Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

780 Kč za 40 minut bezbolestné liposukce a 20 minut lymfodrenáže v hodnotě 3000 Kč. Štíhlejší tělo do plavek díky účinnému hubnutí se slevou 74 %.

4,3 / 5 GOLD SEASON - Thai massage Praha  (mapa) 498 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ajda

Dobrý den, píšete zde, že velký zájem, je realné se již objednat příští týden večer nebo už je objednáno?? Ráda bych stihůla 7 kavitací, ale nebudu zde celý červenec.

Květa

dobrý den ,chtěla bych se zeptat to je jenom možné v Praze?

mica

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda může být prováděná liposukce měsíc po operaci .

Kiki

Dobrý den,
když nemáte přístroj s podtlakem, bude to mít účinek i na celulitidu??

Gold Season

věřte,že ano vlastní zkušenost

Ivča

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda bych mohla tuto procedůru podstoupit.Jsem 11let po operaci vnitních orgánů a mám v dutině břišní kovové svorky?Děkuji za odpověď.

Gold Season

Dobrý den.Nejprve se domluvte se svým lékařem. Jinak Naše studio bohužel nemůže pomoci
Omlouváme se

Dagmar

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, objednala bych si 10 krát kupon na slevu za 780kč, ale peníze budu na to mít až příští týden v pátek. Šlo by to nějak rezervovat, abych měla slevu. Děkuji za odpověd.

Gold Season

Dobrý den.bohužel Naše nabídka trvá ještě pár hodin. Pro velký zájem uvažujeme nabídku opakovat ale momentálně nepotvrdím kdy proto sledujte Naše stránky a dozvíte se víc.
www.Gold season.cz

Pája

Krásný den Všem,
na této procedůře jsem již v minulosti byla…a musím říct že jsem šťastná za toto zařízení…ten úžasný pocit po ošetření…ta lehkost je nádherná. Jen se musí dostatečně pít a to dost. Tedy po tom ošetření to doporučuji i další dny. Je to jako po detoxu těla :) Byla jsem na 4leženích a výsledky úžasný. opatrujte se.

Dagmar

Dobrý den, když se příští týden objednám, jaká je čekací doba? Děkuji

Gold Season

Dobrý den.Doporučuji objednat se nejlépe co nejdřív vzhledem vélkému zájmu .

Anita

Dobrý den, chtěla bych vědět zda se ošetření provádí podtlakem? Už jsem na kavitaci byla a v předchozích salónech měli kavitační hlavici s podtlakem. Děkuji za odpověď.

Gold Season

Dobrý den.
Máme kavitační stroj bez podtlaku. je to klasická ultrazvuková kavitace

Dagmar

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, když si kopím dva vouchery, tak jestli se dělá třeba bříško a boky každý 40 min., nebo stačí jeden voucher a udělá se také bříško a boky. Děkuji za odpověd

Gold Season

dobrý den,kavitace se provádí pouze 40min. a následně 20min lynfodrenáž. pro více informací zajděte na Naše stránky
 www.Goldseason.cz

Irena

Dobry den, Je po kavitaci doporuceno specialni osetreni (krem, stahovaci pradlo, ci osetrene partie nevystavovat slunci)? Je casove rozmezi 1–2 mesice po 1.osetreni optimalni? Dekuji za odpoved.

Gold Season

Dobrý den
po procedůře 40 min se provádí lymfodrenáž 20 min.
v sortimentu nabízíme speciální bylinný čaj pro zvýšení kvality pleti a čištění lymfatické systému.
Na dotaz slunce nevadí tomu

Světla

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, po jak dlouhé době po operaci je liposukce vhodná. Minulý rok v srpnu jsem byla na abdominoplastice kvůli diastáze a pupečníkové kýle. Nyní cca. 14 zpátky ještě na menší úpravě kolem pupíku…Za jak dlouho bych mohla tuto liposukci a lymfodrenáž podstoupit? Jizvy se mi zhojily krásně a žádné problémy s bříškem nemám. Předem děkuji za Vaši odpověď a přeji krásný víkend
 Světla

Gold Season

Dobrý den,

z dotazu hádám, že by jste chtěla hlavně ošetření bříška a těžko říci, po jak dlouhé době je liposukce ve Vašem případě vhodná. Je to individuální, a proto bych doporučila si o tom poradit se svým odborným lékařem.

Přeji hezký víkend.

Míša

Dobrý den, po narození druhého dítěte mi zůstalo navíc 11 kg a už se to nechce hnout. Původní oblečení na sebe ani náhodou nedostanu, takže nosím prakticky stále těhotenské věci. Mimčo ale kojím. Mohu i v takovém případě tuto procedůru podstoupit? Vím, že při kojení se nedoporučují jakékoli diety. Předem děkuji za odpověď.

Gold Season

Zdravím,

kavitace se během kojení nedoporučuje, záleží na Vás.

Katka

Dobrý den, ráda bych se podívala na vaše webové stránky, ale nejdou spustit už od včerejšího večera, dejte to prosím do pořádku. Děkuji

Gold Season

Dobrý den,

naše web. stránky jsou v pořádku. Je možné, že problém bude na jiné straně?
Viz níže zasílám odkaz na naše web. stránky.

 www.goldseason.cz

Dana

Dobrý večer.Děkuji ,chtěla bych se zeptat na slevový kupon ,ale mám křečové žíly zda to nemůže nějak ublížit,když bych chtěla partii stehen

Gold Season

Zdravím,

kavitace by neměla uškodit, ale následující lymfodrenáž 20 minutová by mohla. Každopádně je možné dané partie ošetřit a lymfodrenáž se provádět nebude.

Honza

Hezký večer, když si přítelkyně zakoupí voucher na 1–2 kavitace a bude nutné ještě přidat další, budete na další ošetření poskytovat slevu ve Vašem salonu pro zákazníky Slevomatu nebo už bude muset uhradit plnou cenu?

Gold Season

Dobrý den,

pokud bude potřeba dalšího ošetření Naší klientky, obdrží členskou kartu se slevou 10%.

Zdena

Dobrý den, bude se ještě Vaše sleva ve Slevomatu opakovat?

Gold Season

Dobrý den,

v současné době tohle ještě nevíme.

Daniel

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu kavitaci pro modalaci boků využít i v případě, mám-li v rameni po operaci nechané železné sponky. Děkuji.

Gold Season

Dobrý večer,

pokud si nechcete nechat ošetřovat ruce, tak by to vadit nemělo.

hana

Dobrý den,chápu to dobře, že slevový kupon je pouze na jednu partii těla např. liposukce zadku 40 min+20 lin­fodrenáže? a nebo jedno ošetření je 40 min partií zadku, břicha a stehen.děkuji za odpoveď

Gold Season

Dobrý večer,

voucher je na ošetření těla kombinací např: břicho – stehna, nebo boky – stehna, boky – zadek atd.. Záleží na tom, co nejvíce potřebujete a daná kombinace se provádí ve 40min + 20min lymfodrenáž = 60min.

bee

dobrý den, je ošetření vhodné i pro kojící ženy? díky za odpověď

Gold Season

Dobrý večer,

jak je psané v popisu, není kavitace vhodná pro kojící matky.

blondýna

Dobrý den,co se stane po odbourání tuku s kůží ? Zřejmě zůstane volná? Jedná se mi konkrétně o břicho.

Gold Season

Dobrý večer,

je to individuální. Přístrojová lymfodrenáž napomůže odstranit uvolněné a rozpuštěné tukové buňky. Ty jsou přirozeně odplaveny lymfatickými a močovými cestami z organismu ven. Jedná se o bezpečný a tělu přirozený proces. Částečně dochází k uhlazení pokožky. Po ošetření je nezbytné dodržovat pravidelný pitný režim, min. 2,5 l tekutin denně. Doporučujeme také zvýšit fyzickou aktivitu (pokožka se vypne), která podporuje odstranění uvolněných tukových buněk.

Brenda

jsem plnoštíhlá,ale s vystouplím bříškem,pomůže mi váš přístroj při jedné návštěvě,bydlím mimo Prahu děkuji

Gold Season

Pro viditelný úbytek tukové hmoty doporučujeme kavitaci několikrát opakovat, nejdříve však po 7–10 dnech. Celkový počet ošetření je závislý na požadovaných a dosažených výsledcích. Absolvování doporučené kůry (3–10 sezení) může znamenat zhubnutí o 1–2 konfekční velikosti nebo úbytek až 6 cm v ošetřované partii.

Marie

Prosím vás, nepochopila jsem zda je jedno ošetření 2 2 části těla nebo na jedno.

Gold Season

Dobrý den,

kavitace se využívá pro modelaci břicha, boků, stehen, hýždí a dalších partií těla. Jedná se o jedno ošetření těchto partií.

Hezký den.

Míša

souhlasim :-)

PaVla

Chápu, že Vás trápí konkurenční boj, ale mne v tuto chvíli víc trápí, že nevím, zda si mám slevový poukaz objednat nebo ne, když mám žlučníkové kameny.
Konkurence k Vám na liposukci nepůjde, tak se raději věnujte těm, kteří jsou ochotni k Vám jít a odpovězte nám, prosím, na dotazy :-).
 Děkuji

Gold Season

Dobrý den,
ve Vašem případě bych se nejdříve poradila s odborným lékařem a pak popřípadě si objednejte voucher.

Mějte hezký den.

Andrea

Pracuji v lispoukční centru a správné zařízení pro liposukci 3. generace by mělo mít odborného lékaře, který by měl odpovídat na otázky klientů. Pokud vám tady řekli, že nevědí a poslali vás k vašemu lekáři, je to neprofesionální.

PaVla

Musím říct, že mne Vaše odpověď zklamala. Pochybuji, když přijdu za svou lékařkou a řeknu jí, že chci jít na liposukci na přístoji (který nejste schopni pojmenovat) 3 generace, tak mám velkou obavu, že vůbec nebude tušit, o co jde. Asi bych jí měla sdělit nějaké bližší informace, co to s ogranismem dělá apod. Můžete mi tyto informace poskytnout nebo si je mám přeložit z toho odkazu, na který se tady odvoláváte?
Já myslela, že veškeré návody a informace o přístrojích by měly být v českém jazyce.
Můžete mi, alespoň sdělit přesný název přístroje? Děkuji a zdravím Pavla

michaela

Také bych se chtěla zeptat, zda stačí např. 1 – 2 ošetření (mám štíhlou postavu, šlo by spíše jen o vyhlazení celulitidy)? A dále bych si ráda přečetla komentáře i uživatelů, kteří s tím mají negativní zkušenosti, takže jsem také pro nemazání komentářů. Díky moc za odpověď . Míša

Gold Season

Dobrý den p. Míšo,
pokud máte štíhlou postavu a máte v pořádku lymfatický systém, tak by to mělo jít vidět po 1–2 použití.

Míša

Koupila jsem si 2 vouchery, proto bych se ráda zeptala, jak dopředu je nutné termín rezervovat? Snažila jsem se 3× dovolat, ale marně. Díky

telefonistka

Ano, mám neblahý pocit, když původní majitel přístroje napíše, že je přístroj nefunkční, jaký pocit bych měla mít?

Gold Season

Dobrý den všem, jelikož jde o konkurenční boj nemáme potřebu se k tomu vyjadřovat. Ale pro klid budoucích zákazníku sdělujeme, že přístroj, který byl zakoupen u renomované zahraniční firmy (pro Vaší informaci níže přikládám odkaz na zastoupení firmy v Německu) je plně funkční. Obsluhující personál byl zaškolen přímo uvedenou zahraniční firmou.
Odkaz: http://www.elite-concepts.de/system_fett.php
Dále upozorňujeme konkurenci, že bude-li nadále poškozovat naše dobré jméno budeme nuceni s firmou Elite- Concepts, kde byl přístroj zakoupen, podat trestní oznámení na nejmenovanou osobu, která šíří tyto pomluvy.

Majkí

Dobrý den, o jaký se jedná přístroj? děkuji. Majkí

Gold Season
telefonistka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, proč mažete záporné komentáře, které varují zákazníky před zbytečným vyhazováním svých peněz a proč se k tomu raději nevyjádříte.
Děkuji.

Varování

ano, přesně tak!!!!!! A jaké koliv klienty budeme varovat před tímto přístrojem… byl odstaven z mnoha důvodů.

marie

Také by mě zajímalo to mazání bez udání důvodu.

Slevomat

Máme printscreen a na vyžádání Vám jej rádi zašleme. Jde jen o to, že nám zde příspěvky nepsalo studio..proto jsme ho raději odstavili, abychom zbytečně nezmátli zákazníky. Pokud máte nějaký neblahý pocit, že Vám něco zatajujeme, klidně nás konaktujte na 840 140 240 nebo napište telefonní číslo na slevy@slevomat a rádi Vám zavoláme a popovídáme si o tom. Víte, že to neděláme..Děkujeme za pochopení.

J.

Dobrý den, přesto si myslím, že jste na to mohli nějak reagovat či sami okomentovat smazání příspěvku. Byla bych ráda, kdyby se k těmto záporným tvrzením vyjádřilo samo studio, chtěla jsem si slevu zakoupit,ovšem takto jsem na pochybách… Děkuji

Slevomat

Než jsme stihli jakkoliv reagovat, tak zde již byl příspěvek, proč jsme ten předchozí příspěvek mazali.

PaVla

Chtěla jsem se zeptat, zda mohu liposukci využít, když mám žlučníkové kameny. Děkuji za odpověď

Ž.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli stačí jedno ošetření a nebo se doporučují aspoň 2 či více a jestli je najednou možné dělat více partií(např.stehna a kolena). Děkuji za odpověď.

Gold Season

Dobrý den,

je to hodně individuální. Pokud máte správný lymfatický systém, mělo by to jít vidět po 1–2 ošetřeních. A najednou nelze ošetřovat více partií, je jedna hlavice a každá partie se ošetřuje zvlášť .

Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru