Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

289 Kč za ČTYŘI celodenní vstupy do studia Slender You. Cvičení na rehabilitačních stolech, vstup do posilovny, infrasauna a řada dalších aktivit v balíčku se slevou 71 %.

4,0 / 5 Slender You Ostrava  (mapa) 186 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nikol

Dobrý den mám asi hloupý dotaz,ale chci se zeptat když si voucher zakoupím tak bych mohla ráno jít cvičit a pak třeba přijít k večeru na něco jiného?? a takto to udělat 4×? mám totiž 2 děti a tak se nemůžu zdržovat někde celý den … děkuji za odpověď

Slender You Ostrava

Dobrý večer, ano můžete takto přijít , jak píšete.
Přejeme hezký zbytek večera

Markéta

Dobrý den, mohou tuto nabídku využít i lidé, kteří jsou rok po léčbě rakoviny (chemoterapii, radioterapii)?

Slender You Ostrava

Dobrý den Markéto,ano i tito lidé mohou využít naší nabídky protože i pro ty , kteří mají zdravotní obtíže máme připraveny alternativní (šetrnější) způsoby cvičení. Začínají cvičit pozvolna na kratší dobu a postupně pomalinku přidáváme minuty, zátěž ...... (dle toho jak se klientka cítí).Při první návštěvě vypíšeme zdravotní kartu, abychom věděli na co si dávat pozor.Při vážnějších onemocněních je ale třeba konzultovat možnost cvičení s ošetřujícím lékařem, protože ten zná nejlépe aktuální zdravotní stav. Většinou je toto bez problémů a navštěvuje nás řada klientek se zdr.komplikacemi různého druhu. Přejeme hezký zbytek dne

Hanule

Dobrý den, píšete, že je k dispozici celkem 2 000 voucherů. Z mého pohledu, je to hodně. Kdyby každá osoba, což se tedy nemyslím, využila možnost zakoupit si 3 poukazy na osobu, tak je to 666 osob. na 5 měsíců. Platnost uvádíte do 31.10. 2011. Je vůbec šance tyto poukazy vybrat, aniž by bylo plno např. v posilovně nebo na strojích? Jaká je kapacita posilovny, tím myslím, kolik může být lidí ve stejnou dobu, aby stroje využili a nebyli omezeni. Děkuji za odpověď.
Omlouvám se, jestli je to příliš otevřené, ale nabídka se mi velice líbí, ale chtěla bych si to užit v klidu a ne v přeplněných místnostech. Vzhledem k tomu, že jsem sama provozovala dámskou posilovnu, tak vím o jakých případných problémech mluvím.
Hanka

Slender You Ostrava

Dobrý den,chápeme Vaše obavy,ale rádi bychom Vás ujistili, že kapacitně na tuto kampaň stačíme.
Jen na rek.stolech jsme schopni obsloužit denně až 66 zákaznic (na každém stroji jste jen deset minut a poté přecházíte na další), na rolleticu (nemáme jen jeden) cca 50 zákaznic,totéž v posilovně a infrasauně, kdy objednáváme max.4 zákaznice na hodinu (proto je třeba se objednat), aby měly zákaznice soukromí.Nikdy (ani mimo kampaň) neobjednáváme více osob, než jaká je kapacita). Nepředpokládáme ovšem ,že by se opravdu prodalo až tolik voucherů.Pokud by se tak ovšem stalo, jsme připraveni rozšířit otevírací dobu a vzhledem k volným prostorám, které máme, jsme schopni do týdne rozšířit například kapacitu posilovny na dvojnásobek.
Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den

Dagmar

Dobrý den, znamená to, že pokud se jedná o celodenní vstup, mohu třeba ráno do posilky a rolletic, odpoledne na stoly a k večeru do infrasauny? Tedy po všechny čtyři dny?
Děkuji…

Slender You Ostrava

Dobrý den, ano pochopila jste to zcela přesně. Během celého dne můžete chodit na služby , které budete chtít i s přestávkami. Chápeme, že většina žen u nás nemůže zůstat od rána do večera vkuse :-) Je třeba se jen objednat.
Hezký den

Dája:)

tahle slevě mě láká.. zkusím najít nějkou kamarádku co by se mnou chodila cvičit, samotnou mě to neba

Slender You Ostrava

S kamarádkou je cvičení vždycky zábavnější. I v infrasauně se Vám bude lépe potit. Můžete si do ní vzít i vlastní CD ,které máte rády, abyste se cítily fajn.
Hezký den :-)

Slender You Ostrava

Dobrý den, ano nemusíte přijít 4 po sobě jdoucí dny,ale rozvrhnout si návštěvy jak Vám to bude nejlépe vyhovovat. Záleží jen na Vás v jakých intervalech se k nám dostanete. Ale samozřejmě pro lepší efekt,(jako u každého cvičení a podobných aktivit) je dobré přijít alespoň 2 x týdně. Hezký den

Barbora Procházková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou vstupy vázané na 4 po sobě jdoucí dny, nebo lze vstupy uplatnit odděleně, například jednou týdně. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru