Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tradiční česká kuchyně pro dva za poloviční cenu

3,8 / 5 Bar Restaurant Leon Jablonec nad Nisou  (mapa) 66 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Naďa

Zadala jsem si název Vaší restaurace do vyhledávače a tam byly ty recenze.
Pan Maiky je asi zvyklý dávat každý den za oběd 200 Kč, já zkrátka ne.

Bar Restaurant LEON

Paní Naďo, souhlasíme s Vámi, že né každý si může dovolit oběd za 200Kč. Proto na našich stránkách naleznete i každodenní měnící se polední nabídku s pro Vás přijatelnějšími cenami. Nicméně v popisu akce naleznete, že se voucher nevztahuje na dobu poledního menu.
A vzhledem k tomu, že jsme poměrně nová restaurace, chtěli jsme touto akcí docílit, aby se o nás dozvěděli nový zákazníci a mi jim ukázali, jaké české i gurmánské dobroty pro ně připravíme. A opět zmiňuji, že je vše nastaveno dle standardních norem. Budeme rádi, pokud nás navštívíte a budeme moci vyvrátit zmiňované negativní recenze :)

Maiky

Naďo,
můžete mi poradit kam chodíte na minutky? Cena 175kč za jídlo i s přílohou mi přijde na kvalitní restauraci celkem adekvátní. Za kolik jíte Vy?

Bar Restaurant LEON

Dobrý den, můžeme se zeptat kde jste četla recenze? Zatim o negativních nemáme info. Jinak ceny jidel jsou standardní dle gramáže a danych surovin.

Naďa

Dívala jsem se na recenze, jsou dvě a obě ne moc dobré.
Také se mi zdá původní cena jídla dost předražená, takže věřím, že nabízejí 50% slevu. Jinak by si to nikdo nekoupil. Maso, omáčka, brambor za 175 Kč- není to moc ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru