Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 dny v předvánoční Budapešti s návštěvou lázní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Eva Černická

Dobrý den, máte ještě volná 4 místa v termínu od 12.12.-15.12.? Včetně autobusu?

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Černická, bohužel v termínu 12.12. – 15.12. máme již všechny kapacity obsazeny.

Romana

Dobrý den, prosím o informaci, zda jsou ještě volné nějaké termíny a zda je možné nastoupit do hotelu ve čtvrtek pozdě večer. Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, volno máme ještě v termínu 19.12. – 22.12. Check-in v hotelu je kdykoliv po 12 hod. odpolední do cca. 10 hod. večerní.

Martin

Dobrý den, celkový počet voucherů je těch uváděných 220? Nebo lze pořídit i další? Máme zájem jet ve více lidech.

CK Arcadia Air

Dobrý den, kapacita voucherů je 48 kusů v každém termínu.

Simona

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je ještě volná termín od 21.11–24.11 nebo 19.12–22.12 a zda jsou v těchto termínech volné místa v autobuse trasa Brno-Budapešť-Brno

CK Arcadia Air

Dobrý den, v obou zmíněných termínech máme volné jak ubytování, tak místa v autobuse.

Viktor

Dobry den, kolik by stal doplatek pro 1-luzkovy pokoj? Za odpoved predem dekuji.

CK Arcadia Air

Dobrý den, příplatek za jednolůžkové ubytování v hotelu Gloria činí 980,– Kč.

Sadidová

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na cestu autobusem ve spolupráci se student agency. Jak dlouho cesta trvá a ví se dopředu časy odjezdu? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Sadidová, odjezdy autobusů jsou následující: Praha 7:00 → Brno 9:30 → Budapešť 14:00 nebo Praha 15:00 → Brno 17:30 → Budapešť 22:30.

Martina Závodná

Dobrý večer, také mě zajímá jaké památky bychom navštívili? Děkuji…

Slevomat.cz

Dobrý den paní Závodná,
během prohlídky města uvidíte tyto památky. Budínský hrad, Matyášův chrám, rybářská bašta, řetězový most, Maďarský parlament, basilika sv. Štěpána, Andrassyho třída, Státní opera, Dům teroru, Náměstí hrdinů, městský park, divadla v centru města, ulice Váci, Velká tržnice, židovské město.

Klára Pitrová

Dobrý den, rádi bychom si zakoupili tento zájezd. Zajímalo by mě kolik peněz by bylo potřeba na vstupy a jízdné podle plánu uvedeném v nabídce? A do kterých památek by to bylo? Děkuji mockrát za odpověď. Pitrová

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Pitrová, na vstupné a jízdné na MHD bude stačit cca. 15 EUR na osobu. Většina památek je bez poplatu. Vstup se platí v Kostelu krále Matyáše a do vyhrazených prostor Baziliky sv. Štěpána.

Pavel

Dobry den,
dopravu autobusem za priplatek organizuje CK nebo jakym zpusobem to probiha? A jeste me zajima zda cesta na/ z nadrazi na hotel neni slozita? Dekuji za odpoved.

CK Arcadia Air

Dobrý den, autobusovou dopravu organizujeme ve spolupráci se Student Agency. Do Budapešti přijedete na autobusové nádraží Népliget, které je vzdáleno pouhých 10 minut volné chůze od hotelu Gloria.

Jiří Duben

Dobrý den, bylo by možné si pobyt v rámci voucheru o jeden den prodloužit (např. již od středy) nebo si toto případně máme vyřešit individuálně? Příp. jaká by pak byla cena voucheru?
Hezký den a děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den pane Duben, ano pobyt Vám můžeme rozšířit o jeden den dle Vašich požadavků. Příplatek za den navíc je 740,– Kč / os. v hotelu Gloria se snídaní.

Pospíšilová

Dobrý den,
na tomto zájezdu jsme byli už vloni, moc se nám líbil a rádi bychom si ho zopakovali. Bylo by možné zajistit ubytování pro 3 dospělé osoby?
Pospíšilová

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Pospíšilová, Vaše spokojenost nás velice těší. Ubytování 3 dospělých osob je možné ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru