Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1999 Kč za dvě noci pro dva v pětihvězdičkovém hotelu Savoy Royal. Přepychové ubytování ve Špindlerově Mlýně, luxusní relaxace a sleva 65 %.

4,8 / 5 Savoy Royal hotel (2 pobočky) Špindlerův Mlýn 1 216 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jana

Jejda, to je zase někdo chytrej. Děti nemáte, že?

Michal

LIDI PROBOHA ČTĚTE!!! a jak už tady jednou bylo psáno, není to nabídka stanování pro nejširší rodinu! Máte pobyt pro dva tak proč všude cpete ty svoje děcka? Beztak jen kazí pobyt jiným lidem, kteří si kupují romantický víkend (ne rodinný!). Pro rodinu si najdete jiný vhodnější poukaz zde na slevomatu a přestaňte otravovat s ukřičenými ratolestmi!

Hanča

asi nemáte ještě děti,že???????­????????

A.H

Kdyby to byl romantický víkend, tak svoje děti nikam necpu, nechám je doma samotné a vyrazíme si jen s manželem (samozřejmě nadsázka). U tohoto hotelu nás zaujal krásný hrací koutek, takže pravděpodobně jsou na děti zvyklé…romantický pobyt si představuji s trošku jinými službami než jen snídaně a jedna masáž.

Maryška

Obdivuji pevné nervy toho, kdo musí slušně odpovídat na stupidní dotazy negramotných zájemců. Prosím je, aby více četli!!! Těším se na příjemný pobyt pro DVA v krásném hotýlku. Rodinám s dětmi bych doporučila hledat jinou vhodnější nabídku.

Jirka

Ale my vážená slečno čteme. V nabídce je psáno, ze deti da deseti let (počet neudan) mají pobyt zdarma. Na webovkach hotelu se rozplyvaji jaky krásný dětský koutek mají a dokonce nabízejí i chuvu. Tak si to raději také lepe přečtete než budete takto hloupě reagovat…

A.H.

Dobrý den,
jsme pětičlená rodina 2 dospělí + 3 děti, rádi bychom využili tuto lákavou nabídku, ale myslím, že je pro nás cenově výhodnější, koupit 2 vouchery, než doplácet za rodinný typ pokoje. Máte některé pokoje s možností „propojení“?
Předem děkuji za odpověď

Maja

Chci se zeptat jak to funguje nejdirive si mam udelat u vas rezervaci a pak si teprve koupit voucher nebo naopak? a jeste k terminu mate volny termin od 20.5.-22.5 pro 2 osoby?

Sabina

Bože můj, tak snad děti šoupnu babičkám nebo někomu a užiju si víkend ve dvou, ne? Aspoň budete mít možnost pořídit si další. A nebudete prudit s blbými dotazy.

Honza

Dotázek prosííím. Rádi bychom jeli ve 4 dospělích (+ dítě 4 roky) za 3 vouchery pobýbýt v této sestavě 3 noci??? Děkuji.

Ivuše

Opravdu je mi stydno za 90% všech (stupidních) dotazů. Jestli jen půlka z těchto tazatelů zakoupila voucher, doufám, že pojedou v jiný termín. Personálu hotelu přeji pevné nervy

Marek

Je moc hezké, že zde odpovídáte takřka obratem na otázky, které se opakují stále dokola… Já bych však prosil odpověď na výše zveřejněný dotaz: „Lze při rezervaci zvolit také typ postelí, tedy twin, nebo double?“ Děkuji předem a těším se na pobyt

Nela

Dobrý večer,
já lituji toho, kdo musí na všechny tyto dotazy odpovídat. Lidi, vy snad neumíte číst? Když chci něco kupovat a ještě k tomu za takové „drobné“, tak si najdu 5 minut na přečtení, ne?

Pája

Souhlasím s Nelou. Cena je tak luxusní, že to asi všem zvídavým zatemnilo oči a myšlení. Personálu hotelu Savoy Royal tuto lukrativní nabídku „pěkně osladíme“ nekonečnými dotazy. Chudáci. Přitom … já ráno koupila dva vouchery, hned na to jsem si napsala o rezervaci, která mi za PÁR HODIN byla potvrzena a jsem spokojená. Při tom návalu kupujících přece nemůžu chtít okamžitou odpověď !
Už se moc těšíme na pobyt a všem zaměstnancům Savoy Royal přejeme pevné nervy !!!!

Lidka

Dobrý den,
chtěla bych koupit voucher pro mne a přítele.Zajímá mne zda bude platit nabídka 6 nocí a je k tomuto i snídaně?Nebo se to vstahuje jen na 2 noci?Pokud je to tu uvedeno, promiňte za nepozornost.Děkuji za odpověď s pozdravem a přáním hezkého dne Lidka

Welčaa

Dobrý den koupila jsem 2 vouchry (pro 2 osoby) a kolik bychom platili za 18 letou dívku za 6 nocí? Děkuji

Marie

chtěla bych zarezervovat termín 1–3.7., zadala jsem příkaz k úhradě, a chtěla bych vědět, jestli mi termín potvrdíte, nebo zda mám volat do hotelu a zjišťovat, jestli je termín volný a pro mě zarezervovaný děkuji za odpověď

Mirka

Dobrý večer, chěla bych se zeptat, zda je ještě volný 2-lůžkový pokoj v termínu od 27.05.-29.05. Děkuji za odpověď.

Dana Vorlickova

Ano, to s tema detma pokladam take za neseriozni, aby nemohlo ani batole spat s rodici na posteli, pokud si to tak preji a musel se za nej doplacet dvojnasobek pobytu, to je spatne a jsem rada, ze jsem to odhalila jeste pred zakoupenim voucheru.

Karolina

Jedno dítě do 10 let je na přistýlce zdarma.
Možná je to popsáno malinko méně srozumitelně, ale jinak nevím, co je na této akci neseriozní?? prostě tohle je akce pro DVĚ!! osoby a ne pro celou famíliji!! Za to se bohužel musí připlatit. A to je holt pro plno lidí problém. Nejradši vy brali všechno zadarmo.

jitka šafratová

No, co k tomu dodat..snad jen přání si pěkného počasí až u Vás budem:-)

Lucie

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak by to bylo s tou avizovanou slevou na 6-ti denní pobyt, kdybychom si koupili 2 vouchery na 2 dny, ale pro 2 samostatné dvojice (osoby A+B si koupí 1 voucher na 2 dny, osoby C+D si koupí druhý voucher na 2 dny). Je tam poté nějaká sleva na pobyt na 6 dní, když píšete, že pri zakoupení 2 voucherů je sleva na 6 dní oněch 75%?

Děkuji moc za odpověď.

Savoy Royal Hotel

6-tidenní pobyt lze využít pouze pro osoby na jednom pokoji při zakoupení dvou voucherů

Petra

Dobrý den,
když si zakoupím 2 vouchery je tedy možné ubytovat tatínka samotného na samostatném pokoji?
Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

ano, samozřejmě lze

Paja

Dobrý den,
jsou v hotelu volné kapacity k této nabídce s nástupem od 16.7. – 30.7.2011?

Hana

Dobrý den,
je v případě pobytu na 6 dnů dán nějaký „nástupní den“ nebo je to čistě na nás, od kterého dne si pobyt vybereme.
Díky za odpověď

Savoy Royal Hotel

ano, nástupní den je čistě na Vás, záleží pouze na obsazenosti v daný termín

Víťa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co všechno zahrnuje 6 dení pobyt. Protože jsem nikde nevyčetl, zda je v ceně i večeře, když snídaně je ve formě švédských stolů. Děkuji za odpověď

Marek

Nevyčetl, jelikož v ceně logicky není…

Víťa

Dobře a kolik by tedy vyšla večeře na 6 nocí, když naní zahrnuta. Můžete mi prosím udělat nějákou kalkulaci. Děkuji

ewa

již bylo zodpovězeno, výběr večeře ala carte a cenově podle toho co jsi vyberete a jaký jste gurmán…:-)

Marek

Dobrý den, lze při rezervaci zvolit také typ postelí, tedy twin, nebo double? Děkuji předem a těším se na pobyt

Alena

Dobrý den.Pokud by jsme jeli 3 dospělé osoby na 6 dní,bude lepší zakoupit 4 vouchery a být ubytováni na 2 pokojích než zakoupit 2vouchery+přis­týlku(6×900Kč=5­400Kč)-chápu to dobře?

Savoy Royal Hotel

prosíme o trpělivost, rezervace vyřizujeme postupně, máme jich skutečně mnoho. Do zítřka se pokusíme všechny potvrdit

Hanka

dobry den, je jeden dotaz, je mozno rezervovat pobyty i treba za tyden??? Mam rezervovan voucher, ale platbu mam prevodem a tak bude par dni trvat, nez budu mit cislo voucheru… diky za odpoved

Savoy Royal Hotel

rezervovat můžete kdykoli až do konce platnosti voucheru

Hana

diky moc

Michal

Dobrý den,
taktéž mi ještě nepřišlo potvrzení datumu rezervace z Vašeho hotelu, chtěl bych zakoupit ještě jeden pobyt na neurčito, ale pokud nedostanu odpověď před vyprodáním zde na slevomatu tak budu dost zklamán.

 Děkuji

Mandy

Tak po telefonátu do slevomatu mi bylo řečeno, že oni jsou jen platforma poskytující prostor pro nabídku + transakci a Vy jako inzerent si řešíte vše sami, tudíž doklad o zaplacení poskytuje hotel.
Takže cokoli jako doklad, fakturu byste měli poskytnout.
Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

slevomat provádí transakci, tudíž vystavuje doklad. Pro nás jako doklad o zaplacení slouží voucher předložený na recepci

Mandy

Tak Vám děkuji za info. Takže prostě doklad o platbě nedostanu, což není dle zákona možné. Každý říkáte něco jiného…to je divný obchodní model, když jeden to přehrává na druhého. No nic, asi smolík.

Jindra

Mandy,
Slevomat vám evidentně lže a navíc svým jednáním hrubě porušuje zákon. Pravdu má Savoy Royal Hotel – Slevomat provádí transakci, příjmá od vás platbu a tudíž je jeho povinností vám vystavit na tuto transakci platný účetní doklad.

Je to stejné, jako když si kupujete třeba zájezd u cestovní kanceláře – poskytovatelem služby (zájezdu) je cestovní kancelář a platíte také přímo jí, nikoliv zvlášť letecké společnosti, která vás bude přepravovat ani hotelu, v němž budete ubytován.

Doporučuji podat oznámení ČOI a Živnostenskému úřadu. Ostatně: Slevomat mívá podobné problémy často; i já jsem s nimi již něco podobného řešil. Je to převelice špatná vizitka firmy, která se chlubí svým údajným nadstandartním přístupem k zákazníkům.

Jana

Na obhajobu Slevomatu – na podzim jsem potřebovala doklad o zaplacení poukazu do Solné jeskyně pro mou zdravotní pojišťovnu a do hodiny mi na email poslali zjednodušený doklad o zaplacení, který pojišťovně bohatě stačil. Nejde tedy jen o nedorozumění či komunikační šum? Psal jste, že potřebujete potvrzení o platbě kartou – třeba nemohou vystavit jen toto konkrétní potvrzení. Ptejte se po „daňovém dokladu“ – ten má vystavit ten, kdo zboží prodává, resp komu jste zaplatil. Na něm bude datum, cena a popis služby (tedy 1999 za poukaz na pobyt v hotelu). Potvrzení o platbě kartou byste měl mít na svém bankovním výpise, jehož kopii byste k tomu mohl přiložit…

Ondra

omlouvam se, ze nereaguju primo k tematu, ale …lidi, proboha, ctete i neco jinyho nez nadpis? i kdyz mozna ani ten ne…

Silva

Dobrý den, prosím o cenu pobytu pro dvě dospělé osoby a dvě děti (9 a 12 let) v termínu od 1.7. – 6.7. Děkuji

Ifka

Jestli to dobře chápu, tak jeden voucher je pro jeden pokoj. Na jeden pokoj jedna přistýlka. Tudíž jedno dítě přebývá. Mám tentýž problém.

adriana

dobrý den takže pro 2dospělé a 2 deti 2r + 4r nestačí jeden voucher za 1999,– neubytujete nás na jednom pokoji. pro syna cestovní postýlka a dcera bude spát s náma v posteli

Savoy Royal Hotel

v uvedeném pokoji je možné pouze jedno dítě, za příplatek je možné dokoupit vyšší kategorii ubytování

Mandy

Dobrý den,
mě by spíš zajímalo, jak byste řešili toto: potřebovali bychom koupit vouchery přes firmu (přispívá na dovolenou), ale na to je potřeba vystavit doklad k platbě kartou. V tomto případě při platbě kartou na slevomatu dostaneme emailem jen voucher, nikoli doklad k platbě. Jak postupovat? Vystaví doklad slevomat nebo hotel…Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

platby probíhají pouze přes slevomat nikoli prostřednictvím ho­telu

Mandy

To je mi jasné, platba kartou přes internet slevomatu, ale je to bez dokladu, tak se ptám znovu…jak postupovat? To že mám poukázku je sice hezký, ale bez dokladu.
To je otázka i pro slevomat, jestli to tu čtou.
Děkuji.

Bára

Dobrý den, chtěla bych se jen ujistit. Když si koupím dva vouchery na 6 dní pro dva. Budu mít celých šest dní každý den snídani, k dispozici 2×saunu a 2× masáž pro oba. A špindl card na 6 dnu, je to tak? A ještě zda by šla sauna vymenit za pobyt ve výhřivce, ze zdravotních důvodů bych toto nevyužila.
 Děkuji

JohnS

To už fakt musím komentovat – lidi, vždyť to tady všechno bylo 10× vysvětleno… Nechápu.

Bara

Já to zde nikde nenašla, saunu a výhřivku ano, ale ostatní ne, tak se raději ptám.

Savoy Royal Hotel

na každý jeden voucher platí jeden vstup do sauny a půlhodinová masáž pro dva

Martin

Chápu to správně že bychom s manželkou mohli i s dětma při použití dvou voucherů na celkem 6 nocí k Vám do hotelu? Jedno dítě máme 5 let a to druhé má 12, tak tam je na ty dva vouchery/6nocí příplatek 1.600,– Kč?
Rozumím tomu dobře?

Děkuji za odpoveď.

Savoy Royal Hotel

na pokoj je možné umístit jen jednu přistýlku, pokud si přejete rodinný pokoj nabízíme suitu za příplatek 2.000,–CZK/noc

Jana

Dobrý den,
ráno jsem emailem rezervovala termín 2.-4.7.2011, telefonicky mi bylo sděleno, že je volný. Stále mi ale nepřišlo potvrzení. Vzhledem k tomu, že máme jen omezené možnosti, kdy vycestovat, nevím, zda mohu s termínem počítat…
 Děkuji

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zaptat, zda v ceně pobytu je parkování zdarma?
Předem děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

ano, parkování před hotelem zdarma

Savoy Royal Hotel

děkujeme a i my se těšíme na Vaši návštěvu:)

ewa

už jsme měli to potěšení a tento hotel jsme navštívili, byl to úžasný víkend za docela jiné peníze. Toto je výborná nabídka a samozřejmně už máme koupený voucher a moc se těšíme.....

jana

Dobry den,
je mozne kdyz si koupim 2 vouchery, je pouzit 2× na 3 noci? Nebo je nutne je vyuzit naraz na 6 noci?
 dekuji

Savoy Royal Hotel

dva vouchery je možné použít pouze při 6-denním pobytu, nebo každý zvlášť na dvě noci

Hanka

děkuji Royalu za super nabídku, hotel znám a je super, sama kupím voucher. A vůbec si nevšímejte rejpalů na této diskuzi, i méně inteligentní osoba pochopí, jak je nabídka myšlena :)

Dana

Dobrý den,

je možné zakoupit dva vouchery a využít je na dva různé pokoje pro dva páry pouze na tři noci?

Savoy Royal Hotel

dobrý den, dvě noci navíc zdarma je možné využít pouze při 6-tidenním pobytu. Nelze využít na dva různé pokoje.

Savoy Royal Hotel

prosím znovu o pozorné přečtení nabídky. Jedná se o dvě noci pro dva v pětihvězdičkovém hotelu!!! Umístěním jedné přistýlky pro dítě do 10-let vycházíme vstříc párům s malým dítětem. Nejedná se o rodinný pobyt v campu.

K.

Možná by stačilo k větě „Děti do 10 let mají ubytování na přistýlce zdarma“ doplnit, že lze přidat pouze jednu přistýlku. Všem by to bylo hned jasné. Není to moc přesně uvedeno:o(

Ilone

Děkuji moc za Vaši nabídku, voucher máme koupený, skvělá nabídka a těšíme se na pobyt – vydržte , prosím, nával otázek od spoluobčanů, kteří by nejraději za pobyt ve Vašem hotelu dostali zaplaceno:-)

K.

O tom, že ta nabídka je super není pochyb. O tom nikdo nepolemizuje. Jen jsem napsala, proč je asi tolik otázek ohledně jednoho potažmou dvou dětí. Není to jasně specifikováno a v úvodních odpovědích hotelu o tom také není zmínka.

Radka

Vážení, tím, že napíšete větu „Pro děti neomezený volný vstup do dětského koutku“, tak jste tím jasně dali najevo, že počítáte s rodiny s dětmi, tím to také tolik lidí přilákalo. Já osobně prosím o potrvrzení rezervace za podmínek, které jsou tu vymezené a za těch, které jste mi při rezervaci přislíbili.

Jirka

Nevím proč zdůrazňujete, ze se nejedna o pobyt v campu? Tak příště nedávejte Vaši nabídku na Slevovat a nedivte se, ze rodiny s detmi by si také radi někam vyjeli. Jestli je to pro Vás problem – stačí říci o jake zákazníky nemáte zájem a my alespoň budeme vědet co asi u Vas očekávat…
Děkuji

Jitka

Dobrý den,
přemýšlíme o koupi voucheru, jde opravdu o velmi luxusní nabídku:) Chtěla jsem se zeptat, zda je i parkování v ceně a ta přistýlka pro 5letou dceru, zda se na ten pokoj, na který se voucher vztahuje opravdu vleze, kolik budeme připlácet apod. Možná, že to již bylo zmíněno, ale už se v tom přestávám orientovat, dotazů a různých variant je mnoho, proto se omlouvám za možné opakování a předem děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

dobrý den, přistýlka pro 5-ti leté dítě je v ceně, parkování také. na pokoj se vejde jedna přistýlka

Radka

Dobrý den, koupila jsem poukaz jako jedna z prvních pro naši 4 člennou rodinu (tj. 2 děti 2 roky a 9 měs.) společně s našimi známými. Když jsem volala na recepci byl mi nabízen větší pokoj s příplatkem 500,– na 2. přistýlku. Tato možnost nebyla ovšem v nabízených službách uvedena (za takových podmínek bych poukaz nekoupila). Náš syn (2 roky) s námi spí téměř celou noc na posteli, nevidím problém, proč bychom nemohli mít pokoj s přistýlkou a být tam všichni 4? Je přeci na nás, jakým způsobem se vyspíme a i kdybychom měli větší pokoj, dítě by spalo stejně mezi námi. A to, že jsou děti do 3 let, téměř všude zdarma, snad není nic typicky českého??? Navíc miminko má jídlo vlastní a syn sní tak půlku housky k snídani.

elza

no jistě rodinná dovolená za cenu pro dva,hlavně nedoplatit ani korunu a mačkat se vpokoji jako sardinky…

Karel

Jaktože nebyla? V názvu je jasně napsáno „za dvě noci pro dva ", takže pokud máte děti, tak jste se měla informovat dopředu a nebo doplatit tento "nadstandard“

K.

Vážený pane Karle, v nabídce je také uvedeno „Děti do 10 let mají ubytování na přistýlce zdarma“. Stačilo tam uvést, že na pokoj lze přidat jen jednu přistýlku a bylo by vše jasné......

R.

Přesně tak. Pokud si člověk pozorně přečte nabídku, tak tam není jasně specifikováno, kolik dětí smí 2 osoby vzít s sebou, takže v tomto případě je zadavatel prohrávající. Navíc se jedná o malé mimino, takže vůbec nechápu diskuzi …

Klára

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné přijet se synem 4 roky a dcerou 6měsíců na jeden voucher. Pokud se do pokoje nevejdou dvě přistýlky, vejde se tam jedna přistýlka a jedna dětská postýlka? Pokud ne, je možnost, že syn by spal s námi v posteli (u nás běžná věc:o)) a měli bychom pouze dětskou postýlku? Díky za odpověď

Eva

Nedají, čtěte diskusi, již se to několikrát opakovalo

Savoy Royal Hotel

prosím o rezervace na uvedený email, které obratem potrvrdíme

elza

Nechápu kritiku na tento luxusní hotel a jejich luxusní nábídku,jak někdo může žádat pobyt pro čtyřčlennou rodinu za cenu,která je uvedená pro dvě osoby!typicky český přístup!!!
hotelu přejeme pevné nervy…a co nejvíce pozitivně naladěných hostů

eva

Souhlasím s vámi!!

niki

souhlasím, dělaj si z toho camp!!!

Rena

Pekný deň, dajú sa na štandartnú izbu umiestniť 2 detské postielky ? zaujíma ma či hotel poskytuje službu opatrovanie detí ..... tiež ma zaujíma možnosť zámeny sauny za masáž. Ďakujem za odpoveď.

Eva

2 přistýlky se nedají umístit, čtěte diskusi, již se to několikrát opakovalo

Rena

Milá Eva, detská postielka nie je prístelka… každý rodič to vie. Ináč ďakujem za „odbornú“ odpoveď :-))))

Bety

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné si s sebou vzít i kola a zda je v hotelu úschovna kol. Děkuji.

Savoy Royal Hotel

ano, je možné si vzít kola, úschovu zajistíme

Marketa

Ráda bych se zeptala, zda li je možné ubytovat se s pejskem a popřípadě jestli je za to nějaký příplatek. Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

příplatek za pejska 200,–/noc

Fuchsová

Dobrý den, chci se zeptat, máte volný termín 20 až 22.května? Pro dvě osoby a tříleté dítě. Děkuji za odpověd.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik bych zaplatila při koupi 1 voucheru + 1 dospělou dceru (23 let) na pokoji.

Savoy Royal Hotel

cena za přistýlku činí 900,–CZK/noc. na dvě noci tedy 1.800,–CZK

Lucie

Dobrý den, není možné využít místo sauny jinou službu? Do sauny ze zdrav. důvodů nemůžu. Nešla by například vířivka nebo masáž? Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

případné změny je možné domluvit na místě, pokud to bude v našich silách, vyhovíme

Iveta

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jaká je obsazenost hotelu a kolik dní dopředu si musím rezervovat pokoj.
 Děkuji

Savoy Royal Hotel

nejlépe písemně 14dní dopředu

Alena

Koupila jsem 2 vouchery, tedy na 6 dní pro dvě osoby. volala jsem na recepci ohledně dětí a bylo mi řečeno, že doporučují přikoupit jeden voucher navíc , což jsem učinila. ale teď se chci ujistit, že třetí voucher platí taky na těch 6 nocí.
Děkuji

Savoy Royal Hotel

pobyt na 6nocí je možné prodloužit pouze v případě užití dvou voucherů po sobě na jednom pokoji. Pokud chcete dva pokoje na 6nocí, potřebujete celkem čtyři vouchery. Podotýkám, že je tam sleva 75%, kterou nikde jinde nedostanete

Věrka

Dobrý den,
kolik by stál pobyt na celý týden pro 2dospělé, jedno dítě na přistýlce-6let, a jedno 11m miminko, mohlo by spát s námi na posteli? Kolik stojí polopenze, nebo plná penze. Děkuji

Savoy Royal Hotel

pobyt na šest nocí je v ceně dvou voucherů tedy 3998,–CZK. Znovu podotýkám, že se jedná o dvoulůžkový pokoj, kde je možné ubytovat pouze jedno dítě. Máme k dispozici rodinné suity, které je možné připlatit k voucheru také s výraznou slevou 2.000,–CZK/noc

Jana

co je prosím vouchery a kolik stojí, kolik voucherů potřebuji pro 4 dospělé osoby a kolik by potom stál prodloužený pobyt ze dvou na 6 nocí pro tyto 4 osoby (dva pokoje) a období si mohu také vybrat? Nakupovala bych takto poprvé a proto sbírám informace děkuji

Savoy Royal Hotel

pro čtyři osoby ve dvou pokojích na 6nocí je třeba 4vouchery. termín rezervovat, prosím, písemně na uvedený email

Slevomat

Dobrý den Jano, voucher je poukaz, jehož vlastnictvím jste oprávněna využít služby, které jsou na něm uvedeny. Někdy jsou vouchery v konkrétní hodnotě na výběr libovolného zboží, ale o tom zase třeba příště :)

Jaroslav

Dobrý den,
Vaše informace o možnosti nebo spíše nemožnosti ubytování dvou dětí mi připadá velmi neseriozní a hlavně vydaná velmi pozdě a vlastně až na základě informace jednoho klienta, který mluvil s recepcí. Několikrát bylo Vámi zmíněno, že dvě děti do 10 let jsou zdarma. Co tedy máme nyní s voucherama dělat? A kdyby na to ten klient nepřišel díky rozhovoru s recepční, tak byste nám o doplatek za větší pokoj řekli až na místě popřípadě neubytovali jedno y našich dětí?? Tohle fakt neberu, přijde mi to velmi neférové měnit podmínky v okamžiku, kdy už je zakoupeno 260 voucherů. Prosím o vyjádření.

Savoy Royal Hotel

ihned v první větě je uvedeno, že se jedná o dvě noci pro dva, ubytováním dětí zdarma jsme vyšli vstříc párům, které mají malé dítě do 10-let. Nejedná se o rodinný pobyt. Za nedorozumění se omlouváme

Jaroslav

Nevím, ale tohle není nedorozumění, takhle to prosím neprezentujte, to od Vás fakt není fér. Podívejte se hned na úvod diskuse, kde Katce jasně říkáte, že její dvě děti jsou zdarma. Jak jsem již napsal, měníte podmínky za pochodu a říkáte tomu nedorozumění. Voucher jsme zakoupili v okamžiku, kdy bylo jasně řečeno, že jsou děti zdarma.

Liljana

Dobrý den,
můj dotaz zní zda je možné připlatit večeři (polopenzi) a kolik stojí?

Savoy Royal Hotel

polopenzi nenabízíme, výběr večeře ala carte

Martin

Dobrý den,
asi před měsícem jste prodávali zde vouchery za 6.990 a pak na zapakatel.cz za 5.990 Kč. Zajímalo by mne, když mám ještě tyto drahé vouchery, jak bude s takovými klienty zacházeno – zda stejně jako za cenu 1.990,– Kč, takže se na pobyt ani nedostanem..? Je to dle mého názoru velmi nefér takto nastavit akce !

Lenka

Absolutně souhlasím. My také máme ten drahý voucher za 6.990, který platí ještě do 31.5. Levný nový voucher platí již od 12.5. Velmi mě zajímá, co se bude dít v obdobi od 12.5 do 31.5. Podobný postup ze strany slevomatu a hotelu považuji za velmi nechutný a jsem velmi zklamaná.

Savoy Royal Hotel

starší vouchery mají podstatně rozšířenou nabídku, např. neomezený vstup do sauny a výřivky a luxusní 4-chodová degustační večeře s lahví výběrového vína

Marky

Aha, takže zřejmě ta sauna bude stále volná a večeře s vínem u Vás stojí pak nejspíš 4.000 Kč. Přeji Vám sťastné chvíle s 1300 vouchery za 1.999 Kč. To abyste si objednali již nyní nové židle z kartelu a hodně pokojských, které budou poklízet :-))

Rob

domácí zvířata je možné ubytovat za 200 Kč/den.

Iva Nápravníková

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli by platila 10.letá dcera,11 jí bude v říjnu.Děkuji moc.

Savoy Royal Hotel

dcera 10let zdarma

Tereza

Dobry den,
je mozne vzit s sebou do hotelu psa ?

Diky za odpoved

Savoy Royal Hotel

ano za poplatek 200,–/noc

Jola

Dobrý den,
rodina 2dosp. a 2.děti-9.a13.let, zaplatí 2799,–?
Děkuji a hezký den

Savoy Royal Hotel

uvedený voucher platí pro dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky. Pro 4-člennou rodinu nabízíme dva pokoje nebo rodinnou suitu

Šárka

Dobrý den,
měli byste volný termín pro 2 osoby od 24.6. – 26.6.2011 nebo 17.6.-19.6.2011.
Děkuji za odpověď.

Bela

Dobrý den,
Měli bychom zájem o ubytování pro 2 osoby v termínu 14.6 – 16.6.11 nebo
15.6 – 17.6.11 . Máte volno v tomto termínu a je možný pobyt s malým psem(3kg)?

Savoy Royal Hotel

za domácí zvířátka účtujeme 200,–CZK/noc. rezervace se provádí písemně na uvedený email hotelu

Eduard

Dobrý den, je možné pomocí několika kuponů rezervovat i pokoje vyšší třídy?
V případě že ano, kolik by jich bylo zapotřebí nebo jaký by byl případný doplatek.
Děkuji za odpověď.

Savoy Royal Hotel

je možné doplatek za pokoj Savoy Royal Club Room 500,–/noc anebo 2.000,–/noc zaAvoy Royal Suite(4 osoby)

Eduard

Děkuji za odpověď.

Beru

Dobry den, mela jsem ten samy dotaz a na recepci mi rekli, ze v nasem pripade (2 dospeli, 7 lete dite a 4mesicni miminko) si staci priplatit 500KC/noc. Muzete mi to prosim potvrdit?

Vlaďka

Dobrý den,
pokud koupíme 2 vouchery a pojedeme ve 4 os. tzn. 2 pokoje – platí pro nás nabídka na 3 noci? Děkuji

Savoy Royal Hotel

ne, prodloužený pobyt platí pouze pro jeden pokoj

Petra

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak je to s ubytováním 2 dětí ve věku 7a12let na přistýlce.V ho­telové nabídce se uvádí,že na pokoji Savoy royal room nelze dát přistýlka.Děkuji.

Savoy Royal Hotel

stejná odpověď výše, doporučuji suitu za příplatek 2.000,–CZK, anebo dva pokoje za dva vouchery

Pali

Na recepci mi bylo řečeno, 4 člená rodina (dva dospělí+4 a 7 leté děti) se do malého pokoje nevleze a je nutno doplatit + 1300 kč za jednu noc je to pravda???

Savoy Royal Hotel

jeden pokoj je možné obsadit pouze 3-osobami včetně přistýlky. Pro 4-člennou rodinu doporučejeme velice prostornou suitu za příplatek 2.000,–CZK/noc. Do menšího pokoje se bohužel dvě přistýlky nevejdou

Zdeněk

Dobrý den, je možné za voucher zaplatit až na místě platební kartou případně platební kartou přes internetový portál?

Savoy Royal Hotel

Voucher je možné zaplatit pouze přes portál slevomat.cz

Dana

Ještě jsem se chtěla zeptat zda by bylo možné objednat pobyt na 3 noci a jaká by byla cena.

Savoy Royal Hotel

běžná cena pokoje činí 2.100,–CZK za noc. V tomto případě bych doporučil zakoupit dva vouchery

Vlaďka

V nabídce máte uvedeno, že při ubytování dítěte staršího 10 let se platí 800,– Kč za pobyt na dvě noci. Na dotaz jiného zájemce jste však sdělili, že za 6 nocí se zaplatí za dítě starší 10ti let 4.800,– Kč. Je to správně?

Savoy Royal Hotel

ano, 4.800,– platí při pobytu na šest nocí za dítě starší 10-let

Savoy Royal Hotel

omlouváme se za nedorozumění, 800,–CZK platí za celý pobyt dítěte v rámci jednooho voucheru. po uplatnění dvou voucherů tedy 1.600,–CZK

Dana

Dobrý den,
tak to je přesně nabídka kterou jsem dlouho hledala, nádherný hotel a dokonalé služby. Měla bych dotaz v kolik je možný příjezd na hotel ?

Savoy Royal Hotel

check in probíhá od 14.00h

Phreesbee

PETRE, voucher plati od 12. kvetna do konce listopadu (viz. podminky v horni casti stranky); TEREZO, selsky rozum rika, ze ano:)

Ja uz svuj mam a tesim tesim..:)

Tereza

Hezký den,
při zaplacení dvou voucherů a prodloužení pobytu na 6 dní má zákazník šanci využít pobyt v sauně 2× + masáž 2×?

Savoy Royal Hotel

ano, každý voucher zahrnuje jeden vstup do sauny a jednu masáž. v případě dvou voucherů tedy dvakrát

Petr

Dobrý den, v jakém termínu je možno voucher využít?

Savoy Royal Hotel

dobrý den, v libovolném termínu až do 30.11.2011 na základě písemné rezervace

Zuzka

Dobrý den, chtěla bych se tedy zeptat, kolik by se platilo za šestidenní pobyt pro dvě osoby.
 Děkuji

Savoy Royal Hotel

šestidenní pobyt je v ceně dvou voucherů, tedy 3998,–CZK

JanaM

Dobrý den, disponuje hotel dětskými postýlkami a jiným vybavením pro malé děti (vanička, možnost ohřátí dětské stravy). Děkuji

Savoy Royal Hotel

ano, máme k dispozici dětské postýlky, v koupelnách všech pokojů je vana, ohřev vody pro dětskou stravu Vám zajistí room servis. K dispozici také dětský koutek

jana

Dobrý den,
mám stejný dotaz kolik by platili 2 dospělí a 1 12-leté dítě za 6 dní. děkuji

Savoy Royal Hotel

stejná odpověď s rozdílem, že za 12-leté dítě je příplatek 800,–CZK na den, tedy za šest nocí 4.800,–CZK

Savoy Royal Hotel

omlouváme se za nedorozumění, 800,–CZK platí za celý pobyt dítěte v rámci jednooho voucheru. po uplatnění dvou voucherů tedy 1.600,–CZK

Petra

Dobrý den, smím se zeptat, kolik bychom tedy platili za šestidenní pobyt u vás pro dvě dospělé osoby a devítileté dítě?Děkuji

Savoy Royal Hotel

šestidenní pobyt je za cenu dvou voucherů tedy 3998,–CZK. pobyt dítěte zdarma

Kata

Dobrý den, jak je to prosím s dětmi? Kdybych koupila pro sebe a manžela voucher, tak naše dvě děti – 6 a 3 roky něco platí? Díky. K

Savoy Royal Hotel

ano, děti do 10let mají pobyt zdarma

Pali

Na recepci mi bylo řečeno, 4 člená rodina se do malého pokoje nevleze a je nutno doplatit + 1300 kč za jednu noc je to pravda???

Jindra

Dovolte mi pochvalu – prohlédl jsem si webovou prezentaci vašeho hotelu a rád musím konstatovat, že je po dlouhé době vkusná a důstojná ukázka toho, jak by měly prezentace podobných podniků vypadat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru