Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brýlové čočky Stingo Optical za výbornou cenu

4,2 / 5 Stingo Optical Fashion Praha - Holešovice  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Ivana

Dobrý den,
využila bych této nabídky (čoček za 599,– Kč) pro zhotovení dioptrických slunečních brýlí. Nosím multifokální brýle, ale pro tyto účely bych volila jednoohniskové čočky, mám na dálku 5,25 dioptrií na obou očích. Chci se zeptat, zda je možné připlatit si za zabarvení čoček a kolik by to stálo. Dále, zda je možné ztenčené čočky použít do slunečních obrub. Asi před 3 lety to byl ještě velký problém a musela jsem si nechat udělat sluneční brýle s neztenčenými skly, což nevypadá esteticky dobře.
Děkuji za odpověď.

Francová

Dobrý den, ráda bych se nejprve zastavila ke konzultaci k případnému objednání čoček a brýlí – jsem krátkozraká a mám 5 dioptrií na obou očích.
Lze se u Vás předem objednat? Pravděpodobně bych volila pobočku na Praze 1.
Děkuji

Francová

Jana

Dobrý den,
jaký by byl postup u dioptrií 6 a 8 při krátkozrakosti.
Obruba by byla dodána vlastní.
Děkuji

Stingo Fashion Optical

Dobrý den,
sleva za 599,– je určena do maximálního rozsahu +/- 6D a 2cyl. Multifokální čočky jsou v rozsahu –8 až +6D a 4cyl.

Pokud by jste se do výše uvedených hodnot vešla není to problém. Pokud by tomu tak nebylo bylo by nutné rozdíl ceny doplatit. (Vyšší dioptrie jsou vyráběny individuálně na zakázku a tudíž jsou dražší.) Doporučuji vám zastavit se na některé z našich poboček s vašimi současnými brýlemi a případně si nechat přeměřit i aktuální dioptrie. Abychom znali přesně hodnoty, následně vám sdělíme přesnou cenu.

Pavel Lukeš

dobrý den,
mám dioptrie –3,75 a –3,25 a mám zájem o aplikaci do stávajících obrub (nahoře obroučka dole vlasec). Jaká by pak byla dodací doba?

Stingo Optical Fashion

Dobrý den,
v případě zájmu o jednoohniskové čočky za 599,– počítejte maximálně týden.

Lída

Dobrý den,
pokud musím asolvovat prohlídku, změříte mi i dioptrie nebo mám přinést papír od očního? Brýle již mám-3 dio a budu potřebovat silnější.

Stingo Optical Fashion

Dobrý den,
Změření dioptrií vám rádi provedeme na našich pobočkách. Pokud potřebujete provést podrobnější vyšetření (např. změření nitroočního tlaku a kontrolu očního pozadí), doporučujeme zajít očnímu lékaři.

Stingo Optical Fashion

Dobrý den,
u nabídky za 599,– se jedná o ztenčené plastové jednoohniskové brýlové čočky ve ztenčení 1,6. Tyto čočky jsou tvrzené proti poškrábání a mají Antireflexní úpravu. Nejedná se však o Impression čočky. O těchto čočkách vám rádi poradíme na jakékoliv naší pobočce.

Daniel Kocourek

Dobry den, Vase nabidka ztencenych Stingo cocek jde tedy o Impression cocky?Je v cene i antireflexni uprava? Ztencene znamena v tomto pripade jaky konkretni index lomu? Dekuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru