Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za DVĚ vysoce efektivní zeštíhlující terapie VacuLaufband a DVĚ masáže Rolletic. Nejlepší zbraň proti celulitidě s 63% slevou.

4,6 / 5 KWK FIT Plzeň  (mapa) 446 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher a platba se včera odeslala ale stále mi voucher nepřišel.

KWK FIT

Dobrý den Martino,
toto není dotaz na nás KWKFIT, ale na Slevomat.
Kontaktujte prosím přímo Slevomat.
Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.
S pozdravem
fitness studio KWK FIT

Katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi přístroji VacuShape a VacuLaufband??? A dále, zda se dá podtlak nějak regulovat podle potřeb klienta? Děkuji.

fitness studio KWK FIT

Dobrý den paní Katko,
rozdíl mezi VacuShape a VacuLaufband není téměř žádný, přístroje se liší pouze výrobcem. Podtlak se dá samozdřejmě nastavit individuálně, dále se dá nastavit i rychlost pasu.

S pozdravem

fitness studio KWK FIT

KWKFIT

Ano, pan Molcar má částečnou pravdu. Ovšem co se týká vyplavování toxických látek, děje se to pouze při intenzivním tréninku nebo při rychlém hubnutí, pokud žena hubne více než 2 kg za měsíc. Cvičení nedoporučujeme pouze v šestinedělí. Jinak na vakuovém přístroji se dá nastavit rychlost pasu včetně intenzity podtlaku. Aplikace ve vakuovém přístroji trvá pouhých 30 minut, nejedná se tedy o intenzivní dlouhodobou zátěž. Při dodržování těchto instrukcí nemůže dojít k žádným zdravotním problémům.
Každá žena se chce po porodu dostat opět do formy, a to jednak do fyzické, tak i psychické. A právě toto cvičení jí umožní dosáhnout těchto výsledků, neboť intenzitu cvičení si může každý nastavit individuálně.
K další poznámce pana Molcara uvádíme pouze to, že masážní přístroj v akci s označením „Rolletic“ vyrábí Wellness und Figur GmbH a KWK spol. s r.o. Komerční výroba přístrojů na tomto principu byla zahájena v již roce 1993. V té době se uvažovalo o patentování několika názvů jako např. BodyRoll, Rollmasage, Bodymasage, Roller, Rolletic…….K pa­tentování nějakého názvu však tehdy pro Československo nedošlo. Nebyla na to energie z důvodu vývoje dalších produktů zejména posilovacích a rehabilitačních přístrojů. V Německu Wellness und Figur GmbH prodává tyto přístroje pod názvem ROLLENMASAGE a KWK spol. s r.o. s názvem masážní přístroje. V běžné praxi se vžil pro masážní přístroje na principu otáčejícího se válce s rotujícími „kuželkami“ název rolletic a proto je také v této akci použit. V každém případě byly produkty Wellness und Figur a KWK na trhu dříve než vůbec firma nabízející zmíněný Rolletic R vznikla.

Zdeněk Molcar (Beauty Systems)

Dobrý den,

dovolím si opravit jednu nepřesnost. Cvičení v podtlakovém systému se kojícím ženám obecně nedoporučuje, stejně jako jakákoli jiná aktivita, kde se stimuluje lymfatický systém. Tím, že lymfu v těle rozproudíte ať už lymfodrenáží, či v jiném zařízení, tělo se začně zbavovat „nežádoucích prvků“, odpadních látek a toxinů, které se při kojení můžou dostat do mateřského mléka. Proto min. do 6 měsíců kojení tyto aktivity, Petro, určitě vynechte.

PS: Další nepřesnost je, že nabízený masážní přístroj v KWK FIT není Rolletic® !!

Veronika

Zajímalo by mě totéž, co Sylvii… Taky bych chtěla jen na tohle a ne do fitka, takže si fitko platit nechci. A kolik kuponů si můžu koupit????

fitness studio KWK FIT

Dobrý den paní Veroniko,

pokud nebudete chtít navštěvovat posilovnu, tak Vám stačí si zakoupit pouze tyto poukázky. Do fitness studia si poté nemusíte kupovat žádnou vstupovou kartu ani permanentku.

Kupónů si celkem můžete koupit 10, měla byste tedy 20 aplikací. 20 aplikací je ideálních, abyste viděla účinky přístroje. A platnost poukázek je do 12.12.2011.

Budeme se těšit na shledání v našem fitness studiu.

S pozdravem

fitness studio KWK FIT

Sylvie

dobrý den, kolik „vacu“ máte? je třeba se pŕedem objednat? asi jo … a proto se jeśte zeptám..od-do kdy můžu přijít cvičit (čas), asi to nebude taky nonstop jako fitko že? :-)

Sylvie

a ještě jedna otázka…do budoucna, jestli si koupím a využiji kupony a budu chtít zajít na Vacumove, musím mít kartu a dobité vstupy do fitka, nebo mi stačí si zaplatit jenom Vacumove a fitness ne..cvičit totiž nechci?

fitness studio KWK FIT

Dobrý den paní Sylvie,

děkujeme za Váš dotaz.

Provozní doba fitness studia je sice 24 hodin denně, ale na vakuový trenažér se musíte předem objednat, jelikož se k těmto přístrojům potřebuje obsluha. Provozní doba k těmto přístrojům se tedy týká provozní doby recepce (do 30. 6. 2011 po-pá 8:00 – 20:00, so,ne 9:00 – 13:00, od 1.7. – 31.8.2011 po-pá 8:00 – 12:00, 16:00 – 20:00, víkend 9:00 – 13:00, od září již normální provozní doba po-pá 8:00 – 20:00, víkend 9:00 – 20:00).

Pokud byste chtěla využít pouze poukazy a nechtěla cvičit v posilovně, tak stačí si zakoupit pouze tyto vouchery. Nemusíte mít tedy žádnou vstupovou kartu ani permanentku.

Pokud budete mít další dotazy, tak nás kontaktujte.

Budeme se těšit na shledání v našem fitness studiu.

S pozdravem

fitness studio KWK FIT

Petra

je kontraindikace také kojení a onemocnění štítné žlázy?Děkuji

Fitness studio KWK FIT

Dobrý den paní Petro,

mezi kontraindikace kojení nepatří. Jedná se o procvičování hlavně dolní poloviny těla, kterou máte uzavřenou v podtlakové komoře. Toto cvičení tedy nemá negativní vliv na kojení, neboť horní polovina těla je mimo vakuum. Podtlak působí hlavně na hýždě, boky a na břicho, právě v těchto oblastech budete redukovat tuk. Ani onemocnění štítné žlázy by nemělo být překážkou cvičení. Ve vakuovém přístroji je umístěn běžící pás, na kterém půjdete svižnější chůzí a při tom na Vás bude působit podtlak, který umožní rozproudění lymfy.

Pokud ale stále váháte, tak doporučujeme poradit se se svým lékařem a také si nechat zkontrolovat tlak, zda ho nemáte příliš nízký nebo naopak vysoký.

V případě dalších dotazů, nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

fitness studio KWK FIT

ju.si

už jste na tom někdo byl?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru