Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

266 Kč za jakékoli samolepky na zeď v hodnotě 790 Kč! Rozehrajte na stěnách koncert barev, zasaďte exotické rostliny a nechte rozlétnout fantazii se slevou 66 %.

4,2 / 5 Designatelier 66 Liberec  (mapa) 1 743 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Matěj

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zdali by byl problém vytvořit nálepku podle znaku rumu havana club, nebo zdali by byl problém s autorskými právy?

Honza

Dobrý den, brandové nálepky problém nejsou. Kontaktujte mě na e-mailu a vybereme vhodné řešení.

Libuse

Dobry vecer, k predchozimu varovani chci jen dodat, ze vse, co jsem napsala, je pravda ⇒ nic zavadejiciho jsem neuvedla. Zminenou spolecnost jsem nejmenovala zamerne; ale pokud by to pomohlo, muzu ji zverejnit. Take mohu dodat naskenovany vytah z predmetnych webovych stranek te neseriozni spolecnosti, ze kterych je videt, ze se jedna o „napadne podobne stranky“. Proto se domnivam, ze se muze jednat o tytez lidi jen pod jinym nazvem firmy. Jeste bych rada zduraznila, ze jsem castym kupujicim prostrednictvim slevovych servru a Slevomat patri mezi mych TOP 5. Me zkusenosti s vyuzivanim slev jsou vesmes velmi dobre (nektere dokonce perfektni). Mnou zminena velice spatna zkusenost je snad jediny pripad, kdy jsem „naletela“. Jinak dekuji za radu – vasi pomoc s resenim problemu s onou neseriozni firmou velice uvitam. S pozdravem LJ

Honza

Díky za informace. Samozřejmě tyto servery přitahují jak to tak bývá i podvodné firmy – to už jsme u nás v ČR. Pokud Vás mohu požádat o sken zašlete nám jej na náš email.

Jako výrobce dekorací dodáváme naše výrobky i do několika dalších internetových i kamenných obchodů po celé ČR a bohužel už jsme se setkali i obhcody, které nabízejí naše zboží i se stejnými obrázky aniž by s námi měli smlouvu a jen parazitují prostřednictvím fiktivních eshopů.

Každopádně slevomat je u nás TOP 1 a spolupráci si pochvalujeme,je­likož i vstupní prověření naší společnosti svědčí o snaze nabízet kvalitní slevy.

Libuse

VAROVANI
Dobry den,
chci varovat pripadne zajemce pred podvodnymi praktikami. Prostrednictvim Slevomatu jsem zakoupila voucher na stejnou dekoraci z e-shopu od jine spolecnosti s napadne se podobajici, resp. totoznou web.strankou. Byl velky problem se jim vubec dovolat. Obdobne to dopadlo s terminem dodani – ani po trech urgencim ani nezacali tu nasi dekoraci vyrabet. Po sdeleni, ze je jiz hotova, nam ji stejne nedodali – opet po vice urgencich a slibech dodani. A nemame ji dodnes. Takze misto dekorace si tak akorat muzeme vylepit voucher. LJ

Honza

Dobrý den, Vaše informace je velmi zavádějící. Pokud máte problém s cizí firmou z nějaké předchozí akce, doporučuji to řešit přímo se slevomatem.

Vlado

Dobry den chci se zeptat, jestli ta nalepka bude držet i na omítce ktera není hladká…a jestli to nejak nebude vadit (odlepení atd)

Honza

Dobrý večer, záleží jak moc hrubá omítka je. Bez nějakého bližšího popisu je složité poradit. Obecně mírně hrubé omítky obsahující zbytky štukového písku nemají vliv na lepidlo. Horší je to samozřejmě s benátskými či jinými ozdobnými omítkami. U hrubších omítek jde naopak velmi dobře nálepka sundat.

Jíťa

Dobrý den,
chci se zeptat,když si objednám 3 krát fotoplátno se skrytým rámem,60×40.Budu platit jedno poštovné nebo za každý zvlášť?Děkuji

Honza

Poštovné se platí jen jednou. Pouze případě velkých pláten (nad 150cm) je poštovné o 50Kč vyšší.

Hana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na vámi uváděné rozměry, prosim. např. ilustrační obrázek samolepky Vysoká květina II, domnívám se, že je rozměrově větší než vámi max. nabízených 115×115cm, stejnou pochybnost mám i u dalších motivů. Používáte pro zobrazení upravu perspektivních rozměrů tak, že se jeví větší než jsou v nabídce?

Honza

Fotografie jsou pouze ilustrační a nevycházejí striktně z rozměrových řad, jelikož neznáme měřítko lifestylových fotografií.

nowas

Dobry den, chtel jsem se zeptat do kdy musim uplatnit poukaz od jeho zakoupeni. Dekuji

Honza

Platnost je uvedena na této stránce a na voucheru.

N

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se samolepka klasy s motýlkem dá nalepovat po částech, nebo je to jeden kus ? Jak to poznám třeba u jiných nálepek ? Díky N

Honza

Tato samolepka je vyráběna jako jeden kus (v případě velkých rozměrů je rozdělena na více dílů pro snažší lepení.

Lenka

Dobrý den, chtela jsem se zeptat: u samolepky ,,vysoke kvetiny" si ty kytky mohu nalepit jednotlive dle sve volby, nebo se jedna o jeden kus samolepky?

Honza

Můžete si volit rozmístění jaké chcete, je to jen a jen na Vaší fantazii.

Emma

Dobrý den, koupila jsem si dva poukazy (v celkové hodnotě 1580) nejde mi je uplatnit – hlásí mi to neplatný slevový kód . Prosím poraďte mi správný postup . CHci koupit žlutozelený strom s ptáčkem , středně velký a chci uplatnit oba vouchery najednou . děkuji Emma

Honza

Dobrý den,
vouchery jsou v platnosti až od 16.5.2011. Pokud chcete objednat již nyní, musíte je zadat do poznámky v objednávce.

Míla

Dobrý den,pane Honzo,právě jsem si zakoupila voucher na 266kč na samolepku. Jsem tu poprvé a chtěla jsem se zeptat, budu čekatn a email a poté zašlu peníze na účet??A kdy a kde upřesním kterou samolepku bych si přála? A toto je cena plus poštovné nebo včetně?Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den, princip slevomatu Vám nedokáži popsat, jelikož jej neznám. Co se týče objednávky nálepky tak to je již plně v naší moci. Na našem eshopu si vyberete nálepku, objednáte si ji a při vyplňování údajů vložíte číslo voucheru do poznámky nebo příslušného okénka. Poštovné se hradí vždy zvlášť.

Tereza

Dobrý den,
zaujal mne design latinského textu. Samolepka se lepi jako celek nebo lze lepit jednotlivá slova do libovojného obrazce? Volba "zrcadlově značí opačný sklon písma?
 Děkuji

Honza

Samolepku můžete rozstříhat dle libosti na jednotlivá slova. Zrcadlově znamená že se motiv převrátí podle svislé osy (bude tím pádem nečitelný – ikdyž čitelnost u tohoto motivu není ani v základu výrazná).

Tereza

V tom případě lze samolepku nechat jak je, pouze ji zarovmat zprava, ne z leva, jak je na vsech obrázcích?

Tereza

Lze samolepku nechat, pouze zarovnat zprava?

Petr

Dobrý den,
mám v pokoji sádrovou omítku s primalem nátěrem. Rád bych se Vás zeptal, zda mi na tom samolepka bude držet?
 Děkuji

Honza

Dobrý den, ano bude držet. Vyjímkou jsou pouze nátěry olejové a velmi staré vápenné omítky s příměsí emailu z dob poválečných.

Eva

Dobrý den,
jde prosím u samolepky strom s ptáčkem udělat různé barvy kmenu, listí, květin atd.?
Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den, ano, je to možné, stačí požadavek uvést v objednávce.

Patricie

Dobrý den,
pokud si vyberu samolepku ve vyšší hodnotě než 790 Kč, například 890 Kč, uplatní se mi sleva z voucheru?
Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý večer, už to tu bylo řečeno,ale pro jistotu zopakuji, že si můžete zakoupit jakýkoliv výrobek z našeho eshopu v jakékoliv hodnotě a voucher (nebo vouchery) se vám odečtou od nákupu a zbytek doplatíte. U samolepky v hodnotě 890Kč je tedy doplatek 100Kč + poštovné.

Lucie

Dobrý den.Chtěla bych si objednat fototapetu o rozměrech 120cm*170cm.chápu dobře,že mi stačí 1 Voucher?Děkuji předem za odpověd Lucie

Honza

Dobrý den, ano stačí.

Mája

Ještě jsem se chtěla zeptat. jak často dáváte nové návrhy? nebo naopak přestáváte některé zboží nabízet.
 Děkuji

Honza

Dobrý den, sortiment se většinou doplńuje každý měsíc. Postupem času vyřazujeme i starší motivy, u kterých jsme nezaznamenali po dobu roku žádný zájem

Petra

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat jak je to u motýlků. Jedná se vždy o cenu za sadu 6ks a motýlci jsou různé barvy a nebo je to jen za 1 ks? Mohla bych uplatnit slevu i na velikost 15–20cm u motýlku, cena 590Kč a teď po slevě bych zaplatila 266 Kč? Děkuji.

Honza

Dobrý den, ano, jedná se vždy o cenu za sadu 3ks motýlků jejichž jednotlivá velikost je v rozmezí 15–20cm.

Dáša

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zde je možné si od vás objednat vzorník barev a kolik by to stálo? Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý večer, vzorník barev Vám zašleme zdarma. Kontaktujte nás na emailu.

miselinka

Dobrý den, vztahuje se prosím voucher na objednání dvou fotopláten (na základě poslání vlastní fotky) v hodnotě 390,–/ks? Tedy bych uplatnila voucher + doplatila poštovné? Děkuji za odp.

Honza

Dobrý večer,
na voucher můžete koupit zboží kolik chcete, odečte se vám až od výsledné objednávky. Ve Vašem případě doplatíte pouze poštovné.

Ali

Dobrý den,

sleva se vztahuje pouze na samolepky v hodnotě 790,– Kč nebo si mohu koupit např. samolepku v hodnotě 990,– Kč a zbytek doplatit?

Honza

Dobrý večer, už to tu bylo řečeno,ale ještě jednou zopakuji, že si můžete zakoupit jakýkoliv výrobek z našeho eshopu v jakékoliv hodnotě a voucher (nebo vouchery) se vám odečtou od nákupu a zbytek doplatíte. U samolepky v hodnotě 990Kč je tedy doplatek 200Kč + poštovné.

Oliva

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je motiv VLNA možný i v jiné, než „modré“ barvě… není totiž u něj možnost barevného výběru? Předem děkuji za odpověď

Honza

Dobrý večer,
motiv VLNA je možno kolorovat na přání zákazníka – stačí uvést do poznámky v objednávce do jaké barvy byste chtěli motiv přebarvit. Pro grafiky je nejlépe uvádět hodnotu v CMYK ale i obyčejné sovní pojmenování nám stačí:)

Martina

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, máme zájem o samolepku Skater rozměr 225×115. Co je prosím šířka a co výška. Zmátly mě ostatní rozměry:-) Děkuji

Honza

Šířka je 225cm. Někdy se stane, že systém eshopu prohodí údaje, ale většinou se to dá odvodit z proporcí.

Mirka

Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat jestli je možné poštou poslat i plátna,případně kolik by stálo poštovné. A jestli když Vám zašlu fotografii sdělím požadavky na úpravu jestli mi pošlete i náhled.
Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý večer, samozřejmě plátna zasíláme poštou na dobírku, poštovné je stejné. Pouze u pláten nad 130cm je poštovné díky rozměru vyšší o 40Kč. Pokud zašlete fotografie s požadavky, grafik vždy zasílá náhled ke korektuře a odsouhlasení.

Petra

dobry den, u latinskeho textu se kupuje „barevna“ podlozka urciteho rozmeru s bilym textem? Nebo se vybira barva textu? diky

Honza

Dobrý večer, u všech motivů se vybírá barva motivu – nikoliv podložky – motiv je vyřezán do folie a následně lepen na zeď. Neobsahuje tedy žádné transparentní folie či pozadí. Text tedy může mít jakokoliv barvu za nšeho výběru.

Honza

Omlouvám se za překlepy.

Zdenek

Dobrý den, můžete prosím upřesnit, co je obsahem latinského textu?
Předem díky.
 ZK

Honza

Rád bych, ale sám mám problém jej přečíst, jelikož se jedná o směs latinských slov a podle zdejší učitelky latiny na gymnáziu nic neznamená – jen nějaké úryvky a větná spojení.

Kamila

Dobrý den, líbí se mi tapeta s textem, ale bylo by možné latinský text nahradit vlastním? Na kolik by to případně vyšlo? Děkuji K.

Honza

Dobrý den, ano, je to určitě možné. Počítejte s příplatkem 100CZK. Můžete si také zvolit i vlastní rozměr podle potřeby.

mája

Dobrý den,

v podmínkách máte že zpracování tapeny na vlastní předlohu si účtujete 100Kč vstahuje se na to voucher?

Honza

Tento poplatek je již obsažen v ceně samolepky podle vlastního návrhu, kterou naleznete v našem eshopu. Informativně je to zde uvedeno, aby si člověk dokázal spočítat podobný rozměr jako mají ostatní motivy a jen si k tomu připočítal 100Kč.

Lucie

Dobry den, rada bych si u vas nechala zhotovit fotoplatno POPART, akorat nevim, jak to bude vypadat se 4,6, nebo jen 3 obrazky. Je mozne, abyste mi zaslali navrhy, jak to bude vypadat, nebo je to problem? Dekuji. L.

Honza

Dobrý den, pokud nám zašlete fotku, z které chcete panely vyrobit, je možné udělat náhledy, ale je to časově náročnější práce.

Mirka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chtěla bych si nechat udělat velkou fototapetu na zeď, ale moc nerozumím technickým parametrům. Šlo by Vám zaslat fotografii, abyste mi řekli, zda je vůbec možné na základě jejího rozlišení a kvality udělat velkou fototapetu? Děkuji.Mirka

Honza

Dobrý den, určitě zašlete fotografii a grafik se na ni podívá, jestli odpovídá tech.požadavkům. Email je info@samolepkynazdi.cz

Martina

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,když bych chtěla natisknout fotku(velikost je 960 × 1280 v jpeg) na malířské plátno a napnout ji na dřevěný rám o velikosti asi 60 × 40.Jaká by byla cena a kolik voucherů bych měla zakoupit.Děkuji Martina

Honza

Dobrý den, rozlišení bychom museli zkontrolovat po zaslání fotky. Cena plátna vč. rámu je 790,– (stačí jeden voucher) a je možno objednat přímo v eshopu.

Petra

Děkuji. Jsem z Liberce, takže bych se někdy zastavila ;-) Hezký den.

Petra

Dobrý den. Je možné si vybrat přímo u Vás – máte nějakou prodejnu? Jde mi o to, abych si barvu mohla vybrat v reálu. Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den, určitě to možné je, ikdyž prodejnu jako takovou nemáme. Můžete přijít za námi na uvedenou adresu a podívat se na vzorníky nbeo pokud nejste z Liberce, můžeme Vám zorník zaslat poštou.

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych samolepku nalepit do podkroví na zkosenou stěnu – nebude se odlepovat? Pokud bych se počase rozhodla ji sundat, nesloupnu ji i s vrchní částí sádrokartonu? Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den, na šikmou stěnu ji samozřejmě nalepit můžete, ale zá,leží na malbě. Obecně běžné barvy typu Primalex apod. zaručí, že se sloupne pouze samolepka nikoliv vrchní papír sádrokartonu.

Iva

Dobrý den.

Dokdy je nutné provést objednávku?

Honza

Objednávku je nutné provést nejdéle týden před koncem platnosti voucheru – tzn.cca do 23.9.2011

Iva

Dobrý den, do jaké kolonky se při objednávce zadává číslo voucheru? Po zadání do kolonky „Slevový kupón“ mi to hlásí, že jsem zadala neplatný. Nebo stačí, když kódy voucheru uvedu do poznámky k objednávce? Dě­kuji

Honza

Dobrý den, platnost voucheru je až od 16.5.2011. Kódy voucheru budou v našem systému zadány až po skončení akce, kdy nám je slevomat.cz předá.

Honza

Pokud chcete učinit objednávku již nyní, je nutné zadat kód voucheru do poznámky a my jej pak deaktivujeme manuálně po skončení akce a zplatnění voucherů.

Helena

Dobrý den, dá se voucher uplatnit i na poštovné? Například když si vyberu samolepky za 690Kč, doplatila bych za poštovné jenom 30 Kč? Povrch samolepky je lesklý nebo matný? Jak lze samolepku ze stěny odstranit? Nezanechává potom stopy po lepidle nebo neodlupuje se s ní i omítka? Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den, bohužel voucher na poštovné uplatnit nejde a nevyužitá částka voucheru se nepřevádí ani neproplácí.

Samolepku lze odstranit pouhým sloupnutím – popř.lehkým nahřátím fénu. Lepidlo nezanechává,ale pokud máte popraskanou malbu, čí více vrstev malby, tak s největší pravděpodobností dojde k jejímu odtržení.

Honza

Dobrý den, ano, je to přesně tak jak píšete – částka nad hodonotu voucheru (nebo více voucherů) se účtuje zvlášt, stejně jako poštovné.

Markéta

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, kolik zaplatím, když jsem si vybrala z Vaší nabídky samolepku Eifelovky v ceně Kč 890,–-? Rozumím tomu dobře, že bych použila jeden voucher a doplatila Kč 100,–- + 130,–-poštovné? Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den, ano, je to přesně tak jak píšete – částka nad hodonotu voucheru (nebo více voucherů) se účtuje zvlášt, stejně jako poštovné.

Lucie

Dobrý den, u obrázku např. Ježek I. si mohu zvolit barvu, jak je uvedeno na stránce. Ale nevím co přesně tou barvou změním, jestli pozadí obrázku nebo nějakou barvu z výplně obrázku. Děkuji

Honza

Dobrý den, omlouváme se, tato položka neumožňuje změnu barvy – již jsme opravili.

Markéta

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli by bylo možné nakombinovat dvě barvy u kolekce motýlci. Kdybych koupila největší a střední velikost, zda by šlo 3 velké v růžové a 3 v bílé a u středních to samé?

Honza

Samozřejmě je to možné, stačí uvést poznámku k objednávce.

Honza

Dobrý den, píšete, že se Vouchery dají sčítat. Znamená to, že v případě kdy zakoupím dva Vouchery, mohu vybírat samolepku v hodnotě 1580 Kč? Jaký je případně postup na Eshopu se zadáváním více čísel Voucherů. Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den, ano, je to tak jak říkáte. Bohužel systém nelze upravit tak, aby přijal najednou více čísel voucherů, takže praxe bude taková, že zadáte jedno číslo voucheru standardně do kolonky a drhý do poznámky a my jej zde účetně odečteme.

Alena B.

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda byste dokazali udelat samolepku s motivem Tweetyho? Dekuji za odpoved. Alena B.

Honza

Dobrý den, technicky to možné samozřejmě je, ale vzhledem k ochraným právům na tyto postavičky je výroba problematická.

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat, zda sleva je i na fotoplátna (uvádíte, že jen na samolepku, ale dále v textu jsou zmíněna i plátna). Moc děkuji!

Honza

Dobrý den, ano, voucher platí na veškerý sortiment našeho e-shopu

Lucka

Dobrý den, dostali jsme k vánocům samolepku na zeď od firmy Wiky, ale bohužel nevydržela na zdi ani jeden den, hned se začala loupat a v návodu mají napsáno, že je sice na zeď, ale zároveň na úplně hladký povrch, což omítka nikdy nebude :-) a ještě pouští barvu, tudíž máme špinavou zeď. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda Vaše samolepky opravdu drží na zdi? Jak dlouho vydrží a jestli také puští barvu? Moc děkuji.

Zuzana

Firmu, která tyto samolepky v akci nabízí, sice neznám, ale my třeba doma stěny dostatečně hladké máme (dům starý 10 let) a vím, že v paneláku nebo starších domech prostě nálepky nedržely :(…

Honza

Dobrý den, bohužel uváděnou firmu neznám a netuším jaký používají materiál. Za dobu co dekorace vyrábíme (cca 2.5roku a další rok předtím mimo server) nemáme informaci, že by byl problém s odlepováním. Nálepky jsme zkoušeli nalepit i na stěny v dílně pro dlouhodobý test a vše bez problémů – samozřejmě pokud na nálepku bude v létě svítit slunce tak vzhledem k povaze materiálu může dojít k jejímu „pracování“ a k minimálnímu odlepování krajíčků – tento jev ale zcela zanedbatelný.

Michal

Dobrý den, v kolika Mpx rozlišení musí být fotka pro foto na zeď rozměru 200×200cm tak, aby byla výsledná práce kvalitní?

Honza

Dobrý den, pro velké fotky doporučujeme rozlišení 6Mpix a vyšší. Tapeta má hrubší strukturu, která drobnou ztrátu kvality při zvětšení skryje.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru