Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční permanentka na IPL do studia Grand Estetic

4,3 / 5 Power Plate Praha Praha - Žižkov  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Power Plate

Pro upresneni jedna se o tento pristroj
BTL HS-320C je nejvýkonnější platformou z modelové rady HS. Přístroj disponuje dvěmi aplikačními hlavicemi. Jednou se standardním krystalem 12 × 35 mm a druhou se speciálně velkým krystalem 15 × 45 mm pro tělové aplikace. Přístrojem HS-320C jednoduše ošetříte jak malé a obličejové partie, tak i velké plochy s maximální rychlostí a efektivitou.

Přístroj je koncipován jako mobilní jednotka s přehledným ovládáním pomocí barevného dotykového displeje. HS-320C disponuje vodním chlazením krystalu, vestavěnými programy a systémem klientských paměťových IC karet.

powerplate

Dobrý den, ano vztahuje se to i na brazilskou epilaci .

Jana Power Plate

Dobry den,
ano presne tak

Kajus

dobrý den vzathuje se toto i na brazilskou epilaci ?

Anna

Dobrý den, jestli to správně chápu, je tedy možné, během jedné návštěvy(pravidelně 1× za 6 týdnů) nechat ošetřit obě podpaží, třísla, lýtka i stehna? Je mezitím možné/nutné klasické holení?

Jana Power Plate

Dobry den, ano, chapete to spravne.. Mezi osetrenim si misto holte, na osetreni prijdte s chloupky cca 2–3mm

Ilona

Chapem to spravne? Mozem prist na epilaciu CELEHO tela tych 8–9 krat (pocas jedneho roka) ? Este som dostala aj informaciu ,ze to mozem kombinovat takym stylom,ze napr. tych 6× si dam epilaciu celeho tela a potom osetrenie akne zvysnych 3×,je to pravda?
A prosim Vas priblizne aku dlzku chlpkov si mam nechat na prve osetrenie?
Vopred dakujem za odpoved

Jana Power Plate Praha

Dobry den,
ano chapete to spravne.. za rok je to 8–9 navstev a je mozne si nechat osetrit cele telo a zbyle 3 navstevy pouzit naosetreni akne.
delka chloupku by mela byt 2–3 mm cca.
dekujeme

Jitka

Dobrý den,
je ošetření s uplatněním této slevy nějak limitováno počtem impulzů za návštěvu nebo velikostí a počtem vybraných částí těla? Jde mi o to, jestli je možné si nechat v jeden den ošetřit například obě podpaží a lýtka.
 Děkuji

Jana Power Plate Praha

dobry den,
pocet impulsu omezen neni. takze muzete za 1 navstevu jit na obe osetreni.
Budeme se tesit!

Michaela K.

Dekuji Vam za odpoved.

Mam jeste jeden dotaz.

Na svych strankach uvadite, ze : „Stejnou oblast lze IPL ošetřit nejdřive za 3–4 týdny…“, v popisu akce tady na Slevomatu pisete, ze opakovani az po sesti tydnech.

Jak to tedy je?

 Dekuji

Michaela K.

Bylo by pekne, kdyby studio odpovidalo, vzhledem k tomu,ze tu sleva nebude zas az tak dlouho…
 

  1. 6-tydenni rozestup se tyka osetreni jedne partie (tj muzu napr podpazi opakaovat az po sesti tydnech, ale mohu mezitim na jine osetreni?)

  1. Jak velka cast tela se da zvladnout v jednom osetreni? Muzu si napr. dat osetrit cely oblicej nebo musimjit postupne po rtech, pak bradu, pak mezibooci? Popr. treba kombinace, cely oblicej + podpazi nebo tak?

Predem Vam dekuji za odpoved.



Power Plate Praha

Dobry den, omlouvame se za zpozdenou odpoved, je mozne chodit na ruzne partie po cely rok s tim, ze na procedury muzete dojit 1krat za 6 tydnu a behem navstevy si muzete zvolit libovolne partie osetreni. tj. za rok nas muzete navstivit cca 8–9krat. na kazdou partii se doporucuje cca 4–6 opakovani pro uspokojivy vysledek.

Hana K.

Čili za tisícovku mohu přijít kolikrát chci za rok?

Hana Marková

Jde o roční permanentku, ale kolik obsahuje ošetření a v jaké délce? Děkuji

Jana Power Plate Praha

Dobry den,
typ osetreni si vyberete podle prani, napr.epilace podpazi a osetreni zilek , dalsi navstevu si naplanujete za 6tydnu a opet mate pravo si zvolit druh osetreni a partie, a tak dale. tj.jste omezeni pouze tim, ze navsteva je mozna po 6tydnech , ale akce neni omezena poctem osetrenych partii na jedne navsteve.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru