Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za TŘI hubnoucí procedury s myostimulátorem v hodnotě 1050 Kč! Ošetření formující postavu, posilující svaly i působící proti celulitidě se slevou 76 %.

3,2 / 5 Body clinic Praha - Podolí  (mapa) 474 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
misi

aleno ono tezko ric kazdej clovek je jinej a kazdej spaluje tuk jinak rychle takze chtit vedet presne kolik zhubnete vam nikdo nepovi

Alena

Takže když si zakoupím jen 3 procedury, neuvidím žádný výsledek?Je to tak?Nechci slyšet odpověď že po 10 je to nejvíc vidět, zajímá mě pouze výsledek po 3 procedůrách. Moc děkuji

Eva

Dobrý den,
píšete, že plicní embolie je kotraindikací. Tím se má na mysli embolie prodělaná kdykoli v minulosti nebo jenom akutní stav (s tím by k vám asi nikdo na ošetření nešel) nebo do kontraindikace spadá i léčba warfarinem po embolii?
 Děkuji

BC

Dobry den,

dekuji, ze jste zavolala. Pohovorime osobne a tesime se na setkani.

Patrik

Píšete, že viditelné výsledky se dosahují po 10 aplikacích. Znamená to, že když si objednám 1 nebo 3, tak to nemá valný smysl? Jinými slovy, kupovat něco za 249 Kč je vlastně bezcenné, jelikož musím být připraven na zaplacení 2490 Kč, pokud chci vidět výsledek. Je to tak?

šárka

za 249 kc jsou tri aplikace, jestli to dobre chapu. kdyz si koupim 3× 249 vyjde mi devet aplikaci za necelou tisicovku, aspon to ja takhle chapu

BC

Dobry den,

10 osetreni, ktera doporucujeme, neb dle zkusenosti vykazuji nejviditelnejsi vysledek, Vas prijde na 3× 249 Kc, coz je 747 Kc. Jsou klienti, kterym postaci i mene. Zalezi na Vas, jaky vysledek ocekavate. Rada Vas pozvu k nam na konzultaci, ktera je zdarma.

Zuzka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je tahle procedura vhodná i pro nezletilé (16let) ?

BC

Dobry den,

od 15 let je mozne osetreni MS absolvovat.

Z

Jeste jsem se chtela zeptat, jestli mate pouze jeden myostimulator nebo lze prijit i ve dvou? Diky.

BC

Dobry den,

vzhledem k dostacujici kapacite osetrujeme zatim jednim MS.

zuza

Dobry den,
chtela bych se zeptat jestli je to vhodne i pro obezni lidi??
Predem dekuji.

BC

Dobry den,

MS je vhodny pro kazdeho, kdo nema kontraindikaci viz. vyse pripadne na nasem webu vice. Budete-li chtit, prijdte k nam na konzultaci, kterou poskytujeme zdarma a muzeme prohovorit dukladneji. Dekuji.

káča

Dobrý den,
chtěla bych se jen ujistit když zakoupím jeden voucher mohu k vám přijít 3× a každá procedura bude trvat 40 minut. V jakém rozmezí po sobě by se měli procedury opakovat? a budou mě třeba na začátek ty tři stačit bude vidět výsledek (chtěla bych hlavně trochu bricho a stehna) trochu? A ještě by mě zajímalo beru léky na vyšší tlak nebude mě toto cvičení vadit? děkuji

BC

Dobry den,

optimalni je opakovat osetreni 3× v tydnu, pripadne 2× na kazdou partii. Ano, jednotlive ostreni trva cca 40 minut. Vyssi krevni tlak neni kontraindikaci.

Tereza

Chtela bych se zeptat,zda si muzu zakoupit vice voucheru?

Slevomat

Maximální počet voucherů na osobu je deset, Terezo. Takže ano.

Lucie

Proč se to nazývá hubnoucí procedurou, když už i z laické znalosti procesů nutných k hubnutí, fungovat prostě nemůže?! Jak by mohl tento přístroj spalovat tuky- když hovoříme o hubnutí. Takových zázraků, které vysílají impulsy a uměle stahují svaly už bylo tolk, že by musel mít každý druhý na břiše pekáče. Lidi uvažujte rozumně a nevěřte hubnutí bez práce

BC

Dobry den,

Vase otazka si zaslouzi rozsahlejsi odpoved. Take nas tizi, ze se doslova „roztrhl pytel“ s vsemoznymi i nemoznymi zazracnymi pristroji a metodami hubnuti. Je proto pro laika velmi obtizne rozpoznat co vlastne funguje. Prave proto jsme zvolili cestu lekarsky patentovanych pristroju, ktere pouzivame. Nikoliv lacine kosmeticke. Nicmene ve strucnosti – ze zkusenosti, kterou s klienty, kteri pravidelne, poctive, po dobu nekolika tydnu aplikovali MS, jsou vysledky prokazatelne, viditelne, nesporne.

Ivana

Dobrý den, ráda bych věděla zda jde voucher uplatnit i ve Viktorinově ulici a které dny tam jste? díky za odpověď Ivana

BC

Dobrý den,

s MS osetrujeme pouze na naší nové adrese v Podolí. Sídlíme přímo naproti vchodu do Zlutych lazni.

pp

Dobrý den,
nemám tukové zásoby, jsem poměrně štíhlá, ale trápí mě:

  1. vyklenuté, větší bříško
  2. celulitida na stehnech
Lze očekávat výsledky, když nechci apr. zhubnou, jen zeštíhlet na břiše?
BC

Dobrý den,

prioritou MS je posílit příslušný sval, navíc celulitidu zlepšuje a řeší právě pohyb – řečeno zjednodušeně – čili ano, lze.

Tereza

Dobry den, muzu i po 5ti osetrenich ocekavat vysledky? Nebo je efektivnejsi 10 osetreni?

BC

Dobry den,

vetsi pocet osetreni prinasi samozrejme vetsi efekt. Mame ale klienty, kteri uz po mensim poctu osertreni byli s vysledkem spokojeni.

Dana

Dobrý den!
o jaké slevě v hodnotě 20%na radiofrekv.přístroj je řeč v tomto voucheru? Lze slevu uplatnit i v nové pobočce na Pankráci?
Děkuji :-)

BC

Dobry den,

slevu muzete uplatnit na osetreni RF pristrojem ACCENT SPA jakekoliv Vami zvolene partie tela. Vice info naleznete na nasem webu.

Patrik

Dobrý den!

  1. Je to i pro chlapy na břišní pneumatiku?
  2. Jak se měří účinnost této metody?
Díky!
BC

Dobry den,

ano, MS u nas vyuzivaji i muzi. Ucinnost je odvisla predevsim od poctu osetreni. Cim casteji a vice, tim je efekt vyraznejsi – stejne jako u cviceni.

Jana

Dobrý den,
kolik je potřeba voucherů na tuto proceduru?

BC

Dobry den,

pro vyrazny efekt doporucujeme alespon 10 osetreni. Zalezi ale jakeho vysledku chcete dosahnout. Jedno osetreni je srovnatelne se 2 hodinami intenzivniho cviceni.

Johanka

Dobrý den, jaké jsou kontraindikace podstoupení těchto procedur? Děkuji.

BC

Dobry den,

mezi kontraindikace patri tehotenstvi, zilni trombozy a plicni embolie, epilepsie, cerstve pooperacni jizvy, kardiostimulator. Podrobne informace naleznete na nasem webu.

Markéta

Za 249 Kč získáme 3×40 min, nebo jsou to 3 procedury dohromady trvajících 40 min?

BC

Dobry den,

kazde jednotlive osetreni trva 40 minut.

Jana

Dobrý den,
je možné slevu uplatnit i ve Viktorinově ulici? Děkuji za odpověď.

BC

Dobrý den,

MS pouze na naší nové adrese v Podolí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru