Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Generální VIP úklid vašeho domova od expertů

4,0 / 5 UKLID-EXPERT s.r.o. Praha - Hodkovičky  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marcela

Děkuji za odpověď co se týká dopravy a pokud bych mohla ještě požádat o vyjádření k těm fixním oknům?

Uklid-expert s.r.o.

Je to individuální . Prosím zašlete foto na naš email info@uklid-expert.cz a my vám odepíšeme .

Zuzana Pašeková

Dobrý den.
Já bych se chtěla zeptat na pár věcí, protože zatím s žádným podobným úklidem nemám zkušenosti. Úklid provádíte, když je někdo doma, nebo je třeba prázdný byt?
A potom, kdybych si koupila voucher, tak některé věci bych nepotřebovala a naopak jiné navíc, jako úklid WC, vyčištění vnitřku trouby. To vše je dané dle domluvy předem? Př. máme byt 120m, ale kdybych nechtěla umývat okna, převlékat peřiny, nemáme koberce atd… tedy jestli je třeba koupit ten nejdražší voucher nebo podle rozsahu práce by stačil třeba i ten na 2–3 hodiny? Nebo jinak, když Vám napíšu, co bych tedy chtěla uklidit, tak dokážete odhadnout čas a podle toho si koupím voucher na dané hodiny, nebo je voucher prostě daný velikostí bytu.
Děkuji za odpověď.

Uklid-expert s.r.o.

Dobrý den. Ukid provádíme i když je někdo doma a také když doma nikdo není, je to pouze na Vás. Napište nám všechno, co je třeba udělat do emailu: info@uklid-expert.cz a odpovíme Vám.

Jiří Brázda

Dobrý den, kolik pracovníků dorazí na 5ti hodinový voucher?

Uklid-expert s.r.o.

Dorazí 2 pracovnice a stráví u Vas 2.5 hoh.

Martina

Dobrý den, máte, prosím, zkušenosti s úklidem bytů, v nichž je starožitný nábytek a doplňky? Jak je, prosím, v tomto případě zákazník chráněn proti poškození? Mám špatnou zkušenost z minulosti. Děkuji.

Uklid-expert s.r.o.

Dobrý den,
Naši pracovníky používají kvalitní profesionální prostředky na dřevěný nábytek ( Puligen Mobel ) . Jestli Vam nevyhovuje prostředek který používáme , můžeme použit Vaš .

Marcela

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se doprava mimo Prahu účtuje od hranice města do místa určení?
A dále by mě zajímalo mytí oken v rodinném domku – jedná se o fixní skla přístupná pouze z venku (někdy s nutností žebříku).
Děkuji

Uklid-expert s.r.o.

Dobrý den. Doprava se vždycky řeší individuálně po domluvě s zákazníkem a většinou se začíná počítat od začátku dálnici . Děkuji za zájem .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru