Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za vstupenku na Mistrovství světa Superbike v Brně! Nadupané motorky, krásné dívky a Max Biaggi, Carlos Checa i Jakub Smrž dnes se slevou 50 %.

4,5 / 5 Automotodrom Brno Ostrovačice  (mapa) 205 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Slevomat

Dobrý den, Renčo a Blanko,
pokud potřebujete vstupenky na víkend, penízky by přes týden měly stihnout dorazit včas :) Každopádně, pokud potřebujete vouchery včas, doporučujeme Vám zaplatit Vaši objednávku platební kartou online. Voucher budete mít v tomto případě za chvilku u sebe :)
Prosím, s těmito dotazy nás kontaktujte přímo na emailu slevy@slevomat.cz. Děkujeme.

Blanka

Hm , mám stejný problém jako Renča- objednala jsem jsi jednu vstupenku a zaplatila přes účet odeslané to bude v pondělí,ale neuvědomila jsem si,že jsou dva státní svátky.Stihne se to?

Renata

Dobrý den,objednala jsem jsi jednu vstupenku a zaplatila přes účet odeslané to bude v pondělí,ale neuvědomila jsem si,že jsou dva státní svátky.Myslíte,že se to stihne odeslat,aby jsme to nepropásli,kyž je to už příští víkend,děkuji za odpověď.....Renča

Emil

Musím reagovat a to, že jsem si vůbec nestěžoval na Slevomat ba naopak, denně si prohlížím všechny slevové firmy ,co u nás jsou a váš Slevomat je nejlepší, dokonce často přes vás nakupují, byla to narážka na samotného distributora vstupenek a na samotný Masarykuv okruh, vůbec ne na vaši stránky

TOM

Dobrý den,

jsem v programu SILVER a několikrát jsem žádal o refundaci za neuplatněný kupón a ani se mi nikdo neozval…

Platí tedy tato možnost či nikoliv…

TOM

Slevomat

Dobrý den, Tome,
na Váš email jsme odpovídali. Pokud nedorazil, mrkněte, prosím, zda není ve spamu. Každopádně Vám na email přeposíláme celou naši společnou komunikaci :)

Emil

A samozřejmě, ty vstupenky ode dneška stoji 600 Kč, ale je trochu nefér a mohu říct i sprosté, davat slevu na vstupenky v den jejich zdražení. Myslím, že si Masarykuv okruh ted nedělá moc dobrou reklamu. Proč jste slevu nedali včera, když ještě tyto vstupenky byly levnejší?

Bohuslav

Neberte to osobně, ale pořád tu ta sleva je, můžete vstupenku koupit levněji než normálně, a to je princip slevomatu. Myslím si, že nefér je stěžovat si a) na slevomat, protože slevomat neurčuje cenu vstupenek, a b) že tu slevu vůbec dostanete…

martin

Pokud se podivas na spoustu jinich akci tak v predprodeji jsou levnější nez kratce pred zavodem

Emil

Přesně tak, dokonce v první vlně se prodavaly tyto vstupenky za 290 Kč. Myslím, že za tu cenu by se měly nabízet Silver a ne Bronze. Nen to žádna sleva, škoda, silver by jsem koupil ihned a více kusů

fraja

Ahoj, kolik prosím platí děcka 3 a 4 roky. Díky za info

Gabriela Topinková

Dobrý den, děti do 14 let mají vstup zdarma.

Lada

Tak já nevím, ale na ticketportal nebo tam nekde je bronzová vstupenka za 490,– Kč a to mě původní hodnotu 600 moc nepřipomíná.

Gabriela Topinková

Dobrý den, cena 600 je současná cena vstupenky. Původní ceny byly předprodejní a za tuto cenu již v současné době vstupenku nikde nekoupíte.

Deni

Dobrý den SLEVOMATE, plánujete akci na MOTO GP? Díky moc

Gabriela Topinková

Dobrý den, akce na MOTO GP se neplánuje.

Michal

Dobrý den,

nikde není uvedená tribuna A – Mohu s tímto lístkem na tribunu A?

 Díky

Gabriela Topinková

Dobrý den, s Bronzovou kartou můžete v sobotu na tribuny C, D, G, T2, T3 a T5, v neděli pouze na tribuny D a G. Tribuna A je vyhrazena pro kemp.

Míša

dobrý den, zlatá vstupenka nabízena nebude? díky

Gabriela Topinková

Dobrý den, bohužel nebude.
Vstupenky už bude možné koupit pouze v přímém prodeji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru