Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

125 Kč za výborné nápoje s sebou v unikátních kavárnách Zebra Box v hodnotě 350 Kč! Espresso, macchiato i ledové cappuccino přímo u metra a se slevou 64 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nejvy

No káva Illy je sice super, nicmene take si myslim, ze byste meli pecliveji vybirat a skolit lidi co zde prodavaji. Ja byla v Zebre asi 4× a pokazde tam byla obsluha ktera ani nevedela co to kafe je. Od pohledu velmi zvlastni typek, kterej sel evidentne rovnou z nejake parby, na kafe jsem cekala asi 10 minut, coz po ranu kdyz spechate nepotesi. Asi 5 minut bezradne koukal na kavovar a opakoval mi, ze nevi co s tim (davala jsem si obycejne presso) Potom jsem narazila na nejakou slecnu, ktera vubec neumela cesky a netusila co po ni chci. Ani dalsi dva clenove personalu na tom nebyli o nic lepe. Zakladem dobreho kafe jsou predevsim lide co ho pripravuji, at uz je kava Illy jakkoliv kvalitni.

Sabina

Lidi vy jste neustále s něčím nespokojení, i voda je nealko nápoj a za 15 Kč je to jak za komančů, nekupte to, když je venku asi sto stupňů, je to dobrá nabídka, kafe illy za 12 korun je taky skoro zadarmo, díky a mějte se! :)

Pavel

Napadá mne otázka ( a Kefalín co si vlastně představujete pod pojmem nealko nápoje ? )
A teď vážně, zatím jste uvedli z nealko nápojů pouze vodu.
Jakou vodu nabízíte a jaká je cena ?

Ivana

Zdali je v nabídce uvedeno káva a nealko nápoje, tak do nealko nápojů už nepatří seznam druhů kávy (jak stále chybně odpovídáte). Takže ještě jednou pokládám srozumitelnou otázku: Co máte v nabídce nealko nápojů? Uveďte prosím ceny, objem. Děkuji

Jana

Ivano, odpověď si můžete přece dovodit z výše uvedené odpovědi, když vynecháte vyjmenované kávy, tak zjistíte, že z nealka je nabízena voda perlivá a voda neperlivá. Dnes jsem šla náhodou okolo jednoho stánku a dívala jsem se, že 0,5 l stojí 15 Kč.

Ivana

Tato akce je nějaká pofíderní, Pankrác zavřený, Karlovo nám. před 16 hod. zavřený, seznam nealko nápojů sdělen tak nějak divně nepřehledně, zaměstnanci o akci neví. No co dodat. Nepovedená akce.

ZebraBox

add. Dobrý den, omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo s pronajímatelem prodloužit smlouvu. Tudíž jsme byli nuceni ZebraBox na Pankráci zrušit. Ale nemusíte se ničeho bát, na ostatních pobočkách máme smlouvy na 10 let a pobočky budou na stanicích metra přibývat. Nezlobte se, pokud jste chtěl využít naší nabídky přímo na Pankráci, ale myslím, že i jíné stanice přímo v centru by Vám někdy mohly přijít vhod. =)

add. Dobrý den, bohužel jste byla na této pobočce v dobu, kdy pracovnice prováděla zřejmě čištění kávovaru, které je potřeba dělat několikrát denně, aby kávovar Black & White vyráběl kavu výbornou, tak jak má. Potřeba je to také z hygienických důvodů. Trvá to několik minut, proto tuto situaci prosím omluvte. Mezi 12:00–12:30 mají pracovníci ZebraBoxů polední pauzu, tudíž tento čas prosím berte v potaz také, abychom se jak my, tak Vy pro přístě vyhnuli této situaci. Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, cena začíná u ristretta, které je za 30,–Kč, za stejnou cenu máme espresso piccolo, poté už se ceny odvíjejí od velikosti, například Latte střední 250ml – 35,– Kč, velké 300ml za 45,–Kč. Poté máte možnost vyzkoušet ochuchené kávy (vailka, skořice, karamel) střední 50,–Kč, velká 60,–Kč.

Lucie

To ledové cappucino by bylo fajn dávat do jiných kelímků s brčkem, v těch na standardní kávu to vypadá opravu divně.

Pavel

V nabídce uvádíte.:
Libovolný výběr káv a nealko nápojů
Jaký výběr nealko nápojů nabízite ?

ZebraBox

V současné době nabízíme vodu perlivou, neperlivou, různé druhy káv, nebo můžete vyzkoušet nově horkou čokoládu, čaj, bezkofeinovou kávu, iced cappuccino a na Náměstí Republiky Cafe frostito (káva s kouskami ledu)

L.

Dobrý den, byla jsem na Karlově nám. před 16 hod a ZebraBox byl uzavřen........

ZebraBox

Dobrý den, bohužel jste byla na této pobočce v dobu, kdy pracovnice prováděla zřejmě čištění kávovaru, které je potřeba dělat několikrát denně, aby kávovar Black & White vyráběl kavu výbornou, tak jak má. Potřeba je to také z hygienických důvodů. Trvá to několik minut, proto tuto situaci prosím omluvte. Mezi 12:00–12:30 mají pracovníci ZebraBoxů polední pauzu, tudíž tento čas prosím berte v potaz také, abychom se jak my, tak Vy pro přístě vyhnuli této situaci. Děkujeme za pochopení.

J.

Dobrý den,
myslím, že by bylo dobré na zebřím webu (http://www.facebook.com/pages/Zebra-BOX/202585709756000?sk=app_160628063962200) vymazat na mapce Pankrác a na slevomatu upravit informaci o slevě („využijete v šesti lokalitách“). Diky tomu jsem o nabídce uvažoval, ale do centra kvůli kafi jezdit nebudu… :o)

Iva

Dobrý den,
u kterého východu se nachází stánek na Náměstí Republiky – směr Palladium nebo Masarykovo nádraží? Díky

ZebraBox

Dobrý den, ZebraBox na Náměstí Republiky se nachází uprostřed vestibulu ve směru Palladium. Nemůžete minout =)

Karolina

Dobrý den,
otevírací doba 7.00 – 19.00 platí i o víkendu?

ZebraBox

Dobrý den, ano, i o víkendu máme otevřeno od 7:00 do 19:00.

Zuzka

Dobrý den, mohli byste na Vaši stránku na Facebooku (nebo jinam) nahrát fotku stánku ZebraBox tak, aby byla k přečtení nabídka? Jde např. o tu fotku, kterou máte u Vaší nabídky na Slevomatu. Zajímá mě to i kvůli nealko-nápojům. Děkuji!

ZebraBox

Dobrý den, určitě, sortiment se nám o nějaké věci rozšířil, tudíž v příštích dnech napíšeme naši kompletní nabídku.

Svata

Nabízíte i kávu bez kofeinu?

ZebraBox

Ano.

Radka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kde najdu Zebrabox na Můstku. Děkuji.

marcelina

když si pečlivě přečtete diskuzi, tak už zde odpovídali na tuto otázku…

ZebraBox

Dobrý den, ZebraBox na Můstku se nachází u výlezu z metra – Jungmanovo náměstí, nebo na ulici Na příkopech. Čili dolní část Václavského náměstí.

Vráťa

Radko, dobrá otázka, taky bych to rád věděl.
Marcelino – mám za to, že ta otázka se týkala stanice Muzeum…
 Díky.

Vráťa

Díky za upřesnění, na kafčo už se těším :-)
Vráťa

marcelina

Vráťo… díky, vidíš čtu pozorně a přitom blbě…máš pravdu…bylo to Muzeum…

Jirka

Dobrý den,
minulý týden jsem si koupil velké Capuccino se sirupem ve stánku na Můstku (60,– Kč) a když jsem ten kelímek po cestě otevřel, měl jsem chuť se vrátit zpátky a nechat si vysvětlit, co je na té kávě velkého.. Kelímek byl zpola prázný (a to jsem se ještě nenapil :D )…

ZebraBox

Dobrý den, zákazníkům kelímky nezavíráme, aby mohli kávu vrátit k případné reklamaci, pokud se stalo jinak, moc se Vám omlouváme, ale pro příště určitě můžete kávu bez problému vrátit a my Vám uděláme novou. Občas se bohužel může stát, že kávovar někdy zazlobí, ale jak řikám, příště Vám rádi nabídneme nápoj nový. Děkujeme za pochopení.

Dvořák

Vždy jsem si říkal, co je to za firmu, která má slogan s gramatickou chybou, tak dnes už to vím. Doufám, že vaření kafe vám jde lepší než čeština.

Petr

Dobrý den,

jen pro info (a nenavádím:-) – ale jak garantujete pouze jeden voucher na osobu?

Dva emaily, dvě používané platební karty, dva vouchery na osobu…

ZebraBox

Dobrý den, v prodeji je omezený počet karet, z toho důvodu je omezený počet voucheru na osobu. Naším cílem je nabídnout akci mezi co nejvíce lidí.

Petr

Děkuji, to samozřejmě chápu, já jsem jen chtěl upozornit na fakt, že Slevomat tuto možnost stejně neomezuje – já to zkusil a objednal jsem si na sebe postupně dva vouchery (ale jeden dám přítelkyni, ať nepodvádím ;)

Zuza

Dobrý den, koupila jsem si voucher, ale ráda bych znala přehled všech nápojů (vč. objemu + ceny).

ZebraBox

Dobrý den, cena začíná u ristretta, které je za 30,–Kč, za stejnou cenu máme espresso piccolo, poté už se ceny odvíjejí od velikosti, například Latte střední 250ml – 35,– Kč, velké 300ml za 45,–Kč. Poté máte možnost vyzkoušet ochuchené kávy (vailka, skořice, karamel) střední 50,–Kč, velká 60,–Kč.

Tereza

Dobrý den,
tak jsem zaplatila,vytiskla voucher a marně se ho snažila vyměnit za kartičku na Náměstí republiky-obsluha nic nemá,neví,kdy karty budou,mám si to domluvit s managmentem,no super akce,opravdu:D
mužete se vyjádřit tedy,kdy a kde si mužu kartičku dostat?!

ZebraBox

Dobrý den, moc se Vám omlouváme za toto nedorozumění. Voucher je možno si vyměnit za kartičku po 12:00 na jakékoliv z našich poboček. Jen opakuji, že na Pankráci je ZebraBox zrušen (více → vzkaz před hodinou)

Tereza

Děkuji :)

Rudolf Rosa

Pro Slevomat:
Na voucheru se píše „Pro dodržení garance spokojenosti doporučujeme rezervaci aspoň 30 dnů před koncem platnosti voucheru.“ – to je asi nějaký renonc, že.
A podle info zde v diskuzi byste asi měli smazat info o té pobočce na Pankráci, když ji zavírají.

Slevomat

Omlouváme se, Rudolfe. Opraveno :-)

M

Dobrý den, zebra box u paláce flora už není?

ZebraBox

Jednalo se pouze o zkušební verzi ZebraBoxu, ale je možné, že časem se ZebraBox ocitne i na stanici Flora. Momentálně je na těchto 5ti stanicích.

Lubos

Byl jsem ted na Pankraci a pani na me koukala divne, co to nesu a ze pry o nicem nevi a rikala, ze to tam zaviraji, jestli jsem ji dobre rozumel, protoze to byla nejaka uktajinka.

ZebraBox

Dobrý den, omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo s pronajímatelem prodloužit smlouvu. Tudíž jsme byli nuceni ZebraBox na Pankráci zrušit. Ale nemusíte se ničeho bát, na ostatních pobočkách máme smlouvy na 10 let a pobočky budou na stanicích metra přibývat. Nezlobte se, pokud jste chtěl využít naší nabídky přímo na Pankráci, ale myslím, že i jíné stanice přímo v centru by Vám někdy mohli přijít vhod. =)

ZebraBox

mohly*

Ivana

Co mají v nabídce za nealko nápoje? A jaký objem mají?

ZebraBox

Důležitá informace pro Vás! Po vyčerpání kreditu (korun) na Vaší kartě, se kartička stává slevovou! To pro Vás znamená to, že při každém nákupu dostáváte slevu na Váš nápoj 5,–kč

Zuza

ZebraBox, můžete prosím odpovědět na otázku?

ZebraBox

Lucie: Dobrý den, ano, přesně jak řikáte. Pokud budete zakupovat více káv, například pro kolegy do práce, můžete zakoupit 10 káv najednou. Nabídky můžete využít na všech nasich pobočkách.

ZebraBox

Jana: Dobrý den, ZebraBox na stanici Muzeum najdete hned při výlezu z eskalátorů. Po pravé straně ZebraBoxu je drogerie, po levé sázková kancelář.

Lucie

Dobrý den, je následně vystavená kartička přenosná? Mohu na jeden nákup zakoupit více káv najednou?
Děkuji Lucie

ZebraBox

Monika: Dobrý den, otvírací doba je v 7:00, takže kávičku stíháte zajisté jak před prací, tak se zavírací dobou 19:00 i po práci na zlepšení nálady =)

Lubos

Taky mě zajímá otevírací doba…

marcelina

Jen je velká škoda , že si nemohu koupit vouchery 2

Marek 24

Zkuste si založit desetiminutovou emailovou schránku na http://10minutemail.com/, voucher na ni koupit a pak ihned stáhnout do počítače. Pravděpodobně to není příliš čestné, nicméně zakázané také ne (už jen proto, že se na těch stránkách zobrazuje reklama Slevomatu).

Jana

Dobrý den, kdepak je Zebrabox na Muzeu?

Monika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká je otvírací doba, jezdím poměrně brzy a kávička na probuzení by se mi hodila :-)

Lucie

Máte někdo zkušenost s kvalitou kávy? Obsluhovat jsem tam viděla poněkud podivné existence, které rozhodně nevypadaly jako vyškolení baristi, ale nerada bych podniku křivdila

Slevomat

Lucie, můžete vyzkoušet s dnešní nabídkou :)
Nám chutnala moc, dělají prvotřídní Illy :)

Dana

Dávala jsem si kávu na Náměstí Republiky, obsluhovala mě milá slečna a káva mi opravdu chutnala.

MAKI

tez jsem byla nekolikrat na kavu na Muzeu a byla jsem vzdy spokojena, bohuzel nabidku jiz nestihnu vycerpat takze neberu :-((((

Ivana

Píšete, že kartičku lze dále využívat do vyčerpání kreditu.Tzn., že tam není žádný časový limit, do kdy se musí kredit vyčerpat? Fajn, takže když přijdu např. za 2 roky, tak stále karta bude platit. Je to tak?

Slevomat

Ivano, dobrý den :)
Voucher je nutno do 2 měsíců vyměnit za kartičku, která je pak platná do vyčerpání.

Verča

Bylo by možné napsat celou nabídku nápojů s jejich cenami? Děkuji.

marcelina

vyjma expresa za 30Kč, všechny stojí 35Kč

ZebraBox

Velký nápoj 45,–Kč
Čokoláda 45,–Kč
Náměstí Republiky – Cafe Frostito 45,–Kč

Miša

Teď na to také koukám, je v těch informacích nějaký zmatek. Do 3 týdnů se do Prahy nedostanu.
Pokud někdo máte zájem koupit voucher levněji nabízím ho v bazaru kuponu na www.kupon.cz

Slevomat

Míšo,
voucher je nutno vyměnit do 2 měsíců za kartičku, která má pak platnost do vyčerpání :)

Renata

Dobrý den, voucher je potřeba vyměnit za kartičku do 3 týdnů, jak píšete v textu, nebo do 25.7., jak je uvedeno v podmínkách slevy?

Zuza

Na voucheru je do 25.7. :-)

Marek 24

Dobrý den Renato, sice nejsem od Zebra Boxu, ale je to docela jednoduché – voucher slouží pouze k vydání kartičky na kávu a Vy jej musíte za kartičku stihnout vyměnit, dokud jeho platnost nevyprší, do 25. 7. Samotná kartička na kávu má platnost mnohem delší :-)

Snad jsem to nepopletl a poradil,
zdraví Marek 24

Renata

Ano, tak to je psáno v podmínkách, ale v textu o slevě je uvedeno, že se musí voucher za kartičku vyměnit do 3 týdnů, což by byl pro mě problém. Proto se chci ujistit, který termín je správný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru