Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt pro DVĚ nebo ČTYŘI osoby v pohádkovém Samui Tropical Resort v Thajsku – 11 nebo 15 dní v ráji!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
zenka

Dobrý den,vouchery už nejsou,jak jsem se dočetla v diskusi,ale ráda bych věděla zda jěště budete nějakou podobnou akci pořádat.Měla bych zájem asi v dubnu,nebo na konci března pro 4 lidičky si pronajmout tu vilku na 14 dní.Děkuji za odpověď.Zenka

Jakub

Dobrý den,můžeme Vám nabídnout cenu i bez zakoupení voucheru.V dubnu bychom pro Vás místo určitě měli. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na info@samuitropicalresort.com
 Děkuji

Karolína

Velice Vám děkuji :-) Moc se budeme těšit!!!

Jakub

My také. Máte tedy zakoupený voucher, že? V jakém termínu by jste chěli přijet. Prosím, pro účely komunikace nás kontaktujte na info@samuitropicalresort.com
Děkuji a přeji hezký den.

Karolína

Dobrý den, děkuji za odpověď ohledně možnosti nákupů. Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc – neplánujeme si v místě pobytu půjčovat auto – jaká je tedy pěší dostupnost do obchodu pro základní potraviny a jaká do hypermarketu? Potřebovali bychom mít totiž i představu, kolik peněz budeme s sebou potřebovat. Děkuji!

Jakub

Dobrý den, 3 minuty chůze od nás je Seven Ileven, to je obdoba např. naší „Žabky“. Jinak do nejbližší vesnice Maenam dojdete cca za 15 – 30 minut, kde koupíte vše. Pokud si nepůjčíte auto, klidně Vás do nejbližšího supermarketu (Tesco) odvezeme. Na 10 dní pro 2 osoby bych si na jídlo vzal kolem 4 tis. Kč. Taková suma Vám bude stačit i na stravování v restauraci, nijak se nebudete omezovat.

Eva Eva

Dobrý den,
je možné nabídnout i nějakou výhodnou nabídku na kratší termín ( 16 – 21.11.2013 ). Děkuji

Jakub

Dobrý den, je to možné. Provedem přepočet ceny dle dní. V uvedeném termínu máme volno. Máte zprávu na FB.

Karolína

Dobrý večer,
mám voucher pro dvě osoby na 10 dní. Chtěli bychom přijet na konci června. Jaké počasí je v té době na ostrově – doporučujete tento čas nebo je jiný vhodnější? Také bych se chtěla zeptat na možnost nákupu potrvavin na místě a případně na restaurace v okolí – nemám představu o cenách. Děkuji!

Jakub

Dobrý večer, na konci června je teplota moře kolem 28°C, stejně jako teplota vzduchu. Deštivost je podobná jako v srpnu – může pršet, ale většinou to je rychlá přehánka večer nebo v noci.Z hlediska počtu deštivých dnů, kterých je cca 9 v měsíci, je červen/červenec srovnatelný se srpnem.Potraviny jsou obecně o cca polovinu levnější, než u nás – záleží, zda je zboží dovážené nebo místní. Na ostrově je několik nákupních center – 3 velké Tesco Supermarkety a obchodní centrum Big C. V okolí resortu je asi 10 restaurací s cenami mezi 50 až 300 Kč za jídlo. Jídlo je obecně velmi levné a kvalitní.

Jana B.

Děkuji, špatně jsem se vyjádřila: měla jsem na mysli termín rekneme od 17/20.11.na 10 dni. Děkuji, JB.

Jakub

V tomto termínu máme také volno.Během listopadu je větší pravděpodobnost deště,ale jedna se spíše o monzunove přeháňky.

Jana Bartošová

Dobry den, mám rezervovaný voucher pro 2 osoby na 10 dni, dnes ho musím zaplatit. Chci se tedy zeptat, zda-li je volný mnou vybraný termín někdy koncem listopadu tohoto roku. Jsme 2 dospěli a 2 malé děti ( máme cestovní postýlky). Děkuji za informaci. Jana B

Jakub

Dobry den,koncem listopadu,například od 30.11. máme pro Vás volno.Pošlete nám pak prosím voucher k uplatnění.Dekuji

Soňa Balážiková

Je ještě volný termín začátkem září? A jaká je zhruba teplota moře?
 Děkuji

Jakub

Začátkem září 2014 je určitě volný termín.

Jakub

Ještě k teplotě moře – začátkem září je teplota moře okolo 28 °C, stejně jako zbytek roku. Pohybuje se mezi 25°C a 30°C. Stejně je to i s teplotou vzduchu, která se pohybuje mezi 27 a 30 °C

Soňa Balážiková

Dobrý večer, zajímá nás jestli je možné koupit dva vouchery 10 denní a spojit je dohromady na 20 denní pobyt. Také bych ráda věděla, jak ubytovat syna. V únoru mu bude 15 let. Je možnost ubytování ve vilce pro 2 osoby, nebo musíme vzít pro 4 ? Děkuji za odpovědˇ.

Jakub

Dobrý den, paní Balážiková. Děkuji za Váš dotaz. Vouchery je takto určitě možné spojit, případně Vám můžeme provést kalkulaci rovnou na 20 dní. Ve vilkách je dostatek místa. Syn může spát na přistýlce v ložnici, případně je možné zajistit přistýlku v obývacím pokoji, kde je prostorná pohovka.

Jiří Novák

Dobrý den, jste cestovní kancelář …pojištěná proti úpadku. A zajímal by mě termín 2 dosp. os. 1 dítě 12 let. 14 dní (nocí) pob. A jde dokoup. All inkl . Děkuji za info

Jakub

Dobrý den, pane Nováku, nejsme cestovní kancelář. Nenabízíme zájezd, ale „pouze“ pobyt. Dopravu, pojištění a další náležitosti si každý zajišťuje sám. Pokud napíšete konkrétní termín, ověříme Vám dostupnost. All inclusive nenabízíme. Strava je formou snídaně a pak vlastní v restauracích dle výběru. Pro tuto destinaci nedoporučujeme stravování formou all inclusive.

Jana

Dobrý den,
prosím o informaci, zda je volný termín 30.6. – 14.7. pro čtyři osoby a 2× 2 osoby kvůli zakoupení letenek. Velmi děkuji.

Jakub

Odpověď viz výše.

Jana

Dobrý den,
prosím o informaci, zda je volný termín 30.6. – 14.7. pro čtyři osoby a 2× 2 osoby kvůli zakoupení letenek. Velmi děkuji.

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Tento termín je prozatím volný. Jen pro upřesnění – jaký by byl konečný počet osob – 4 nebo 8?Máte prosím zakoupený voucher?Pokud ano, prosím o jeho zaslání na info@samuitropicalresort.com, abychom Vám mohli zarezervovat vilu pro 4 osoby, případně i další vily.

Linda Lahnerová

Dobrý den!Dnes jsem viděla tuto vaši úžasnou nabídku dovolené,ale než jsem se stihla přihlásit na Slevomatu tak někdo koupil poslední vouchr.Chtěli jsme jet na 14 dní v únoru.Chci se zeptat,zda nebudete ještě dělat nějakou takovouto akci,váš resort se nám moc líbí.Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Linda Lahnerová

Jakub

Dobrý den, paní Lahnerová, nic se neděje. Napište nám prosím na info@samuitro­picalresort požadovaný termín příjezdu a počet osob. Ověříme dostupnost a cenově Vám vyjdeme vstříc.Hezkou neděli.

Tereza

Dobrý den, je prosím volné toto datum:
pro 2 osoby na 14 dní -
23.4. přílet, odlet 6.5. v odpoledních hodinách.
prosím o rychlou odpověď z důvodu zakoupení letenek. V případě volného termínu kupuji ihned letenky…
Děkuji Tereza

Jakub

Dobrý den, uvedený termín je volný. Letenky můžete koupit :) Napište prosím na info@samuitropicalresort.com, že máte letenky a zašlete nám voucher, abychom ho mohli uplatnit. Budeme s Vámi počítat.

Irena

Ještě doplněni – pobyt v délce 14dni.
Díky Fischerová

Jakub

Odpověď viz výše.

Irena

Dobrý den,
jaká by byla cena pro 3 dospělé a 3-lete dítě začátkem prosince nebo v pulce ledna ve vile pro 4 osoby. A kolik je třeba zakoupit kupónů?
Děkuji Fischerova

Jakub

Dobrý den, měli bychom pro Vás volno od 30.11. do 13.12. ve vile pro 4 osoby. Cena voucheru byla 26 880. Vouchery už jsou vyprodané. V tomto termínu Vám ale pobyt zajistit můžeme. Uvedená cena platí pro vilu, je tedy konečná. V případě zájmu nás prosím kontaktujte přes info@samuitropicalresort.com nebo na 777018016

Jana

Není tedy lepší koupit rovnou letenku až na Samui? Poradil byste mi prosím jakou variantu?
Letenku jen do Bangkoku nebo až na Samui?
Na letišti v Samui na klienty čeká někdo z vás?
Také prosím, napište mi nějaké tipy na výlety na ostrově, včetně ceny.
Děkuji předem za odpověď Jana

Jakub

Dobrý den,z hlediska komfortu je lepší koupit letenku až na Samui, avšak přestupu v Bangkoku se nikdy nevyhnete.Zde sice koupíte letenku až na Samui, ale budou to vlastně 2 letenky s tím přestupem a navíc tam bude marže zprostředkova­tele.Raději bych osobně koupil letenku do Bangkoku a pak na to navázal nákupem letenky na Samui. Zkuste službu Pelikan www.samuitropicalresort.cz/rezervace/rezervace-letenek/
Tipy na výlety najdete na našem webu, kde je brožurka s cenami ke stažení www.samuitropicalresort.cz/lokalita-a-aktivity/
Hezký den

Jana

Dobrý den,
za kolik jsou průměrné ceny letenek Bangkok- Koh Samui. Našla jsem pro 2 osoby za 12.500 Kč, tam a zpět. Je to takto drahé???
Jana K.

Jakub

Dobrý den, letenka stojí 2 – 4 tisíce Kč jedna cesta. Záleží na termínu, který jste zvolila. Doporučuji podívat se na www.bangkokair.com, což jsou přímo stránky letecké společnosti, která provozuje lety mezi Bangkokem a Koh Samui.

Tereza

Mám reservaci u Slevomatu 2 osoby za 17010 Kč.
Než jí zaplatím dovoluji si požádat :
je prosím možné posunutí termínu pobytu, a sice od 11.4. do 25.4.?? Případně za jakou cenu pro 2 osoby?
Mohla bych mít totiž v tomto termínu letenku.
Je na ostrově 13.-15.4. také NOVÝ ROK??
A jaký je předpoklad co se počasí týče…?
Děkuji za ochotu.Tereza

Jakub

Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz a rezervaci. Voucher je sice pro období od 16.4., ale můžeme Vám rezervaci takto o několik dní posunout. Je to na 14 nocí, takže cena je stejná, jako je uvedeno na voucheru. 13–15.dubna se v Thajsku slaví Songkran – nový rok. Počasí v dubnu a červnu na Samui může být více deštivé, ale může také týden svítit slunce. Nikdo není schopen počasí odhadnout, avšak pokud prší, většinou se jedná o monzun a není to déšť na celý den.Pokud máte zájem, napište mi prosím závazně termín, já Vám jej zarezervuji a můžete si voucher zaplatit.

Miluše Košinarová

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Jsme dva dospělí a jedno dvanáctileté dítě. Chtěli bychom odjet hned po vánocích, asi tak 26.12. na deset dní. Na kolik by nás to vyšlo a jestli je to možné. Kde seženu nejvýhodněji letenky?

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. V uvedeném termínu již máme plno, avšak je možné že se místo ještě uvolní. Pokud nám na sebe zašlete kontakt na info@samuitropicalresort.com, budeme Vás informovat.Pobyt by stál 17500 Kč – viz voucher. Letenky je možné vyhledat přes náš web: www.samuitropicalresort.cz/rezervace/rezervace-letenek/

Kamila

Dobrý den,
není mi jasná cena ubytování na 14 dní. Uvádíte pro 2 osoby před slevou 34.050 Kč v době od 16.4. .....
Tato cena se vztahuje k jaké vile? Nemohu se nějak cenově shodnout s nabídkou na Vašich stránkách…
Pláž je dostupná pěšky a za jakou dobu, je přírodní nebo udržovaná? Je možnost v resortu zapůjčení kol, auta, a je vůbec v okolí možnost někam vyjet…Předem děkuji za odpověď Kamila

Jakub

Dobrý den, cena za vilu pro 2 osoby na 14 dní v termínech od 1.9. do 14.12. a od 16.4. do 15.7. je 17010 Kč. Mimo tyto termíny můžete zakoupit pobyt pro 2 osoby na 14 dní za cenu 24500 Kč. Jedná se o rozdíl mezi sezónami. Pokud by jste preferovala vilu pro 4 osoby, cena bude 39350 Kč. V našem resortu jsou 2 typy vil – pro 2 a pro 4 osoby. Pláž je dostupná pěšky do 10 minut od resortu. Pláže jsou přírodní, avšak udržované. V Thajsku neexistují soukromé pláže. Zapůjčení kol Vám zajistíme, stejně tak, jako motocyklů a automobilu. Vzhledem k silničnímu provozu a klimatickým podmínkám ale bežnou jízdu na kole příliš nedoporučujeme. Naopak vyjížďka do vnitrozemí je na kole příjemná. Na ostrově Koh Samui najdete všechno. Od přírody, přes úžasnou gastronomii, nákupy, až po noční zábavu a sportovní vyžití. Soupis nejnavštěvova­nějších výletů a atrakcí najdete na našem webu www.samuitropicalresort.cz/lokalita-a-aktivity/

Iveta M

Dobrý den, pokud mám zájem o 14denní pobyt pro dvě osoby je to tedy do 15.7.2014 za 17.0010,–Kč.Kolik platí dítě do 15 let?Děkuji

Jakub

Dobrý den,máte možnost koupit pobyt za zvýhodněnou cenu se slevou 50%, a to v termínech od 1.9. do 14.12. a od 16.4. do 15.7. Mimo tyto termíny můžete koupit pobyt také,avšak za cenu 24 500 Kč,která je nižší o 28% oproti původní ceně. Dítě do 15 let je zdarma.

Kovaříková

Dobrý den,
je možno reservovat 2 osoby na 14 dní za 24.500 Kč na konec října 2014? V zadání máte datum do konce října 2014, ale také do 1.10.2014. Tak co z toho platí?
Jaké je v oblasti v říjnu počasí??
V resortu je český personál? Český delegát je také na letišti?
Nevíte kde je možno dobře zakoupit letenky, nemáte nějaký tip..... Mockrát děkuji…Kamila Kovaříková

Jakub

Dobrý den,děkujeme za Váš dotaz. Pro 2 osoby na 14 dní na konec října je rezervace možná. Počasí na Koh Samui je relativně stálé. Platí ale, že největší pravděpodobnost deště je v říjnu a listopadu. Teploty jsou však stále okolo 25 – 30°C i teplota vody je stále na koupání. Vouchery jsou platné na rok. V rámci jednotlivých období nabízíme různá cenová zvýhodnění. Voucher proto můžete uplatnit klidně nyní a na pobyt odjet až příští rok.V resortu je český personál a na letišti na Koh Samui Vás rádi vyzvedneme. Po letenkách se můžete podívat na našem webu www.samuitropicalresort.cz/rezervace/rezervace-letenek/

Jana

Dobrý den,
prosím o informaci, jak je to s nástupem na pobyt. Píšete, že se jedná o počet dnů – většinou se pobyty počítají na počet nocí. Pokud si například koupím pobyt na 10 dní a přiletím první den v podvečer, mám před sebou už tedy jen 9 dní? Potřebovala bych toto ujasnit kvůli rezervaci letenek, nejlépe na nějakém kalendářním příkladu. Děkuji.

Jakub Šafránek

Dobrý den, ceny jsou uvedeny za 10 nocí. Pokud tedy přijedete například 1.ledna, odlet je nutné si nastavit na 11.ledna. Vzhledem k tomu, že může být obtížné nastavit letenky takto na konkrétní datum, rádi Vám upravíme dobu pobytu a cenu adekvátně přepočítáme.

maria engelova

sleva 28 procent plati po cely rok ?

Jakub

Dobrý den,sleva platí do vyčerpání voucherů. Po vyčerpání ale pro Vás určitě připravíme další akci.

Emil

Zdravím
Yajímá mne z kterého letiště je zajištěný transfer.
 díky

Jakub

Dobrý den, transfer zajistíme z letiště přímo na ostrově Koh Samui. Na toto letiště létá z Bangkoku společnost Bangkok Airways.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru