Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

49 Kč za jakýkoli zmrzlinový pohár se spoustou čerstvého ovoce a kávu ve Fruitisimu. Báječné osvěžení v ovocném ráji se slevou až 60 %.

4,4 / 5 Fruitisimo s.r.o České Budějovice  (mapa) 1 294 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Fruitisimo

Dobrý večer,
Váš dotaz není vůbec trapný. Bohužel slevu lze čerpat až od 2.6 jak je i psáno, protože teprve zítra během dne mi Slevomat dodá veškeré podklady k voucherům. Děkuji za pochopení a budu se tešit na Vaši návštěvu

Romana

Dobrý den, prosím Vás, je možné nabídku využít už zítra na Den dětí? Moc se omlouvám za „trapný“ dotaz…

Fruitisimo

Veškeré zmrzliny, kromě těch které obsahují nejaké sušenky jako Tiramisu jsou bezlepkové…

Fruitisimo

Dobrý den,
nápoje měnit nejde, věřím, že tak je nabídka velice zajímavá a udělá spoustě lidem radost…

Pepíno

Akorát by mne zajímalo zda se k dotazům vyjádří někdo zodpovědný z cukrárny a zodpoví dotazy. Mne by totiž také zajímalo zda lze vyměnit nápoje. :-)

lucie

když se podíváte na stránky fruitisimma tak je u každého poháru napsano co obsahuje:)

Kristýna

Děkuji za info, toho jsem si nevšimla…

Kristýna

Dobrý den, také by mne osobně zajímalo, zda jde káva případně vyměnit za jiný nápoj viz předchozí dotazy…co ale potřebuji vědět daleko víc je, zda je zmrzlina bezlepková…děkuji za odpověď :)

Gabča

Dobrý den,
mám takový zde téměř obvyklý dotaz. :-) Jen by mne zajímalo jestli lze kávu vymněnit za čokoládu, vzhledem k tomu, že chceme tuto akci využít v rámci oslavy dne dětí. A manžel se synem kafe jaksi nepijí. :-) Děkuji za odpověď

Bára

Fascinuje mě, jak tady pořád chce někdo měnit složení voucherů. Voucher je daný, poskytuje Vám slevu a Vám to nestačí? Čokoládu snad snadno můžete přikoupit k tomu, ne? Proberte se proboha…

nebo si počkejte na nabídku, která bude odpovídat Vašemu vkusu..

Gabča

Milá Barčo, nakupuji na Slevomatu již delší dobu a tak vím, že lze někdy nabídku poupravit. Samozřejmě pokud to nepůjde poradím si i bez Vašich dobře míněných rad. Nicméně Vám děkuji a přeji Vám hezký zbytek dne a věřím, že i ve skutečnosti jste takto milá, tolerantní a příjemná jako v tomto příspěvku. :-)

Veronika

Myslím si, že na dotazy by měli odpovídat lidé k tomu určení. A osobní komentáře by si měli lidé nechat pro sebe, není na ně nikdo zvědavý…

Veronika

Dobrý dotaz Gábino, také mě to zajímá ;-)

Hanka

Dobrý den, cena čokolády je stejná jako kávy, tedy také doufám, že by to mohlo jít a také bych voucher chtěla využít s dětmi.
Nezlobte se na mě, Báro, ale tento dotaz je opravdu na místě.

Lukáš

Dle mě je také dotaz na místě, koud je cena stejná, přítelkyně kávu nepije. Vouchery koupím tak jako tak, ale abych shltl 2 kávy na posezení, takový kafař zase nejsem, ale případně se s nimi poperu. :-)

Michala

Mě už dokonce rozčiluje, převážná většina slev, kde jsou nějaké laskominy (dortíky, poháry, zmrzlina atd.) se pojí jen s kávou. Slevomate, něco s tím dělej, pro děti se káva určitě nehodí a spousta dospělých kávu také nepije! Je to diskriminace mlsných čajomilců, hehe! :)) Za celou dobu, co na Slevomat chodím, nabízel jen Myšák v Praze, že si člověk může ke sladkosti dát i čaj, jinak houby s octem! :) My, čajomilci, také mlsáme a jsme mnohdy ochotni zaplatit za konvičku čaje víc, než „kafepijec“ za celé balení kávy. Slevu mám koupenou, čaj si dokoupím, ale nezbývá mi, než obsluze povědět, ať si kávu strčí za klobouk ;) A to je, milý Slevomate, hulvátství! Spas naše duše, nabízej i čaj! :))

Michala

A co teprve, nebude-li obsluha nosit klobouky! ;)

Gabča

Milá Míšo,
není v moci Slevomatu co bude kdo nabízet. Nicméně myslím si, že výměna kafe za něco jiného v té stejné ceně by neměl být problém. Tedy pokud není to co je nabízeno v rámci meníčka tzn. pod nějakým určitým specifickým kodem na pokladně. Pakliže se jedná jen o výměnu nápoje ve stejné ceně a pod stejným kodem na pokladně by neměl být problém. Pro rýpaly podotýkám, že jsem pracovala na pokladně docela dlouho a vím, že to není stěžejní problém. A určitě je mezi námi mnoho „čajomilců“ a nekonzumentů kávy, kteří by rádi nabídku využili, ale jaksi když je tam nápoj, který nepijí postrádá pro ně nabídka na významu. A určitě nejsem sama kdo by této nabídky využil s dětmi. Nemluvila bych přímo o diskriminaci, ale rozhodně si myslím, že pokud je kafe, kapučíno a čokoláda ve stejné ceně, vyměna by neměla být problém. Navíc si myslím, že pokud provozovatel podniku výměnu umožní a je k zákazníkovi vstřícná obsluha, je to pro podnik obrovské plus. :-)

Michala

Gabčo,

vždyť je celý můj příspěvek psán v nadsázce ;)

anet

Hezký den,
je rezervace opravdu nutná? Vždy když k Vám jdu, najde se tam volné místečko.

Slevomat

Dobrý den, Anet,

rezervace není nutná :-)

Přejeme příjemný zážitek.

anet

Děkuji, a jinak mohu tuto kavárnu/cukrárnu opravdu doporučit:-)) Ráda se tam vracím:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru