekuji za kazdou pochvalu. I za kazdou kritiku dekuji… ale min… :-)
 Nico

Martin

Dobrý večer Davide Černý i kolego Dušku,
přípravte nám zde na slevomatu Vy dva osobně skvělou, vyšperkovanou nabídku, na které dokážete jak vydělat, tak uspokojit většinu a pak nám o tom podrobně napište. Těšíme se.

Luboš

Tihle dva? Ty dokážou jen nadávat … a vymyslet něco? To je pod jejich úroveň ;-)

Adam Dušek

Luboši, cvrknul jste si do trenýrek… co byste nám ještě pověděl, vy experte :-)

Věra

Dobrý večer všem,tak jsem dnes poprvé nahlédla na diskuzi k této slevě.Bylo to dnes dopoledne v práci a nejdřív jsem nevěřila vlastním očím.Pak jsem přišla domu a nahlédla jsem znovu a ono se tu vlastně nic nezměnilo.Jsou tu někteří,co evidentně nemají nic lepšího na práci než si tu ,,chatovat,,.Dis­kuze o tom,že se tak dobře učili a mohou si to tedy dovolit je myslím si bezpředmětná.Je to poprvé co deaguji na něco takového,ale považuji to snad i za povinost.To jak tito ,,muži,, zde deagují a někdy i nemístně urážejí je do nebe volající!!Je mi jich snad i líto,musí to být asi moc nespokojení a nevyrovnaní lidé.No, a nebo jsou to jen prostě namyšlení a znudění lidé.Už to vůbec není o kvalitě jídla,nebo o kvalitě restaurace,jen o urážkách!! Je mi jasné,že tito mládenci budou mít určitě chuť mě počastovat nějakou určitě hrozně duchaplnou reakcí.Přeji ať se jim v životě také někdy stane,že je někdo pěkně dostane.A všem ostatním přeji krásný večer a pan Nico ať se obrní trpělivostí. :-) Nakonec stejně platí,že dobrá restaurace si své zákazníky najde.

David Černý

Věro, měla byste vědět, že Češi jsou národem chatařů :-)))) Věro, přál bych Vám mou vyrovnanost a spokojenost :-) Věro, ale v jednom máte naprostou pravdu "Nakonec stejně platí,že dobrá restaurace si své zákazníky najde. " Krásný večer.

Luboš

Měla by se vytvořit speciální diskuze pro dva blázny, kteří dnes jen spamují Slevomat. Zřejmě se jedná o zaměstnance jiných slevových portálů, kteří se snaží Slevomatu škodit jak jen to jde. Je ale vidět, že se jim tu spíše každý směje a já se nedivím. Na začátku byly jejich odpovědi alespoň trochu podložené, ke konci už jen tlachají. Prosím Slevomate, vytvoř pro ně speciální diskuzi … ať si tam povídají, nadávají, ale neotravují ostatní lidi, kteří nemají na jejich „vyrovnané“ odpovědi náladu. P.S. Moc se jim jejich taktika nedaří … čím více nadávají, tím více lidi kupují vouchery ;-) Respect !!! :D

David Černý

Luboši, Vy jste vážně samorost :-) Z mé strany nepadla ani jedna nadávka. Nevíte o čem mluvíte. Jste prostě Luboš na kterého zase nemá náladu já. „Respect“ jste si asi progoogloval.

Luboš

Žádná nadávka … blázen … to je spíše lékařský výraz pro osoby, co to nemají v hlavně v pořádku. A jestli pořád narážíte na vzdělání ostatních a jejich úroveň, zajímalo by mě, jakou školu jste Vy vystudoval… Zřejmě jak říkáme u nás „Gympl u Mastny“ nemám pravdu? Ono je pak jednoduché vydedukovat, že jste zřejmě i nezaměstnaný a diskuzí si řešíte své osobní problémy … jinak by jste nemohl mít tolik volného času zde otravovat … Hold někomu není pomoci

Slevomat

Luboši,
děkujeme :)
Každý děláme to, co nejlépe umíme :) A výsledky jsou různé.. Hezký večer :)

Adam Dušek

Luboši, děkujeme, že nám vzdáváte hold :-)

Příště spíše se slovníkem, ano? Dobrou.

ivana

a taky by mne zajimalo slevomat, zakoupila jsem voucher na gel lak beznacena 700 kc, akcni cena 250 kc-pani si bere 250 kc bezne a vzdy za gel lak, tak to ma na letacich a cena je bez slevy..no budis, ale bylo k tomu, ze luxusni slunecni bryle za 350 kcv, o ktere jsem samozrejme nemela zajem, jen by mne zajimalo jak si muzete bryle za 350 kc dovolit nazvat luxusnimi? to snad tak za 5000 kc jsou luxusni…komicke

ivana

nikde medzi napojmi som nenasla vodu, dzus, sprite..prehledla jsem to? diky

Jarka

Taky jsem nikdy nereagovala, ale musím uznat, že pan Nico si vedl statečně a roztomile odpovídal na některé kousavé otázky :-). Jen by mě zajímalo, jestli si někdo po návštěvě restaurace udělá znovu čas a objektivně posoudí, jaké to doopravdy bylo. Počítám, že ten kdo tu tak vážně diskutuje, vážně myslí i nabídku ;-). Jediné s čím bych mohla souhlasit, tady zde s panem Černým, že 1680,– je dost peněz za toto jídlo. Ale… v restauracích se neplatí pouze za jídlo! Aspoň tedy já, v restauracích platím i za prostředí, profesionální obsluhu, servírování a podobně. Mrzí mě, když v drahé restaraci dostanu červené víno do stejné sklenice jako kamarádka, která pije bílé. Nebo k jídlu v misce dostanu nůž, občas postrádám ostrý nůž k pizze a podobně. Takže já věřím, že zde se v ceně promítnou i tyto aspekty gastronomie…

D.

Mrzí mě, když v drahé restaraci dostanu červené víno do stejné sklenice jako kamarádka, která pije bílé.

Zkuste příště požádat o vlastní sklenici, většinou vám ji dají i v levnější restauraci :-)

David Černý

Jarko, máte pravdu, že čas vše posoudí. Těším se, až za dva roky projdu Dlouhou a restaurace tam stále bude. Panu majiteli to přeji. Jarko, jinak s Vámi veskrze souhlasím. Hezký večer.

Stanislav Petřina

Nikdy jsem na nic nereagoval, ale bohužel už jsem to nevydržel a musím. Pan Adam Dušek a pan David Černý by měli jít dělat do televize, protože tak zábavný pořad asi nikdy nikde neuvidíme. Jinak v restauraci jsem byl a 100 procentní spokojenost i za plnou cenu. Děkuji. S pozdravem Stanislav Petřina. Jo a Da Nico, zatím nejpřímočařejší reakce vůči těmto „zákazníkům“ co jsem viděl. Jen tak dál :)

David Černý

Stando, uvidíme, zatím to mají pod palcem GS. Stando, já už to taky nevydržel a musel jsem na tuto nabídku reagovat. Jinak 1680 Kč za toto menu bych fakt nedal. A můžete mě za to dát na pranýř. Mějte se fajn.

Stanislav Petřina

Davide, vy reagujete snad na všechny diskuze na slevomatu, takže chápu, že jste to nevydržel ani u této. Zajímalo by mne jaká poslední nabídka vám přišla zajímavá ? Čtu od Vás zatím samou kritiku. A dát 1 500 korun za najedení ve dvou ? Tj. 750 korun za osobu ? Pokud tomu odpovídá kvalita tak proč ne ? Bister a Knajp kde se najíte za 65,– tu máme dost.

David Černý

Stanislave, to jste asi skrblik dat v teto retauraci za dve osoby 1500 Kc. Dnesni menu v plne cene vychazi na 1680 Kc bez napoju. Na zbytek Vaseho prispevku nema cenu reagovat.
Zajimave mi prijdou nabidky treba na sushi nebo na myti aut. Pokud peclive projdete vsechny me prispevky jiste zjistite, ze nejde pouze o kritiku. Jinak vidim, ze mate prehled v bistrech a knajpach za 65,–. Hezky vecer.

Klára

Už mi jde večerníček takže už musím do postele :-) , užijte si to tu pánové, já mám na práci lepší věci než Vy :-)

Adam Dušek

Nepochybně, proto trávíte večery na chatu s takovými případy, jako jsem já a pan Černý. Tak utíkejte, vy rošťando. A pozdravujte kamarádku.

Klára

On už je večer? Mějte se a zase někdy, aspoň je tu veselo

David Černý

Kláro, snad Vám dnes přišlo BINGO :-)))

Slevomat

My také přejeme hezký večer a doufáme, že dnešek stačil a nebudete si už plést diskusi s chatem :) Dobrou noc :)

nina

V restauraci uz jsem nekolikrate byla a musim priznat, ze lepsi Italii jsem v Praze ani nikde jinde v Cr nejedla. Je pravda, ze pro ceskeho Janka spojeni „bohate menu“ sic znamena nacpany pupek a jeste k tomu nedojedeny rizecek na doma, ale to uz jsme nekde jinde..Me osobne trichodove menu prijde dostacujici a po zkusenosti s touto restauraci vim, ze kvalita, ne kvanita je to oc tu bezi a pro co tam take lide chodi a radi se vraceji. Ano, at si kazdy vyjadri svuj nazor, ale nekteri by meli radeji jit ven a energii venovat treba krasne prochazce a ne drepeni pred pocitacem, psanim deseti a vice prispevku a snahou si hrat na znalce, sic nikdy nevystrcil paty z domu.

Adam Dušek

Přesně tak, sdílím naprosto Váš názor. Někteří přispivatelé jsou otřesní.

Vás bych ale taky radši poslal ven, vy jste celou diskuzi evidentně nepochopila.

David Černý

To „ven“ německy „raus“…A přispevky „Ano, at si kazdy vyjadri svuj nazor, ale nekteri by meli radeji jit ven“…trochu nam to tady hnedne.

Adam Dušek

Proč mám pocit, že většina přispivatelů používajících spojení „Český Janek“, „Cecháček“… tak trošku mluví z vlastní zkušenosti? Takové to – podle sebe soudím tebe, že Nino?

Povězte nám ještě, kde všude jste byla a co pěkného jste tam jedla, ať se přiučíme (já většinou místo sushi preferuji rýžovou rolku s gothajem a místo medium rare nízkého roštěnce volím středně propečené kuřecí)…

nina

Panove vy dva me zacinate bavit, jak si porad tlucete hlavou proti zdi, no ale co uz s vami :-D No s urpimnym srdcem mohu rici, ze dal nez v horni dolni uz jsem byla, ale to neni podstatne, mohu vam vsak garantovat, ze takove radoby vlastence bijici se v hrud jsem v Honkongu, Tchaiwanu ani Dilli nezazila:-D Holt Cesi, pivko v ruce, huba plna kecu, ale jinak kde nic tu nic..Ale to uz jsme zase jinde nez u jidla..i kdyz vse souvisi se vsim…bohuzel…dobrou a uzijte si zhavou diskuzi…

David Černý

Nino, jste svetobeznice. Prstem po globusu umim jezdit take. Hezky vecer.

Michal

Již minulý týden jsem upozorňoval Slevomat, že je třeba zasáhnout proti jistým individiálům… A moje výzva stále platí…

Jsem člověk, který je rozhodně pro otevřené a svobodné vyjádření názoru, nicméně, co je moc, to je moc…

Slevomate… odlákává vám to potencioální zákazníky a ani bych se nedivil, kdyby vám to do budoucna odlákávalo potencionální partnery…

P.S.: Před odesláním příspěvku jsem si všiml, že zde je druhý „Michal“… Nastává otázka, zda-li by nebylo vhodné zvážit přidělení „Nicku“ ke každému účtu… Abychom se vyhnuli občas nějakým nedorozuměním.

Nicovi a jeho restauraci přeji mnoho spokojených zákazníků a pevné nervy.

Klára

Naprostý souhlas, diskuse o slevě se změnila na nablbý chat pár lidí kteří mají viditelně nějaký problém sami se sebou a musí se zde zviditelňovat. Mě to tedy spíš motivovalo voucher zakoupit a do restaurace zajít, ale chápu že hodně lidí to znechutí a možná by se někdy hodilo „v zájmu demokracie a vkusu“ zablokovat nějaké IP adresy aby byla diskuse trošku konstruktivní a p. Nico mohl odpovídat skutečně na konkrétní dotazy k tomu o čem nabídka je, k italskému jídlu.

David Černý

Kláro a Michale, vás dva bych nechtěl potkat v Německu ve 30. a 40. letech. Fakt ne. Jako vyjádření zablokovat IP adresy, aby byla diskuze konstruktivní. To je síla.

Klára

Davide bohužel tu furt někteří melou to samé, že a diskuse je o jejich názorech a ne o slevě. Nechceš nekupuj, ano řekni názor ale jednou fakt stačí. Jo a Tebe bych také nechtěla potkat a to ani teď :-) jinak hezký večer všem

Adam Dušek

Kláro, co to proboha melete a v kterém žijete roce? Jaké v zájmu demokracie a vkusu? Vás omlouvá jedině to, jestli je Vám třináct a moc koukáte na televizi. Jinak jsem v šoku. Ten vkus a míru demokracie budete určovat Vy nebo nějaké lidové výbory??? Síla…

A ještě upozornění Slevomatu – reagoval jsem na vaši prosbu řešit věci emailem – doposud (po cca čtyřech hodinách) bez reakce.

Klára

:-))) hezký večer i Vám, to jsem přesně čekala že se potrefená husa ozve ga ga ga

Adam Dušek

Já také, naštěstí ji hned smazali. Taky hezký večer!

David Černý

Aha a Vy jste tady k slevě řekla konkrétně co přínosného? Kláro, napište si úkoly a do hajan. Prázdniny začínají 1.7.

David Černý

Kláro to ga ga ga se mi k Vám zcela mimořádně hodí.

Klára

:-)) jak vtipné, ale docela Vám závidím Váš život, mít celý den čas psát blbosti v diskusi ke slevě kterou nechcete využít? Jo holt někdo se má :-)) A díky za Váš přínos slevomatu a této diskusi. Bez Vás bychom byli slepé ovce které neumí číst a neví co kupují, hlavně že je to ve slevě

Adam Dušek

Klárko nezáviďte. Kdybyste místo vysedávání na Slevomatu koukala do učebnic a učila se, mohla ste mít taky pohodu. Holt se mám!

Klára

:-) Vám opravdu závidím .......jste vzor inteligence…fakt někdo tak chytrý a určitě krásný, jen nechápu kde se teda u Vás berou ty mindráky které si tu léčíte. Že by Vám na záda dýchal dráček mindráček?

David Černý

Kláro, nezáviďte. To není hezké. Každopádně, Vy píšete excelentní příspěvky. A co Vaše ga ga ga…trochu ho u Vás postrádám.

Adam Dušek

Klárko, zase jste se netrefila. Jsem ošklivý a hloupý a jsem jeden velký mindrák.

Jestli jsem pro Vás vzor inteligence. Budiž.

A šup, už mě nečtěte, běžte třeba za přítelem. Máte přítele?

Klára

Přeji dobrý den,
tak jsem právě dočetla celou diskusi a… a zakoupila voucher, už se k Vám těším. Výběr je zajímavý a dostatečně nasytí, docela často jezdím do Itálie a naši partneři vždy přichystají „bohaté italské menu“ a dopadá to tak že po předkrmech už nic nesním, takže pro mně ideální. A pokud budou těstoviny tak dobré jako jsem zvyklá tak to bude super a také změna proti steakům a tatarákům :-)

Katka

Nabidka mi prijde vice nez skvela a do restaurace se uz moc tesim! Tesim se na PRAVOU italskou kuchyni – v Ceskych Budejovicich bohuzel neco takoveho uplne chybi…

Michal

Dobrý den,
vskutku přemýšlím o koupi několika těchto voucherů a proto jsem si pročítal jak tuto diskuzi, tak i menu anoncované restaurace, prezentované na jejím webu.

Před mým dotazem musím podotknout, že na rozdíl od mnoho jiných, se mi tato diskuze velice líbila, s výjimkou pár osobních výpadů, proto že v ní byly obsáhnuty skoro všechny názorové směry, a to je velice správné – to je demokracie. Nebudu zde zosobňovat arbitra, pouze poznamenám, že všechny tři strany mají svou pravdu a v každé je i část objektivní. To nešťastné pojmenování trochu souvisí i s uváděním původní cenové relace, která to předmětně ponižuje pouze do roviny peněz, ale o tom tento typ marketinku zřejmě je.

Konečně dotaz: Je možné v rámci vlastního výběru kombinovat mezi Primi piatti a Secondi piatti? Tím mám na mysli pokud půjdu s přáteli na více voucherů, zda je možné u některých z nich na místě dle vlastního výběru dokoupit Secondi piatti aby chod obsahoval i hlavní jídlo a u jiných nahradit Primi piatti za Secondi piatti, tedy nahradit první chod chodem hlavním.

Předem děkuji za Vaši odpověď.

Da Nico

Dobry den,
lze prikoupit secondi piatti k tomuto menu, nelze kombinovat

Da Nico

http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Tro­ll_%28internet%29#Ne­krmte_trolly

David Černý

Nico, přeji Vám hodně úspěchů s restaurací. Snad neskončí v likvidaci. Mějte se fajn! :-)

marenka

po dobrem obede, jsem si prohledla vase menu a jedla bych znovu. nico, je mozne, ze byste mi prodlouzil platnost voucheru? vyuzila bych je az se objevim v cr a nebudu zrovna nekam nebo od nekud chvatat..

dam si pappardelle s tunakem a polentou, doufam, ze me nebude bolet brisko!

Da Nico

Dobry den, nic neni nemozne, napiste mi mail a domluvime se.
Dekuji

 Nico

marenka

mate to v mailu, 4:07 vaseho casu gmail…

diky!

Markéta

Pan chtěl být za každou cenu vtipný a evidentně mu nedošlo, že stejné příjmení nemusí zákonitě patřit zrovna Tvé ženě, ale sluší Vám to tam se ségrou:)

Petr

http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Tro­ll_%28internet%29#Ne­krmte_trolly
Děkuji:)

Da Nico

Dekuji, moc poucne a pravdive.

Nico

David Hodák

Když to tady čtu tak se opět stydím az to že jsem Čech. Sakra když se vám nabídka nelíbi tak to prostě nekupujte a netapetujte diskuzi blbostma!

David Černý

Já děkuji p. Duškovi za jeho příspěvky a ostatním, kteří se alespoň na chvíli zamysleli. Ostatní ať si užijí vouchery.
Jestli se někdo zase stydí za to, že je Čech tak je to jeho problém.

David Černý

Pane Hodák Váš příspěvek nic moc, jako partner Nicoly byste se měl snažit víc. Hezký den!

Da Nico

Pane Davide, jak vite, ze s panem Hodakem jsme partneri…? :-)

David Hodák

co to placate? .)

Gemma

Vůbec nechápu, proč zrovna nabídka této restaurace vyprovokovala takovou širokou a naprosto šílenou diskusi, která je o ničem a svědčí jen o blbosti přispěvovatelů. Myslím si, že nabídka je solidní, naopak narozdíl od spousty dalších vám umožňuje si z menu zvolit dle vlastní chuti, i když – jak si mnozí trapně stěžují – „jen“ z těstovin. Vždyť co byste chtěli v dobré italské restauraci vyzkoušet? Já právě ty těstoviny a dezert! Oceňuji i aperitiv a celkově nabídce tleskám a kupuji. Teprve po ochutnání pokrmů i atmosféry můžu soudit, ne jako mnozí zde, kteří prskají jedovaté sliny už dopředu. Vždyť vás nikdo nenutí voucher kupovat!

Hezký den Slevomatu i Nicovi :-)

Nico

Dekuju

Marky

Naprosto souhlasím se vším! a už se moc těším na návštěvu této restaurace.

Slevomat

Děkujeme, Vám taky :-)

David Hodák

přesně tak!

šuplík

Dobrý den,
především děkuji za přesný komentář marence. Vždy se najde ten typ diskutujících.

Rád chodím do dobrých restaurací a rád k tomu využívám slevy. Myslím, že rozumný majitel zavedené restaurace rád využije moderního marketingového nástroje, jakým slevomat a podobné servery jsou. A my co si nemůžeme dovolit Alegro zrovna každý den, zase nemusíme celý rok čekat na Mauerovské degustační akce, které jsou jen dvakrát za rok. Navštívil jsem tímto způsobem mnoho restaurací, získal skvělé zážitky a potěšil chuťové pohárky. Přitom se mi podařilo, nezpůsobit si osobní bankrot. Tuto restauraci jsem již navštívil vícekrát. Jednou dokonce vrámci voucheru. Miluji italskou kuchyni. Komentáře týkající se nákladů pasta versus maso jsou jistě racionální. Ale, věřte či nikoliv, ale pokud bych si měl vybrat mezi masem a pastou (těstovinami), volím pastu. Dokonce jsem přesvědčený, že právě podle pasty poznám, jak je kuchař dobrý a restaurace solidní. Maso udělá každý, ale pastu ….. Takže mi myslím o diskuzi o „menu se dvěma předkrmy“ ( mimochodem předkrm není totéž co první chod) asi to co marenka, jejíž komentář jsem chválil hned v úvodu mého příspěvku.

Nemyslím si , že tuto diskuzi čte příliž mnoho lidí, kteří opravdu zvažují nákup voucheru. Ale pokud náhodou ano, já mohu z vlastní zkušenosti restauraci doporučit a rád využiji voucheru i tentokrát. Přeji Vám všem dobrou chuť. (včetně těch co mají před sebou točeňák a sní o kompletním Italském menu za 35,– Kč včetně pěti desítek)

p.s. odpusťte hladovému tu trochu jedovaté sliny na závěr, příště se polepším

Lenka

Fakt trapný tohle, taky bych chtěla mít tolik času prudit v diskuzi na slevomatu … jeden slovní průjem vedle druhýho. Ale zase na druhou stranu chápu, že někdo tim umí slušně vyžít na celý den ;)

David Černý

Bohudík ten čas nemáte :-)

Lenka

Taky si rikam :) co bych za to jenom dala :)

Adam Dušek

Lenko, taky zkuste někdy vodfrknout ;-)

Lenka

:-D :-D fakt intelektualove sami o sobe

David Černý

Ale Vy jste se také mohla lépe učit :-) Nebo ne? :-)

Markulka

Dobry den,je mozne vzit do restaurace kocarek?moc diky

Nico

Kocarek, ano, je to mozne.

Dekuji

Romy

Dobrý den,sdělte mi prosím mohu sehnat recepty
u Vás nebo někde jinde na některé Vaše speciality,
díky za odpovědˇRomy.

Nico

Ja, bohuzel nejsem tak znamy jak ten Ital v kuchyni, a , zatim, nenapsal zadnou kucharku, nicmene kdyz budete tu, rad vam zdelim neake ti recepty

Jarda

chtělo by to na rovinu rict, ze pánové David Černý a Adam Dušek jsou jedna a tatáž osoba, která se ve skutečnosti pravděpodobně jmenuje úplně jinak

Adam Dušek

Jardo, veřte tomu, že to tedy ani náhodou, tolik času opravdu nemám :-)

David Černý

Jardo, bravo. Jste génius. David Černý alias Adam Dušek alias Jarda alias D. alias dále dle Jardova výběru :-)

Adam Dušek

Ne. Jsem Jarda Dušek, Váš jmenovec. Znáte mě z Pelíšků…

 Achjo.

Jarda

dekuji, to k potvrzeni meho vyroku bohate staci

Nico

Ze by schyzofrenie… tim padem by jste meli pravdu oba.. :-)

David Černý

Jardo, zkuste vyrokovou logiku. Zajimavy predmet. Sity primo Vam na miru.

Míša K.

Dobrý den,

můžu koupit třeba 4× a jít v 8lidech?
Hodilo by se mi to na oslavu promoce :-)

Dekuji za info

Nico

4 krat voucher na menu pro 2 osoby je akorat pro 8 lidy. Ano muzete.
 Dekuji

marenka

***budou prezentovat znaleho ‚zakaznika‘ z opacneho spektra uzivatelu slevomatu

(konec textu, patri za slovni spojeni ‚mentalni prujmy‘)

marenka

zda se, ze z puvodni zaminky k diskusi o ‚plnem menu‘, neustalemu podsouvani, ze jde o konstruktivni diskusi se panove Dusek a Cerny posunuli k utoku pavlacovych drben z Karlina. jeden tu uz odprezentoval svou spatnou anglictinu, ale nestydel se poukazovat a hodnotit chyby druhych. to, prosim, za situace, kdy protistrana komunikuje v cestine solidne. dale pak nam sdelili, ze vlastne ani jeden jidlu nerozumi, italskemu tim mene, ze si progooglili, jak vlastne full menu vypada a ze tedy jsou povolani ke konstruktivni diskusi ve stylu ‚kde je teda to maso‘. utoky, prezirani a arogance schovavane za provolani o div ne podvodu na chudaka ceskeho zakaznika, ktere by se dalo predejit jednoduse uvedomenim si, ze na sestaveni nabidky, tak jak je finalne prezentovana se jiste podili vice lidi, kteri se uchylili k nestastne terminologii (jak z restaurace, tak ze slevomatu). v zadnem pripade nehajim chybu jako takovou, ale pripoustim, ze se stat muze. neustale opakovane ‚velkopanske‘ kopani prolinajici se s naprosto legracnimi dotazy ve stylu, kolik teda vazi ten talir apod. navadi spis k zamysleni, ze jsme svedky mentalni masturbace nekoho, kdo na to jednoduse nema.
takze po hlupacich a expertech ve stylu; ‚dobry den, mohu na vikend pro dva prijet i se ctyrma detma?‘, ‚dobry den, kdyz nas prijde na veceri pro dva sest, rozdelite nam to do taliru?‘, ‚dobry den, mohu si k vam donest z domova uvareny caj?‘, ‚dobry den, proc nedostanu ve francouzske restauraci karafu vody, kdyz nemam penize na vino?‘ nam tu priblbli malomestaci, kteri budou pul dne placat blbosti a ohanet se falesnou spotrebitelskou legitimitou pro sve mentalni prujmy.

panove, budte od te lasky a usetrete ostatni cetby podobnych blabolu.

Adam Dušek

Tak ste nam to Marenko dala. Vemte Jenicka na vzduch a nas si nevsimejte.

S uctou,

Malomestak

Nico

Tady mel sedet kolega (Čech) a odpovidat na dotazi.
Buhuzel je nemocny a nemuze… a ja jsem rad!
Bavi me to.
Akorat se myslim, ze ta diskuze by mohla byt vic konstruktivni pro ti, kteri se maji zozhodnout jestli si ten voucher koupi nebo ne

Lukáš

Marenka to moc krásně vystihla a trefila hřebíček na hlavičku :-)

marenka

Nico vubec se tim netrapte, vase psana cestina je plne dostacujici a jde vam to skvele. zbytek jsou jen kulisy pro dnesni den :)

Adam Dušek

Lukáši, ze jste něco nenapsal sám, vy hrdino :-)

Ale přece jenom mi to nedá.

Mařenko.

Je krásné, jak jste z pár příspěvků poznala, že já nebo pan Černý musíme patřit do skupiny maloměšťáků, co „na to nemají“, tak kafrají. Nebudu se Vám zpovídat ze svých osobních poměrů, ostatně nevím, proč bych vůbec měl. Nemějte o mě strach.

Ve Vašem příspěvku jste nás šmahem odsoudila a zařadila do sorty lidí, kteří si něco vygooglují a pak dělají chytré. Možná to tak dělají Vaši kamarádi, ale nevím, jak vůbec můžete hodnotit někoho jiného podobným způsobem.

Pokud se takto grandiózně prezentuje dotčená restaurace, je to v pořádku – ale já jako zákazník se ptám, proč s námi nehraje oevřenou a férovou hru, láká na zabalené cosi, co po rozbalení může leckoho zklamat. Je to něco jako když podepíšete smlouvu v pojišťovně a nepřečtete si ta malá písmenka. Tohle je jen analogie.

Věřím a nezpochybňuji, že restaurace má kvalitního kuchaře a hosty si najde. Pak ale nechápu, proč se k tomu chlapsky nepostaví a nepodá nabídku skromnějším způsobem – tohle prostě není bohaté italské menu (hezký příměr pana Černého se zabíjačkou). A já se nemíním smiřovat s tím, že když někdo prodává svůj produkt, tak že si při tom pomáhá takovými úskoky.

Nevím, jestli jste pochopila, o čem to je.

David Černý

Milá Mařenko,

toho perníčku bylo příliš :-) Hezký den bez průjmu Vám přeji.

David Černý

Běda mužům kterým žena vládne :-) Víc nic Lukáši, asi by to byla ztráta času:-)

David Černý

Marenko, jinak mi klidne opravte mou aju nebo Nicovi. Jak budete chtit. Budu rad za Vase pripominky. Dekuji Vám.

Nico

Chlapsky postavit…? S tim mate nejspis problem vy, Adame ?

Nebo tomu asi ja nerozumet :-)

marenka

takze zkusim to znovu, polopaticteji a naposled. s vasim prvnim dotazem neslo v principu nesouhlasit. ovsem prezentace, styl, kadence a ulisnost se kterou v 9 hodin rano puvodne slusny dotaz gradujete div ne do honu na carodejnice je smesny. clovek by se snadno mohl domnivat, ze se povazujete za samozvaneho inspektora ceske obchodni inspekce. pokud vas dotaz minite vazne, tak se domnivam, ze si staci pockat na odpoved od cloveka povolaneho. to co z vasich stran probehlo na adresu treba i slevomatu je nehorazne. rovnez ve vsech vasich prispevcich systematicke ‚nastinovani‘ umyslu zakaznika poskodit, osidit apod. je, opet dle meho nazoru, mimo misu. v podstate to potvrzujete i v reakci na muj prispevek, jako prvni nabizejici se reseni je, ze to cele vlatne zrejme nechapu ja. :D
o vasich moznostech a pomerech jste ve svych puvodnich prispevcich nechtene prozradil daleko vic, nez by se vam zrejme vedome vubec libilo a nejsem si vedoma, ze bych o vas vyjadrovala jakekoliv obavy, toto se odhralo pravdepodobne opet jen ve vasi hlave.

problem, ktery jste znovu nastinil, osobne povazuji, jak uz jsem uvedla, za nestastnou chybu, na ktere se podileli vsichni zucastneni. pokud by napsali napr. ‚lehka vecere/obed‘ pro dva, mohl byt klid. ale berte to z te lepsi stranky, nedostal byste tak prostor se seberealizovat.

nekteri ted mohou namitat, ze lehka vecere/obed zavani hladem, muj nazor je, ze naopak uz timto okamzikem se vyfiltruji lide, kteri nemaji zajem o to co jedi, ale staci je docpat kuretem a parkama ze supermarketu. jak uz nekdo napsal vyse za ty penize, je nabidka zlata, cist umi snad vsichni.

Mlok

ja bych si dovolila poznamenat, ze tohle

„Pokud se takto grandiózně prezentuje dotčená restaurace, je to v pořádku – ale já jako zákazník se ptám, proč s námi nehraje oevřenou a férovou hru, láká na zabalené cosi, co po rozbalení může leckoho zklamat. Je to něco jako když podepíšete smlouvu v pojišťovně a nepřečtete si ta malá písmenka. Tohle je jen analogie.“

je totalni nesmysl – jake zabalene cosi? Je jasne prezentovane predem, co za sve penize dostanete. Nechcete, nekupujte, nic vic. Ale podsouvat restauraci, ze „nehraje otevrenou hru“, je v teto situaci nesmysl. Restaurace zverejnila naprosto jasnou nabidku, nechapu, co je na tom nejasneho ci neferoveho.

David Černý

Mařenko, je vidět, že o věci alespoň přemýšlíte. Možná právě Vy byste se hodila na inspektora ČOI ( to myslím dobře). Nicméně první příspěvek jste psala s vysokou hladinou adrenalinu v krvi a přesto příspěvky p. Duška se Vám zdají nehorázné. Zkuste si tedy jeho příspěvky či mé a svůj první porovnat. Nabídku zveřejněnou v této podobě jste označila za chybu a s tím s Vámi souhlasím. Pokud pominu Váš první příspěvek, tak je radost si Vás přečíst. Jinak pokud jsem Vás pohoršil svou AJ, tak se omlouvám, můžete to Vy napravit kratším odstavcem brilantního slohu. Děkuji vám.

Adam Dušek

Nemuzu souhlasit. Je to nevhodne napsano. Opakuji, ze tohle neni bohata italska vecere. Kdyby stala nabidka rekneme dvojnasobek, ale zahrnovala cele menu, bylo by to vhodnejsi.

Naprosta vetsina Honu na carodejnice jsou reakce na desitky diskutujicich, kteri se do me nebo pana Cerneho obouvaji.

Katka

Marenko, souhlasim s kazdym slovem! Diky! :)

Lukáš

Lidi jenom tu ze sebe děláte blbce, co byste jako chtěli za 250Kč na osobu? Z toho ještě má tak 30% Slevomat, takže hospodskému zůstane max. 150–200Kč Běžte se někdy podívat kolik je nákupní cena kvalitního masa/ryb (je to tak 150–200Kč/porce) a pak tady teprve brečte, že v menu nic takového není…

Pavel

Hlavně je vše předem napsané, neřeknu kdyby se o tom lidi dozvěděli až na místě, přesto ale budou papulovat.

Market

také mám bonusy za nákup s datem ne kratším od sebe 7 dní a nějak se mi bonus nepřipisuje, asi to platí na nepravidelný nákup…

Slevomat

Ne Market, jen nám teď maličko zlobí systém. Takže za chybku se omlouváme a je samozřejmě napravena.

Andy

žila jsem nějakou dobu v Itálii, a musím říct, že tato restaurace je jediným místem, kde si pochutnám stejně jako tam… můžu jen doporučit! :-)

Adam Dušek

Muzeme konkretneji? Co presne jste ochutnala? V jakych porcich? Diky za kazdy detail.

David Černý

Andy, pokud jste v Itálii opravdu žila, tak jistě víte, že je to země kulinářsky často rozdílných regionů. Váš příspěvek na mě působí velmi nevěrohodně.

Slevomat

Pánové, co tím sledujete?
Napište nám prosím na: slevy@slevomat.cz, protože tato diskuse už je pro zákazníky značně nepřehledná a my ji necheme promazávat.
Děkujeme a těšíme se na email s konkrétní záležitostí :)

Nicola

jediny jednoznacne dobry komentar a je neverohodny… no tak grazie tante Davide !

David Černý

Dobrý den.

Rád se Vám ozvu, ale sdělte mi, čím sleduji co? Podobné otázky mohu položit i já Vám. Co sledujete Vy tím, že se p. Duška ptátze jestli si u Vás objednal nějakou slevu či neobjednal? Děkuji.

Slevomat

Jen tak pro zajímavost, jsme rádi, že byl spokojen ;-) Na e-mailík se těšíme :-)

Adam Dušek

Dobry den,

vubec nechapu Vasi poznamku o tom, co tim sleduji a takovy pristup vzhledem k zakaznikovi mi neprijde vhodny.

Dnes se tady dle meho nazoru objevila spousta vecnych pripominek a vecne kritiky. Co konkretne byste chteli mazat? Dotazy na primi piatti? Ze obsahle menu je v podstate 2× predkrm?

Nejsem si vedom, ze bych porusoval nejaka diskuzni pravidla a bylo nutne neprijemne dotazy mazat.

Nebo si myslite, ze kdyz za mnou prijde klient a bude klast neprijemne dotazy, ze mu vpalim hned od dveri, co tim sleduje? Asi ne, ze? :-)

David Černý

Nico, pokusím se svou reakci na komentář Andy vysvětlit. Vy, jako Ital pohybující se 18 let v gastrononmické businessu víte,že Itálie je zemí kulinářsky často velmi rozdílných regionů. Důvody znáte nejlépe sám (ekonomické, historické, apod.). Např., pokud bych napsal, že vaříte jako sicilský kuchař nebo sardinský nebo benátčan tak bych Vás tím urazil. Nevím…proto se mi zdá trochu podivné, když někdo napíše příspěvek jaký zde publikuje Andy. Celá debata každopádně není o kvalitě Vaší restaurace, ale o nabízené „slevě“. Děkuji.

David Černý

Ano, tato zajímavost vážně stála za zveřejnění :-)) Já jsem byl s některými nabídkami Slevomatu také spokojen. To tu klidně potvrzuji.Akorát nechápu souvislost s dnešní nabídkou. Děkuji za možnost rce. Pokud máte jakékoliv dotazy kontaktujte mne na e-mail. Děkuji Vám.

potížista

nebyl jsem zatím ani v jedné z těchto restaurací Da Emmanuel, Da Nico, Alegro, zatím, ale stále pevně věřím, že „Zlaté české ručičky“, se ve EU neztratí.

Paja

Prosím do jaké doby musím tento kupon uplatnit a musim se do restarace predem objednat?
 Díky

Nico

do 10/12/2011 a rezervace predem je nutna.

Dekuji

David

myslim, ze zrovna tahle nabidka je fakt pekna – nakonec nikomu nebrani, aby si secondi piatti doobjednal. ocenuji take 25% slevu na vino

David Černý

Presne tak Davide. Pak budete mit menu jeste bohatsi.

David

Slevomate, nebyly mi přičteny kredity za nákup této nabídky – 20 za nákup do aktivace a 50 za opakovaný nákup.

Slevomat

Chybka napravena :-) Díky za upozornění

Lukáš

Dobrý den, můžu vědět o co se jedná? o tom jsem ještě neslyšel… opakovaný nákup? nakupoval jsem vícekrát u vás a zatím jsem nic takového neobdržel

Lukáš

Už jsem si to našel…

liske

Nie som zastanca mazania diskusii, ale toto tu uz je sialene necitatelne… preco kazdy musi napisat vlastny prispevok o tom istom? Rada by som tu nasla iba relevantne informacie a kazdy mi tu staci najst RAZ !! Tak proste MOVE ON…

liske

kazdu :) pardon :)

Nico

Ano, neni to zranice… ani „all you can eat“, ale Vam garantuji ze s hladem od nas nebudete odchazet :-)

Kormik

Uz som v restauracii bol, nie je z najlacnejsich, ale s tou zlavou za vyskusanie urcite stoji. Minnestrone, co som tam mal, bola vyborna…

Adam Dušek

Diky za vecnou poznamku. Takto by to melo vypadat. Mel jste jeste neco jineho nez minestrone? Ty testoviny by me zajimaly…

David Černý

Dával jste si další chody, víno, aperitiv, apod.? Jaká byla obsluha? Nebyla nejlacinější znamená co? Děkuji.

Kormik

Chodim do restauracii casto, tato bola urcite nadpriemer. Slusna Minestrone sa da dat aj inde, a za menej penazi, ale vacsinou to byva take ceske ponatie talianskej kuchyne, tato bola fakt skvela. Nedavno som bol napriklad aj v Da Emmanuel, a tam to bolo bohuzial velke sklamanie. Neviem, ci som mal iba smolu, ale priemerne jedlo, a hlavne velmi podpriemerna obsluha.
V DaNico som cestoviny nemal (daval som si myslim rybu), a vino nepijem (vacsinou soferujem), takze tu neposluzim… Celkovo ale prijemna skusenost.

David Černý

Slusny komentar, skoda jen, ze zkusenost nebyla bohatsi. Diky.

Nico

Ovsem, kdy se jde na svatbu nebo gala vecer nebo na vanoce a silvestra… dostanete plny menu 5/8 chodu za 3/5000 kcal a je vam blbe 3 dny !!!

David Černý

Nico, Nico…:-))) To neznate ceske galavecery :-)))

Nico

o vikendu me stacila svatba v jiznych Cechach :-)

David Černý

Nico, co byste říkal na bohatou českou zabijačku? Ale servírovat se budou pouze škvarky jako předkrm, chleba se sádlem a cibulí jako hlavní jídlo (i když může být jako předkrm) a dezert bude domácí kremrole. Jelita, jitrnice, prejt a tlačenka se už nedělá, protože v Čechách si to už nikdo celé nedá… A suma sumárum to bude za 490 Kč.

Nico

Ha ha, zabijacku miluji..... vy jste dobry provokater, ale uz by to mohlo stacit, co?

Adam Dušek

Ano. Jenze pokud to pojmete, Nico, takto, tak se jefna o beznou LEHKOU veceri. Obsahle italske menu to neni, bohuzel.

A ted je otazka, zda je to zamer ci jen pochybeni. Nemam nic proti italskym restauracim (naopak), mam ale velke vyhrady k zpusobu jejich prezentace zde na Slevomatu.

Nico

Buon giorno, antipasto primi piatti, secondi piatti, formaggi, dolce, frutta… je to sice klasicke italske menu, ale je uz davno passé… i v Italie uz si prakticky nikdo neda cele menu
vetcinou se host, nebo doma, clovek da bud antipasto (predkrm) a primo piatto („testoviny“) a nebo antipasto a secondo piatto (maso nebo ryba)

Ale co je nejvic typicke pro italskou gastronomie ?
Pasta nebo maso?
My jsme se mysleli ze davat prednost vyberu testovin je ta spravna cesta, aby hosty poznali pravou italskou kuchyn..... takze zadne cesky trik pro ceske hosty..... :-)

ANTIPAST PREDKRM a pak si normalne u nas v Italie clovek da bud PASTU (primi piatti), nebo maso/ ryba (secondi piatti) a pak eventuelne syry nebo dezert

David Černý

Tak Nico začal trochu tapetovat…Co na to paní Milena?

pavla

Pane Nico, nevím z jaké oblasti pocházíte, ale já do Itálie jezdím často a mám i italské přátele a zejména na jihu jsou několikachodové večeře běžné a pasta rozhodně není považovaná za hlavní jídlo. Vaše nabídka je zajímavá, ale prezentovat primi piati jako hlavní chod je dost zavádějící a někteří hosté mohou být zklamání.

Adam Dušek

Presne o tom Pavlo mluvim. Jsem pro, abychom se seznamovali s jinymi kuchynemi, tohle ale italska hostina neni. Proc nemuzou byt provozovatele precizni? Pak to jen vede k domnenkam…

NICO

Buon giorno, antipasto primi piatti, secondi piatti, formaggi, dolce, frutta… je to sice klasicke italske menu, ale je uz davno passé… i v Italie uz si prakticky nikdo neda cele menu
vetcinou se host, nebo doma, clovek da bud antipasto (predkrm) a primo piatto („testoviny“) a nebo antipasto a secondo piatto (maso nebo ryba)

Ale co je nejvic typicke pro italskou gastronomie ?
Pasta nebo maso?
My jsme se mysleli ze davat prednost vyberu testovin je ta spravna cesta, aby hosty poznali pravou italskou kuchyn..... takze zadne cesky trik pro ceske hosty..... :-)

Sammy

Vážený Nico,
opravdu si myslíte, že by jakýkoliv Ital označil 2 předkrmy a dezert za „bohaté italské menu“?

Nicola

A ja se myslel, ze budu muset vysvetlit pojmy tykajci nabidky..... zatim delam advokate sveho podniku…aspon si zacvicim psanou cestinu :-)

David Černý

Můžete si nacvičit klidně Anglický jazyk :-) Hmm, jenom jaké pojmy by stály za vysvětlení?

Nico

My English is ok, does not need improvment. My written czech needs emprovment : kratky, dlouhy, tvrdy, mekky me dela problem

Alena

Upřímně si myslím, že s pastou jste šlápli vedle, dobrou pastu si můžu dát v mnoha restauracích v Praze, to co by Vám přilákalo nové a stálé zákazníky by určitě byly ryby a mořské plody, to je v Praze stále špatně dostupné. Češi milují maso, vždyť pro mnohé z nich je prase něco jako zelenina :) Takhle se snažíte nalákat nové zákazníky na vařenou nudli. Proto se tu všichni tak zlobí a proto tu musíte obhajovat vaší restauraci.

D.

My English is ok, does not need improvment…em­provment

Teda člověče, vaše sebevědomí bych chtěl mít… Nebo mýt?

David Černý

No, mozna i ta anglictina by chtela vypilovat :-) Zkuste kontaktovat Simonu Veselou, tak je v anglictine skutecne dobra.

suzanne

poslyste, jsem docela zdesena tim, co za diskusi tu probiha. Myslim, ze kazdy gramotny clovek si v popisu nabidky dokaze precist, ze za hlavni chod u teto akce je povazovano neco, co je v jidelnim listku oznacovano jako predkrm (je to napsano primo v popisu!) A kdyz to nekomu nepripadne dost dobre (treba i mne), tak to proste kupovat nebude, nikdo tu nikoho nenuti, proboha. Samozrejme jsem pro, aby se tu sdelovala opravnena kritika, napr. zkusenosti lidi, kteri uz v danem podniku byli, ale toto mi pripadaji jako naproste tlachy. Vsem tady tem pravidelnym diskutujicim, kteri si porad neustale na neco stezuji – GET A LIFE. Venku je docela krasne :)

D.

Evidentně jste kritiku nepochopila. Někomu nevadí, že mu někdo podsouvá, že „obsáhlé menu“ jsou dva předkrmy a dezert, jinému to vadí a byl by rád, kdyby se k němu chovali férově a věci se nazývaly pravými jmény. Evidentně patříte do první kategorie, ale respektujte, že existují i jiní lidé a tak je neposílejte ven, ale zde v diskuzi. Vždyť proto tu ta diskuze je!

Slevomat

To jistě, D. Jak jsme již psali, jsme rádi za vaše názory, ale jestli tato diskuse již není spíše chat ;-)

David Černý

suzanne, já se zase domnívám, že diskutovat by se mělo. Když se to někomu nelíbí, tak nemusí kupovat, to máte pravdu. Nadruhou stranu má právo sdělit názor, proč se tak rozhodl. Co Vy na to?

suzanne

Davide, to urcite, ale nemusi ten svuj nazor sdelovat 307× :)

David Černý

I Vy kujóne :-) 307× ? :-))

D.

Adam Dušek se mi líbí ze dvou důvodů – zaprvé se vyjadřuje naprosto přímo a konkrétně, žádné rádoby politicky korektní kecávání.

Zadruhé je vidět, že ví, o čem je řeč a není stádo, které vidí slovo „sleva“ a hned s tím má asociováno „co bys za ty prachy ještě chtěl“. Držím palce!

Adam Dušek

D.: diky. Neni mou ambici se za kazdou cenu po nekom vozit. Chci ale na konkretni dotazy konkretni odpovedi. Mejte se fajn a dik :)

Adam Dušek

tak pro shrnutí, jsou tady tři kategorie přispěvovatelů:
 

  1. snaží se zjistit si maximum o nabídce. Něco se jim nelíbí a obávají se, že za svou cenu nedostanou odpovídající produkt. Třeba, když bohaté italské menu obsahuje dva předkrmy a dezert.
  2. ti, co jsou absolutně fascinováni slevami a nejsou schopni vidět dále. Tihle mě většinou napadnou, že prudím, a co se mi nelíbí, že nemusím kupovat. Tato kategorie je živnou půdou pro většinu restaurací, protože sleva přebije jakékoli racionální uvažování.
  3. čtenáři – ti diskuzi sledují a buď mlčky souhlasí, nebo mlčky nadávají. Pokud se překročí nějaká míra, projeví se v kategorii jedna nebo dvě.

Nevím, co je za problém.
Slevomat

Adame?? Už jste si u nás něco koupil a a slevu využil?

Adam Dušek

Slevomate – mam tri vouchery do Zebry na kafe (jeden od pritelky, dalsi z kupon.cz), sushi degustace v Made in Japan (to je ale slabsi, tu nemam moc rad), indickou Dilli Delhi na Jiraku (docela dobre, ale prostredi je moc sklepni bez oken), sushi v Sushi pointu (supr), ted ma pritelka nejaky sushi voucher na IP Pavlova, umyti vnitrku auta…nakupuji, nebojte.

David Černý

Vážený pane, Vaše rozdělení se mi líbí a dovolte abych připojil svůj souhlas.

David Černý

Tento dotaz od Slevomatu jsem nepochopil. Když pan Dušek řekne, ža ANO, tak co? Když řekne, že NE, tak co?

Štěpán

Tak přemýšlej ty koumáku, jde vidět, že na hlouposti máš času dost…

Lucka

Je to smutné a neseriózní. Navíc, když si člověk prohlédne menu, tak hned zjistí odkud vítr vane. Pokud na to restaurace nemá, aby si dělala reklamu, tak ať ji nedělá. Když si někdo koupí voucher, tak to ještě neznamená, že bez něj by do restaurace nezašel. Je to výsměch a působí by to na mě tak, co bych jako chtěla za ty peníze. Bývají zde i jiné restaurace se zvučným jménem a většinou jsou nabídky lákavé. Tato by mohla být taky, ale provozovatel dává jasně najevo, že si myslí, že on je tak chytrý jak ostatní blbý…

Nico

Nerozumim tomu prispevku, snazim se odpovedet vsem, ale asi nestiham

Štěpán

Co pro Vás znamená „expensive“, 100 Kč a nahoru? To si zaslouží klobouček dolů!

David Černý

Napište spíše Lonely Planet. Děkuji.

Market

já třeba položila dotaz slevomatu a také nic, vlastně je úplně jedno koho se zeptáte…

Simona Veselá

Markét, nepletete si dotazy na nabídku s chatem?
Napadlo vás, co na to zákazníci, kteří si chtějí koupit voucher a vidí jak se snažíte tady všechno zesměšnit? Pochybuju, že vy sama si zde něco někdy kupujete a pokud ne, nechápu, proč zde ztrácíte čas. Já sama zažila díky Slevomatu super akce, dobré jídlo a jedeme s dětmi i na dovču :) Ale tak já jsem obecně pozitivní člověk a co nechci, nekoupím a nekazím to jiným :)

Adam Dušek

„Ale tak já jsem obecně pozitivní člověk a co nechci, nekoupím a nekazím to jiným :)“

Treti kategorie s presahem do druhe, vidte? :-)

Market

samozřejmě že kupuju, tuším první nabídku na konci září /října a od teé doby zajímavé věci celkem i někdy vícekrát v týdnu… ptala jsem se slevomatu zda od nich někdo na tomto menu byl a jaká byla porce… přijde mi to jako dobrý dotaz a názor někoho kdo jen nevaří se jistě také hodí, pokud je objektivní, že?

Sammy

Simono,
pokud do diskuse někdo vstoupí, chce se nejspíš dozvědět, co si o nabídce myslí jiní a především, co o ní zjistili. Z tohoto chatu například pochopí, že nabízené „hlavní jídlo“ není hlavním jídlem atd. Sám jsem se zde vyjádřil dost kriticky a přitom jsem toho u slevomatu již koupil požehnaně. Jsem rád, že se v ČR konečně rozmohl kritický přístup k produktům a službám, ať jsou zlevněny či ne.

David Černý

Simona you are very funny :-)) You do not understand a sense of the debate. Enjoy your holiday and enjoy all your vouchers :-))) Poistive in English can mean something wrong with you :-)) Be rather optimistic.

Simona Veselá

Davide :D Pišme raději česky u italské nabídky, máte tam chyby :) Ehm. No, hádat se tu s Italem o jídle, kterému on rozumí, protože jste v Itálii jako turista několikrát byl.. :) Chudák Slevomat :D Vy už jste si někdy něco koupil?

David Černý

Tak je opravte :-) Já se rád nechám poučit :-) Ano, protože je Nicola Ital, tak zřejmě nemá cenu diskutovat. To je trochu alibistické, nemyslíte? :-) Ano, slevy jsem využil. Určitě se dá občas vybrat z nabídky sushi. Jinak nedávno jsem koupil na konkurenčním webu, ale jelikož jsme na Slevomatu, tak nebudu specifikovat.

Nico

Dobry den, ja rozumim italske gastronomie , ne proto, ze jsem ital (coz jsem), ale proto, ze delam v tom oboru uz 18 let!

Muj nazor je: lepsi ceska poctiva italska restaurace, nez amatersky italsky pokus o gastronomie v Praze

David Černý

Nico, v tomto ohledu s Vámi naprosto souhlasím.

Štěpán

Navštěvuji Aromi, Allegro a De Emanuel, ale nakupuji vouchery na slevomatu trošku zarážející, nemyslíte?

Alena

Proč? Já také ráda chodím do hezkých restaurací, tak proč si to neužít o něco levněji?

David Černý

A dal…?Chybi nosna myslenka…

Adam Dušek

Vy nebo kdo?

Adam Dušek

Tak „Sammy“ pojmenoval presne to, co se tady snazim vysvetlit. Tleskam.

„Tahle nabídka není "100% Italia“, nýbrž další český mišmaš. Proč nedokážete pojmenovat to, co skutečně nabízíte a shazujete se těmito nadsazenými tvrzenimi?"

Presne tak. Opet ceska cesta pro ceskeho zakaznika, ktereho opijeme rohlikem.

Nico

smutna poznamka… neni to tak

Nicola Sorgato

Market

někdo ze slevomatu na tomto menu již byl? (většinou tu popisujete jak máte vše odzkoušené) takže z vlastní zkušenosti by jste mohli popsat velikost porcí, prostředí apod…

Nico

Rad bych odpovedel… ale nebilo by to objektivni :-)

David Černý

Asi nebilo.

Market

čím víc dotazů, tím více času na zpracování… raději se už nikdo na nic neptejte nebo se do večera nic nedozvíme :-)

Adam Dušek

Slevomate, dotazu je tady mnohem vic:

  1. proc primi piatti jako hlavni jidlo
  2. jaka oceneni restaurace ma?
  3. dotaz p. Cerneho k vinum…

Zda se to malo?
Slevomat

To nikdo neřekl, Adame. Slíbili jsme, že se o odpovědi postaráme a tak to i bude, ale přeci jen jistě budete souhlasit, že bude lepší odpověď přímo restaurace, která se ve světě italského jídla pohybuje, než naše. Proto prosíme o strpení. Zatím přejeme krásné ráno ;-)

David Černý

My si počkáme, to se můžete spolehnout.

Jan

Co byste taky jineho smysluplneho delali, vidte:) na Vas je videt, ze o nabidku opravdu stojite a chcete si jen par veci pred koupi ujasnit:)

Nico

Buon giorno, antipasto primi piatti, secondi piatti, formaggi, dolce, frutta… je to sice klasicke italske menu, ale je uz davno passé… i v Italie uz si prakticky nikdo neda cele menu
vetcinou se host, nebo doma, clovek da bud antipasto (predkrm) a primo piatto („testoviny“) a nebo antipasto a secondo piatto (maso nebo ryba)

Ale co je nejvic typicke pro italskou gastronomie ?
Pasta nebo maso?
My jsme se mysleli ze davat prednost vyberu testovin je ta spravna cesta, aby hosty poznali pravou italskou kuchyn..... takze zadne cesky trik pro ceske hosty..... :-)

David Černý

Honzo a na Vas je videt co? Dekuji.

Yana

Tak koukám, že pan Avelino má další restauraci :-)
Na ty jejich ceny bych řekla, že nabídka je výhodná a komu nestačí 3 chody (i když „jen“ s primi piatti), tak se může poohlédnout třeba po slevě na 1,5 kg kuřecích křidélek nebo na mísu řízků :-)

Adam Dušek

Yano, dostanete za usi. Neni to o tom, ze by nestacily tyto chody. Ale kdyz davam nabidku s nazvem „velke italske menu“, tak tam hlavni jidlo proste patri.

Tohle je radoby hezky zabalene navonene nic.

David Černý

Yano, nikdo Vám nebrání nakoupit voucherů, co hrdlo ráčí. Zkuste vidět věci více v kontextu. Jinak poznámka s kuřecími křidélky a řízky je mimo mísu. To uznáte, ne?

Veronika

A kde ze je pane Dusku VELKE ITALSKE MENU v nadpisu? Kdyz uz nekolik dni mate potrebu se ke vsemu vyjadrovat a rozumite vsem oblastem lidskeho vedeni, alespon lidi nemystifikujte nepravdami. Ps. pro me jako bezneho cloveka je menu s predkrmem, hlavnim chodem a dezertem bohate, vetsinou si v restauraci s ceskymi porcemi zvladnu dat pouze hlavni jidlo, maximalne predkrm.

Adam Dušek

Veroniko, taky se da dat misto parmezanu eidam, misto bazalky petrzelka a misto mascarpone apetito.

Zase jste to nepochopila.

A ano, neni „velke“, je „obsahle“.. To je snad jeste horsi.

David Černý

Veroniko, jak byste jinak opsala slovo „bohate“? Pa Dušek se vyjadřuje velmi přesně a jeho smysl pro nadsázku by ocenila i paní Milena. Ale jak se v Čechách hezky říká: „Kdo chce kam pomozme mu tam“. Veroniko, Vám přeji, abyste nakoupila voucherů co nejvíce.

Alena

Veroniko, ale na degustační menu je to opravdu málo, tam se totiž předpokládá, že budete ochutnávat více chodů a ne že Jste se tam přišla najíst. Takže předkrm je pouze tak na dvě tři sousta, ten další chod je o něco větší, ale řekněme že to je kolem 50 gramů pokrmu, pak hlavní jídlo tak 150gramů a dezert.

Nico

Predkrm ma 120/150 gr
Pasta ma mezi 200 a ±300 g
dezert jdu ihned zvazit…:-) a napisu

David Černý

Thanx for response :-) Could be useful for Veronika :-)

David Černý

Možná by věci pomohlo, přidat gramáže jednotlivých porcí. Ve Vašem menu jsem je nenašel. Děkuji.

Adam Dušek

Market: presne ma slova.

David Černý

Mně se dnes diskuze líbí. Takhle bych si ji představoval. Pane Dušku, máte můj obdiv. Vyjadřujete přesně mé myšlenky, ale trefněji. Co Vy na to,paní Mileno?

Adam Dušek

Pane Cerny, dekuji za uznani. Nu, treba se casem podari zkulturnit slevovy gastrotrh v CR. Pisete take skvele.

Simona Veselá

Pánové, sleduji Vás již pár dní. Mne by zajímalo a celkem mne i zaráží, kdo vás zaměstnává.
Pokud se ráno nejvíc těšíte, jak proprudíte Slevomat a zkazíte náladu tolika lidem, je mi vás líto. Nechci vás nijak urážet, ale vážně se nad sebou zamyslete.

Adam Dušek

Simonko Vesela… V cem konkrerne vidite to pruzeni? Ze jako zakaznik se snazim dozvedet uplnou pravdu, nez si neco koupim? :-) To snad nemyslite vazne, ze ne…

David Černý

Dear Simona, Luckily, I am self-employed person :-))) Don´t be jealous :-)) Have a nice day.

Martin

Restauraci mohu jen doporučit, párkrát jsem tam byl! Krom Alegra, nebo restaurace Da Emanuel v Dejvicích v Praze lepší italskou restauraci nenajdete. Cena za voucher je velmi výhodná. Jak to tady ale čtu, tak musím poznamenat, že tato restaurace je pro toho, kdo ocení vynikající kuchyni z kvalitních surovin – a ty samozřejmě zadarmo nejsou! Pokud jde někomu vyloženě o „množství“, tzn. nafutrovat do sebe co nejvíc za co nejnižší cenu, tak tomu bych doporučil čínské bistro na každém rohu.

Adam Dušek

Gratuluji k Allegru a Da Emanuelovi, obe tyto restaurace jsem navstivil, vim, o cem je koncept italske kuchyne.

Proc tedy nedostane zakaznik kompletni menu vcetne hlavniho jidla? U italske restaurace tohoto exkluzivniho typu bych cekal, ze si pohlida rozdil mezi hlavnim jidlem a primi piatti.

A samozrejme opet radobysvetovy nazor, ze kdo se chce precpat, tak u Cinanu. Bravo. Predpokladam, ze na sushi letate kazdy vikend do Tokia.

Market

Podle mě jde spíš o to že když někam inzeruju že v nabídce je: Aperitiv, předkrm, hlavní jídlo i dezert tak by to menu mělo opravdu obsahovat a né pak o pár řádek níž napsat: hlavní jídlo je výběr z dezertů. Pravdu! to nám stačí

Sammy

Promiňte Martine, ale špičkových italských restaurací je v Praze víc, přičemž patrně nejlepší podnik (proslulý svojí pastou) je na Vinohradech. Nějak jsem si ale nevšiml, že by tyto podniky potřebovaly nabízet množstevní slevy, tím méně na „bohaté italské menu“ o třech chodech, kde „hlavní chod“ je primi piatti.

Alena

Vyrobit kilo těstovin stojí tak 30 korun (mouka, vejce, voda) k tomu dvě krevety a tři slávky a jsme pořád na maximálně 50-ti korunách za hlavní chod :) pro jednoho, nemyslím si, že tu jde lidem o množství, ale spíš o způsob jakým je sleva prezentována.

Veronika

Dobry den Market a kde ze je to napsano? Kdyz se diva do detailu nabidky, vidim: Dezert – na výběr domácí dezerty dle aktuální nabídky (Tiramisu, Čokoládový dort s ořechy, Jablkový dort s vanilkovou zmrzlinou, Italská zmrzlina, Pravá italská pannacotta s jahodovým přelivem). Kdyz uz si clovek stezuje a nema rano nic lepsiho na praci, mel by si aspon informace overit:)

Alena

Asi Jste to nepochopila Veroniko :) Market věc ještě více přehnal a chtěl tím poukázat na to, že nemůžu říct, že v ceně je hlavní chod, když je to ve skutečnosti první předkrm :)

Veronika

Aleno a Vy osobne si davate v Cechach pastu jako predkrm a pak si davate hlavni chod?! Ja jen, ze je to italska restaurace v Cechach, kde obsluhuje ceske zakazniky, tak nejspise proto je menu zde prezentovane prizpusobene ceskym zvykum a pasta, po predkrmu, jako hlavni chod.

David Černý

Veroniko a sushi je u nas nacpane gothajem a cibuli, aby se sushi bary prizpusobily ceskym zvykum…

Alena

Veroniko nejde o to zda je v Čechách nebo ne, všechno ostatní italské mají dokonce si tam pro to jezdí, ale když je to výhodné pro ně tak je pasta hlavní chod a ještě toho dají 200 – 300 gramů, tohle v Itálii není. Stejně tak Vám tu s klidným srdcem dají cappuccino po večeři, ikdyž to je typicky ranní nápoj v Itálii byste vypadala jako blázen!

Market

Krásný den milý/ nemilý slevomate, děkujeme za rychlé odpovědi a r-ce :-)

Slevomat

Market, zatím je tu jeden dotaz a spoustu názorů. Ale samozřejmě se o odpovědi postaráme, nebojte :-)

Slevomat

Krásný den, milí Slevomaťáci. Děkujeme za Vaše názory i milé a nemilé příspěvky :-)

Adam Dušek

Krasny den i vam!

Doufam, ze se dnes dozvime od restaurace vic. Mate obecne dobre nabidky, ale marketingove to pokulhava. Proc se vetsina nabidek tvari neuveritelne bombasticky, aby pak po chvilce hledani na internetu byl clovek ZASE rozladen?

Schovavat „hlavni jidlo“ za primi piatti muze bud neznalek, nebo nekdo, kdo si mysli, ze 90 % zakazniku jsou troubove, pro ktere zni italsky cokoli, co ma v nazvu spaghetti.

Alena

Souhlasím, v Itálii je normální mít jako předkrm pastu a pak se jí druhé jídlo. Pasta je u nich něco jako polívka v Čechách. Takhle nás zvete na předkrm a polívku za 500CZK pro dva :) Už by bylo lepší kdyby voucher byl dražší, ale zahrnoval vše včetně hlavního chodu.

Adam Dušek

Aleno uprimne diky. Jsem osobne rad, ze se najde hrstka tech, co o vecech premysleji a nespokoji se s tim „ale tak za ty prachy mámo, co bys chtela, pocem, podej mi radsi ten kecup…“

David Černý

Dělení na milé a nemilé příspěvky je trochu zavádějící a řekl bych unfair. Takže ten, kdo se ptá a snaží se vidět skutečnou podstatu věcí dává „nemilé“ příspěvky?

David Černý

Lonely Planet označuje Vaše vína jako „expensive“. Jaká je průměrná cena Vašeho house wine (řekněme 1 karafa po slevě 25%)? Děkuji.

Nico

karafa housewine mame od 180 kc do 250 kc podle toho co to je za vino

David Černý

Why don´t you have this option in standard menu? Thanx.

Honza

Slevomate! Kde jste našli tuhle „skvělou“ nabídku????
Nestojí to za nic, předražené a neúplné menu. Jdu se podívat na jiné nabídky, jistě si vyberu lépe.

Ota

Souhlasím s předchozími přispěvateli. Menu se mi zda take poněkud vykastrované a plné neúplných informací.

Adam Dušek

Ano Oto, samozrejme je vykastrovane a pusobi dojmem navoneneho prdu.

Proc bych se mel automaticky smirit s necim polovicatym jen proto, ze je to ve sleve?

Ale treba se behem dne diskuze rozjede a uvidime.

Ivana

Dobrý den, ten couvert ve výši Kč 45,–/osoba budu muset také platit? Já jen, že si bagety stejně nezobnu, když se jedná o více chodové menu.

Nico

coperto je samozrejme zapocitane v cene degustacniho menu

Zdeněk

To jsme se po ránu zasmáli. Pravá italská kuchyně bez secondi piatti ? Tohle až se dozvědí na italském ministerstvu turismu…

Adam Dušek

Trdlujete, Zdenku. Pokud se bavime o „bohatem menu“ v „ocenovane restauraci“, tak ocekavam vic nez dva predkrmy a dezert.

A nedelejte Babicu.

David Černý

Pane Dušku, máte pravdu a skvěle kultivujete trh „slev“ v ČR. Máte mojí plnou podporu. Jinak k této nabídce se nemá cenu vyjadřovat. Opět bych se vrátil k významu slova urážka. A co na to paní Milena?

Sammy

Souhlas se Zdeňkem. Kdo byl někdy s Italy na večeři, ví že „bohaté menu“ vypadá úplně jinak. Tahle nabídka není „100% Italia“, nýbrž další český mišmaš. Proč nedokážete pojmenovat to, co skutečně nabízíte a shazujete se těmito nadsazenými tvrzeními?

Nicola

Buon giorno, antipasto primi piatti, secondi piatti, formaggi, dolce, frutta… je to sice klasicke italske menu, ale je uz davno passé… i v Italie uz si prakticky nikdo neda cele menu
vetcinou se host, nebo doma, clovek da bud antipasto (predkrm) a primo piatto („testoviny“) a nebo antipasto a secondo piatto (maso nebo ryba)

Ale co je nejvic typicke pro italskou gastronomie ?
Pasta nebo maso?
My jsme se mysleli ze davat prednost vyberu testovin je ta spravna cesta, aby hosty poznali pravou italskou kuchyn..... takze zadne cesky trik pro ceske hosty..... :-)

Alena

Nicol můj strýc je Ital a nikdy by si nedal pastu jako hlavní chod v restauraci, to je první chod. Žádného z našich známých nevidím v restauraci si dávat pastu, tu si dělá každý doma do restaurace se chodí na skvěle připravené maso a ryby.

David Černý

Good morning Nicola. Actually, I think you are completely wrong. I am deeply convinced, that Italians strongly keep the tradition of serving up more courses. I have visited Italy many times and I confirmed that. Don´t try to cheat us :-)) You can use English as well if you have any problem with the Czech language.

So, you mentioned I have the option to choose just spaghetii or fusilli, tortilioni, conchiglioni, but the side-dish is same (bacon, sprawns, etc.). It is tricky… It doesn´t make any sense.

kido

dobry den, zajima me, jestli jsou v restauraci k dispozici take rozlevana vina, nebo je treba zakoupit celou lahev. diky

Nico

Buon giorno, mame neustale 8/10 druhu italskeho rozlevaneho vina :
od 50 kc do140 kc sklenicka

David Černý

Dobrý den.

Sklenička je 1 dcl nebo 2 dcl? Děkuji.

Adam Dušek

Dobry den, proc neni v menu opravdove hlavni jidlo? U italske restaurace me prekvapuje, ze oznacuje jako Hlavni jidlo tzv. Prvni chody „primi piatti“, ktere v kazdem pravem italskem menu predstavuji spise predkrm. Proc jako hlavni jidlo oznacujete Primi piatti?

K.

Proboha už zase vy. A hned poránu. Běžte si radši vždycky ráno zaběhat, ať ze sebe dostanete tuhle odpornou negativní energii.

Adam Dušek

Beham pravidelne, mile K.

A jak vase poznamka souvisi s tematem? Slevomat by vas mel smazat.

Nicola

Buon giorno, antipasto primi piatti, secondi piatti, formaggi, dolce, frutta… je to sice klasicke italske menu, ale je uz davno passé… i v Italie uz si prakticky nikdo neda cele menu
vetcinou se host, nebo doma, clovek da bud antipasto (predkrm) a primo piatto („testoviny“) a nebo antipasto a secondo piatto (maso nebo ryba)

Ale co je nejvic typicke pro italskou gastronomie ?
Pasta nebo maso?
My jsme se mysleli ze davat prednost vyberu testovin je ta spravna cesta, aby hosty poznali pravou italskou kuchyn..... takze zadne cesky trik pro ceske hosty..... :-)

Iva

Souhlasím s paní Nicolou, Italské obžerství už je na ústupu a opravdu si k antipastu dávají buď jen primi nebo secondi. Navíc co byste za takovou cenu v takové restauraci chtěli ??

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru