Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za adrenalinové řízení vozu Jeep Wrangler Rubicon v terénu! Deset minut divoké jízdy s upraveným speciálem a zážitek nejen pro chlapy se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Kdybychom hypoteticky zapomeli na tuto akci kde voucher stoji 499..... Kdo proboha da za 10minut jizdy zrovna timhle autem 1000 korun? Neni to nejaka blbost jen aby Vam do teto akce vychazela skoro standartni 50% sleva?

Jeep-Rubicon.cz

Dobry den,
vzhledem k cene vozu v zakladni vybave pres 1 milion korun, cene provedenych uprav, najmu offroad polygonu, nutnosti platit instruktora a provoznich nakladu vcetne oprav na vuz jezdici v terenu nam zakladani cena 1.000,– Kc neprijde prehnana. Je na urovni konkurencnich nabidek podobnych vozu. Naopak cena 499,– po sleve je, zcela uprime, pod hranici vyrobnich nakladu.
Krasny den

Lucie F.

Také mi tedy za ty peníze přijde 10minut opravdu málo.

Svarda

Dobrý večer,
chtěl bych vědět, cena za 10 minut je čas strávený za volantem nebo je to včetně instruktáže před jízdou ? Tím jsem měl na mysly, třeba 8minut instruktáže a než se stačím rozjet je konec času. A co když čas vyprší uprostřed kopce ?

Jeep-Rubicon.cz

Dobry den,
vzhledem k delce jizdy, klasicka instruktaz pred jizdou odpada. Za volan usedate rovnou vy a instruktor na misto spolujezdce. Delka 10 minut odpovida 1 okruhu na offroad polygonu, tak by se nemelo stat, ze vam cas vyprsi nekde uprostred kopce. A pokud jizdu o minutu nebo dve pretahneme, urcite vas nevysadime do blata :-)
Krasny den

Saip

Zajimalo by me, zda vozidlu opravdu muzu „provetrat perka“. Byl jsem na jezdeni s Humrem ve stejnem centru, ridil jsem, ale dle instrukci jsem nesmel jet vice jak cca 30kmh… :(
Jak u teto akce – je to jen plouzeni terenem nebo me instruktor nebude omezovat (samozrejme chapu, ze pripadne skody mi jdou na vrub)? Diky

Jeep-Rubicon.cz

Dobry vecer,
jizda v terenu je o technice a nikoliv o rychlosti, i kdyz v nekterych situacich je rychlost dulezita a potrebna. Po celou dobu jizdy s vami bude zkuseny instruktor, ktery vam poradi, jak nejlepe zvladnout danou prekazku. Bohuzel zadne vozidlo neni schopne zdolavat prekazky neumernou rychlosti bez poskozeni, v jednom okamziku proste nekde urazite kolo a vuz znicite. Nase vozidlo je havarijne pojisteno a pokud budete respektovat pokyny naseho instruktora, k zadne skode nedojde.
Jen pro ilustraci, prumerna rychlost jizdy na jedne z nejkrasnejsich offroad trati na svete Rubicon Trail v pohori Sierra Nevada v USA je 5–8 km/h.

Krasny vecer

Richard

Napadá mne, že bych jízdu koupil synovi a jeho kamarádům – 10let. Já řídím oni se vezou. Kolik desetiletých kluků se vejde na zadní sedačku v dětské sedačce?

Jeep-Rubicon.cz

Dobry den,
na zadni sedadla se vejdou 2 detske sedacky. Jinak tam jsou celkem tri mista, ale pro pohodli doporucuji obsadit pouze 2.
Krasny den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru