Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní adventní výlet za Popelkou a do Drážďan

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Monika

Omlouvám se,že jsem si nevšimla odpovědi uvedené výše.Beru dotaz zpět.

Monika

Dobrý den, ráda bych si ještě dnes objednala voucher,ale je tu napsáno,že se mají zakoupené vouchery poslat do 1.11. na e-mail CK a dnes je již 3.11.. Lze to ještě koupit?

Boleslavská cestovka

Dobrý den, uplatňování voucherů s ohledem na prodloužení umístění nabídky tohoto zájezdu na Slevomatu je prodlouženo do 15.11.2013. Je tedy možné jak zakoupit, tak i později odeslat svá čísla voucherů.

Stanislava Votrubová

Dobrý den,je možný nástup v Hradci Králové? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, jak je uvedeno mezi nabídkami nástupních míst, při zakoupení varianty B můžete nastoupit (a vystoupit) u obou termínů v Hradci Králové.

Klára

Dobrý den,
děkuji za Vaši odpověď, jen chci upřesnit svou otázku. Můžeme na 100% počítat s odjezdem z Olomouce. Do Prahy na požadovaný čas nemáme vyhovující spoje. Předem Vám děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak jsme již v některém z předešlých dotazů odpověděli, svoz ze Severní a Střední Moravy závivisí na počtu zájemců. Pokud nebude dostatečný počet na náš autobus, vypravíme vás vlakem. V takovém případě jsme schopni Vám nabídnout obousměrný svoz (do/z Prahy) ranním vlakem na naše náklady (i přesto, že je vlak dražší, než-li autobusový svoz). Snažíme se vždy nalézt optimální řešení, abychom Vás na objednaný výlet vypravili. Na příp. možnosti se dotazujte v naší kanceláři.

Klára

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možný odjezd 7.12. z Olomouce.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Ano, nástup 7.12. v Olomouci je možný.

Vlaďka

Dobrý den, když se vouchery měly poslat do 1.11.2013 je ještě možnost slevu zakoupit nebo už ne?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uplatňování voucherů s ohledem na prodloužení umístění nabídky tohoto zájezdu na Slevomatu je prodlouženo do 15.11.2013. Je tedy možné jak zakoupit, tak i později odeslat svá čísla voucherů.

Lucie

A ještě prosím o časy odjezdů z Poděbrad a Pardubic.
Děkuji!

Boleslavská cestovka

Dobrý den, v sobotu 7.12. se tato trasa bude realizovat. Nástupní místo v Poděbradech (u benz.čerpadla RobinOil, ul. Bílkova, čtvrť Kluk)-čas kolem 5:00 hod., nástupní místo v Pardubicích (u vlakového nádraží)-čas kolem 3:30 hod. Z Prahy Florence odjezd kolem 6:30 hod.

Lucie

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat z jakého místa se odjíždí z Poděbrad a z jakého z Pardubic a zda 7.12.2013 odtamtud pojedete. Rozmýšlím se totiž, jestli zakoupit zájezd s odjezdem z Poděbrad, Pardubic nebo Prahy… tedy trasu A nebo B.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v sobotu 7.12. se tato trasa bude realizovat. Nástupní místo v Poděbradech (u benz.čerpadla RobinOil, ul. Bílkova, čtvrť Kluk)-čas kolem 5:00 hod., nástupní místo v Pardubicích (u vlakového nádraží)-čas kolem 3:30 hod. Z Prahy Florence odjezd kolem 6:30 hod.

Martina

Dobrý den,

když si zvolím trasu B a chtěla bych nastoupit v PLZNI, potom nechápu druhou polovinu této trasy. Mohli byste mi, prosím, objasnit, jak jdou nástupní místa na trase B po sobě (respektive, jakým městem trasa B začíná)?

Chápala bych, kdyby do jedné trasy spadaly místa Beroun, Rokycany a Plzeň a do druhého Hradec Králové, Poděbrady, Pardubice. Zdá se mi, že když se pojede z Hradce, že je to do Plzně zajížďka a tím pádem nemůže být autobus z Hradce za půl hodiny, jak udáváte v předběžných hodinách nástupu: v Hradci ve 04:30 a v Plzni v 05:00? Celkově tahle trasa se mi zdá nejasná, jak místa nástupu, tak časy…

Mockrát děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rádi Vám na dotaz odpovíme. Chybně jste informaci pochopila. Nejedná se totiž o jizdní trasu, ale cenovou kalkulaci jednotlivých nástupních nástupních míst, které spadají pod určitou cenovou kategorii.
Váš Bus, který pojede z Plzně a vyráží kolem 5 hod. ranní pojede přes Rokycany, Beroun, Prahu (kolem 7 hod.) a dále směr na Německo.

Tomáš

Dobrý den, rád bych se zeptal jak bude možné objednat vstup na výstavu o Popelce. Objednává se to přes vás cestovku? Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svůj zájem o návštěvu výstavy nám sdělíte do smlouvy, kterou Vám mailem zašleme. Vstupenky se budou zajišťovan skupinově. Platbu provedete až na výletě prostřednictvím průvodkyně.

Andrej Dominguez

Dobrý den.
Tento zájezd jsme si jako parta chtěli koupit, ale když jsem viděl recenze na vaší cestovní kancelář, tak raději snad ne. Nechápu Slevomat, že sem dává takové nabídky.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme Vám za projevený zájem. Těžko se reaguje na dlouhodobě poškozující diskuse mnohých nepřejících klientů nebo konkurence. Za naší práci hovoří tisíce spokojených klientů, a jak sami jistě víte i garance spokojenosti, která je u Slevomatu automaticky ke každému zakoupenému voucheru. Slevomat si své obchodní partnery z dlouhodobého hlediska důkladně vybírá a prověřuje.

Jitka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda pokud bych vzala dceru – 5 let, umíte zajistit pro ni autosedačku?
Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rádi Vaši dceru vezmeme na výlet také, nicméně autosedačku je nutné mít vlastní, a je potřeba nám tuto skutečnost nahlásit do e-mailu, abychom Vás posadili do autobusu, který je vybaven pásy na sedadlech pro připoutání autosedačky.

Tereza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co je tedy v ceně zájezdu? Bude tam nějaký průvodce po městě například, nebo jen cesta tam a zpět? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v ceně výletu je zahrnuta autobusová doprava, a průvodcovské služby. Průvodce Vám v daných cílových místech bude k dispozici.

Romana

Dobrý den,ráda bych se je ujistila,že platí odjezd z Olomouce.Dě­kuji.Romana

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v Olomouci je samozřejmě možné u obou termínů. Zda se svoz bude realizovat busem nebo vlakem záleží na dostatku přihlášených klientů ze Severomoravského kraje. V případě, že se termíny ze Severní Moravy nenaplní na náš autobus, jsme schopni Vám nabídnout obousměrný svoz (do/z Prahy) ranním vlakem na naše náklady (i přesto, že je vlak dražší, než-li autobusový svoz). Snažíme se vždy nalézt optimální řešení, abychom Vás na objednaný výlet vypravili.

Ivana

Dobrý den, bus vybaven Dvd u každého sedadla? + na prohlídku zámku lze přiobjednat u CK? děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
takový nadstandard vybavení autobusu Vám poskytnout nemůžeme.
Co se týká přiobjednání vstupu do zámku Moritzburg, ten je možný, a tento požadavek nám sdělíte do cestovní smlouvy.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde jsou nástupní místa v Č. Budějicích?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v Českých Budějovicích je nástupní místo buď u Autosalonu Peugeot (Husova třída, naproti Výstavišti) – pokud pojedete naším autobusem, nebo nástupní místo na hlavním nádraží – pokud bude svoz do Prahy realizován ranním vlakem. Varianta druhu svozu (bus nebo vlak) je dána počtem zájemců.

Andrej Dominguez

Dobry den. Chci se zeptat na obsazenost v terminu 7.12. Dale na slavnost stol a to jestli se kona prave 7.12. Dekuji za odpovedi.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
místa na výlet jsou na termín 7.12. k dispozici. Festival štol se v Drážďanech koná v sobotu 7.12. a začíná kolem poledne průvodem po centru města

Pavla H.

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na případný nástup v Praze je možný jen tedy na Florenci? Či na nějakém jiném místě ještě směrem na Beroun?
A v případě nástupu v Berouně, je nástup zase na benzíně kousek od dálnice (jak bylo při zájezdu do LegoLandu?) A v kolik cca hodin by byl nástup v Berouně?
Předem děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástup je možný buď na Florenci, nebo v Berouně na benz.čerpadle OMW (u exitu 18 dálnice D5). Nástup v Berouně je za mírně vyšší cenu 599,–Kč/os. (tzn. o 180,–Kč/os. více než za nástup v Praze).
Předpokládaný čas nástupu v Berouně kolem 5:30 hod.

Kateřina M.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár maličkostí. Kde je nástupní místo v Plzni a pokud si koupíme 5 voucherů, zda budeme mít zajištěné, že pojedeme jedním autobusem. Děkuji :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čas a nástupní místo v Plzni bude upřesněno v závislosti na počtu zájemců o tento svoz. V případě malého zájmu bude zajištěn svoz vlakem v 5:08 hod. z žst. Plzeň Hl.nádraží do Praha Hl.nádraží. V případě většího zájmu klientů bude vypraven náš autobus z centra Plzně do Prahy na Florenc.
Samozřejmě, že všech 5 osob budete z Prahy sedět v jednom společném autobuse.

Jana Brabcová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je v autobuse k dispozici funkční WC Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano v autobusech budou k dispozici funkční WC.

BARBORA

Dobrý den ,
chtěla jsem se zeptat zda je možnost si na tento výlet vzít sebou malou čivavu (2 kila ) .Děkuji za informace

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano je možné si vzít s sebou pejska malé rasy (s mezinárodním očkovacím průkazem). Je potřeba nám tuto informaci zmínit e-mailem, abychom Vás v autobuse odpovídajícím způsobem usadili.

Jana

Dobrý den, píšete orientační cenu za vstup na výstavu o Popelce 8E. Na stránkách zámku je však cena 9,5E. Chci se tedy zeptat, jak to je.
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
orientační ceny vstupného na zámek Moritzburg (resp. výstavu Tři oříšky pro Popelku) se pohybují od 7 do 9,50 Eur/dospělá os., v závislosti na typu objednání vstupenek. Např. v předstihu na internetu (přednostní individuální vstup), příp. standardní u pokaden, nebo skupinový vstup (náš případ za cenu cca 8 Eur/os., děti do 4 Eur).

Jana

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda všechny svozové trasy mají stejný program. Chtěla bych jet s kamarádkou. Já bych vyjížděla trasu z Jihlavy, kamarádka z Prahy.Jestli je možno předpokládat, že v Moriztburgu se sejdeme. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě mají všechny svozové trasy totožný program. Pokud pojedete s kamarádkou a budete nastupovat v Jihlavě a v Praze, posadíme Vás do stejného busu, tzn. se společným sezením.

Jitka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžeme jet s kamarádkami na tento výlet samy bez rodičů, i přesto, že nám nebylo 18. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano je to možné, cestovní smlouvu Vám podepíše zákonný zástupce, který potvrdí souhlas s Vaší účastí na výletě.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné jet 7.12 z Ostravy, zda je dostatek lidí. Už se nám stalo, že z nedostatku cestujících na nástupním místě byl zájezd zrušen, což bychom byli neradi. Moc děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nábor klientů je v plném proudu, a těžko Vám nyní můžeme 100% přislíbit, že bude dostatek klientů ze Severomoravského kraje. Aktuálně pouze můžeme potvrdit, že se oba termíny pojedou z Brna. V případě, že se termíny ze Severní Moravy nenaplní na náš autobus, jsme schopni Vám nabídnout obousměrný svoz nočním vlakem na naše náklady (i přesto, že je vlak dražší, než-li autobusový svoz). Snažíme se vždy nalézt optimální řešení, abychom Vás na objednaný výlet vypravili.

Jana

Ještě se vracím k nástupnímu místu. Nejde jen o pochopení.Pokud bude odjezd od Aquparku, ráda pojedu, protože je to snadno dosažitelné ale když mi naposlední chvíli řeknete, že je odjezd od OMV, tak se mi zájezd prodraží o 320 Kč, neboť to je nesnadno dosažitelné místo. Příjezd a návrat na místo odjezdu by se rovnal
polovině ceny zájezdu.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
doporučujeme se informovat přímo v Boleslavské cestovce na konkrétní termín a možnosti nástupu. Jak jsme již uvedli, s větší pravděpodobností předpokládáme nástup u jihlavského Aquaparku pro oba uváděné termíny.

Jana

Dobrý den.ještě bych se ráda zeptala, když jsou v Jihlavě dvě nástupní místa, zda si mohu určit já, nebo bude určeno. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
místo bude určeno pro každý zájezd zvlášť, nicméně vesměs se bude zajíždět k jihlavskému Aquaparku. Většinou je to závislé i na počtu nastupujících klientů. Děkujeme za pochopení.

Jana

Pokud vstuoné není v ceně, kolik je proi dospělou osobu?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
orientační ceny vstupného do několika vybraných památek jsou vypsány v textu nabídky zájezdů (v odkazu Cena nezahrnuje:)

Jana

Dobrý den,ráda bych se zeptala, kde je nástup v Jihlavě .
Z odpovědí na poředchozí otázky jsem nepochopila, zda vstuzpné do zámku Moritzburg je v ceně.
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
běžný nástup v JIhlavě je buď u Aquaparku na okraji Jihlavy, nebo u benzinového čerpadla OMW při dálnici D1 (u exitu 112).
Vstupné do zámku ani jiných pamětihodností není v základní ceně (běžné vstupné do Moritzburgu je 8 Eur/os.)

Dáša

Dobrý den, v popisu slevy je uvedeno, že Brno je na trase C, cena za 749 Kč/osoba. A výše v diskuzi odpovídáte Elišce na její dotaz, že je Brno na trase B a ceny tedy za 599 Kč/os. Jak je to tedy s tou cenou při odjezdu z Brna? Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
máte pravdu, děkujeme za upozornění, došlo k překlepu. Brno je mezi nástupními místy „C“ za 749,–Kč. Pěkný den!

marie

dobry den ,chtela ba jsem vedet zda je jeste volne misto na termin 7.12. odjezd z humpolce 2× dekuji

Boleslavská cestovka

Dbrý den,
děkujeme za projevený zájem. Veškeré kapacity jsou v obou termínech a u všech nástupních míst k dispozici.

lucie

Dobrý den, jak je to se vstupným. Žádné není zahrnuto v ceně, tak bych se chtěla zeptat, zda-li je nějaké povinné?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
doporučené vstupné je vepsáno u nabídky. Samozřejmě jsou veškeré vstupy dobrovolné, můžete si volit individuální program, nezatížený o výdaje na vstupné do památek apod.

Tichá Květuše

Dobrý den, kolik autobusů v daný den odjíždí z Prahy? Podle obsazenosti vypravíte autobusů víc, nebo pouze jeden?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
na všechny naše adventní zájezdy odjíždí vždy větší počet autobusů, návaznosti na objemu zákazníků.

Eliška

Dobrý den, pro nástup v Brně je jaká cena? A je rozdíl v dětská a dospělé ceně?

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v nabídce máte uvedeno, že Brno je pod cenovou kategorií nástupních míst „B“, tzn. že konečná cena je 599,–Kč/os. Rozdíl v dospělé a dětské ceně není možný, s ohledem na jednotnou cenu za sedačku v buse. Děkujeme za pochopení.

Boleslavská cestovka

Dobrý den paní Eliško,
byli jsme upozorněni, že došlo k chybnému překlepu. Brno je mezi nástupními místy „C“ za 749,–Kč/os. Děkujeme za pochopení.

Veronika

Dobrý den,

chtěla jsem se informovat, jaké máte zkušenosti s obsazeností z Pardubic. U jiné CK jsem zakoupila výlet do Vídně s odjezdem z Pardubic a výlet mi zrušili, protože se počet účastníků nenaplnil. Vím, že server peníze vrací, ale je to zbytečně komplikované a demotivující.

Děkuji za informaci.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svoz z Pardubic a Hradce Králové do Prahy bude o všech adventních sobotách a nedělích realizován, přihlášených klientů je aktuálně dostatek. Nemusíte se tedy obávat, že bychom termíny rušili.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru