Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárkový lístek na výlet lodí do Drážďan

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Mirka Tylová

A dítě 10let musí mít už dospělý lístek? To bude pro něj ochutnávka vína…

Mirka Tylová

Jen reaguji na dotaz, takže maminka s 1měsíc miminkem bude platit 450kč za dětský lístek, 100kč za kočárek. Ale zas bude mít pro mimčo tříchodové menu…a vlastně místo k sezení pro mimčo… trochu přehnané? :)

Marie N.

Dobrý den.
Kde konkrétně si mám zarezervovat Segway? A doplatek 500,– máme uhradit kde? V Kč či eurech?
 Děkuji

Labská plavební společnost

Dobrý den,
při rezervaci termínu Vaší plavby současně uveďte požadavek na rezervaci Segway. Doplatek ceny za půjčení segway uhradíte v Kč při převzetí vozítka v Drážďanech.

Kateřina Hodková

Dobrý den
ráda bych se zeptala, kolik stojí lístek na autobus, při využití přesednutí v Hřensku na zpáteční cestě.
Děkuji Kateřina.

Bára

Dobrý den, nenabízíte také plavbu do Míšně se slevou? Děkuji

l

Krásný vánoční den Báro, plavbu do Míšně můžete objednat na našem telefonním čísle +420725933730 p­řípadně emailem plavbymisen@seznam.cz

Jana

Dobrý den, jak prosím máte ošetřeno „místo v kryté části pro každého cestujícího“, když lístek pro dítě se dokupuje na místě a nevíte tedy dopředu, kolik dětí dorazí?
V popisu totiž není uvedeno, že by se při rezervaci měl uvést počet osob, pouze číslo voucheru a z toho samozřejmě nevyvodíte počet dětí a tím celkový počet cestujících…

Labská plavební společnost s.r.o.

Hezký vánoční den Jano, naše operátorky při vyřizování rezervací termínů plaveb operativně počet dětských pasažérů ověřují a jako novinka letošní sezóny bude nasazení třetí lodě na linku Děčín-Drážďany-Děčín, která kapacitně komfort cestování zajistí.

Lucie

Dobrý den,
je možné cestovat se psem? Jedná se o střední plemeno. Děkuji za Vaši odpověď.

Labská plavební společnost s.r.o.

Dobrý den Lucie,
abychom zachovali komfort plavby všem cestujícím domácí mazlíčky na palubu nepouštíme i přesto, že většina posádky jsme pejskaři.
Hezký předvánoční den.

Labská plavební společnost

Dobrý den,
ano, loď Bohemia je vybavena bezbariérově,při rezervaci se informujte, zda pluje ve Vámi požadovaném termínu právě tato loď. Hezký den!

Emma Robinson

Dobrý den, cesta do Drážďan lodí by se nám opravdu líbila, máme mezi sebou jednoho vozíčkáře, počítáte také s nimi ?mohou se nalodit ?

Labská plavební společnost

Dobrý den, těší nás Váš zájem o plavbu lodí do Drážďan. Cenová nabídka pro každého cestujícího je uvedena ve variantách nabídky.

Aluška Kuběnková

Dobrý den takže chápu to dobře i že i miminku musím koupit lístek za 450,–?

Labská plavební společnost

Dobrý den, těší nás Váš zájem o rodinnou plavbu s naší společností. Ceny dětského jízdného jsou uvedeny ve variantních nabídkách. I ten nejmenší cestující má zajištěno řádné místo na palubě lodi.

Aluška Kuběnková

Dobrý den chtěla jsem se zeptat chtěla bych koupi 5 lístku pro dospělé jedno dítě 6 let a miminko 1 měsíc. Mám kupovat dětský lístek i pro miminko?
Děkuji vám za odpověď.

Lenka

Dobrý den
Chci se zeptat, zda je nutné zakoupit lístek i pro dvouleté dítě.
Díky za odpověď

Labská plavební společnost

Dobrý den,
Plavby jsou provozovány s veškerým servisem včetně řádného místa k sezení a gastronomické části pro všechny cestující. Ceny dětského jízdného jsou uvedeny ve variantních nabídkách.

Hana

Dobrý den,

v případě zájmu o Segway – lze stihnout i prohlídku města ? Je dána nějaká doporučená trasa pro projížďku ? V Drážďanech jsou jen 2 hodiny… Děkuji.

Labská plavební společnost s.r.o.

Dobrý den,
Segway je novinka letošní sezóny za bezkonkurenční cenu zápůjčky na 1 hodinu v rámci 2 hodinového stání lodi. Při převzetí obdržíte nabídku a popis tras, vlastní trasa a projížďka podle svého uvážení taktéž možná.
Přejeme Vám příjemný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru